• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • champagne og mousserende vine

Resultater for

Champagne og mousserende vine - Import eksport

 1. SARL FOINON V SÉLECTION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SARL FOINON V SELECTION ligger i Fleury-le-Rivière og er specialiseret i produktion af champagne. Handel med fransk champagne. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet - Bør nydes med omtanke.

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Holland

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide blev oprettet i 2011 i Cypern og er førende på verdensplan inden for forsyning og distribution af kvalitetsprodukter til enestående priser. Vores forpligtelse til "kvalitetsprodukter til den bedste pris" holder os travlt beskæftiget året rundt. Vi udvælger med omhu de bedste leverandører, hvilket sikrer, at kun de allerbedste produkter når frem til vores kunder. Vi dækker Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og det amerikanske kontinent. Vi importerer direktre fra førende forsyningskilder såsom Chile, Uruguay, Sydafrika og andre lande. Vi har for nylig udviklet os i Tyskland, og vi betjener med succes forskellige markeder og etablerer vedvarende partnerskaber. Vores kommende logistiske knudepunkt i Sydafrika er et eksempel på vores strategiske vækst. Med et hengivent team bag sig trives E.H.W. Worldwide som førende på maredet og leverer en uforlignelig kundeoplevelse. Hos E.H.W. Worldwide er vores mission et bevis på vores engagement. Vi bestræber os på give kunderne en unik oplevelse gennem forsyning, levering og distribution af produkter, der overgår enhver forventning. Vi krydser grænser og bygger broer tværs over industrier og forbliver forpligtet til at gøre enhver forretningskontakt med os til en uforglemmelig rejse, spækket med uforlignelig kvalitet og værdi.

 3. VR TRADING INC

  Portugal

  Verified by europages badge

  VR Trading er en international leverandør og eksportør af enestående drikkevarer og fødevarer. Med en passion for unikke smage og en forpligtelse til kvalitet, tilbyder vi et alsidigt udvalg af produkter som vil imponere de mest kræsne personer. Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af drikkevarer, inklusive sodavand, champagne, øl og cider, te og kaffe osv. Inden for fødevarer leverer vi et udvalg af lækre muligheder såsom slik, chokolade, tyggegummi, småkager, halal-produkter og mere. Hvad der adskiller os fra andre, er vores enestående dedikation til kvalitetssikring. Vi overholde strenge standarder i forbindelse med vores indkøbs-, produktions- og emballageprocesser, hvilket garanterer, at vores produkter imødeser og overstiger de internationale kvalitets- og sikkerhedsbestemmelser. Ved at anerkende de globale krav for enestående fødevarer og drikkevarer, har vi placeret os selv som en pålidelig partner i eksportbranchen. Vores omfattende netværk giver os mulighed for at nå ud på markeder over hele verden, og vores omfattende markedsforskning holder os opdateret om kommende trends. Vi arbejder på altid at være vidende om kundernes præferencer, så vi kan tilbyde de bedste produkter.

 4. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRINK SHOP ONLINE, er en Underleverandør, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Øl, Mineralvand, Champagne og mousserende vine, likører, håndværksfremstillet øl, Drikkevarer - import-eksport, drikkevarer, og Øl brancherne. Den er baseret i Nave, Italien.

 5. CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, champagne, særlig fine årgange af roséchampagne, fødevarer/drikkevarer - en gros og detail, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Roche La Moliere, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VILLA DES ROIS

  Frankrig

  Virksomheden Villa des Rois ligger i det 4. arrondissement i Paris og er specialiseret i produktion og salg af fine og udsøgte champagner. Vores champagner er udvalgt fra de typiske druesorter i Champagne, hvor vinstokkene trives under optimale forhold, og afspejler med stilfulhed og elegance Villa Des Rois-husets personlighed. Vores produkter: Champagne Le Ponte Blanc - Champagne Guy L'Orfèvre. Vores mission: At udvælge og promovere de bedste italienske vine for at sammensætte et kvalitetsrigt, smagfuldt og festligt vinkort.

 2. DRINKWELL

  Danmark

  Drinkwell er en dansk webshop, der beskæftiger sig med salg af spiritus og champagne. Vores koncept er i den eksklusive afdeling, og derfor byder vores sortiment på alle de kendte mærker: Moët & Chandon, Belvedere, Grey Goose, Zacapa, Krug og mange flere.Vores B2B-koncept giver den bedste leverandør af eksklusive drikkevarer til virksomheder i hele Danmark. Vi giver ikke bare de bedste priser med en høj avance. Vi giver også en kanon service, der afspejles i vores måde at behandle kunder på. Vores telefon er åben 16 ud af døgnets 24 timer. Ved hastesager kan vi levere med timers mellemrum, og de fleste leverancer modtager i ellers dagen efter.Vi ser frem til at levere jeres drikkevarer.

