• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • byggekraner

Resultater for

Byggekraner - Import eksport

 1. DEAL LEVAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEAL LEVAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, industriel løftning, industrikæder, snore, kabler til industrien, kabel, løfteudstyr, Løfteudstyr - tilbehør, og Hejsering til svejsning brancherne. Den er baseret i Gémenos, Frankrig.

 2. PIANA GRU

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIANA GRU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for tårnkran til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Cazzago San Martino, Italien.

 3. CORCAN S. L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORCAN S. L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Vedligeholdelse af kraner, Reparation af kraner, Portalkraner, Enskinnet kran, Hængekran, Bjælkekraner, og Værkstedskraner brancherne. Den er baseret i Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Spanien.

 4. GRÚA TORRE

  Mexico

  Grúa Torre - har specialiseret sig i uddannelse, udlejning og salg af entreprenørmaskiner: hydraulisk hammer, krantårn og andet udstyr. Vores primære mål er vores kunder og vi bestræber os på at optimere deres produktionsprocesser og for at opnå dette mål i Serminter har vi de mest avancerede entreprenørmaskiner. Vi er forhandlere af internationale brands og er derfor altid på forkant. En anden service vi tilbyder er løbende uddannelse, så vores kunder kan få det maksimale udbytte af vores produkter

 5. NOR-ESTE

  Spanien

  Maskiner til hejsning, salg og udlejning af nye og brugte maskiner. Leverandør af: stilladser, elektriske løfteplatforme. Byggekraner. Tårnkraner. Automatiske kraner. Lifte. Elevatorer og lifte til konstruktion. Teleskopvogne. Udlejning og slag af elektriske stilladser.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Frankrig

  MATELOC er en servicevirksomhed, der tilbyder løsninger til forskellige brancher såsom byggeri og offentlige arbejder. MATELOC har et stort udvalg i afgrænsning i metal og tilbehør til afgrænsning: udlejning af afgrænsning i metal og udlejning af tilbehør og materiel til forskalling. MATELOC har også en park af de nyeste kraner som garanti for at der er styr på byggepladsen.

 2. M.S.G. SRL

  Italien

  Virksomheden Msg er stolt af at kunne tilbyde kunden den erfaring og professionalisme, der har præget den i mere end 30 år. Vores specialie består i at udføre teknisk assistance inden for montering, afmontering og reparation af byggekraner af alle mærker, og vi leverer desuden specialiseret arbejdskraft, truckmonterede kraner og transportservice. VI HAR DESUDEN ET VELFORSYNET LAGER AF RESERVEDELE (MOTORER, GEAR, AKSLER, HEJSEVÆRK OG LIGN.) samt en stor bilpark.

 3. CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den er baseret i Zhengzhou, Kina.

 4. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Portugal

  Virksomheden SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for udlejning af truckmonterede kraner, udlejning af løftekraner, rammekonstruktioner, og teleskopiske gaffeltrucker brancherne. Den er baseret i Guimarães, Portugal.

 5. FISSOLOGRU

  Italien

  Virksomheden FISSOLOGRU, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, tårnkran til byggesektoren, leje af udstyr til byggeindustri, Byggemaskiner, og udlejning af kraner med nyt og brugte tårne brancherne. Den er baseret i Bernezzo, Italien.

 1. INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD., er en Distributør, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggekraner, Byggekraner, og bukkemaskiner til rør brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. ERSET PLATFORM

  Tyrkiet

  Virksomheden ERSET PLATFORM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for udstyr til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Kahramanmaraş, Tyrkiet.

 1. SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A

  Portugal

  Virksomheden SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for tårnkran til byggesektoren, kraner med automatisk løft, fabrikation af kraner, og Industrielle elektriske løftesystemer brancherne. Den er baseret i Canas De Senhorim, Portugal.

 2. WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Byggekraner, Byggemaskiner, Byggekraner, Byggemaskiner, og radiostyring til kraner på arbejdspladser brancherne. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 3. TKE KULE VINÇ LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden TKE KULE VINÇ LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. C.R.S. SRL

  Italien

  Virksomheden C.R.S. SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for montering kran byggesektoren, γερανοι, kranbil, og kraner med hydraulisk montering brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 5. MINI ŻURAWIE PAWEŁ MICHALCZEWSKI

  Polen

  Virksomheden MINI ŻURAWIE PAWEŁ MICHALCZEWSKI, er en Multi-Category, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for udlejning lastbil med kran, portalkraner, udlejning løfteanordninger, og arbejder med kran brancherne. Den er baseret i Radom, Polen.

 6. NACHTERGAELE KRISTOF

  Belgien

  Virksomheden NACHTERGAELE KRISTOF, er en Multi-Category, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for værksted, nedrivning, og fondamentsarbejde for private og erhverv brancherne. Den er baseret i Oudenaarde, Belgien.

 7. YASAR MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden YASAR MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Byggesektoren - maskiner og udstyr, og Byggesektoren - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Gaziantap, Tyrkiet.

 8. CEFA

  Belgien

  Virksomheden CEFA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Byggekraner, Donkrafte, hydrauliske, Byggekraner, reparation kraner, Donkrafte, hydrauliske, og Pneumatiske cylindere brancherne. Den er baseret i Ghislenghien, Belgien.

 1. TECPONTE - TECNOLOGIA EM ELEVAÇÃO

  Portugal

  Virksomheden TECPONTE - TECNOLOGIA EM ELEVAÇÃO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, Byggekraner, rullebroer til godshåndtering, reservedele og tilbehør til rullebroer til godshåndtering, Løfteudstyr, og Byggekraner brancherne. Den er baseret i Maceira Lra, Portugal.

 2. AERTSSEN TERRASSEMENTS

  Belgien

  Virksomheden AERTSSEN TERRASSEMENTS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygning, industriel - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Byggekraner, Byggekraner, udlejning af truckmonterede kraner, transports af særlige læs, og særtransport af maskiner på vejnetværket brancherne. Den er baseret i Hermalle-Sous-Huy, Belgien.

 3. GRUALSA

  Spanien

  Virksomheden GRUALSA, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for udlejning af kraner med nyt og brugte tårne, tårnkran til byggesektoren, kraner med automatisk løft, og maskiner til byggearbejde brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. AINSCOUGH CRANE HIRE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AINSCOUGH CRANE HIRE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den er baseret i Standish, Det Forenede Kongerige.

 5. DE CEUSTER & CO

  Belgien

  Virksomheden DE CEUSTER & CO, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggepladsinstallationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggekraner, Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggekraner, og brugte maskiner brancherne. Den er baseret i Lommel, Belgien.

 6. FASSI GRU SPA

  Italien

  Virksomheden FASSI GRU SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hejsekonsoller - kraner branchen. Den opererer også inden for Byggekraner, hydrauliske kraner, og Byggekraner brancherne. Den er baseret i Albino, Italien.

 7. CRANEEXIT HEBETECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden CRANEEXIT HEBETECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for udlejning af selvkørende teleskopkraner brancherne. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 8. PARTSERV EQUIPMENT PTE LTD

  Singapore

  Virksomheden PARTSERV EQUIPMENT PTE LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for reparation kraner, og vedligeholdelse af kraner brancherne. Den er baseret i Singapore, Singapore.

 9. MATHER

  Belgien

  Virksomheden MATHER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Køretøjstransportører, Vedligeholdelsesprodukter, Køretøjstransportører, lastbilanhængere, og Vedligeholdelsesprodukter brancherne. Den er baseret i Ardooie, Belgien.

 10. KRAANBEDIENINGJORNA

  Holland

  Virksomheden KRAANBEDIENINGJORNA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den er baseret i Harlingen, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis