• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • byggestål

Resultater for

Byggestål - Import eksport

 1. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. SOLIDIAN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som førende specialist udvikler og producerer solidian ikke-metalliske armeringer af kulstof-, glas- eller basaltfibre. Armeringer sælges i form af stænger eller måtter. Vores armeringers anvendelsesområde går fra facadeplader, brobygning og maritime bygningsværker til saneringer. Ved behov understøtter solidian dig på hvert projekttrin: Fra rådgivning om anvendelse til dimensioneringen af armeringer til hjælp direkte på byggepladsen. I et internt testlaboratorie beregner vi desuden de fornødne parametre til dit individuelle byggeprojekt. Med et team af 270 medarbejdere på to lokaliteter finder vi for vores kunder praksisrelevante løsninger til fremtidens bygningsværker og konstruktioner.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi er din stålleverandør fra Sauerland. I Sauerland gør man tingene solidt, og således er Flenders virksomhedsfilosofi baseret på fire søjler: Vi er fleksible, serviceorienterede, hurtige og pålidelige! Vi lader os gerne måle ud fra disse attributter. Vi er især stærke, når det gælder små mængder hærdet og uhærdet fjederstål, samt ved mikrolegeret båndstål. De store lagerkapaciteter og de korte leveringstider gør Flender-Stahl til en pålidelig partner for mange stamkunder i Tyskland og Europa. Et ofte overset emne er materialer, som du ikke længere har brug for! Har du brug for plads på dit lager? Flender-Stahl køber coilvarer og pladematerialer - det giver værdifuld lagerplads og rede penge. Giv os blot besked om dine overskudsbeholdninger, så udfærdiger vi et interessant tilbud til dig. Vores produkter: Koldvalset båndstål, varmvalset båndstål, rustfrit byggestål, indsatsstål, fjederbåndstål

  Hjemmeside Open In New icon
 4. MONOSTEEL

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Vi er en tyrkisk produktions- og konstruktionsvirksomhed der specialiserer sig i produktion, projektdesign, administration, konstruktion og rådgivning. Vi har kapacitet til at fungere som en EPCI-virksomhed. De sektorer vi har arbejdet med, inkluderer virksomheder inden for industriel bygningskonstruktion, beboelseskonstruktion, bygningsingeniørarbejde, tunnelvirksomheder og minevirksomheder. Vores moderne maskinpark og administrationssoftware hjælper os med at sikre kvaliteten, en levering til tiden og en tolerance for ingen fejl til vores værdsatte kunder. Vi er i tæt kontakt med kunderne under hele produktionsprocessen. Al vores produktion udføres i overensstemmelse med europæiske standarder. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  TRANSFER Stahl-Service GmbH er specialiseret inden for lagerhandel med flade produkter af stål. Virksomheden blev grundlagt 1989 i Langen ved Frankfurt am Main (Tyskland) og har siden 2008 haft hovedsæde i Konstanz ved Bodensøen. Vores vigtigste markeder er i Europa, Nordafrika, Mellemøsten samt Sydøstasien. Sammen med vores datterselskaber og filialer i hele Europa transporterer vi hvert år 120.000 ton varmvalsede, koldvalsede og belagt stål i ringe, plader og spaltebånd. Udover mange stålværker i Europa samarbejder vi med bilindustrien og mange servicecentre. Vi leverer de nødvendige materialer til kunderne i den ønskede kvalitet og til den rette pris. Ved hjælp af vores mange lagre i hele Europa er vi i stand til at opfylde vores kunders ønsker inden for kort tid.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. HOSELMANN STAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. BLANKSTAHLWERK SINDORF GMBH

  Tyskland

  Vi er en mellemstor virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af og engroshandel med blankstål. Vi leverer fejlfrit blankstål, der underkastes en permanent fabrikationsegenkontrol. Hos os er kvalitet ikke bare noget, der står på et stykke papir. Vi garanterer dig en fejlfri vare, som du uden problemer kan bearbejde. Vi indkøber vores formateriale, valset rundstål, hos alle kendte vesteuropæiske stålværker som f.eks. Arcelor Mittal, Saarstahl, Eko og Swiss Stell.

 4. WA PRODUR

  Frankrig

  WA-PRODUR, løsninger inden for slidstærke emner. Slidstærkt stål og HLE /skæring / bukning / forarbejdning /maskinsvejsning. Vores hold af specialister besidder mere end 20 års erfaring i slidstærke emner til sektorer som jern og metal, minedrift, kemi, byggebranchen, offentlig transport, energi, pneumatisk og hydraulisk transport... Hvad er fællesnævneren? Kravet om solide anlæg og holdbare løsninger til vedligeholdelse af anlæggene.

 5. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Scholz Edelstahl GmbH, et datterselskab under Scholz AG, er siden grundlæggelsen i 1991 blevet indbegrebet af kvalitetsstål. Vores virksomhed har en markedsførende stillingen inden for levering til smedeindustrien, maskinbyggeri og leverandører. Samtidig får kunder i hele Europa glæde over vores omfattende tjenesteydelser og den fremragende service og de førsteklasses produkter.

 1. ADK D.O.O.

  Slovenien

  ADK er en producent af en komplekse stålkonstruktioner - mobilkraner, mineudstyr, bæltekraner, hydro-udstyr - for det meste af en finkornet stål. Vi har i 20 år været forsyningskæde til Liebherr. Vi er i stand til at håndtere projekter fra det første trin (design) indtil den sidste trin (samling): . Vi har følgende certifikater: TUV ISO 9001, GSI SLV EN ISO 1090, GSI SLV EN DIN 18800, IIW ISO 3834, AAA kreditvurdering. Vi er officiel forhandler af Sumitomo på Balkan.

 2. TMETAL S.R.O.

  Tjekkiet

 3. BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A.

  Portugal

 4. MIKOM D.O.O.

  Serbien

 5. HALLENBAU CARLO GMBH

  Tyskland

 6. JIAN YE STEEL STRUCTURE CO., LTD

  Kina

 7. A J MARSHALL (SPECIAL STEELS) LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. ESTANE GMBH

  Tyskland

 9. RG ZAUNE

  Polen

 10. LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER

  Italien

 1. ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL

  Polen

 2. AICH MAKALSAN MAKINA VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 3. PLAATBEDRIJF HOLVOET

  Belgien

 4. USŁUGI DŹWIGOWE PIOTR RYBACKI

  Polen

 5. MEDIFONSA STEEL SUPPLIER

  Spanien

 6. WIT INNOVATIE

  Holland

 7. TEWOO STEEL GROUP

  Kina

 8. DAAS SP. Z O.O.

  Polen

 9. BLRT MARKETEX OÜ

  Estland

 10. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Belgien