• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • champagne og mousserende vine

Resultater for

Champagne og mousserende vine - Import eksport

 1. E.H.W. WORLDWIDE

  Holland

  Virksomheden E.H.W. WORLDWIDE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Øl, Champagne og mousserende vine, Paller, Trækul, Brænde, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, frosne og dybfrosne, alkoholholdige drikkevarer, og Øl brancherne. Den er baseret i Woerden, Holland.

 2. VR TRADING INC

  Portugal

  VR Trading er en international leverandør og eksportør af enestående drikkevarer og fødevarer. Med en passion for unikke smage og en forpligtelse til kvalitet, tilbyder vi et alsidigt udvalg af produkter som vil imponere de mest kræsne personer. Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af drikkevarer, inklusive sodavand, champagne, øl og cider, te og kaffe osv. Inden for fødevarer leverer vi et udvalg af lækre muligheder såsom slik, chokolade, tyggegummi, småkager, halal-produkter og mere. Hvad der adskiller os fra andre, er vores enestående dedikation til kvalitetssikring. Vi overholde strenge standarder i forbindelse med vores indkøbs-, produktions- og emballageprocesser, hvilket garanterer, at vores produkter imødeser og overstiger de internationale kvalitets- og sikkerhedsbestemmelser. Ved at anerkende de globale krav for enestående fødevarer og drikkevarer, har vi placeret os selv som en pålidelig partner i eksportbranchen. Vores omfattende netværk giver os mulighed for at nå ud på markeder over hele verden, og vores omfattende markedsforskning holder os opdateret om kommende trends. Vi arbejder på altid at være vidende om kundernes præferencer, så vi kan tilbyde de bedste produkter.

 3. SARL FOINON V SÉLECTION

  Frankrig

  SARL FOINON V SELECTION ligger i Fleury-le-Rivière og er specialiseret i produktion af champagne. Handel med fransk champagne. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet - Bør nydes med omtanke.

 4. AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for Vine, vinproduktion, mousserende vine, Vine, og vine brancherne. Den er baseret i Montabone, Italien.

 5. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Virksomheden DRINK SHOP ONLINE, er en Underleverandør, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Øl, Mineralvand, Champagne og mousserende vine, likører, håndværksfremstillet øl, Drikkevarer - import-eksport, drikkevarer, og Øl brancherne. Den er baseret i Nave, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN

  Frankrig

  Virksomheden CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, champagne, særlig fine årgange af roséchampagne, fødevarer/drikkevarer - en gros og detail, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Roche La Moliere, Frankrig.

 2. AI RORE' F.LLI DE STEFANI

  Italien

  Virksomheden AI RORE' F.LLI DE STEFANI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, salg af vin fra tanken, ekstra tør mousserende, Champagne og mousserende vine, og skummende brancherne. Den er baseret i Refrontolo, Italien.

 3. VILLA DES ROIS

  Frankrig

  Virksomheden Villa des Rois ligger i det 4. arrondissement i Paris og er specialiseret i produktion og salg af fine og udsøgte champagner. Vores champagner er udvalgt fra de typiske druesorter i Champagne, hvor vinstokkene trives under optimale forhold, og afspejler med stilfulhed og elegance Villa Des Rois-husets personlighed. Vores produkter: Champagne Le Ponte Blanc - Champagne Guy L'Orfèvre. Vores mission: At udvælge og promovere de bedste italienske vine for at sammensætte et kvalitetsrigt, smagfuldt og festligt vinkort.

 4. DRINKWELL

  Danmark

  Drinkwell er en dansk webshop, der beskæftiger sig med salg af spiritus og champagne. Vores koncept er i den eksklusive afdeling, og derfor byder vores sortiment på alle de kendte mærker: Moët & Chandon, Belvedere, Grey Goose, Zacapa, Krug og mange flere.Vores B2B-koncept giver den bedste leverandør af eksklusive drikkevarer til virksomheder i hele Danmark. Vi giver ikke bare de bedste priser med en høj avance. Vi giver også en kanon service, der afspejles i vores måde at behandle kunder på. Vores telefon er åben 16 ud af døgnets 24 timer. Ved hastesager kan vi levere med timers mellemrum, og de fleste leverancer modtager i ellers dagen efter.Vi ser frem til at levere jeres drikkevarer.

 5. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrig

  Selvhøstende ejer, et emblematisk vindistrikt, fra vinstok til champagneglas, en eneste signatur. Rundvisning og prøvesmagning udgør en charmerende etape i Champagne. Vinområdet Marne består for størstedelen af druesorten Chardonnay (hvide druer) og dernæst af Pinot Noir (sorte druer). Vinområdet i Aube er hovedsageligt beplantet med Pinot Noir. Familien BAUCHET har dyrket vin efter traditionelle metoder i tre generationer.

 1. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Portugal

 2. NUTRAMED SRL

  Italien

 1. PRESTIGE GROUP LTD

  Ukraine

 2. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Spanien

 3. CHAMP SVP

  Frankrig

 4. ADR MARKETING

  Italien

 5. MELBA GASTRONOMIE

  Frankrig

 6. CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C.

  Italien

 7. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Frankrig

 8. CAVES KRIER FRERES REMICH

  Luxembourg

 1. CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE

  Frankrig

 2. LA CAVE ROMMES

  Luxembourg

 3. ALMA AZUL WINE

  Spanien

 4. VINICOM - COMÉRCIO E DISTRIBUIÇÃO DE BEBIDAS LDA.

  Portugal

 5. CHAMPAGNE BOULACHIN-CHAPUT

  Frankrig

 6. CGM VINS

  Frankrig

 7. CAVE BRUANT

  Frankrig

 8. VILLA FATTORIA

  Holland

 9. CHARDONNAY MEERDAEL

  Belgien

 10. ESPRIT MILLESIME SARL

  Elfenbenskysten

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis