• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • byggemaskiner

Resultater for

Byggemaskiner - Import eksport

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Uğur Makina er en førende virksomhed i vores hjemland og i mere end 40 forskellige lande inden for maskiner til minedrift, vej- og konstruktionsmaskiner. Siden vores grundlæggelse har vi været dedikeret til at fremstille førsteklasses stenknusnings-, screenings- og vaskeudstyr. Vores mission er at levere innovative løsninger som understøtter skabelsen af bæredygtige områder. Under det velkendte mærke Uğurmak® specialiserer vi os i produktion af et omfattende udvalg af udstyr til knusningsscreeningssektoren. Vores omfattende produktlinje omfatter: •Knusere: kæbeknusere, slagknusere, vertikale akselslagknusere, sekundære knusere og tertiære knusere. •Riste: vibrerende horisontale riste, riste med hældninger og stenriste, •Indføring: vibrerende stenindføring, transportindføring, wobbler indføringer og apron indføringer •Vaskning: afvandingsrist, skrueklassifier •Transportbånd: remtransportør og radial transportbånd •Mobilt knusningsscreeningsanlæg •Mekanisk stabiliseringsanlæg Vores maskiner og anlæg er designet og fremstillet med præcision og pålidelighed for at garantere optimal ydeevne og holdbarhed. vi er forpligtet til at levere en enestående service gennem den fulde kunderejse. Vores dedikerede team tilbyder omfattende præsalg, eftersalg og reservedelssupport for at garantere en jævn drift af vores udstyr. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. VINCE COMPANY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Vince Company startede i 2022 og er et internationalt handelsagentur beliggende i Toulouse. Vi forhandler engrosvarer på dine vegne med vores forskellige leverandører. Vi henvender os hovedsageligt til professionelle i erhvervsbranchen, der ønsker vareleverancer. Vi arbejder desuden med håndværkere og private, der ønsker levering af meget store varepartier. Vi kan levere til dig gennem et netværk af partnere. Vi sørger for alt fra levering af produkter via vores leverandører til transport af varerne til slutadressen. Så snart vi har modtaget ordren, sætter vi alt til værks for at levere dine varer hurtigst muligt, så du kan drive forretning uden afbrydelser. Vi sørger dernæst for transport af varer fra Frankrig til: - Frankrig - Oversøiske departementer (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Fransk Guyana, Ny Kaledonien, Fransk Polynesioen, Wallis- og Futunaøerne), - Europa. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hos BME BauMaschinen Ersatzteile sælger vi systemløsninger, tilbehørs- og reservedele samt ekstraudstyr i førsteklasses OEM-kvalitet til maskiner i byggeindustrien. På basis af eksisterende forretningssamarbejde med internationalt førende virksomheder i branchen kan vi tilbyde produkterne fra vort sortiment til fair pris. De tekniske løsninger i vores portefølje bruges i forbindelse med små og mellemstore gravemaskiner, gravemaskiner, larvefodsdumpere m.m. Dine fordele: Førsteklasses kvalitetsprodukter til en fair pris i forhold til ydelsen, et mangfoldigt produktsortiment, et team af specialister med flerårig erfaring, fag- og sagkyndig rådgivning, BME fast order process - gør en omgående afvikling af ordre muligt. Produkter af høj kvalitet, førsteklasses service og fair forhold mellem pris og ydelse - det står BME Baumaschinen Ersatzteile for.

 4. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHANFI IMPORT/EXPORT er grossist og distributør med international import-eksport. Vi importerer og eksporterer varer til professionelle på alle kontinenter. Fødevarer - hårde hvidevarer - konserves - alkoholfri drikkevarer - pleje- og hygiejneprodukter - kosmetik. Vi tilbyder tusindvis af mærker såsom Coca-Cola, Fanta, Orangina og mange andre. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 5. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK udvikler, producerer og forhandler maskiner og tilbehør til underjordisk udlægning og fornyelse af rørledninger. Denne gravfri NODIG-teknik finder anvendelse ved etablering af ledningsnet til vand, gas, strøm, telekommunikation, fjernvarme, ved trækning af glasfiberkabler, byggeri af pipelines samt bortskaffelse af spildevand. Kunderne til disse specialmaskiner kommer hovedsagelig fra områderne anlægsbyggeri og specielt anlægsbyggeri, men omfatter også forsyningsselskaber og netoperatører. Ved alle produktionsprocesser lægger TT vægt på en førsteklasse forarbejdningskvalitet. Allerede ved materialeindkøbet lægger TT vægt på at vælge leverandører med højeste kvalitetsniveau. Især stål er underlagt strenge kvalitetskontroller, der går som en rød tråd gennem hele fabrikationsprocessen. Topmoderne fabrikationsteknik, hvor højpræcise CNC-styrede bearbejdningscentre drejer, borer, fræser og sliber arbejdsemnerne i form.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 2. THOMSON MACHINERY BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Hos Thomson Machinery BV specialiserer vi os i indkøb og handel med et omfattende udvalg af udstyr til forskellige brancher, inklusive byggekonstruktion, marinekonstruktion, udgravning, beton-/vejarbejde, minearbejde over og under jorden, landudvikling, landbrug, lastbiler og. Vores mål er at være din ultimative destination for alle dine udstyrskrav. Vi er forpligtet til at levere nøjagtige repræsentationer af den ægte tilstand af enhver maskine som vi sælger, og dermed sikre, at du modtager nøjagtigt hvad du har brug for. Med ekspertise inden for køb og salg af udstyr af alle mærker, modeller og modelår, er vi her til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller købe. Husk, at spørge om vores finansieringsmuligheder. Vores omfattende udvalg af tjenester og værdifulde funktioner, adskiller os på markedet. Vores personaliserede og omhyggelige tjenester anvender banebrydende fysiske og digitale værktøjer, hvilket gør os førende på markedet. Vi leverer erfaren handelshjælp gennem industrielle maskintransaktioner, som dækker forskellige kategorier: Maskiner til metalbearbejdning, maskiner til træarbejde, printmaskiner, industriel automatiseret teknologi, fremdrift og transportørteknologi, gaffeltrucks og industrielle trucks, maskiner til førevarebearbejdning, maskiner til konstruktion og materialehåndtering. Dine behov er vores prioritet. Vores tjenester er designet til at levere omfattende support under hele processen, og består af rådgivning, reklamering, køb og salg af dine industrielle maskiner.

 3. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery adskiller sig med deres projektbaserede tjenester, ved siden 2016 kontinuerligt at have leveret Zeytaş kvaliteten til kunder på globale markeder som Tyskland, Frankrig, det nordlige Irak, Etiopien og Aegean-regionen. Vores højteknologiske fabrik med en månedlig produktionskapacitet på et lukket område på 12.000 m2, har et hold af kvalificerede ingeniører og erfarne produktions- og monteringshold. Vores kerneekspertise ligger inden for produktion af stålhaller, lagre, hangere, parkeringsstrukturer, opbevaringsfaciliteter og lignende strukturer. Udforsk vores alsidige projektbaserede tjenester, skræddersyet til at imødese de unikke krav inden for halkonstruktion: •Stålkonstruktion •Fabrik stålkonstruktion •Stålkonstruktionsplatform •Maskinplatform i stålkonstruktion •Producent af stålkonstruktion •Bygninger med stålkonstruktion •Stålkonstruktionhal •Kran i stålkonstruktion •Fabriksbygning i stålkonstruktion Ved at levere til et omfattende udvalg af kunder, inklusive førende virksomheder inden for kabelfremstilling, bioøkologiske fabrikker, skibsværfter, maskiner og tekstiler, er vores tilgang at adressere de forskellige behov ved hvert behov, både nationalt og internationalt. Drevet af banebrydende teknologi og en urokkelig forpligtelse til førsteklasses standarder, er Zeytaş Steel Machinery et efterspurgt navn på branchen, som kontinuerligt leverer en enestående værdi fra projekt til projekt. Kontakt os i dag for flere oplysninger!

 4. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2014 er MRM Concrete Batching Plants en førende producent beliggende i Tyrkiet, som specialiserer sig i kompakte, mobile og stationære betonblandeanlæg. Med et integreret design og produktionsprocesser, har vi med succes installeret og idrifttaget utallige betonanlæg i forskellige lande verden over, hvor vi tilbyder en pålidelig eftersalgstjeneste. Vores globale rækkeviden dækker 4 kontinenter, hvor vores mobile og stationære betonblandeanlæg eksporteres til utallige forskellige lande. På vores højteknologiske fabrik i Ankara Başkent Organized Industrial Zone, har vi opnået en bemærkelsesværdig produktionskapacitet på 60 betonblandeanlæg pr. år, på et lukket område på 12.000 m². Vores erfarne medarbejdere, udstyret med den seneste teknologi og maskiner, har inden for kort tid opnået et omdømme for at levere kvalitet og en enestående service. Vores produktsortiment: •Stationære betonblandeanlæg •Mobile betonblandeanlæg •Kraftværker til lokation •Kompakte betonblandeanlæg •Cementsiloer og siloudstyr •Betonblandere Hos MRM Concrete Batching Plants dækker vores betonblandeanlæg et omfattende udvalg af applikationer, fra den højeste produktion til en problemfri installation, samt en omfattende eftersalgstræning og levering af reservedele. Vi er fokuseret på kundetilfredshed, og arbejder hårdt på at levere unikke produkter og tjenester på ethvert trin. Kontakt os for flere oplysninger!

 5. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2018 er Amotarget en eksklusiv, autoriseret distributør af Baltrotors, som specialiserer sig i førsteklasses rotatorer til skovbrug og materialehåndtering. Vores eksklusive partnerskab med Baltrotors afspejler vores forpligtelse til at levere brancheførende løsninger. Samarbejde med globale brands som Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann og flere, betyder, at Amotarget kan tilbyde et alsidigt udvalg af konstruktionsudstyr, reservedele til varevogne, reservedele til minekøretøjer, robuste maskiner og industriprodukter. Vores produktsortiment kommer med det seneste og mest pålidelige konstruktionsudstyr og reservedele fra de bedste brands. Amotarget garanterer høje standarder inden for kvalitet og pålidelighed, understøttet af vores holds professionelle rådgivning som er skræddersyet til dine specifikke krav. Ved at fokusere på den bedste værdi af din investering, leverer Amotarget førsteklasses produkter til konkurrencedygtige priser. Siden 2018 har vores tilpasselige og omfattende udvalg gjort os til et alsidigt valg, hvor vi leverer til kunder fra automobil- og konstruktionsbrancherne. Et samarbejde med førende brands som Caterpillar, Komatsu, JCB og Volvo, CASE, Atlas Copco og Ammann giver os mulighed for at tilbyde muligheder som er ensbetydende med kvalitet og innovation. Amotarget er forpligtet til en kontinuerlig innovation, opdatere deres tilbud med de seneste fremskridt samt adgang til banebrydende udstyr og teknologi. Vælg Amotarget for pålidelige ekspertløsninger inden for konstruktionsudstyr og industrielt udstyr. Kontakt os!

 1. GEMMO GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden, der er producent af højkvalitets undervogne med larvefødder, blev grundlagt i 1989 som Gemmo Riccardo i den berømte nordøstlige del, den mest teknologisk og produktiv avancerede italienske region. I de senere år er Gemmo Riccardo vokset meget hurtigt, indtil grundlæggelsen i 2001 af et nyt selskab, Gemmo Group, der i øjeblikket er markedsleder inden for sin sektor.

 2. TREVI BENNE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  For virksomheden Trevi Benne spa er det en ubestridelig fordel at være etableret på grundlag af 30 års erfaring inden udstyr til maskiner til jordarbejde. Det er en opgave, der kræver vedholdenhed og færdigheder at følge markedets teknologiske nyskabelser. Gravearbejde og nedrivning, gravemaskiner, gribere til nedrivning, sakse, containere, nedrivningsmaskiner, containere og lynkoblinger, reservedele til gravemaskiner, gribere og knusere til nedrivning, jernsakse.

 1. LAMA BUSHINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAMA BUSHINGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, ringe i bronze, Ledlejer, leddelte hoveder, ringe i bimetal, glideplader, højtydende plast, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 2. BYFROHNWIESER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BYFROHNWIESER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den er baseret i Seekirchen, Østrig.

 3. J. HEISS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden J. HEISS GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den er baseret i Lenggries, Tyskland.

 4. JACK&FILS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JACK&FILS, er en Distributør, der opererer inden for Køretøjer, special - bygning og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Valsemaskiner, Fejemaskiner, industrielle, Byggemaskiner, Valsemaskiner, Tipvogne, trailere, ramper, og sakseelevatorer brancherne. Den er baseret i Sarre-Union, Frankrig.

 5. FERRUM-MASCHINEN EIN BEREICH DER KMS AUTO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERRUM-MASCHINEN EIN BEREICH DER KMS AUTO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Engrossalg, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for ladeanordning på hjul, gravemaskiner, alle typer skovle, muddermaskiner til udgravning og opmuldring af havne, kanaler og floder, Reservedele til gravemaskiner, minigravkoer, reservedele til minigravemaskiner, maskiner og udstyr til jordarbejde, og dele til maskiner til byggeindustri brancherne. Den er baseret i Mulda, Tyskland.

 6. WEMATIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEMATIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den opererer også inden for Elektricitetsgeneratorer, Byggemaskiner, donkrafte til biler, ladeanordning på hjul, miniskovle, teleskopladere, generatorenheder, Elektricitetsgeneratorer, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Nordhorn, Tyskland.

 7. RESALE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RESALE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Brugte maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Gaffeltruck, brugte værktøjsmaskiner, maskiner til metalarbejde, træbearbejdningsmaskiner, emballagemaskiner, tekstilmaskiner, landbrugsmateriel, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 8. BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den er baseret i Erxleben, Tyskland.

 1. HAÏTI SERVICE MAINTENANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAÏTI SERVICE MAINTENANCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrivedligeholdelse branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Tekniske undersøgelser, Revision i ndustrivedligeholdelse, reparation elektromekanik, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Mamoudzou, Frankrig.

 2. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den er baseret i Pommersfelden, Tyskland.

 3. ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for reservedele, omvendt teknik, teknisk rådgivning, varebiler, og Emner i støbejern brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 4. AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Filteranlæg, filtre til førerhuse, Dieselpartikelfilter, og fordampningsapparater brancherne. Den er baseret i Nettetal, Tyskland.

 5. GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for hydrauliske pumper, reservedele til minigravemaskiner, reservedele til minigravemaskiner, hydrauliske hamre, og Motorer brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 6. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  HENLE Baumaschinentechnik GmbH er en mellemstor producent af påmonteringsudstyr til byggemaskiner fra Rammingen i Sydtyskland. Familievirksomheden blev grundlagt i 1981 og har over 35 års erfaring. HENLE-teamet udgør virksomhedens basis. Vores virksomhedsfilosofi er baseret på en åben og partnerskabelig omgang med vores kunder og leverandører. Ressource- og miljøbevidst arbejde udgør en del af grundlaget for virksomhedens ledelse på samme måde som en respektfuld og retfærdig omgangsform i vores team. Takket være de venlige og kompetente medarbejdere kan kunden regne med en konstant høj kvalitet og service. Uddannelse har i flere år været en faktor, som spiller en vigtig rolle. Vi uddanner regelmæssigt inden for det erhvervsmæssige og merkantile område for at være klar til fremtiden. Vi er certificeret med ISO 9001 og 14001, programmer til kvalitetssikring og miljøbeskyttelse.

 7. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  I dag beskæftiger UEZ Mischtechnik sig udelukkende med konstruktion af professionelle, højtydende tvangsblandere til mange brancher, såsom betonbearbejdning, industrigulve, ildfast konstruktion, betonsanering, terrazzo, lerklining, maling, stukkatur og meget mere. Den nyeste generation af blandere fra UEZ Mischtechnik omfatter et bredt udvalg, fra den lille praktiske tvangsblander UEZ FIPS til 50 kg blandingsmateriale helt op til den store højtydende tvangsblander UEZ ZM 800 på 600 liter. De konstante udviklinger hos UEZ sker altid i tæt samarbejde med brugere og materialeproducenter. Grundet UEZ-tvangsblandernes høje stabilitet og lange levetid anvendes de verden over og er særdeles populære. Det er gjort muligt, fordi vi altid fokuserer på én ting: Den bedst mulige kvalitet.Vores service begynder allerede ved første kundehenvendelse.Vores uddannede og erfarne medarbejdere giver dig den bedste rådgivning.

 8. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Tyskland

  For os har tilfredshed og en god vejledning af kunden 1. prioritet, da dette er en forudsætning for udviklingen af langsigtede partnerskaber. Vi forhandler især entreprenørmaskiner og reservedele til anlægsbyggeri. Vi er ikke bundet af producenter og kan derfor tilbyde dig forskellige fabrikater og søge efter disse ud fra dine ønsker. Vi bestræber os på at tilbyde maskiner fra velanskrevne producenter, der står for god kvalitet og driftssikkerhed. Vi kan eksportere vores produkter til hele verden. Et andet område i vores virksomhed er udlejning af entreprenørmaskiner, hvor vi kan glæde os over en kontinuerlig vækst og i størst muligt omfang imødekommer dine ønsker. Hvis du har brug for en maskine, der ikke findes i vores udlejningsprogram, vil vi alligevel forsøge at fremskaffe den til tiden.

 9. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Goosmann Baumaschinen GmbH. I mere en 20 år. Vi er en familieejet virksomhed og er din kompetente partner inden for byggeri og industri. Import og eksport. Køb og salg af entreprenørmaskiner og erhvervskøretøjer af enhver type. Udledning. Vores vognpark af udlejningskøretøjer indeholder en bred vifte af maskiner og redskaber. Vælg den mest velegnede entreprenørmaskine til dine kommende opgaver og byggeprojekter. Lad dig overbevise om den kvalitet og alsidighed, der kendetegner vognparken i Neuenhaus. Vi glæder os til dit besøg. En af vores helt store favoritter – teleskoplæsser med rækkevidder på op til 21 m, sakselifte med fjernbetjening. Udlejning af entreprenørmaskiner og minigravkøer -Teleskoplæssere med rækkevidder på op til ca. 21 m -Mobile gravkøer -Gravkøer -Gummigeder -Bulldozere -Valse / vibrationsplader osv. Transportservice, som hurtigt, præcist og billigt leverer og afhenter alle typer entreprenørmaskiner.

 10. JAKOB THALER GMBH KABELVERLEGE- UND SPULMASCHINENFABRIK

  Tyskland

  I 1964 bragte den sydtyrolske Jakob Thaler ideen om maskinel kabelføring til Nordtyskland. Herfra er en bred vifte af produkter udviklet gennem mange års erfaring. Startende med produktionen af ​​"Kabelhund" kabelskubberen, blev sortimentet hurtigt udvidet til at omfatte kabelspil med kabelvogne. Der var også andre produkter såsom kabeloprulningssystemer. I løbet af tiden er der udviklet specielle maskiner til visse anvendelsesteknikker fra standardproduktionen. Takket være årtiers erfaring har vi altid fingeren på pulsen, når det kommer til ​​produktudvikling. Thaler-produkter fra det nuværende sortiment repræsenterer de nyeste tekniske standarder, og overholder reglerne for kabelindustrien, telekommunikations- og energiforsyningsvirksomheder. En konstant tilstedeværelse af medarbejdere på stedet, giver virksomheden mulighed for at håndtere specielle ønsker, og implementere dem.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Byggemaskiner - Import eksport

Antal resultater

7.928 Virksomheder