 3. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrig

  Selvhøstende ejer, et emblematisk vindistrikt, fra vinstok til champagneglas, en eneste signatur. Rundvisning og prøvesmagning udgør en charmerende etape i Champagne. Vinområdet Marne består for størstedelen af druesorten Chardonnay (hvide druer) og dernæst af Pinot Noir (sorte druer). Vinområdet i Aube er hovedsageligt beplantet med Pinot Noir. Familien BAUCHET har dyrket vin efter traditionelle metoder i tre generationer.

 4. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Portugal

  Virksomheden VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, Vine - Portugal, rødvine, og Champagne og mousserende vine brancherne. Den er baseret i Ponte Da Barca, Portugal.

 5. NUTRAMED SRL

  Italien

  Virksomheden NUTRAMED SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den er baseret i Monsano, Italien.

 1. PRESTIGE GROUP LTD

  Ukraine

  Virksomheden PRESTIGE GROUP LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 2. AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for Vine, vinproduktion, mousserende vine, Vine, og vine brancherne. Den er baseret i Montabone, Italien.

 1. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Spanien

  Virksomheden CAVAS VÍA DE LA PLATA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for vinkælder, håndværksmæssig destillation, Cava, og champagnekælder brancherne. Den er baseret i Almendralejo, Spanien.

 2. CHAMP SVP

  Frankrig

  Virksomheden CHAMP SVP, er en Distributør, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for særlig fine årgange af roséchampagne, og pinot noir champagne brancherne. Den er baseret i PARIS, Frankrig.

 3. ADR MARKETING

  Italien

  Virksomheden ADR MARKETING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for kaffe brancherne. Den er baseret i Villaricca Na, Italien.

 4. CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C.

  Italien

  Virksomheden CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C., der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for vindyrkende virksomheder, vine, likører, og vinproduktion brancherne. Den er baseret i Guia-Valdobbiadene, Italien.

 5. MELBA GASTRONOMIE

  Frankrig

  Virksomheden MELBA GASTRONOMIE, er en Distributør, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Champagne og mousserende vine, Spiritus, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Champagne og mousserende vine brancherne. Den er baseret i la Trinité, Frankrig.

 6. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Frankrig

  Virksomheden CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for vinproducenter, champagne, vinavler, og Chardonnay brancherne. Den er baseret i Rouvres Les Vignes, Frankrig.

 7. CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE

  Frankrig

  Virksomheden CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for vinproducenter, Direkte marketing, prøveudtagninger, og Firmagaver brancherne. Den er baseret i Rilly La Montagne, Frankrig.

 8. CHARDONNAY MEERDAEL

  Belgien

  Virksomheden CHARDONNAY MEERDAEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, vinproducenter, vinproduktion, Champagne og mousserende vine, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Oud-Heverlee, Belgien.

 1. CHAMPAGNE CRISTIAN SENEZ

  Frankrig

  Virksomheden CHAMPAGNE CRISTIAN SENEZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for champagne, champagne rosé, og marc de champagne brancherne. Den er baseret i Fontette, Frankrig.

 2. VRANKEN-POMMERY MONOPOLE

  Frankrig

  Virksomheden VRANKEN-POMMERY MONOPOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for champagne, rosévin, Vine - Port, og Champagne 1er Cru brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

 3. TERRE DI GIURFO

  Italien

  Virksomheden TERRE DI GIURFO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den er baseret i Licodia Eubea, Italien.

 4. ROGER RENE ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden ROGER RENE ET FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den er baseret i Ay, Frankrig.

 5. UNIVERSAL WINE

  Belgien

  Virksomheden UNIVERSAL WINE, er en Engrossalg, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, Vine - Australien, Vine - Spanien, og Vine - Sydafrika brancherne. Den er baseret i Beernem, Belgien.

 6. ANUSA

  Spanien

  Virksomheden ANUSA, er en Distributør, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den er baseret i Vilafranca Del Penedès, Spanien.

 7. ESPRIT MILLESIME SARL

  Elfenbenskysten

  Virksomheden ESPRIT MILLESIME SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, champagne, Champagne 1er Cru, og Drikkevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Abidjan, Elfenbenskysten.

 8. VINICOM - COMÉRCIO E DISTRIBUIÇÃO DE BEBIDAS LDA.

  Portugal

  Virksomheden VINICOM - COMÉRCIO E DISTRIBUIÇÃO DE BEBIDAS LDA., er en Distributør, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, Vine - Portugal, og Champagne og mousserende vine brancherne. Den er baseret i Linhó, Portugal.

 9. VILLA FATTORIA

  Holland

  Virksomheden VILLA FATTORIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den er baseret i De Meern, Holland.

 10. MURGANHEIRA / SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL DO VAROSA, S.A.

  Portugal

  Virksomheden MURGANHEIRA / SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL DO VAROSA, S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, Champagne og mousserende vine, Vine - Portugal, og skummende brancherne. Den er baseret i Sao Mamede De Infesta, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis