• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bygningsarbejde

Resultater for

Bygningsarbejde - Import eksport

 1. MÉTHOCAD

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. NIS - NORDIC INDUSTRIAL SERVICES GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. DRESDNER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. ECOPROJEKT BERATUNGS-, PLANUNGS- UND ERRICHTUNGS- GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 5. ALMAJANU NICOLAE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. BRANDT EDELSTAHLDACH GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. TOIT MON DOMICILE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. NEOBUDMA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 4. FONTANA INTERNATIONAL GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 5. PROVENCE FACADE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 1. RIZOLIN LLC

  Rusland

  Vi har siden 2009 fremstillet byggematerialer under navnet RIZOLIN: selvklæbende imprægnering konstruktionsmaterialer og polymer bituminøse afdækninger til tagarbejde. Imprægneringsprodukter fra RIZOLIN har en høj styrke, holdbarhed, lave omkostninger, perfekt klæbning til basen, nem montering, æstetisk udseende, formbarhed, samt lave arbejdsomkostninger i forbindelse med imprægnering i komplicerede områder. RIZOLIN konstruktionsmaterialer har fordele som bearbejdelighed: • Høj styrke - fiberglastekstil forstærket lag; • Holdbarhed - beskyttende lag - aluminiumsfolie; • Materialemontering - brandfri montering på enhver base; • Op til 30 % besparelse på elektricitet i forbindelse med aircondition i rummet i årets varme periode, takket være effekten fra folierefleksionen af op til 85 % af solenergien. Vores konstruktionsmaterialer kan anvendes til alt imprægneringsarbejde. De unikke brandsikre egenskaber blandt de bituminøse materialer: В1, РП1, КП0, europæisk certifikat Broof T3.

 2. LEBEAK

  Danmark

  Et fynsk byggefirma der varetager hoved- eller totalentreprise af din nye tilbygning. Vi sørger for de bedste fagfolk er på opgaven, og de går ikke hjem før opgaven er færdig, og i et ordentlig kvalitet. Vi varertager alle opgave om det er for private eller for virksomheder på fyn, ingen opgaver er for små eller store til os. Så ønsker du at udvide med et nyt værelse, et showroom eller et badeværelse, så er vi din mænd! Vi tager gerne en udfordring op, og vi elsker komplekse sager! Vi har mange års erfaring inden for branchen og har derfor set det meste. Men skulle du alligevel have en udfordring vi ikke har set før, vil vi med glæde tage imod denne! Håber vi hører fra dig!

 3. RKS ENERGI- AUTOMATIK

  Danmark

  Fremtiden bliver bygget i dag, og Johnson Controls gør den fremtid mere produktiv, mere sikker og mere bæredygtig. Vi skaber intelligente bygninger, effektive energiløsninger, integreret infrastruktur og næste generation af transportsystemer, der arbejder perfekt sammen og lever op til løftet om at skabe smarte byer og samfund. Grundstenen i det løfte er at levere innovation som gør menneskers liv - og verden - bedre. Johnson Controls er en førende global diversificeret teknologi- og multiindustriel virksomhed, som betjener en lang række kunder i mere end 150 lande. Vores engagement i bæredygtighed går helt tilbage til vores rødder i 1885 med opfindelsen af den første elektroniske rumtermostat. Vi hjælper vores kunder med at vinde og skaber større værdi for alle vores interessenter med strategisk fokus på vores bygninger og platforme for energivækst.

 4. LAMBRECHT INFO

  Danmark

  LAMBRECHT INFO ER DANMARKS FØRSTE INTERNET- OG E-MAILBASEREDE UDBUDSSERVICE I 1996 startede Lambrecht INFO som de første i Danmark med at tilbyde internet- og E-mailbaserede udbudsservices. Lambrecht INFO tilbyder kvalitativ udbudsinformation primært til rådgivere i byggebranchen. Med vores informationer er vores kunder sikret branchespecifikke kvalitetssorteringer, som betyder, at de udelukkende modtager information, der er relevant for dem og deres virksomheder. Vores informationsmuligheder til aktører i byggebranchen: - Lambrecht UDBUD, få alle udbud, der er relevante for dig direkte i din indbakke. Udover at overvåge udbydere, der er omfattet af tilbudsloven herunder stat, kommune, regioner, forsyningsvirksomheder, almene boligselskaber m.v. overvåger vi også alle EU-udbud - Lambrecht LEADS, få hurtig og effektiv overvågning af politiske beslutninger i forbindelse med offentlige byggeprojekter, kendskab til offentlige udbud - længe før det udsendes, viden om offentlige opgaver, som ikke nødvendigvis kommer/skal i udbud, besked hver gang der er opgaver eller projekter, der matcher dine interesser - Helt automatisk. Vores udbudsinformationer gør det let for dig at være opdateret og endda på forkant med, hvad der sker i den danske byggebranche. Vi foretager dagligt en omfattende kvalitetssortering og kategorisering af dagens licitationer, udbud og mulige kommende opgaver.

 5. DWS POHL GMBH

  Tyskland

  Specielt til området tag- , væg- og sikkerhedssystemer leveres produktlinjer som faldsikringssystemer, brystværnsafdækninger, vægtilslutnings-, tagafslutningsprofiler til flade tage, ventilatorer og afløbsbrønde samt andre enkelt-, småserie- og storserieprodukioner efter særlige kundeønsker: Arbejdets fokus ligger på be- og forarbejdning af metal, især bukning af plader af bl.a. aluminium, rustfrit stål, kobber og zink.

 6. ATV ANDALUZA DE TRABAJOS VERTICALES

  Spanien

  Virksomhed specialiseret i arbejde i højden.

 7. LES MAISONS DE L'ADOUR

  Frankrig

 8. TECHNONICOL TN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 9. ECKERT BAUTEAM GMBH

  Tyskland

 10. RINO ENTWÄSSERUNG

  Tyskland

 1. KLIMATOP WETTERSCHUTZTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. A. ZWYSSIG INGENIEURBÜRO AG

  Schweiz

 3. WABUN-IMMOBILIEN-NATURHAUS GMBH

  Tyskland

 4. HORBO GMBH HORIZONTALBOHRUNGEN

  Tyskland

 5. REGENASA

  Spanien

 6. RESA HOLZBAU GMBH

  Tyskland

 7. SOMMER-BAU GMBH

  Tyskland

 8. NBK KERAMIK GMBH

  Tyskland

 9. FASAN COSTRUZIONI S.N.C.

  Italien

 10. KANALSANIERUNG 24

  Schweiz

Filtre

Resultater for

Bygningsarbejde - Import eksport

Antal resultater

95.961 virksomheder