• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • cocktails- færdiglavede

Resultater for

Cocktails- færdiglavede - Import eksport

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrig

  SAS 007BUSINESS PRAGEN er en multiservice-virksomhed oprettet i 2016, beliggende i Paris og drevet af “Princess Aggeex HUTIN”, direktør & stifter / kunstner & uddannet jurist. Hun besidder en exceptionel dynamisme og kreativitet og har ni udmærkelser i ind- og udland. En unik FORRETNINGSMODEL: Enestående, sjældne og originale FORENKLEDE FRANCHISER PRAGEN samt PRAGEN-partnere; En "made in FRANCE" med inspiration fra afrikanske planter med mange gavnlige virkninger, der målretter fair trade, miljøansvarlighed og samfundssolidaritet. Vi tilbyder unikke løsninger og muligheder til bedre inklusion og social samhørighed for professionelle og borgere, winwin-partnerskaber via et enormt potentiale inden for merværdi og innovation og via en diversitet og komplementær alsidighed. PRAGEN-oplevelsen er derfor den bedste risiko at tage for alle visionære investorer. Vores kunstneriske og kulturelle kreationer, vores erfaring inden for handel, administration og lovgivning har ført til mange partnerskaber verden over omkring vinsmagninger i Paris & Champagne, landbrugsindustri og eventplanlægning, assistance og uddannelser og diverse services fra PRAGEN: Rejser, pengeoverførsler etc. Vi har over 20 års erfaring på området for restauration og fødevareforarbejdning, økologiske madvarer og kosmetiske kreationer indeholdende planter.

 2. PARIS RHUM CLUB

  Frankrig

  Virksomheden PARIS RHUM CLUB har siden 2020 været specialiseret i cocktails med 0% alkohol gennem varemærket CUBANASO. CUBANASO har dertil tilegende lokaler, hvor vi udvikler koncepter i stor målestok og i store formater. Dette er ideelt for supermarkedskæder, restaurantkæder, hotelkæder, diskoteker, barer, pivate fester eller til en aperitif blandt familien... Målet for PARIS RHUM CLUB er at tilbyde og udbrede de mest fantastiske cubanske cocktails fyldt med sol. Derfor har virksomheden skabt mærket CUBANASO. Dette omfatter en række cocktails med 0% alkoholindhold og med naturlig frugt. Produkterne CUBANASO gør dig i stand til at være præcis i tilberedningen af ingredienser og dosering. Derved kan du nemmere styre din fortjeneste. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. ARGOTIER

  Frankrig

  Virksomheden ARGOTIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den er baseret i Colombes, Frankrig.

 4. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Virksomheden ARDUENNA GIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, gin, aperitif med alkohol, alkohol, Forretningsgaver, gaveæsker, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 5. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrig

  Virksomheden MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Forretningsgaver, Spiritus, Forretningsgaver, Forretningsgaver, Firmagaver, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Châtillon, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BALBINE SPIRITS

  Frankrig

  Virksomheden BALBINE SPIRITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, Læskedrikke, Spiritus, spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, Læskedrikke, og gin brancherne. Den er baseret i Colombes, Frankrig.

 2. PISCO SAVEUR

  Frankrig

  Virksomheden PISCO SAVEUR, er en Distributør, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, Brandy, Drikkevareautomater, Cocktails, færdiglavede, Brandy, Drikkevareautomater, import af drikkevarer, eksotiske drikkevarer, og druedestillater brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrig

  Virksomheden LES ARRANGEURS FRANÇAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Cocktails, færdiglavede, Drikkevarer, rom, armagnac, Fabrikant af Armagnac, Drikkevarer - import-eksport, alkoholholdige drikkevarer, og økologisk alkohol brancherne. Den er baseret i Cologne, Frankrig.

 4. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrig

  Virksomheden AIRMAIL COCKTAIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, alkohol, Cocktails, færdiglavede, og Aperitiffer, alkoholiske brancherne. Den er baseret i Cognac, Frankrig.

 5. TIMAL - LA TABLE ROYALE

  Frankrig

  Virksomheden TIMAL - LA TABLE ROYALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Mérignac, Frankrig.

 1. COCKTAIILS.DK

  Danmark

  Cocktaiils er Danmarks dygtigste samling af bartendere til events, bryllup og firmafest. Vores service er bredt anerkendt og vi har kun 5-stjernede ratings på Trustpilot og Google - fordi vi leverer oplevelsen til dig hver gang. Hvis du har et specielt event eller ønsker at forespørge på en bestemt type bar, har vi deltaget i alt fra små private fester til Distortion, Copenhagen Fashion Week og bryllupper for kendte. Vores priser er nemme at overskue og vi leverer catering i hele Danmark til konkurrencedygtige tilbud. Vores hovedservice omfatter primært Cocktail Catering og Cocktailkursus, men vi laver også TakeAway drinks, virtuelle cocktailkurser og smagninger i alt fra premium Whisky til Gin, Tequila og Rom. Du kan desuden finde lækre opskrifter på alle vores cocktails, samt klassikere som Mojito, Bramble, Whisky Sour og mange flere inde på vores side. Hvis du kun mangler bartender og selv vil købe ind til din fest, hjælper vi også med dette. Vi er med dig som konsulenter hele vejen og hjælper med alt fra indkøbsliste til tips og tricks, når du selv skal sætte baren op, købe is eller leje glas.

 2. BEL-TECH GROUP S.R.L

  Belgien

 1. XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA

  Portugal

 2. COCKTAIL SENSATION

  Belgien

 3. COCKTAILBALL

  Belgien

 4. CHERRY ROCHER INDUSTRIE

  Frankrig

 5. NEXUS GROUP SRL

  Italien

 6. L&L

  Frankrig

 7. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexico

 8. DELUXE DISTILLERY

  Belgien

 1. STOBBE GIN - UTA STOBBE

  Tyskland

 2. LABTENDERS

  Frankrig

 3. HOUSE OF COCKTAILS

  Holland

 4. SMOKEWORKS TAP

  Det Forenede Kongerige

 5. FLAVOURS 4 SPIRITS, S.L

  Spanien

 6. PREMIUM IMPORTERS SPAIN S.L.

  Spanien

 7. SIX WIJNHANDEL

  Belgien

 8. COCKTAIL-KURS.COM

  Tyskland

 9. JAKE-FRUT

  Det Forenede Kongerige

 10. BAR EVENTS UK

  Det Forenede Kongerige

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis