• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • cocktails- færdiglavede

Resultater for

Cocktails- færdiglavede - Import eksport

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN er en multiservice-virksomhed oprettet i 2016, beliggende i Paris og drevet af “Princess Aggeex HUTIN”, direktør & stifter / kunstner & uddannet jurist. Hun besidder en exceptionel dynamisme og kreativitet og har ni udmærkelser i ind- og udland. En unik FORRETNINGSMODEL: Enestående, sjældne og originale FORENKLEDE FRANCHISER PRAGEN samt PRAGEN-partnere; En "made in FRANCE" med inspiration fra afrikanske planter med mange gavnlige virkninger, der målretter fair trade, miljøansvarlighed og samfundssolidaritet. Vi tilbyder unikke løsninger og muligheder til bedre inklusion og social samhørighed for professionelle og borgere, winwin-partnerskaber via et enormt potentiale inden for merværdi og innovation og via en diversitet og komplementær alsidighed. PRAGEN-oplevelsen er derfor den bedste risiko at tage for alle visionære investorer. Vores kunstneriske og kulturelle kreationer, vores erfaring inden for handel, administration og lovgivning har ført til mange partnerskaber verden over omkring vinsmagninger i Paris & Champagne, landbrugsindustri og eventplanlægning, assistance og uddannelser og diverse services fra PRAGEN: Rejser, pengeoverførsler etc. Vi har over 20 års erfaring på området for restauration og fødevareforarbejdning, økologiske madvarer og kosmetiske kreationer indeholdende planter.

 2. 366 PUNCHS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Dyk ned i en fortryllende eksomtisme med 366 PUNCHS, en vovet kreation, der kombinerer tropiske frugter, eksotiske krydderier og rom bielle af landbrugsoprindelse fra Guadeloupe. Hver dråbe er en sensorisk rejse til fjerne øers solbeskinnede kyster, hvor smagene danser mod ganen og med en uforlignelig elegance. Vi tilbyder en uforglemmelig smagsoplevelse, hvor traditionel fremstilling og naturlige ingredienser forenes i et førsteklasses produkt. Hos 366 PUNCHS sætter vi en ære i at udvælge de bedste frugter og krydderier til den så kendte Guadeloupe-rom af landbrugsoprindelse for at skabe en cocktail, der overgår de gængse grænser. Om det er en aften mellem venner, en særlig festlig lejlighed eller et glas til en afslappende stund, så fører vores punch dig omgående til fjerne horisonter, hvor solen altid skinner og smagene er til stede. Og til din tilfredsstillelse kan du med vores hurtige leveringsservice modtage din kostbare flaske 366 PUNCHS, hvor du end befinder dig, i Frankrig som i resten af verden. Tøv ikke med at prøve denne cocktail, der adskiller sig fra alle andre, en smagsoplevelse du ikke vil gå glip af.

 3. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARDUENNA GIN, er en Multi-Category, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, Spiritus, Cocktails, færdiglavede, alkoholholdige drikkevarer, gin, Aperitiffer, alkoholiske, spiritus, alkohol, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 4. ARGOTIER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGOTIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den er baseret i Colombes, Frankrig.

 5. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, Aperitiffer, alkoholiske, og spiritus brancherne. Den er baseret i Neufmoutiers-En-Brie, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BALBINE SPIRITS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BALBINE SPIRITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, Læskedrikke, Spiritus, spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, Læskedrikke, og gin brancherne. Den er baseret i Colombes, Frankrig.

 2. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES ARRANGEURS FRANÇAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Cocktails, færdiglavede, Drikkevarer, rom, armagnac, Fabrikant af Armagnac, Drikkevarer - import-eksport, alkoholholdige drikkevarer, og økologisk alkohol brancherne. Den er baseret i Cologne, Frankrig.

 3. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIRMAIL COCKTAIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, alkohol, Cocktails, færdiglavede, og Aperitiffer, alkoholiske brancherne. Den er baseret i Cognac, Frankrig.

 4. TIMAL - LA TABLE ROYALE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIMAL - LA TABLE ROYALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Mérignac, Frankrig.

 5. PARIS RHUM CLUB

  Frankrig

  Virksomheden PARIS RHUM CLUB har siden 2020 været specialiseret i cocktails med 0% alkohol gennem varemærket CUBANASO. CUBANASO har dertil tilegende lokaler, hvor vi udvikler koncepter i stor målestok og i store formater. Dette er ideelt for supermarkedskæder, restaurantkæder, hotelkæder, diskoteker, barer, pivate fester eller til en aperitif blandt familien... Målet for PARIS RHUM CLUB er at tilbyde og udbrede de mest fantastiske cubanske cocktails fyldt med sol. Derfor har virksomheden skabt mærket CUBANASO. Dette omfatter en række cocktails med 0% alkoholindhold og med naturlig frugt. Produkterne CUBANASO gør dig i stand til at være præcis i tilberedningen af ingredienser og dosering. Derved kan du nemmere styre din fortjeneste. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 1. COCKTAIILS.DK

  Danmark

  Cocktaiils er Danmarks dygtigste samling af bartendere til events, bryllup og firmafest. Vores service er bredt anerkendt og vi har kun 5-stjernede ratings på Trustpilot og Google - fordi vi leverer oplevelsen til dig hver gang. Hvis du har et specielt event eller ønsker at forespørge på en bestemt type bar, har vi deltaget i alt fra små private fester til Distortion, Copenhagen Fashion Week og bryllupper for kendte. Vores priser er nemme at overskue og vi leverer catering i hele Danmark til konkurrencedygtige tilbud. Vores hovedservice omfatter primært Cocktail Catering og Cocktailkursus, men vi laver også TakeAway drinks, virtuelle cocktailkurser og smagninger i alt fra premium Whisky til Gin, Tequila og Rom. Du kan desuden finde lækre opskrifter på alle vores cocktails, samt klassikere som Mojito, Bramble, Whisky Sour og mange flere inde på vores side. Hvis du kun mangler bartender og selv vil købe ind til din fest, hjælper vi også med dette. Vi er med dig som konsulenter hele vejen og hjælper med alt fra indkøbsliste til tips og tricks, når du selv skal sætte baren op, købe is eller leje glas.

 2. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrig

  Virksomheden MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Forretningsgaver, Spiritus, Forretningsgaver, Forretningsgaver, Firmagaver, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Châtillon, Frankrig.

 1. PISCO SAVEUR

  Frankrig

  Virksomheden PISCO SAVEUR, er en Distributør, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, Brandy, Drikkevareautomater, Cocktails, færdiglavede, Brandy, Drikkevareautomater, og import af drikkevarer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. BEL-TECH GROUP S.R.L

  Belgien

  Virksomheden BEL-TECH GROUP S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den er baseret i Stavelot, Belgien.

 3. NEXUS GROUP SRL

  Italien

  Virksomheden NEXUS GROUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den er baseret i Cassinetta Di Lugagnano, Italien.

 4. COCKTAIL SENSATION

  Belgien

  Virksomheden COCKTAIL SENSATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udøvende kunst - tilrettelægning branchen. Den opererer også inden for Handelsmesser, udstillinger, show - tilrettelægning, Kongresser, seminarer, receptioner - tilrettelægning og service, Cocktails, færdiglavede, Handelsmesser, udstillinger, show - tilrettelægning, Kongresser, seminarer, receptioner - tilrettelægning og service, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 5. CHERRY ROCHER INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden CHERRY ROCHER INDUSTRIE, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, safter, likører, Brænderi, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Ruy, Frankrig.

 6. L&L

  Frankrig

  Virksomheden L&L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, Cocktails, færdiglavede, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Aperitiffer, alkoholiske, Cocktails, færdiglavede, logistik, og Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Boe, Frankrig.

 7. XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA

  Portugal

  Virksomheden XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, likører, Drikkevarer - import-eksport, distillater, og safter brancherne. Den er baseret i Campo-Valongo, Portugal.

 8. COCKTAILBALL

  Belgien

  Virksomheden COCKTAILBALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsætningsstoffer til drikke branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Cocktails, færdiglavede, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Heers, Belgien.

 1. FLAVOURS 4 SPIRITS, S.L

  Spanien

  Virksomheden FLAVOURS 4 SPIRITS, S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for værktøj til bearbejdning af borestænger, samlet cocktailsæt, og færdiglavede cocktails brancherne. Den er baseret i Granollers, Spanien.

 2. HOUSE OF COCKTAILS

  Holland

  Virksomheden HOUSE OF COCKTAILS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den er baseret i Zoetermeer, Holland.

 3. TAM TAM MONS

  Belgien

  Virksomheden TAM TAM MONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, bars, alkoholholdige drikkevarer, og Frugtjuice brancherne. Den er baseret i Mons, Belgien.

 4. EMPIRE SPIRITS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EMPIRE SPIRITS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Thaleischweiler-Fröschen, Tyskland.

 5. SMOKEWORKS TAP

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SMOKEWORKS TAP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den er baseret i Cambridge, Det Forenede Kongerige.

 6. LABTENDERS

  Frankrig

  Virksomheden LABTENDERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for færdiglavede cocktails, og dehydrerede frugter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 7. VÍNYCO

  Spanien

  Virksomheden VÍNYCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for Vine, Cocktails, færdiglavede, Vine, vinhandler, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Alboraya, Spanien.

 8. STOBBE GIN - UTA STOBBE

  Tyskland

  Virksomheden STOBBE GIN - UTA STOBBE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den er baseret i Neuendettelsau, Tyskland.

 9. DELUXE DISTILLERY

  Belgien

  Virksomheden DELUXE DISTILLERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, gin, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Kortrijk, Belgien.

 10. PREMIUM IMPORTERS SPAIN S.L.

  Spanien

  Virksomheden PREMIUM IMPORTERS SPAIN S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for gin, og vodka brancherne. Den er baseret i San Sebastián de los Reyes, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis