• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • citrusfrugter

Resultater for

Citrusfrugter - Import eksport

 1. ASYA FRESH

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Asya Fresh, som siden 2016 har være din premium tyrkiske eksportør af frisk frugt og grøntsager af den højeste kvalitet. Ved at anvende vores alliance med Samsun-havnadministrationen, og medarbejdere med stor erfaring, udvider vi kontinuerligt vores logistikegenskaber, og øger dermed vores årlige eksportvolumen. Hos Asya Fresh er bæredygtighed vores kerneværdi. Vi er stolte over at tilbyde premium, økologisk indkøbt frugt såsom granatæbler og kirsebær, samtidig med vi garanterer en hurtig levering takket være vores effektive team. Se vores omfattende produktudvalg, som indeholder: •Granatæbler •Kirsebær •Nektariner og ferskner •Sultana rosiner •Red Globe vindruer •Pærer •Kvæde •Blommer •Abrikoser •Figner •Forskellige tomatvarianter •Peberfrugt •Krydret peber •Agurker •Courgetter •Grapefrugt •Appelsiner •Mandariner •Citroner Ved at specialisere os i granatæbler, kirsebær og et alsidigt udvalg af lokalt, indkøbte frugt og grøntsager, som omfatter nektariner, ferskner, abrikoser og peberfrugter, driver vi strategisk placerede lagre i Antalya, Mersin og Manisa. Med vores særlige program tilbyder vi, at udvalgte avlere kan indgå i langvarige partnerskaber med os. Gennem denne eksklusive forsyningsaftale skaber vi sikkerhed, og et koordineret rammearbejde for fælles programmer, hvilket garanterer, at du som kunde, modtager en pålidelig produktforsyning af høj kvalitet og gode samarbejdsfordele. Kontakt os i dag for yderligere oplysninger. Med globale leveringsmuligheder supporterer Asya Fresh forskellige markeder, hvor vi tilbyder premium produkter og en enestående service.

 2. MELIORAFRESH (BESTTRADE)

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Meliorafresh, din premium destination for førsteklasses frisk frugt og grøntsager fra Tyrkiet. Med en historie som går mere end 30 år tilbage, har vi kontinuerligt udviklet os for at imødese kundernes ændrende behov. Vores seneste udvidelse til det Østeuropæiske marked afspejler vores forpligtelse til at levere til de globale markeder, og samtidig levere enestående produkter til kvalitetsbevidste kunder verden over. Vi prioriterer friskhed og renhed, og investerer i banebrydende teknologi for at overholde de højeste hygiejne- og sikkerhedsstandarder. Vores økologiske produkter garanterer det bedste som naturen kan tilbyde, og de når dig med omfattende logistiske egenskaber. Udforsk vores omfattende udvalg af omhyggeligt skabte produkter, skræddersyet til enhver smag og præference. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af tomatvarianter, inklusive almindelige, pink, blomme, ovale, seyit, cocktail og runde. Vores udvalg af pebre vil dække enhver smagsvariant, med californiske pebre, Charleston, hot charleston, pointed grøn, peberfrugt, capia rød, rød chili, grøn chili, ungarsk peber, ungarsk charlie og bianca. Se vores varianter af agurker – almindelige, silor og spiky – eller nyd friskheden af courgette, aubergine (både krystal og almindelig), vandmeloner, meloner, granatæbler, appelsiner, mandariner, citroner, abrikoser, ferskner og jordbær. Vores højteknologisk udstyr og strømlinet logistik garanterer en omgående levering af din ordre i perfekt stand, hvilket bevarer friskheden og kvaliteten af produkterne hele vejen. Spørg os !

 3. Durdaslar

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Durdaslar har siden 1989 været en anerkendt grossist af grøntsager og frugt i Kumluca/Antalya og omkringliggende område. Grundlagt af Durmuş Durdaş og hans tre sønner, er familievirksomheden nu i dens tredje generation, som med stolthed bærer familiearven frem. Durdaslar har haft en betydelig vækst, og er nu en førende virksomhed i regionen samt en af de bedste i landet. Vores årlige forsyningskapacitet overstiger 120.000 ton af grøntsager og frugt, og vi arbejder på en kontinuerlig forbedring gennem institutionalisering. I 2003 blev vores pakkeanlæg en fuldt udarbejdet virksomheden, som understøtter Kumluca med en opbevaringsfacilitet på 3.000 ton. Vi har åbnet en afdeling i Elmali-distriktet i 2011, og udvidet med yderligere faciliteter i Antalya. Vi har også en afdeling i Bulgarien som leverer kold opbevaring for vores kunder. Vores forpligtelse er at levere friske grøntsager og frugt til vores kunder under produktionen, præcis som de ønsker det i forhold til mængde og tid. Vores produktudvalg omfatter forskellige variationer af tomater (såsom almindelig, pink, blomme, oval, seyit, cocktail, rund osv.), variationer af peberfrugter (california pepper, charleston, hot charleston, pointed green, bell, capia red, red chili, green chili, hungarian pepper, hungarian charlie, bianca osv.), variationer af agurker (almindelig, silor, spiky), courgette aubergine (crystal og almindelig aubergine), vandmelon, melon, granatæbler, appelsiner, mandariner, citroner, abrikoser, ferskner, jordbær. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger, og opdag vores produkter!

 4. NEGOPRIM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEGOPRIM, er en Distributør, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugter, Landbrug - import-eksport, frisk frugt, grøntsager friske, Frugter, grønsager, eksotiske frugter, citrusfrugter, og grøntsager engros brancherne. Den er baseret i Cavaillon, Frankrig.

 5. GREYPE FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GREYPE FRANCE, er en Multi-Category, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Citrusfrugter, frisk frugt og grønt, Grønsager, friske, Citrusfrugter, ferskener, artiskokker, grossist af frugt og grønt, og asparges brancherne. Den er baseret i Perpignan, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundlagde denne import-/eksportvirksomhd i 1994. Lige fra begyndelsen har formålet været udvikling af samhandlen mellem Spanien og resten af verden. Vi er særlig opmærksomme på kvaliteten af de produkter, som vi markedsfører.

 2. SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS

  Italien

  Landbruget Morsilva har i mere end 40 år boet og arbejdet i naturen. Vi er et familiedrevet landbrug. Citrusfrugterne dyrkes på Sibari sletten midt i Magna Grecia, hvor klimaforholdene gør det muligt at dyrke produkter af høj kvalitet. Vi dyrker klementiner og naveline appelsiner på et areal på 50 hektarer. Den årlige produktion er på 8.000 centner. Produktionen af klementiner udgør den største del af vores produktion af citrusfrugter.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Ægypten

  International Traders er et egyptisk selskab oprettet i 2004, der har specialiseret sig i import og eksport. Vi har mere end 20 års erfaring på dette område og et indgående kendskab til logistiske spørgsmål og handelsspørgsmål. Vi er meget fleksible og har en bred vifte af produkter med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

 4. TERRABONA COOP. V

  Spanien

  Appelsiner og mandariner fra Valence. Hvis du besøger den enestående region Valence, vil du kunne se plantagerne Rafelbunyol, Museros og Puig de Santamaría for foden af naturparken Sierra Calderona. Det er netop i denne region, hvor vandløbene og de skrå skranter i de tørre perioder giver den nødvendige næring til vores træer, at vi har dyrket jorden i mere end 150 år.

 5. ANTÓN IMPORT EXPORT

  Spanien

  Anton Import Export er en virksomhed med stor erfaring inden for køb, salg og eksport af frugt og grønsager. Vi skiller os ud ved vores kvalitet og seriøsitet. Vi henvender os til landmænd (køb af frugt) og store frugtmarkeder. Efter at være blevet plukket i markerne lastes frugtene af vores lastbiler i lageret, hvor de vaskes og behandles med naturlig voks og straks forarbejdes med pakkerne.

 1. VIVAI RUSSO SSA

  Italien

  Vivai Russo, som er født i 1960'erne, har specialiseret sig i produktion og handel med skovplanter, udsmykning, middelhavsplanter, tropiske planter, palmekerner, frugttræer, citrus- og oliventræer.

 2. MOROCCANCITRUS

  Tyskland

  Virksomheden MOROCCANCITRUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Citrusfrugter branchen. Den opererer også inden for mandariner, og appelsiner brancherne. Den er baseret i Niddatal, Tyskland.

 1. AFRIGOODGROW

  Ægypten

  Virksomheden AFRIGOODGROW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Citrusfrugter branchen. Den opererer også inden for eksport af grøntsager, Kartofler, og løg brancherne. Den er baseret i Alexandria, Ægypten.

 2. DREAMCELSIUS GROUP AFRICA

  Sydafrika

  Virksomheden DREAMCELSIUS GROUP AFRICA, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Citrusfrugter, Saft og ekstrat af citrusfrugter, solsikkeolier, vegetabilsk fedt til madlavning, og Citrusfrugter brancherne. Den er baseret i Johannesburg, Sydafrika.

 3. FRUTÉATE

  Spanien

  Virksomheden FRUTÉATE, er en Distributør, der opererer inden for Citrusfrugter branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Frugt og grønt - import-eksport, grossist af frugt og grønt, fødevarer - import/eksport, og frugter og grøntsager import/eksport-produktion og salg brancherne. Den er baseret i Alcanar, Spanien.

 4. OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for citrusfrugter, og tomater brancherne. Den er baseret i Mugla, Tyrkiet.

 5. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippinerne

  Virksomheden KIMELLA AGRI TRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Citrusfrugter, Citrusfrugter, bananer, og mango brancherne. Den er baseret i Mandaluyong City, Filippinerne.

 6. FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA

  Portugal

  Virksomheden FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Citrusfrugter branchen. Den opererer også inden for appelsiner, og citroner brancherne. Den er baseret i Algoz, Portugal.

 7. GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO

  Grækenland

  Virksomheden GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Citrusfrugter branchen. Den er baseret i Gythio, Grækenland.

 8. FARQLEET INTERNATIONAL

  Pakistan

  Virksomheden FARQLEET INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Citrusfrugter, Tropiske frugter, økologiske landbrugsprodukter, frisk frugt og grønt, Citrusfrugter, og Tropiske frugter brancherne. Den er baseret i Faisalabad, Pakistan.

 1. UNEXPORT

  Spanien

  Virksomheden UNEXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, økologisk frugt, citrusfrugter, Grønsager, friske, og økologiske citrusfrugter brancherne. Den er baseret i Lorca-Murcia, Spanien.

 2. ECMR FRUITS

  Tyrkiet

  Virksomheden ECMR FRUITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for æbler import eksport, og citrusfrugter brancherne. Den er baseret i Pamukkale, Tyrkiet.

 3. MACRIGI LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MACRIGI LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for italiensk ost, citrusfrugter, Italienske fødevarer til pizza, og italiensk kaffe brancherne. Den er baseret i Stoke On Trent Tunstall, Det Forenede Kongerige.

 4. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALGOROS VIVEROS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for planteskoler oliventræer, prydplanter, citrusfrugter, og eksportører af palmer brancherne. Den er baseret i Elche (Alicante), Spanien.

 5. PERUZZO GROUP

  Italien

  Virksomheden PERUZZO GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for citrusfrugter, og spisedruer brancherne. Den er baseret i Comiso, Italien.

 6. AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY

  Grækenland

  Virksomheden AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY, er en Engrossalg, der opererer inden for Citrusfrugter branchen. Den opererer også inden for pakkede appelsiner, og mandariner brancherne. Den er baseret i Agrinio, Grækenland.

 7. GUFRESCO

  Spanien

  Virksomheden GUFRESCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsagsjuicer branchen. Den opererer også inden for Citrusfrugter, frugtjuice, friskpressede appelsiner, økologiske frugtjuicer, og Citrusfrugter brancherne. Den er baseret i Burriana, Spanien.

 8. FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

  Virksomheden FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for frugt og grøntsager, citrusfrugter, typiske produkter, og tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Cerignola, Italien.

 9. ANTFRESH

  Tyrkiet

  Virksomheden ANTFRESH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønsager, friske, og citrusfrugter brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 10. FYTRON

  Grækenland

  Virksomheden FYTRON, er en Engrossalg, der opererer inden for Citrusfrugter branchen. Den er baseret i TRAGANO, Grækenland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis