• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dåseåbnere

Resultater for

Dåseåbnere - Import eksport

 1. WESTMARK GMBH

  Tyskland

  I 1956 grundlagde Hubert Deimel Hubert Deimel husholdningsartikelfabrikken. Hvor "Famos" kartoffelskrælleren er fremstillet. Produktet er en bestseller, og danner grundlag for en succesfuld udvikling af virksomheden. I dag hedder virksomheden Westmark GmbH og tilbyder mere end 2.500 produkter. Som specialiseret detailpartner tilbyder Westmark en portefølje af praktisk gastronomi- og køkkenhjælpemidler samt husholdningsartikler. Kernekompetencer er manuelle husholdningshjælpere inden for områderne skrælning, skæring, deling, tilberedning af mad, servering og afhentning, konservering, bagning, hygge, gaver, kurve og dækkeservietter. En stor del af omsætningen sker med artikler der er MADE IN GERMANY, og som kommer fra vores egen produktion. Produktionsafdelinger er sprøjtestøbning og ekstrudering af plast, trykstøbning af aluminium, trykstøbning af zink og metalforarbejdning. Produktionen foregår i hovedkvarteret i Lennestadt-Elspe og i Wittelsberg.

 2. NOGENT 3 ETOILES

  Frankrig

  Virksomheden NOGENT 3 ETOILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Dåseåbnere, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Dåseåbnere, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, bestik, og skæreredskaber uden motor brancherne. Den er baseret i Biesles, Frankrig.

 3. TISCH-UND-HERD.DE

  Tyskland

  Virksomheden TISCH-UND-HERD.DE, er en Distributør, der opererer inden for Dåseåbnere branchen. Den er baseret i Gutach, Tyskland.

 4. BOJ OLAÑETA,S.L.

  Spanien

  Virksomheden BOJ OLAÑETA,S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dåseåbnere branchen. Den opererer også inden for proptrækker brancherne. Den er baseret i Eibar, Spanien.

 5. SIEGER GMBH & CO.

  Tyskland

  Virksomheden SIEGER GMBH & CO., der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Dåseåbnere, og Dåseåbnere brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OUTLETVI - MENAJE DE HOGAR

  Spanien

  Virksomheden OUTLETVI - MENAJE DE HOGAR, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Møbelstoffer branchen. Den opererer også inden for Kobber- og jernbeslag til møbler, manuel dåseåbner til hjemmet, tilbehør til hjemmet, Kobber- og jernbeslag til møbler, og elektriske dåseåbnere til hjemmet brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.