• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dåser

Resultater for

Dåser - Import eksport

 1. PIRLO GRUPPE

  Østrig

  Verified by europages badge

  If anyone CAN - we CAN! Den innovative, traditionelle virksomhed. Vores virksomhedsslogan er både et løfte og en forpligtelse for os. Allerede siden 1908 har vi haft succes som producent af metalemballager nationalt og internationalt. Ud af over hundrede års erfaring og vores medarbejders potentiale skabes overlegne emballageløsninger. Således er Pirlo-gruppen den største producent inden for sit produktsegment i Østrig og hører til de top 3 i Europa. Emballageeksperter til særlige krav. Uanset, om det drejer sig om emballageeksperter til kemi/teknik, kosmetik, farmaceutisk industri, fødevarer eller farligt gods – dåser og tuber "made by Pirlo" er overbevisende med kvalitet, sikkerhed og førsteklasses pålidelighed. Vores emballageløsninger orienterer sig primært ved fordelene for kunderne. Gennem vores medarbejders knowhow og i kombination med vores årtier lange erfaring tilbyder vi i dag et bredt sortiment af emballager i Europa og eksporterer i mere end 40 lande i hele verden. "Made by Pirlo" – pålidelig og sikker. I generationer har Pirlo fokuseret på kvalitet, sikkerhed og innovation. Vores kunder værdsætter os især på grund af: - vores fleksibilitet bl.a. i forbindelse med ordrebehandlingen eller produktudviklingen. - vores korte og ubureaukratiske beslutningsveje. - vores kundevenlige og decentrale salgsorganisation. - vores faire, forbindende omgangsmåde.

 2. METALPACK®

  Portugal

  Verified by europages badge

  Velkommen til METALPACK®! Som en premier specialist inden for metalemballage, leverer vi vores skræddersyede løsninger til forskellige brancher. Hvad enten det er at forvandle dine unikke koncepter til realitet, eller skabe skræddersyede emballageløsninger til dine specifikationer, så er vi dedikeret til at forbedre produktets udseende og hjælpe dine salg. Hos METALPACK® er miljømæssig bæredygtighed vores højeste prioritet. Vores forpligtelse til miljøvenlighed afspejles i vores 100 % genbrugsemballage, som sikrer både kvalitet og konsistens. Alsidigt og tilpasseligt, kommer vores emballageløsninger i forskellige formater og tilpassede muligheder, hvilket gør dem ideelle til et omfattende udvalg af industrier. Fra mindre objekter til lækkerier som krydderier, kiks, pasta og mere, kan vores kollektion bruges til at imødese forskellige forbrugerbehov. Foruden emballage specialiserer vi os også i at skabe tilbehør til Horeca Channel, hvilket inkluderer serveringsbakker, servietholdere og mere. Med METALPACK® er der ingen grænser for innovation. Hvad enten det allerede findes eller ej, så vil vi skabe det.

 3. SCATOLIFICIO EMAR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCATOLIFICIO EMAR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den opererer også inden for beklædte æsker, kasser, og metalkasser brancherne. Den er baseret i Serra De' Conti, Italien.

 4. HERMEY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Det er vores løfte til dig. Og dette princip bestemmer vores daglige handlinger. Vi er hermey, et handelsselskab i Hamborg, der blev grundlagt for næsten 30 år siden, som udvikler og producerer tilpassede reklameprodukter, livsstilsprodukter og gaveartikler. Vi holder af vores kunder, og ønsker at fremme dem gennem vores arbejde. Det gør vi uden besvær, med meget engagement og gode produkter. Vi støtter vores kunder gennem hele processen: Fra den første idé, gennem design og produktudvikling, til produktion og kvalitetssikring. Selv når tingene bliver vanskelige, kommer vores DNA til sin ret: Vi bekymrer os om dig. Hvis ting i undtagelsestilfælde ikke går som ønsket, finder vi den bedst mulige løsning. I slutningen af ​​dagen føler vi os som hermey ansvarlige for at sikre, at et produkt eller en produktidé bliver en attraktiv gavevare eller et salgsprodukt for vores kunder. Dette er hvad vi ønsker at blive bedømt på.

 5. HOFFMANN NEOPAC AG

  Schweiz

  Hoffmann fremstiller kvalitetsdåser af metal, som overvejende bruges til tobak, sukkervarer, kosmetik og levnedsmidler. Tobak: Formstabile dåser af hvidblik præsenterer ædle tobaksvarer optimalt og giver dine produkter stjernestatus. Vores innovative FreshPack™-dåser er lufttæt forseglet for endnu mere friskhed og fuldt aroma. Sukkervarer: Med vores førsteklasses metaldåser i kombination med intelligente plastindsatser eller -lukninger sikrer du dine sukkervarer en plads i rampelyset, og du får et bredt spektrum af forædlingsmuligheder. Food: Næringsmidler som f.eks. instantpulver, kaffe, krydderier, te, babymad eller økologiske produkter kræver en omhyggelig indpakning. I den forbindelse er mange krav vigtige: Lys- og aromabeskyttelse, modstandsdygtighed, sikkerhed, convenience og reklamevirkning. Non-Food: Med sikkerhed elegant indpakket: Kosmetik- og hygiejneprodukter, smykker, farvepenne eller reklamemidler af enhver art ser ganske enkelt godt ud i Hoffmann-dåser.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DOSENSPEZIALIST GMBH - TIN BOXES FROM GEMANY

  Tyskland

  Prøveforsendelse, forædling af alle blikdåser fra 100 stk. Vi har et stort sortiment af blikdåser på lager. Levering i hele Europa, lave priser og hurtig levering. Sølvfarvede blikdåser fra lager kan leveres straks. Indlæg og skumstof.

 2. PHARMA-TECH A/S

  Danmark

  Plastflasker og dåser.

 3. CHRISOTHIKI

  Grækenland

  Virksomheden CHRISOTHIKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker, plast- branchen. Den opererer også inden for dåser brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 4. BWFIX

  Belgien

  Virksomheden BWFIX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den opererer også inden for Æsker, karton, Tape, klæbende, Bølgepap, Æsker, karton, Tape, klæbende, Bølgepap, og kasser brancherne. Den er baseret i Machelen, Belgien.

 5. LABRY

  Frankrig

  Virksomheden LABRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den er baseret i Autruy Sur Juine, Frankrig.

 1. VERPACKUNGSKONTOR FRANKFURT PETER HENSS

  Tyskland

  Virksomheden VERPACKUNGSKONTOR FRANKFURT PETER HENSS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 2. RADEV & SONS LTD

  Bulgarien

  Virksomheden RADEV & SONS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skabe og kasser - elektricitet branchen. Den opererer også inden for Kontrolpaneler - elektricitet, Dåser, Elektricitet - distributionsudstyr, Færdigvarer i metal, Kontrolpaneler - elektricitet, Dåser, Elektricitet - distributionsudstyr, og Færdigvarer i metal brancherne. Den er baseret i Graf Ignatievo, Bulgarien.

 1. MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ ENVASES METÁLICOS

  Spanien

  Virksomheden MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ ENVASES METÁLICOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den opererer også inden for emballage i hvidblik, og sparbøsser i metal brancherne. Den er baseret i Molina De Segura-Murcia, Spanien.

 2. VILDETA JSC

  Litauen

  Virksomheden VILDETA JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalmøbler branchen. Den opererer også inden for Hjørnebånd, perforerede, Bankbokse, Dåser, Værkstedsinventar, Hjørnebånd, perforerede, Bankbokse, Dåser, og Værkstedsinventar brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 3. SHENZHEN XINYIYANG PACKAGING CO., LTD

  Kina

  Virksomheden SHENZHEN XINYIYANG PACKAGING CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den opererer også inden for artikler og containere i blik, og æsker i hvidblik brancherne. Den er baseret i Shenzhen, Kina.

