• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • cylindre- hydrauliske

Resultater for

Cylindre- hydrauliske - Import eksport

 1. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1975 og beliggende i Tyrkiet, er ORTAKLAR HYDRAULIC en førende producent af hydraulikcylindere og udstyr til betonpumper. Ved at udvikle os sideløbende med teknologi og kundekrav, omfatter vores produktsortiment nu leveringscylindere i beton, hydraulikcylindere og udstyr til betonpumper. Siden starten af 2000'erne, har vi med succes udvidet på både de nationale og internationale markeder, og har opnået anerkendelse som et foretrukkent brand for pumpeproducenter i USA, Indien, Rusland og Australien. Vores alsidige aktivitetsområder dækker forskellige brancher: •Mobilt konstruktionsudstyr, •Dele til betonpumpemaskiner, •Landbrugsmaskiner, •Automobilbranchen, •Industrielle køretøjer, •Skibsbranchen og fødevarebranchen. Vores produktionsfaciliteter omfatter standard og skræddersyede hydraulikcylindere, med en indre diameter fra Ø 40 til 400 mm og slag på op til 4.000 mm. Understøttet af fleksible produktionsmetoder med CNC-maskiner, dybboring, finslibning, cylindrisk slibning, slibning og rullepolering, automatiske svejsemaskiner og et omfattende forkromningssystem, leverer vi et omfattende udvalg af dele og applikationer. Beliggende i KOCAELI drives vores avancerede facilitet af erfarent personale og moderne maskiner, som prioriterer effektivitet og den bedste kvalitet. Vores vision er at blive førende inden for fremstilling af hydraulikcylindere i Tyrkiet, som drives af kundetilfredshed, produkt excellence og socialt ansvar. Spørg os !

 2. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. er en professionel producent af metaldele og plastdele som er certificeret i henhold til ISO9001. De er placeret Kina i Ningbo, og specialiserer sig i fremstilling af metalplader, CNC forarbejdning, rørbukning, plastindsprøjtningsformning og plastekstrudering. Vi fremstiller præcision CNC drejede dele og CNC drejede og fræsede dele, såsom metalstansede dele, dybdetegnede dele, svejsning og formning af metaldele, rørbukning og fremstillingskomponenter, kold- og varmvalsede dele i rustfrit stål, karbonstål, messing og kobber, aluminiumslegeringer. Vi fremstiller også plastindsprøjtede støbte dele, plastekstruderingsprofiler og rør. Vi arbejder med metaldele og plastdele til forskellige brancher, skræddersyr et stort udvalg af maskindele og hardwarekomponenter i henhold til kundernes tegning eller prøve, såsom metalaksler, muffer, flanger, rør; Metalstansede beslag, rammer, klemmer, kabinetter, huse; dybtrukne komponenter; rørbukningskomponenter; koldvalsede dele, bolte, skruer osv.

 3. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden beskæftiger sig med egenproduktion for forskellige grene af maskinindustrien. Vi udfører hele arbejdsprocessen, der starter med udarbejdelse af produktion og fremstilling af prøver af de ønskede produkter til den endelige lancering af en serieproduktion og regelmæssige leveringer med optimale logistikløsninger, som gør det muligt at sikre, at produkterne er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og opfylder betingelserne på området, herunder fuld fortoldning.

 4. CAMELLINI E SANGIORGI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAMELLINI E SANGIORGI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - svejsning og lodning, Cylindre, hydrauliske, CNC værktøj, CNC-drejedele, hvælving cnc, CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning, CNC-formning, SNC-fræsebearbejdning, og CNC-stansedele brancherne. Den er baseret i Formigine (mo), Italien.

 5. SOMATEC KOMPONENTEN FÜR DEN MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOMATEC KOMPONENTEN FÜR DEN MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den er baseret i Illmensee, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BSD SPANNTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BSD SPANNTECHNIK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den er baseret i Markersdorf, Østrig.

