• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • byggemaskiner

Resultater for

Byggemaskiner - Import eksport

 1. JH-ITC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Enhver entreprenør ved, hvilken omkostningsfaktor forskallinger, stilladser eller støttebjælker udgør, når disse somme tider er bundet til en byggeplads over flere uger eller måneder. Det samme gælder for entreprenørmaskiner og især kraner, der også ofte har lange standtider, indtil de sidste opgaver på en byggeplads endelig er udført. Så kan det i forbindelse med investeringen være en god idé at undersøge, om man kan anvende brugte bjælker, stilladser eller forskallinger. Investeringsbehovet til brugte dele er betydeligt mindre. Da vi imidlertid kun sælger kontrollerede og fuldt funktionsdygtige produkter i god tilstand, er anvendelsestiden næppe mere begrænset end ved nye produkter. Prøv selv at indhente tilbud på f.eks. brugte støttebjælker, og sammenlign så med tilsvarende nye produkter. Du vil se, at du opnår en enorm omkostningsfordel, hvilket giver dig mulighed for at distancere den ene eller anden konkurrent, når du næste gang skal udfærdige tilbud

  Hjemmeside Open In New icon
 2. JAKOB THALER GMBH KABELVERLEGE- UND SPULMASCHINENFABRIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I 1964 bragte den sydtyrolske Jakob Thaler ideen om maskinel kabelføring til Nordtyskland. Herfra er en bred vifte af produkter udviklet gennem mange års erfaring. Startende med produktionen af ​​"Kabelhund" kabelskubberen, blev sortimentet hurtigt udvidet til at omfatte kabelspil med kabelvogne. Der var også andre produkter såsom kabeloprulningssystemer. I løbet af tiden er der udviklet specielle maskiner til visse anvendelsesteknikker fra standardproduktionen. Takket være årtiers erfaring har vi altid fingeren på pulsen, når det kommer til ​​produktudvikling. Thaler-produkter fra det nuværende sortiment repræsenterer de nyeste tekniske standarder, og overholder reglerne for kabelindustrien, telekommunikations- og energiforsyningsvirksomheder. En konstant tilstedeværelse af medarbejdere på stedet, giver virksomheden mulighed for at håndtere specielle ønsker, og implementere dem.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  TRACTO-TECHNIK udvikler, producerer og forhandler maskiner og tilbehør til underjordisk udlægning og fornyelse af rørledninger. Denne gravfri NODIG-teknik finder anvendelse ved etablering af ledningsnet til vand, gas, strøm, telekommunikation, fjernvarme, ved trækning af glasfiberkabler, byggeri af pipelines samt bortskaffelse af spildevand. Kunderne til disse specialmaskiner kommer hovedsagelig fra områderne anlægsbyggeri og specielt anlægsbyggeri, men omfatter også forsyningsselskaber og netoperatører. Ved alle produktionsprocesser lægger TT vægt på en førsteklasse forarbejdningskvalitet. Allerede ved materialeindkøbet lægger TT vægt på at vælge leverandører med højeste kvalitetsniveau. Især stål er underlagt strenge kvalitetskontroller, der går som en rød tråd gennem hele fabrikationsprocessen. Topmoderne fabrikationsteknik, hvor højpræcise CNC-styrede bearbejdningscentre drejer, borer, fræser og sliber arbejdsemnerne i form.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. VINCE COMPANY

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. MATTES KG

  Østrig

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. er en privat handelsvirksomhed i Holland med hovedkontor i Rotterdam. Vi er forpligtet til at give vores værdsatte kunder verdensomspændende forretningsløsninger, mærkevarer af høj kvalitet til overkommelige engrospriser med de bedste logistiktjenester. Vi er en af ​​Europas førende virksomheder inden for handel, engrossalg og distribution af drikkevarer, herunder sodavand og energidrikke, alkoholholdige og ikke-alkoholiske øl, mælk og mejeriprodukter, herunder babymælk, chokolade og konfekture, te og kaffe. Vi tilbyder produkter fra førende fødevareproducenter såsom Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero til virksomheder over hele verden. Vi har en omfattende forsyningskæde, og fremragende relationer med producenter. Vi leder konstant efter attraktive og nicheproduktkategorier og mærker, der er unikke og af interesse for kunderne. Vi vælger pålidelige leverandører, som lagerfører deres produkter, hvormed de er tilgængelige inden for 48 timer efter bestilling. Vi er ikke de første, vi er ikke de eneste, men vi er de bedste til at levere FMCG-mærker, som om vi var en del af din virksomhed. Vi er konstant på udkig efter nye forretningsmuligheder for dig samt innovative løsninger, og vi er stolte af vores værdier.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  LLC Technopark Impulse er en del af en alsidig industriel gruppe af virksomheder, Tradicia. Technopark Impulse fremstiller beslag til specialudstyr til virksomheder inden for vejkonstruktion, kommnunel drift, mineindustrien og landbruget: hydraulisk udstyr, konstruktionsmaskiner, vejlægning - maskiner og udstyr, udvindingsmaskiner og udstyr - mineraler og årer, maskiner til vejrensning, skovle og grab, kranredskaber. Virksomheden anvender et stort udvalg af løsninger – fra udvikling og produktion af redskaber til deres levering, service og teknisk support. Fabrikken udfører en fuld produktionscyklus. Alle fremstillede produkter udvikles på et specifikt designkontor, og produktionen af alle komponenter og den endelige montering af de færdige produkter, udføres på virksomhedens produktionsfaciliteter.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CHANFI IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Virksomheden CHANFI IMPORT/EXPORT er grossist og distributør med international import-eksport. Vi importerer og eksporterer varer til professionelle på alle kontinenter. Fødevarer - hårde hvidevarer - konserves - alkoholfri drikkevarer - pleje- og hygiejneprodukter - kosmetik. Vi tilbyder tusindvis af mærker såsom Coca-Cola, Fanta, Orangina og mange andre. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Måle- og automatiseringsteknikken er marked i vækst, hvor vi udvikler og producerer kundespecifikke sensorer til anlægs- og maskinbyggeri. Vores voksende sensorikprogram danner grundlag for vores kunders teknologiske innovationsprodukter. Mere end 50 års erfaring inden for udvikling, fremstilling og salg af sensorer er drivkraften bag nye teknologiske landevindinger. Vores kunder har i den forbindelse glæde af sensorik til alle tænkelige krav, som er af høj kvalitet, men frem for alt også sikker. Funktionel sikkerhed for mennesker og maskiner – det garanterer vi som mangeårig producent af kvalitetssensorik. Vores succes er baseret på de engagement og den holdånd, som vores mere end 100 medarbejdere viser, og som med deres dygtighed og arbejde sikrer, at vi kan gøre de nyeste teknologier og kvalitetsstandarder til virkelighed

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ESTI SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Fremstilling af reservedele til gravemaskiner og varmstøbte emner i specialstål ved brug af specialstål af høj kvalitet. Virksomhedens styrke ligger i kvaliteten af råmaterialerne og den løbende kontrol under hver produktionsfase. Løbende investeringer i teknologi og teknisk forberedelse af personalet hos ESTI med den nødvendige ekspertise til at sikre en professionel produktion under sikre forhold.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. TREVI BENNE SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  For virksomheden Trevi Benne spa er det en ubestridelig fordel at være etableret på grundlag af 30 års erfaring inden udstyr til maskiner til jordarbejde. Det er en opgave, der kræver vedholdenhed og færdigheder at følge markedets teknologiske nyskabelser. Gravearbejde og nedrivning, gravemaskiner, gribere til nedrivning, sakse, containere, nedrivningsmaskiner, containere og lynkoblinger, reservedele til gravemaskiner, gribere og knusere til nedrivning, jernsakse.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. GEMMO GROUP

  Italien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden, der er producent af højkvalitets undervogne med larvefødder, blev grundlagt i 1989 som Gemmo Riccardo i den berømte nordøstlige del, den mest teknologisk og produktiv avancerede italienske region. I de senere år er Gemmo Riccardo vokset meget hurtigt, indtil grundlæggelsen i 2001 af et nyt selskab, Gemmo Group, der i øjeblikket er markedsleder inden for sin sektor.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ASTRAK

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. BYFROHNWIESER GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 4. J. HEISS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. PIÈCES ENGINS TP

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 6. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italien

  Verified by Europages badge
 8. DIENSTLEISTUNGSZENTRUM SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. HELMUT HEIN GMBH MASCHINEN-MIETSERVICE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. HOCH BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. HAMER POLSKA SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Verified by Europages badge
 4. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  I dag beskæftiger UEZ Mischtechnik sig udelukkende med konstruktion af professionelle, højtydende tvangsblandere til mange brancher, såsom betonbearbejdning, industrigulve, ildfast konstruktion, betonsanering, terrazzo, lerklining, maling, stukkatur og meget mere. Den nyeste generation af blandere fra UEZ Mischtechnik omfatter et bredt udvalg, fra den lille praktiske tvangsblander UEZ FIPS til 50 kg blandingsmateriale helt op til den store højtydende tvangsblander UEZ ZM 800 på 600 liter. De konstante udviklinger hos UEZ sker altid i tæt samarbejde med brugere og materialeproducenter. Grundet UEZ-tvangsblandernes høje stabilitet og lange levetid anvendes de verden over og er særdeles populære. Det er gjort muligt, fordi vi altid fokuserer på én ting: Den bedst mulige kvalitet.Vores service begynder allerede ved første kundehenvendelse.Vores uddannede og erfarne medarbejdere giver dig den bedste rådgivning.

 5. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  HENLE Baumaschinentechnik GmbH er en mellemstor producent af påmonteringsudstyr til byggemaskiner fra Rammingen i Sydtyskland. Familievirksomheden blev grundlagt i 1981 og har over 35 års erfaring. HENLE-teamet udgør virksomhedens basis. Vores virksomhedsfilosofi er baseret på en åben og partnerskabelig omgang med vores kunder og leverandører. Ressource- og miljøbevidst arbejde udgør en del af grundlaget for virksomhedens ledelse på samme måde som en respektfuld og retfærdig omgangsform i vores team. Takket være de venlige og kompetente medarbejdere kan kunden regne med en konstant høj kvalitet og service. Uddannelse har i flere år været en faktor, som spiller en vigtig rolle. Vi uddanner regelmæssigt inden for det erhvervsmæssige og merkantile område for at være klar til fremtiden. Vi er certificeret med ISO 9001 og 14001, programmer til kvalitetssikring og miljøbeskyttelse.

 6. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Tyskland

  For os har tilfredshed og en god vejledning af kunden 1. prioritet, da dette er en forudsætning for udviklingen af langsigtede partnerskaber. Vi forhandler især entreprenørmaskiner og reservedele til anlægsbyggeri. Vi er ikke bundet af producenter og kan derfor tilbyde dig forskellige fabrikater og søge efter disse ud fra dine ønsker. Vi bestræber os på at tilbyde maskiner fra velanskrevne producenter, der står for god kvalitet og driftssikkerhed. Vi kan eksportere vores produkter til hele verden. Et andet område i vores virksomhed er udlejning af entreprenørmaskiner, hvor vi kan glæde os over en kontinuerlig vækst og i størst muligt omfang imødekommer dine ønsker. Hvis du har brug for en maskine, der ikke findes i vores udlejningsprogram, vil vi alligevel forsøge at fremskaffe den til tiden.

 7. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Goosmann Baumaschinen GmbH. I mere en 20 år. Vi er en familieejet virksomhed og er din kompetente partner inden for byggeri og industri. Import og eksport. Køb og salg af entreprenørmaskiner og erhvervskøretøjer af enhver type. Udledning. Vores vognpark af udlejningskøretøjer indeholder en bred vifte af maskiner og redskaber. Vælg den mest velegnede entreprenørmaskine til dine kommende opgaver og byggeprojekter. Lad dig overbevise om den kvalitet og alsidighed, der kendetegner vognparken i Neuenhaus. Vi glæder os til dit besøg. En af vores helt store favoritter – teleskoplæsser med rækkevidder på op til 21 m, sakselifte med fjernbetjening. Udlejning af entreprenørmaskiner og minigravkøer -Teleskoplæssere med rækkevidder på op til ca. 21 m -Mobile gravkøer -Gravkøer -Gummigeder -Bulldozere -Valse / vibrationsplader osv. Transportservice, som hurtigt, præcist og billigt leverer og afhenter alle typer entreprenørmaskiner.

 8. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

  Italien

  Fiorin Ezio Eredi arbejder med vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af lastbiler og industrielle køretøjer, mekaniske skovle, gravemaskiner, jordbearbejdningsmaskiner, traktorer og landbrugsmaskiner, generatorer og industrimotorer. Aktiviteten, der opstod på initiativ af Ezio Fiorin i 1955, var i første omgang fokuseret på reparation af motorer og værktøj, primært fra landbrugssektoren, men på kort tid blev der udvidet til andre områder. Sønnen Alberto styrer nu en velkonsolideret virksomhed i sektoren for reparation, fejlfinding og vedligeholdelse, i landbruget, motorer og industrimaskiner, jordbearbejdningsmaskiner og entreprenørmaskiner samt en række andre typer maskiner og redskaber, på et veludstyret og moderne værksted. Virksomheden er godkendt til reparation af forskellige fremtrædende mærker på markedet. Den er udstyret med et mobilt værksted til reparation og fejlfinding på stedet.

 9. HYDR'ETANCH

  Frankrig

  Hydr’ Étanch : forhandler af reservedele til entreprenørmaskiner. Mere end 1100 varenumre inklusiv de bedste, til gravemaskiner og rendegravere, fra den gamle til den nye serie (POCLAIN og CASE POCLAIN). Hydr’ Étanch har specialiseret sig i handel med originale og kompatible reservedele CASE POCLAIN. Forhandler af case Poclain Oise, Forhandler af Case Poclain Beauvais, Forhandler af Case Poclain Amiens, Forhandler af Case Poclain. Creil. Distribution og salg af reservedele til entreprenørmaskiner af alle mærker. Vi har været på markedet i flere år og er professionelle inden for distribution i Frankrig og i udlandet. Vi sørger for vejtransport, luft- og søtransport.

 10. TRADICIA-K COMPANY

  Rusland

  Tradiсia-K Company er en alsidig industriel gruppe af virksomheder som leverer redskaber til specialudstyr til vejkonstruktion, kommunal, minedrift og landbruget: hydraulisk udstyr, konstruktionsmaskiner, vejlægning - maskiner og udstyr, udvindingsmaskiner og udstyr - mineraler or årer, maskiner til vejrensning, skovle og grab, kraner. Virksomheden har en fuld produktionscyklus. Alle fremstillede produkter udvikles på et specifikt designkontor, og produktionen af alle komponenter og den endelige montering af de færdige produkter, udføres på virksomhedens produktionsfaciliteter. På nuværende tidspunkt har virksomheden lanceret en serieproduktion af hydrauliske hamre, boremaskiner, skovle og grab, asfaltfræsning, vibrerende pælborere og kompaktorer, HYDRAULISKE PÆLEFØRER og KOMPAKTORER, gennembrydningssystemer, udstyr til landbrug og skovbrug, samt alle former for arbejdsværktøj til alle former for hydrauliske brydere.

Filtre

Resultater for

Byggemaskiner - Import eksport

Antal resultater

8.475 virksomheder