 4. AS OPAKOWANIA Z FOLII TWARDYCH

  Polen

  Virksomheden AS OPAKOWANIA Z FOLII TWARDYCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - emballering branchen. Den opererer også inden for dåser, og blisterpakninger brancherne. Den er baseret i Rąbień Ab, Polen.

 5. GAMPAS AMBALAJ SAN. VE TIC. A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden GAMPAS AMBALAJ SAN. VE TIC. A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. SCATOLIFICIO EMAR SRL

  Italien

  Virksomheden SCATOLIFICIO EMAR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den opererer også inden for beklædte æsker, kasser, og metalkasser brancherne. Den er baseret i Serra De' Conti, Italien.

 7. MUS VERPAKKINGEN

  Holland

  Virksomheden MUS VERPAKKINGEN, er en Multi-Category, der opererer inden for Indpakning branchen. Den opererer også inden for Dåser, Dåser, og emballage i hvidblik brancherne. Den er baseret i Deventer, Holland.

 8. AMPLITUDE

  Belgien

  Virksomheden AMPLITUDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker, karton branchen. Den opererer også inden for Dåser, Indpakningspapir, Dåser, Indpakningspapir, kasser, og emballage-æsker brancherne. Den er baseret i Herent, Belgien.

 1. RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Dåser, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Dåser, propper til glas, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lemgo, Tyskland.

 2. MATHIAS KOLBAN HANDELSVERTRETUNG

  Tyskland

  Virksomheden MATHIAS KOLBAN HANDELSVERTRETUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den opererer også inden for emballage i hvidblik, og metalæsker brancherne. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 3. DOSENHANDEL

  Tyskland

  Virksomheden DOSENHANDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Dåser branchen. Den er baseret i Auerbach In Der Oberpfalz, Tyskland.

 4. TREXIM

  Belgien

  Virksomheden TREXIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåser branchen. Den opererer også inden for kasser, hvidblik, metalemballage, og emballage i hvidblik brancherne. Den er baseret i Wommelgem, Belgien.

 5. ZAANLANDIA BLIK

  Holland

  Virksomheden ZAANLANDIA BLIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballage - virksomheder branchen. Den opererer også inden for Indpakning, Dåser, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Indpakning, Dåser, og Emballerings- og pakkematerialer, metal brancherne. Den er baseret i Krommenie, Holland.

 6. DESJARDIN S.A.S.

  Tyskland

  Virksomheden DESJARDIN S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Te, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Dåser, Plast - industrielle produkter, Te, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Dåser, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i Langenbrettach, Tyskland.

 7. SCATOLIFICIO MM SRL

  Italien

  Virksomheden SCATOLIFICIO MM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Dåser, æsker med litografi, metalcontainere efter mål, og Dåser brancherne. Den er baseret i Madone, Italien.

 8. ÖSTERREICHISCHE BLECHWARENFABRIK PIRLO GMBH & CO KG

  Østrig

  Virksomheden ÖSTERREICHISCHE BLECHWARENFABRIK PIRLO GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Dåser, Plast - emballering, Kartonfremstilling, Emballeringsmaterialer - papir og karton, Dåser, Plast - emballering, Kartonfremstilling, og Emballeringsmaterialer - papir og karton brancherne. Den er baseret i Kufstein, Østrig.

 9. SHENZHEN AT TECHNOLOGY CO.,LTD

  Forenede Stater

  Virksomheden SHENZHEN AT TECHNOLOGY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Indpakning, æsker i hvidblik, dåser, og Indpakning brancherne. Den er baseret i Shenzhen, Forenede Stater.

 10. GÜNTER HÄFNER

  Tyskland

  Virksomheden GÜNTER HÄFNER, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Dåser, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Plast - industrielle produkter, Dåser, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i Spiegelberg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Dåser - Import eksport

Antal resultater

1.473 Virksomheder