 2. EZM GELENK- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EZM GELENK- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den er baseret i Wetter, Tyskland.

 3. MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til sanitetsarmaturer branchen. Den opererer også inden for Montager, hydrauliske, Led, hydrauliske, Hydraulisk udstyr, Cylindre, hydrauliske, Ventiler, hydrauliske, Montager, hydrauliske, Led, hydrauliske, Hydraulisk udstyr, og Cylindre, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Lübbecke, Tyskland.

 4. GRICES HYDRAULIC CYLINDERS SRL

  Italien

  Grices Hydraulic Cylinders har i over 35 år designet og produceret standard vand- og oliehydrauliske cylindere (ISO, DIN), svejsede, kompakte og specialcylindere på vores tekniske afdeling eller efter kundens tegning. Grices fremstiller udelukkende i Italien og tilbyder: online beregnere, levering i udlandet, direkte teknisk assistance, hydraulisk test på alle produkter, Kan udskiftes med de største producenter, heriblandt Rexroth, Parker og Atos, reparationsservice, et sæt af komponenter og samlinger.

 5. HYDROSERVICE ZYLINDERBAU GMBH

  Tyskland

  Siden 1964 har HydroService stået for kompetence på felterne konstruktion, produktion og salg af hydraulikcylindre samt komponenter til hydrauliksystemer. Her er specialfremstilling efter kundeønske og -krav i forgrunden. Vi producerer hydraulikkomponenter efter dine ideer og udarbejder en teknisk løsning sammen med dig. Vores produkter anvendes over hele verden til mange forskellige formål; det gælder både normcylindre og skræddersyede, komplekse specialløsninger. Med ca. 80 medarbejdere tilbyder vi innovative løsninger på de mest krævende opgaver og en totalservice, der rækker fra rådgivning til de færdige produkter. HydroService - din specialist i stor- og specialcylindre.

 1. HYDROLAS DI LA SANA LUCA & C. SAS

  Italien

  Vores erfaring i produktion af hydrauliske cylindre til industrielle anvendelser giver os mulighed for at skabe et produkt, der kan tilfredsstille alle krav til kvalitet, pris og leveringstid. Kvaliteten sikres med en fuldt internaliseret produktion med avancerede maskiner og præcision for alle ikke-kommercielle dele. Produktionen udføres på CNC-maskiner og kræver også bearbejdning udført med traditionelle maskiner.

 2. RUHFUS SYSTEMHYDRAULIK GMBH I.L.

  Tyskland

  Vi, Ruhfus Systemhydraulik GmbH, er en traditionel virksomhed, som allerede blev grundlagt i 1907. Virksomheden arbejder med kundespecifik fremstilling af hydraulikcylindre og artsbeslægtede halvfabrikata. Vi leverer også hydrauliksystemer, inkl. alle råemner og styringer. Vores speciale: dybboring, afskalning & glatvalsning, høvling, drejning, fræsning, automatik- og robotsvejsning, montering af hydraulikcylindre. Certificeret EN ISO 9001.

 1. TESNILA BOGADI D.O.O.

  Slovenien

  Vi er en familieejet virksomhed der med succes har været på markedet i ind- og udland siden 1998. Gennem vores ærlige arbejde har vi vundet stor anseelse som en pålidelig forretningspartner. Vi er specialiseret i fremstilling af forsegling, fremstilling og vedligeholdelse af hydrauliske og pneumatiske cylindere, hydrauliske samlinger og fremstilling af forskellige polyurethan- og gummiprodukter. I vores CNC center tilbyder vi fremstilling af CNC præcisionsdele.

 2. DJEBEL-96 OOD

  Bulgarien

  Djebel står for innovative hydrauliske løsninger og pålidelig kundeservice. Vores firma har løbende udviklet i de årtier, og nyder nu tillid hos en loyal kundekreds. I de seneste år har vi investeret massivt i maskiner og nye teknologier samt faglig uddannelse af vores folk. Det betyder, at vi er kan klare opgaven og dermed opfylde vores kunders voksende krav og er i stand til at fastholde vores succesfulde position på markedet.

 3. SIGNORI & VILLA

  Italien

  Produktion af fittings og skruetvinger til vinfremstilling. Prægning, udskæring, drejning og udskæring af alle metaller. Hydrauliske cylindre. Konstruktioner.

 4. CONFORTI OLEODINAMICA

  Italien

  Virksomheden CONFORTI OLEODINAMICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for hydrauliske cylindere, kompakte cylindre, drejecylindre, og magnetcylindre brancherne. Den er baseret i Monza, Italien.

 5. AIRCONTROL INDUSTRIAL S.L.

  Spanien

  Virksomheden AIRCONTROL INDUSTRIAL S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den er baseret i San Sebastian, Spanien.

 6. HISAN HIDROLIK MAKINALARI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden HISAN HIDROLIK MAKINALARI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for hydrauliske donkrafte, Hydrauliske cylindre og komponenter, Hydrauliske cylindre til hydrauliske presser, og design af hydrauliske cylindre brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. BYG GROUP DIS. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden BYG GROUP DIS. TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Cylindre, hydrauliske, Cylindre, hydrauliske, Bukning af rør, og Laserskæring brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. BMF HYDRAULICS

  Holland

  Virksomheden BMF HYDRAULICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for Cylindre, hydrauliske, støbning stål, takker til gravemaskiner, Cylindre, hydrauliske, og transport af skrot brancherne. Den er baseret i Barendrecht, Holland.

 1. HPS HYDRAULIK PRODUKTIONS SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HPS HYDRAULIK PRODUKTIONS SYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den er baseret i Steinbach, Tyskland.

 2. HIDRO PISTONS

  Tyrkiet

  Virksomheden HIDRO PISTONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for stålruller, donkrafte, hydrauliske, hydraulisk transmission, og hydrauliske stempelpumper brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. AROS HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AROS HYDRAULIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for HYDRAULIKANLÆG branchen. Den opererer også inden for Cylindre, hydrauliske, Ventiler, hydrauliske, Cylindre, hydrauliske, Motorer og pumper - hydrauliske, Ventiler, hydrauliske, og donkrafte, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Memmingen, Tyskland.

 4. IDROTECK SRL

  Italien

  Virksomheden IDROTECK SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for hydrauliske stempler, hydrauliske elevatorer, og kompakte cylindre brancherne. Den er baseret i Vicenza, Italien.

 5. SIDERGAMMA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIDERGAMMA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for forkromede stænger, forkromede rør, præcisionsrør i stål, og hærdede og forkromede stænger brancherne. Den er baseret i Zugliano, Italien.

 6. SAFELIFT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAFELIFT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 7. SERVOMECH S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SERVOMECH S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Donkrafte, hydrauliske, Finmekanik, Elektriske aktuatorer, Donkrafte, hydrauliske, og Finmekanik brancherne. Den er baseret i Anzola Dell'emilia, Italien.

 8. LIND JENSEN MASKINFABRIK A/S

  Danmark

  Virksomheden LIND JENSEN MASKINFABRIK A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for anlæg til produktion og regeneration af biogasser fra slam og gylle, cylindre med enkelt og dobbelt effekt, og cylindre i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Lem St., Danmark.

 9. WUMO CONTROL WORKS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WUMO CONTROL WORKS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den er baseret i Großwallstadt, Tyskland.

 10. YDROMECCANICA ZIBETTI SNC DI GENOVESE A. & VIGANO' DAVIDE

  Italien

  Virksomheden YDROMECCANICA ZIBETTI SNC DI GENOVESE A. & VIGANO' DAVIDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, hydraulisk udstyr, trykluftsudstyr, Kompressorer, og hydrauliske apparater brancherne. Den er baseret i Cassano Magnago, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis