• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • catering - maskiner og udstyr

Resultater for

Catering - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. BSN TRADING

  Belgien

  Verified by europages badge

  BSN TRADING er en virksomhed med speciale i engrossalg af hårde hvidevarer, værktøj, legetøj til børn og køkkenudstyr. BSN TRADING har siden starten forpligtet sig til at levere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har et omfattende produktkatalog med alt fra små og store husholdningsapparater til hobbyværktøj, legetøj til børn og køkkentilbehør. Det alsidige udvalg gør, at kunderne kan finde alt det, de har brug for, på samme sted, hvilket igen giver en langt mere praktisk leveringsløsning. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Opskæremaskinen af model S220/AF, der er lavet af anodiseret aluminium, er ensbetydende med hurtig vedligeholdelse og absolut hygiejne. Den kan finjusteres til skæretykkelser på mellem 0 og 15 mm og ned en tiendedel af en millimeter. Slibemaskinen er nem at montere, hvilket gør arbejdet nemmere for brugeren og garanterer en perfekt og effektiv skæring af produktet gennem tiden.

 3. FRAMACO SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRAMACO SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg til professionelle køkkener, professionelle køkkener, installationer restaurant, og møblering restauranter brancherne. Den er baseret i Frepillon, Frankrig.

 4. HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Eutin Ot Neudorf, Tyskland.

 5. KID CATERING EQUIPMENT

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden KID CATERING EQUIPMENT, er en Distributør, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, kølevitrineskabe, udstyr til industriel kogning af fødevarer, og køleanlæg og -udstyr til drikkevareindustrien brancherne. Den er baseret i Ness, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, er en Engrossalg, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Forretningsindretning, Rent rum - systemer og processer, Bageri - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Forretningsindretning, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C., er en Engrossalg, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kølediske, kølekamre, industrikøkkener, og husholdningsapparater brancherne. Den er baseret i Figline E Incisa Valdarno, Italien.

 3. SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Emmerich, Tyskland.

 4. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden A.Z HORECA EQUIPEMENTS, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Catering - maskiner og udstyr, anlæg til professionelle køkkener, reparation kølediske, og vedligeholdelse af kølediske brancherne. Den er baseret i Lodelinsart (charleroi), Belgien.

 5. SAT GRANDI CUCINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAT GRANDI CUCINE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Komfurer, industrikøkkener, Komfurer, professionelle køkkener, og institutionskøkkener brancherne. Den er baseret i Perugia, Italien.

 1. ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Breitenfurt Bei Wien, Østrig.

 2. PANEM INTERNATIONAL

  Frankrig

  I 1969 fremstillede PANEM sit første skab til kontrolleret gæring. Denne nye teknologi til bagerier og konditorier revolutionerede sektoren, både hvad angår komfort og produktion. PANEM INTERNATIONAL har siden fortsat med at udvikle løsninger, som uanset sektoren er både innovative, pålidelige, praktiske og rentable uden at gå på kompromis med kvaliteten af de færdige produkter. Vi giver løsninger på køleproblemer med produkter, som giver mulighed for hurtig nedfrysning, kontrolleret gæring, opbevaring ved plus eller minusgrader, hurtig nedkøling eller nedfrysning. Hvert behov har sin egen løsning. PANEM udvikler, tester og fremstiller “skrædersyede” løsninger. Vi har eget snedkerværksted. Vi fremstiller salgshylder inden for alle tekniske områder, som lever op til bagerne og konditorernes krav om ventileret køling.

 1. DE KOBRA

  Belgien

  De Kobra er vores one-stop-shopping-adresse til systemer og tjenester i ventilationssektoren til køkkener. Med erfaring gennem et halvt århundrede har De Kobra et produktprogram, der passer til alle fagfolk i hotel/restaurationssektoren og institutionskøkkener: kompromisløs komfort, energibesparelser, miljøhensyn, fødevaresikkerhed og pålidelig service. De Kobra er konstant på udkig efter nye køkkenventilationsteknikker. Resultat: bedre service, lavere energiforbrug, højere komfort og sikkerhed.

