• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • byggestål

Resultater for

Byggestål - Import eksport

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din stålleverandør fra Sauerland. I Sauerland gør man tingene solidt, og således er Flenders virksomhedsfilosofi baseret på fire søjler: Vi er fleksible, serviceorienterede, hurtige og pålidelige! Vi lader os gerne måle ud fra disse attributter. Vi er især stærke, når det gælder små mængder hærdet og uhærdet fjederstål, samt ved mikrolegeret båndstål. De store lagerkapaciteter og de korte leveringstider gør Flender-Stahl til en pålidelig partner for mange stamkunder i Tyskland og Europa. Et ofte overset emne er materialer, som du ikke længere har brug for! Har du brug for plads på dit lager? Flender-Stahl køber coilvarer og pladematerialer - det giver værdifuld lagerplads og rede penge. Giv os blot besked om dine overskudsbeholdninger, så udfærdiger vi et interessant tilbud til dig. Vores produkter: Koldvalset båndstål, varmvalset båndstål, rustfrit byggestål, indsatsstål, fjederbåndstål

 2. SOLIDIAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som førende specialist udvikler og producerer solidian ikke-metalliske armeringer af kulstof-, glas- eller basaltfibre. Armeringer sælges i form af stænger eller måtter. Vores armeringers anvendelsesområde går fra facadeplader, brobygning og maritime bygningsværker til saneringer. Ved behov understøtter solidian dig på hvert projekttrin: Fra rådgivning om anvendelse til dimensioneringen af armeringer til hjælp direkte på byggepladsen. I et internt testlaboratorie beregner vi desuden de fornødne parametre til dit individuelle byggeprojekt. Med et team af 270 medarbejdere på to lokaliteter finder vi for vores kunder praksisrelevante løsninger til fremtidens bygningsværker og konstruktioner.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

 4. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery adskiller sig med deres projektbaserede tjenester, ved siden 2016 kontinuerligt at have leveret Zeytaş kvaliteten til kunder på globale markeder som Tyskland, Frankrig, det nordlige Irak, Etiopien og Aegean-regionen. Vores højteknologiske fabrik med en månedlig produktionskapacitet på et lukket område på 12.000 m2, har et hold af kvalificerede ingeniører og erfarne produktions- og monteringshold. Vores kerneekspertise ligger inden for produktion af stålhaller, lagre, hangere, parkeringsstrukturer, opbevaringsfaciliteter og lignende strukturer. Udforsk vores alsidige projektbaserede tjenester, skræddersyet til at imødese de unikke krav inden for halkonstruktion: •Stålkonstruktion •Fabrik stålkonstruktion •Stålkonstruktionsplatform •Maskinplatform i stålkonstruktion •Producent af stålkonstruktion •Bygninger med stålkonstruktion •Stålkonstruktionhal •Kran i stålkonstruktion •Fabriksbygning i stålkonstruktion Ved at levere til et omfattende udvalg af kunder, inklusive førende virksomheder inden for kabelfremstilling, bioøkologiske fabrikker, skibsværfter, maskiner og tekstiler, er vores tilgang at adressere de forskellige behov ved hvert behov, både nationalt og internationalt. Drevet af banebrydende teknologi og en urokkelig forpligtelse til førsteklasses standarder, er Zeytaş Steel Machinery et efterspurgt navn på branchen, som kontinuerligt leverer en enestående værdi fra projekt til projekt. Kontakt os i dag for flere oplysninger!

 5. RG ZAUNE

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden RG ZAUNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for smedejern, bom med en dør, og balustrader brancherne. Den er baseret i Gorzów Wielkopolski, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NOVELTY STEEL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVELTY STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, vandvarmer, svejsning i aluminium, stålbeholdere, transportbånd, laserskæring, Stampemaskiner, og vibrerende sold brancherne. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 2. HOSELMANN STAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOSELMANN STAHL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Byggestål branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 3. BECA METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden BECA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Byggestål, beholdere til kulbrinte, software til anvendelse i udvindingsindustri, arbejde med landbrugsmaskiner, Byggestål, og metalkonstruktion brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLURGICA LEGNANESE SPA, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Byggestål, smedet stål, trukket stål, Byggestål, og fuselfrit stål brancherne. Den er baseret i Rescaldina, Italien.

 5. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Byggestål, Værktøjsstål, Handel stål, Nitrerstål, cementstål, Stål til bratkøling og anløbning, Rundstål, Byggestål, og Stavstål brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 1. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, Byggestål, Værktøjsstål, Blankstål, tråd til fjedre, tråd til snore, automatisk stål, stålledninger, og aluminiumstråd brancherne. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 2. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

  Tyskland

  TRANSFER Stahl-Service GmbH er specialiseret inden for lagerhandel med flade produkter af stål. Virksomheden blev grundlagt 1989 i Langen ved Frankfurt am Main (Tyskland) og har siden 2008 haft hovedsæde i Konstanz ved Bodensøen. Vores vigtigste markeder er i Europa, Nordafrika, Mellemøsten samt Sydøstasien. Sammen med vores datterselskaber og filialer i hele Europa transporterer vi hvert år 120.000 ton varmvalsede, koldvalsede og belagt stål i ringe, plader og spaltebånd. Udover mange stålværker i Europa samarbejder vi med bilindustrien og mange servicecentre. Vi leverer de nødvendige materialer til kunderne i den ønskede kvalitet og til den rette pris. Ved hjælp af vores mange lagre i hele Europa er vi i stand til at opfylde vores kunders ønsker inden for kort tid.

