• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • cocktails- færdiglavede

Resultater for

Cocktails- færdiglavede - Import eksport

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrig

  SAS 007BUSINESS PRAGEN er en multiservice-virksomhed oprettet i 2016, beliggende i Paris og drevet af “Princess Aggeex HUTIN”, direktør & stifter / kunstner & uddannet jurist. Hun besidder en exceptionel dynamisme og kreativitet og har ni udmærkelser i ind- og udland. En unik FORRETNINGSMODEL: Enestående, sjældne og originale FORENKLEDE FRANCHISER PRAGEN samt PRAGEN-partnere; En "made in FRANCE" med inspiration fra afrikanske planter med mange gavnlige virkninger, der målretter fair trade, miljøansvarlighed og samfundssolidaritet. Vi tilbyder unikke løsninger og muligheder til bedre inklusion og social samhørighed for professionelle og borgere, winwin-partnerskaber via et enormt potentiale inden for merværdi og innovation og via en diversitet og komplementær alsidighed. PRAGEN-oplevelsen er derfor den bedste risiko at tage for alle visionære investorer. Vores kunstneriske og kulturelle kreationer, vores erfaring inden for handel, administration og lovgivning har ført til mange partnerskaber verden over omkring vinsmagninger i Paris & Champagne, landbrugsindustri og eventplanlægning, assistance og uddannelser og diverse services fra PRAGEN: Rejser, pengeoverførsler etc. Vi har over 20 års erfaring på området for restauration og fødevareforarbejdning, økologiske madvarer og kosmetiske kreationer indeholdende planter.

 2. PARIS RHUM CLUB

  Frankrig

  Virksomheden PARIS RHUM CLUB har siden 2020 været specialiseret i cocktails med 0% alkohol gennem varemærket CUBANASO. CUBANASO har dertil tilegende lokaler, hvor vi udvikler koncepter i stor målestok og i store formater. Dette er ideelt for supermarkedskæder, restaurantkæder, hotelkæder, diskoteker, barer, pivate fester eller til en aperitif blandt familien... Målet for PARIS RHUM CLUB er at tilbyde og udbrede de mest fantastiske cubanske cocktails fyldt med sol. Derfor har virksomheden skabt mærket CUBANASO. Dette omfatter en række cocktails med 0% alkoholindhold og med naturlig frugt. Produkterne CUBANASO gør dig i stand til at være præcis i tilberedningen af ingredienser og dosering. Derved kan du nemmere styre din fortjeneste. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. ARGOTIER

  Frankrig

 4. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrig

 5. ARDUENNA GIN

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PISCO SAVEUR

  Frankrig

 2. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrig

 3. COCKTAIILS.DK

  Danmark

  Cocktaiils er Danmarks dygtigste samling af bartendere til events, bryllup og firmafest. Vores service er bredt anerkendt og vi har kun 5-stjernede ratings på Trustpilot og Google - fordi vi leverer oplevelsen til dig hver gang. Hvis du har et specielt event eller ønsker at forespørge på en bestemt type bar, har vi deltaget i alt fra små private fester til Distortion, Copenhagen Fashion Week og bryllupper for kendte. Vores priser er nemme at overskue og vi leverer catering i hele Danmark til konkurrencedygtige tilbud. Vores hovedservice omfatter primært Cocktail Catering og Cocktailkursus, men vi laver også TakeAway drinks, virtuelle cocktailkurser og smagninger i alt fra premium Whisky til Gin, Tequila og Rom. Du kan desuden finde lækre opskrifter på alle vores cocktails, samt klassikere som Mojito, Bramble, Whisky Sour og mange flere inde på vores side. Hvis du kun mangler bartender og selv vil købe ind til din fest, hjælper vi også med dette. Vi er med dig som konsulenter hele vejen og hjælper med alt fra indkøbsliste til tips og tricks, når du selv skal sætte baren op, købe is eller leje glas.

 4. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexico

 5. COCKTAILBALL

  Belgien

 1. NEXUS GROUP SRL

  Italien

 2. CHERRY ROCHER INDUSTRIE

  Frankrig

 1. XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA

  Portugal

 2. L&L

  Frankrig

 3. COCKTAIL SENSATION

  Belgien

 4. STOBBE GIN - UTA STOBBE

  Tyskland

 5. DELUXE DISTILLERY

  Belgien

 6. SMOKEWORKS TAP

  Det Forenede Kongerige

 7. FLAVOURS 4 SPIRITS, S.L

  Spanien

 8. HOUSE OF COCKTAILS

  Holland

 1. LABTENDERS

  Frankrig

 2. SIX WIJNHANDEL

  Belgien

 3. PREMIUM IMPORTERS SPAIN S.L.

  Spanien

 4. COCKTAIL-KURS.COM

  Tyskland

 5. JAKE-FRUT

  Det Forenede Kongerige

 6. BAR EVENTS UK

  Det Forenede Kongerige

 7. NEAR AND FAR MOBILE BAR

  Det Forenede Kongerige

 8. MOBILE COCKTAILBAR NRW

  Tyskland

 9. WHITES TAVERN

  Det Forenede Kongerige

 10. HOWLERS NEWCASTLE

  Det Forenede Kongerige