 2. SCHNITZELMASTER GMBH

  Tyskland

  Den manuelle "Schnitzelmaster" til kroejere, slagtere og cateringfirmaer – den automatiske "Schnitzelmaster" til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, et støjende og ikke ligefrem rent arbejde, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kødkvalitet ikke forbedres, men forarbejdes til "hakket kød". Forskellen ligger i "Schnitzelmaster". "Mastern®" er en særlig proces til for at gøre kødet mørt (egnet til alle knoglefri kødstykker), hvor kødfibrene strækkes uden at rive dem op – bevarer karakteren af frisk kød.

 3. DÆNCKER

  Danmark

  Den lille vågne grossist. Med flere generationers brancheerfaring leverer vi et skarpt program af kommercielle kølemøbler, paneler til køle- og fryserum samt køleanlæg. Foruden standardprogrammet tilbydes en række specialprodukter. Vi har hjulpet mange kunder med at udvikle specialløsninger, som gør dem stærkere i konkurrencen. Salget i Danmark sker gennem lokale autoriserede kølefirmaer og andre fagforhandlere. Det sikrer fagmæssig rådgivning til slutbrugeren før, under og efter købet. Eneforhandling i Danmark af følgende fabrikater: Celltherm (paneler til køle- og fryserum), Jordão (kølediske, kølereoler, køleskabe, køleborde og diverse specialdiske), Coldline (køleskabe, køleborde, blæstkølere samt diverse specialskabe og multifunktionsmaskiner), Rivacold (køleaggregater), Unifrigor (barkøleskabe), Wessamat (ismaskiner).

 4. DIAMOND EUROPE

  Belgien

  Siden 1985 har Diamond® bidraget til udvikling af sektoren for udstyr til professionelle køkkener og køling. Mærkets berømmelse og succes understøttes af en avanceret organisation, der placerer selskabet Diamond® Europe blandt de 5 førende inden for distribution i Europa med en omsætning på over 30 millioner euro. I løbet af et par år har distributionen af ​​Diamond®-produkter også spredt sig ud over Europas grænser og ekspanderer internationalt. Vi er til stede i mere end 30 lande med et bredt netværk på 1200 forhandlere og installatører, der kombinerer professionalisme, erfaring og kompetence for at tilbyde løsninger efter mål. Diamond® bestræber sig på: At gøre dit arbejde nemmere ved at øge produktiviteten til den laveste pris. Vores værdier: Respekt for kunden, respekt for vores partnere og respekt for miljøet.

 5. COPENHAGEN BBQ APS

  Danmark

  Copenhagen BBQ Aps is a small but serious business based in central Copenhagen. We believe that there has long been a need for a serious range of professional barbecue equipment on the market - for both private and professional.Copenhagen BBQ Aps Starter Alex Provstgaard, former owner of Kbgrillfester.dk, which specializes in cooking on the grill for over 30 years. Kbgrillfester.dk has among other things been going for preparation of roast boar for Prince Henrik’s 70th birthday in 2004. In addition, the company has been cooking for parties of up to 1700 people and working with a number of recognized people in cooking, including TV chefs Nikolaj Kirk and Henrik Boserup.With our background we have the best background to develop our barbecue and accessories under the brand CARBON DIABLO. We are through with own experiences what our product should be and what we have needed. We know what qualities and features it should have in order to give the most and which ones are redundant.

 6. OVE C. BJERREGAARD

  Danmark

  Ove C. Bjerregaard leverer alt til storkøkken, herunder industriopvaskemaskiner, isterningmaskiner, industrikøleskabe, industriemhætter og meget mere. Står du og har/eller skal have et cateringfirma, restaurant eller andre former for storkøkken, så kan OCB hjælpe dig med at få det helt rigtige udstyr du har brug for. Vi står altid klar til at hjælpe dig B2B med en passioneret service og stor viden om vores produkter. Gå gerne ind på vores hjemmeside https: //ocb.dk/ og se vores store udvalg af køkkeninventar og maskiner. Vi har mange års erfaring og står klar til at hjælpe dig med lige præcis det du har brug for.

 7. FRANKELIA SRL

  Italien

  Komplet inventar til barer, hoteller, restauranter og institutioner. Inventar til kontorer. Salg og assistance til industrikøkkener, professionelle køkkener, køkkener til institutioner, industrielle køleskabe, opvaskemaskiner, professionelt udstyr til lokalsamfund, redskaber og professionelle maskiner til barer, restauranter, hoteller og institutioner. Salg og reparation af videnskabelige køleskabe til blodbanker, apoteker, analyselaboratorier og transport af organer.