 1. BLANKSTAHLWERK SINDORF GMBH

  Tyskland

  Vi er en mellemstor virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af og engroshandel med blankstål. Vi leverer fejlfrit blankstål, der underkastes en permanent fabrikationsegenkontrol. Hos os er kvalitet ikke bare noget, der står på et stykke papir. Vi garanterer dig en fejlfri vare, som du uden problemer kan bearbejde. Vi indkøber vores formateriale, valset rundstål, hos alle kendte vesteuropæiske stålværker som f.eks. Arcelor Mittal, Saarstahl, Eko og Swiss Stell.

 2. WA PRODUR

  Frankrig

  WA-PRODUR, løsninger inden for slidstærke emner. Slidstærkt stål og HLE /skæring / bukning / forarbejdning /maskinsvejsning. Vores hold af specialister besidder mere end 20 års erfaring i slidstærke emner til sektorer som jern og metal, minedrift, kemi, byggebranchen, offentlig transport, energi, pneumatisk og hydraulisk transport... Hvad er fællesnævneren? Kravet om solide anlæg og holdbare løsninger til vedligeholdelse af anlæggene.

 3. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Scholz Edelstahl GmbH, et datterselskab under Scholz AG, er siden grundlæggelsen i 1991 blevet indbegrebet af kvalitetsstål. Vores virksomhed har en markedsførende stillingen inden for levering til smedeindustrien, maskinbyggeri og leverandører. Samtidig får kunder i hele Europa glæde over vores omfattende tjenesteydelser og den fremragende service og de førsteklasses produkter.

 4. ADK D.O.O.

  Slovenien

  ADK er en producent af en komplekse stålkonstruktioner - mobilkraner, mineudstyr, bæltekraner, hydro-udstyr - for det meste af en finkornet stål. Vi har i 20 år været forsyningskæde til Liebherr. Vi er i stand til at håndtere projekter fra det første trin (design) indtil den sidste trin (samling): . Vi har følgende certifikater: TUV ISO 9001, GSI SLV EN ISO 1090, GSI SLV EN DIN 18800, IIW ISO 3834, AAA kreditvurdering. Vi er officiel forhandler af Sumitomo på Balkan.

 5. BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A.

  Portugal

  Virksomheden BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Porto De Mós, Portugal.

 6. HALLENBAU CARLO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HALLENBAU CARLO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for udlejning af telte brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. MIKOM D.O.O.

  Serbien

  Virksomheden MIKOM D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Byggestål, Siloer, metal-, Specialkonstruktioner i stål, Byggestål, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Novi Sad, Serbien.

 8. JIAN YE STEEL STRUCTURE CO., LTD

  Kina

  Virksomheden JIAN YE STEEL STRUCTURE CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den er baseret i Zhengzhou/henan, Kina.

 1. ESTANE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ESTANE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Byggestål, automatisk stål, Byggestål, CNC-drejedele, og cementstål brancherne. Den er baseret i Siebenbäumen, Tyskland.

 2. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Rumænien

  Virksomheden METALED STEEL MATERIALS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal, Byggestål, Rør og slanger, stål-, Stålplader og båndstål, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Byggestål, Rør og slanger, stål-, og Stålplader og båndstål brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 3. LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER

  Italien

  Virksomheden LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, stål, plader, Stål og metaller - bearbejdning, og svejsning brancherne. Den er baseret i Trento, Italien.

 4. OMSE

  Tyrkiet

  Virksomheden OMSE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for telekommunikationstårne, og stålkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Etimesgut, Tyrkiet.

 5. ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL

  Polen

  Virksomheden ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for konstruktioner i stål, og offshore arbejde brancherne. Den er baseret i Slupsk, Polen.

 6. BARTOLOME INFO

  Spanien

  Virksomheden BARTOLOME INFO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for bygningsstål, og ejendomsmæglere brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 7. AICH MAKALSAN MAKINA VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden AICH MAKALSAN MAKINA VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for montering af stålkonstruktioner til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. CERM-EX TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADING INC

  Tyrkiet

  Virksomheden CERM-EX TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADING INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Byggestål, konstruktioner i stål, Byggestål, og maskiner til stålfabrikation brancherne. Den er baseret i Efeler, Tyrkiet.

 9. BLRT MARKETEX OÜ

  Estland

  Virksomheden BLRT MARKETEX OÜ, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Specialstål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Stål og metaller - svejsning og lodning, Metalkonstruktion, letvægts-, Specialstål, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Stål og metaller - svejsning og lodning brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 10. STAWI, S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden STAWI, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, fremstilling af rammer i rustfrit stål, stålbjælker, pladeforarbejdning, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Bidovce, Slovakiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis