• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • champagne og mousserende vine

Resultater for

Champagne og mousserende vine - Import eksport

 1. AGRIPUNICA SPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. VILLA DES ROIS

  Frankrig

  Virksomheden Villa des Rois ligger i det 4. arrondissement i Paris og er specialiseret i produktion og salg af fine og udsøgte champagner. Vores champagner er udvalgt fra de typiske druesorter i Champagne, hvor vinstokkene trives under optimale forhold, og afspejler med stilfulhed og elegance Villa Des Rois-husets personlighed. Vores produkter: Champagne Le Ponte Blanc - Champagne Guy L'Orfèvre. Vores mission: At udvælge og promovere de bedste italienske vine for at sammensætte et kvalitetsrigt, smagfuldt og festligt vinkort.

 3. DRINKWELL

  Danmark

  Drinkwell er en dansk webshop, der beskæftiger sig med salg af spiritus og champagne. Vores koncept er i den eksklusive afdeling, og derfor byder vores sortiment på alle de kendte mærker: Moët & Chandon, Belvedere, Grey Goose, Zacapa, Krug og mange flere.Vores B2B-koncept giver den bedste leverandør af eksklusive drikkevarer til virksomheder i hele Danmark. Vi giver ikke bare de bedste priser med en høj avance. Vi giver også en kanon service, der afspejles i vores måde at behandle kunder på. Vores telefon er åben 16 ud af døgnets 24 timer. Ved hastesager kan vi levere med timers mellemrum, og de fleste leverancer modtager i ellers dagen efter.Vi ser frem til at levere jeres drikkevarer.

 4. BAUCHET PERE ET FILS

  Frankrig

  Selvhøstende ejer, et emblematisk vindistrikt, fra vinstok til champagneglas, en eneste signatur. Rundvisning og prøvesmagning udgør en charmerende etape i Champagne. Vinområdet Marne består for størstedelen af druesorten Chardonnay (hvide druer) og dernæst af Pinot Noir (sorte druer). Vinområdet i Aube er hovedsageligt beplantet med Pinot Noir. Familien BAUCHET har dyrket vin efter traditionelle metoder i tre generationer.

 5. CHAMPAGNE MOUTARD - DILLIGENT

  Frankrig

  Vi har været vinavlere fra far til søn siden det 17. årh., vores knowhow inden for udvælgelse og blanding af vine giver os mulighed for at tilbyde et komplet udvalg, der kan smages på stedet: Champagne, Bourgogne, sjældne vine, frugtlikører, champagnekvas, Chablis, årgangsvine. Vores destilleri bag murene er en af de sidste kunsthåndværker destillerier for champagne, som producerer, presserester, ratafia fra champagne, brændevin og frugtlikør.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. FRANCIS BERNARD

  Belgien

  Hvad enten du har brug for festvine til dine firmaevents, de fineste Bordeaux årgangsvine som en foræring til kunder og samarbejdspartnere eller simpelthen bare en gaveidé til jul og nytår, så vil Francis Bernard med glæde modtage og rådgive dig. Vi er specialister i firmagaver og tilbyder de flotteste pakker til et fornuftigt prisniveau. Vi sørger desuden for leveringen... "Toldfrit til eksport".

 2. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Portugal

 3. PRESTIGE GROUP LTD

  Ukraine

 4. NUTRAMED SRL

  Italien

 5. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Spanien

 1. CHAMP SVP

  Frankrig

 2. AROMI DIVINI

  Italien

 3. ADR MARKETING

  Italien

 4. CASA VINICOLA GUIZZO S.A.S. DI GUIZZO ALBERTO & C.

  Italien

 5. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Frankrig

 6. MELBA GASTRONOMIE

  Frankrig

 7. CHAMPAGNE CRISTIAN SENEZ

  Frankrig

 8. SA.BA. SRL

  Italien

 9. COOREMAN

  Belgien

 10. ESPRIT MILLESIME SARL

  Elfenbenskysten

 1. MURGANHEIRA / SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL DO VAROSA, S.A.

  Portugal

 2. DUCA DI CAPUA

  Italien

 3. GARCIAS GOURMET, LDA

  Portugal

 4. WIJNHANDEL DE HEERLYCKHEID

  Belgien

 5. UNIVERSAL WINE

  Belgien

 6. VINOTHELLO WEINE & SPEZIALITÄTEN

  Tyskland

 7. MAISON LOUIS

  Frankrig

 8. WINE AMBASSADORS SAS

  Frankrig

 9. CGM VINS

  Frankrig

 10. VRANKEN-POMMERY MONOPOLE

  Frankrig