 8. M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS

  Grækenland

  M&M Professional Cooking Devices blev grundlagt i 1974, og firmaet har bevaret samme form for juridisk enhed indtil i dag. Fastholdelse af vores selvejende virksomhed på 3500 m2 omfatter produktionslinje, lager, kontorer og et komplet showroom med vores produkter, elektrisk vandgrill, elektriske single frituregryder og twin frituregryder, varmeplader kogeborde, restaurantsudstyr, multigrill, crepeudstyr, frituregryder, elektrisk vandgrill. Vi udvider og søger grossister til vores produkter

 1. TELFER

  Spanien

  Design og produktion af professionelle luksuskøkkener. Komplette serier af udstyr, udsmykning og indendørsindretning. Personligt tilpassede projekter. Vi har 40 års erfaring og er derfor specialister i udstyr til østerlandske og europæiske restauranter.

 2. CARLSEN BALTIC, UAB

  Litauen

  Carlsen Baltic er en markedsledende producent af lastbiler til fødevarer og letvægts kølebiler til fødevareleverancer med dybfrost, køling og flere temperaturer. Carlsen Baltic blev etableret i Danmark i 1885, og virksomheden har lang erfaring med over 15.000 lette erhvervskøretøjer i drift i øjeblikket. Virksomheden hjælper kunderne med at nå den højest mulige nyttelast og gøre transporten af deres varer mere omkostningseffektiv og samtidig sikre temperaturstabilitet på alle tidspunkter.

 3. LUCCHETTI ATTREZZATURE ALBERGHIERE - ELECTROLUX ZANUSSI

  Italien

  Den mest komplette produktserie, der er til rådighed i dag: Koge- og køleløsninger, modulære kogeapparater, produkter til konservering af fødevarer, en komplet produktserie fra dynamisk til opvaskesystemer og systemer til behandling af tekstiler. De er udstyret med Zanussi Electrolux køkkeninstallationer, og mærket har i mere end 50 år været repræsenteret af Lucchetti Attrezzature Alberghiere. Kontakt: 0165 552478- KUNDESERVICE 800-433644

 4. PAELLEROS Y PAELLERAS

  Spanien

  Distributør af køkkenredskaber til paella. Vi tilbyder produkter fra alle fabrikanter i Valencia og markedets bedste priser. Vi fremstiller og eksporterer alle typer køkkenredskaber fra de mindste til de største til store begivenheder. Fade i alle størrelser, mærker og materialer. Brændere, brændere til industrigas, store håndlavede fade i rustfrit stål af høj kvalitet. Her finder du dit køkkenredskab...

 5. SADES IMPIANTI SRL

  Italien

  Sades Impianti srl har i over 35 år forhandlet hoteludstyr og løsninger til restaurationsbranchen i Belluno og Primiero. Virksomheden er nu eksklusiv forhandler af mærket Electrolux Professional. . Den tilbyder desuden eftersalgsservice indledende rådgivning, projektering, installation, vedligeholdelse og teknisk uddannelse vedrørende alt der handler om hotelleverancer.

 6. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

 7. HOT AND COLD EQUIPMENT LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Hot & Cold Equipment Ltd har mere end 32 års erfaring i handel med udstyr til storkøkkener. Vi tilbyder et bredt sortiment af udstyr, herunder køle- og fryseskabe, ovne og kogeplader, reoler, tilberedningskit, bordservice og mange andre produkter og meget andet udstyr til professionelle cateringvirksomheder i Storbritannien og Europa. Kølerum kan leveres efter specifikationer, ligesom køle- og fryseenheder.

 8. PAELLERAS EL CID

  Spanien

  Metalartikler til hjemmet, paellapander, pander til kastanier, pander, pander med to hanke, pander til friturestegning, tænger, forme i aluminium.

 9. HOSTEL GRUP S.L.

  Spanien

  Projektering og anlæg af restauranter. Design, udstyr. Specialist i butiksanlæg.

 10. DC PRODUCTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DC PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industrielle opvaskemaskiner brancherne. Den er baseret i Wells, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Catering - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.073 Virksomheder