• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dåser

Resultater for

Dåser - Import eksport

 1. PIRLO GRUPPE

  Østrig

  If anyone CAN - we CAN! Den innovative, traditionelle virksomhed. Vores virksomhedsslogan er både et løfte og en forpligtelse for os. Allerede siden 1908 har vi haft succes som producent af metalemballager nationalt og internationalt. Ud af over hundrede års erfaring og vores medarbejders potentiale skabes overlegne emballageløsninger. Således er Pirlo-gruppen den største producent inden for sit produktsegment i Østrig og hører til de top 3 i Europa. Emballageeksperter til særlige krav. Uanset, om det drejer sig om emballageeksperter til kemi/teknik, kosmetik, farmaceutisk industri, fødevarer eller farligt gods – dåser og tuber "made by Pirlo" er overbevisende med kvalitet, sikkerhed og førsteklasses pålidelighed. Vores emballageløsninger orienterer sig primært ved fordelene for kunderne. Gennem vores medarbejders knowhow og i kombination med vores årtier lange erfaring tilbyder vi i dag et bredt sortiment af emballager i Europa og eksporterer i mere end 40 lande i hele verden. "Made by Pirlo" – pålidelig og sikker. I generationer har Pirlo fokuseret på kvalitet, sikkerhed og innovation. Vores kunder værdsætter os især på grund af: - vores fleksibilitet bl.a. i forbindelse med ordrebehandlingen eller produktudviklingen. - vores korte og ubureaukratiske beslutningsveje. - vores kundevenlige og decentrale salgsorganisation. - vores faire, forbindende omgangsmåde.

 2. SCATOLIFICIO EMAR SRL

  Italien

 3. HERMEY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Det er vores løfte til dig. Og dette princip bestemmer vores daglige handlinger. Vi er hermey, et handelsselskab i Hamborg, der blev grundlagt for næsten 30 år siden, som udvikler og producerer tilpassede reklameprodukter, livsstilsprodukter og gaveartikler. Vi holder af vores kunder, og ønsker at fremme dem gennem vores arbejde. Det gør vi uden besvær, med meget engagement og gode produkter. Vi støtter vores kunder gennem hele processen: Fra den første idé, gennem design og produktudvikling, til produktion og kvalitetssikring. Selv når tingene bliver vanskelige, kommer vores DNA til sin ret: Vi bekymrer os om dig. Hvis ting i undtagelsestilfælde ikke går som ønsket, finder vi den bedst mulige løsning. I slutningen af ​​dagen føler vi os som hermey ansvarlige for at sikre, at et produkt eller en produktidé bliver en attraktiv gavevare eller et salgsprodukt for vores kunder. Dette er hvad vi ønsker at blive bedømt på.

 4. HOFFMANN NEOPAC AG

  Schweiz

  Hoffmann fremstiller kvalitetsdåser af metal, som overvejende bruges til tobak, sukkervarer, kosmetik og levnedsmidler. Tobak: Formstabile dåser af hvidblik præsenterer ædle tobaksvarer optimalt og giver dine produkter stjernestatus. Vores innovative FreshPack™-dåser er lufttæt forseglet for endnu mere friskhed og fuldt aroma. Sukkervarer: Med vores førsteklasses metaldåser i kombination med intelligente plastindsatser eller -lukninger sikrer du dine sukkervarer en plads i rampelyset, og du får et bredt spektrum af forædlingsmuligheder. Food: Næringsmidler som f.eks. instantpulver, kaffe, krydderier, te, babymad eller økologiske produkter kræver en omhyggelig indpakning. I den forbindelse er mange krav vigtige: Lys- og aromabeskyttelse, modstandsdygtighed, sikkerhed, convenience og reklamevirkning. Non-Food: Med sikkerhed elegant indpakket: Kosmetik- og hygiejneprodukter, smykker, farvepenne eller reklamemidler af enhver art ser ganske enkelt godt ud i Hoffmann-dåser.

 5. DOSENSPEZIALIST GMBH - TIN BOXES FROM GEMANY

  Tyskland

  Prøveforsendelse, forædling af alle blikdåser fra 100 stk. Vi har et stort sortiment af blikdåser på lager. Levering i hele Europa, lave priser og hurtig levering. Sølvfarvede blikdåser fra lager kan leveres straks. Indlæg og skumstof.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PHARMA-TECH A/S

  Danmark

  Plastflasker og dåser.

 2. BWFIX

  Belgien

 3. TINPLATE PRODUCTS

  Det Forenede Kongerige

 4. LABRY

  Frankrig

 5. VERPACKUNGSKONTOR FRANKFURT PETER HENSS

  Tyskland

 1. MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ ENVASES METÁLICOS

  Spanien

 2. VILDETA JSC

  Litauen

 1. SHENZHEN XINYIYANG PACKAGING CO., LTD

  Kina

 2. AS OPAKOWANIA Z FOLII TWARDYCH

  Polen

 3. TREXIM

  Belgien

 4. GAMPAS AMBALAJ SAN. VE TIC. A.Ş

  Tyrkiet

 5. DOSENHANDEL

  Tyskland

 6. AMPLITUDE

  Belgien

 7. SCATOLIFICIO EMAR SRL

  Italien

 8. CHRISOTHIKI

  Grækenland

 1. SCATOLIFICIO MM SRL

  Italien

 2. SHENZHEN AT TECHNOLOGY CO.,LTD

  Forenede Stater

 3. ZAANLANDIA BLIK

  Holland

 4. WUXI XINDAZHONG STEEL SHEET CO.,LTD

  Kina

 5. XINJIANG DESUN

  Kina

 6. FIP "DNEPROVSKIY" LTD

  Ukraine

 7. KAISARIS CHRISTOS HANDMADEBOXES

  Grækenland

 8. ESTIAPACK PACKAGING SOLUTIONS

  Grækenland

 9. BLECHDOSEN AB LAGER UND KUNDENSPEZIFISCH HERGESTELLT

  Tyskland

 10. SHENZHEN MJ TIN CAN FACTORY LTD.

  Kina

Filtre

Resultater for

Dåser - Import eksport

Antal resultater

1.455 virksomheder