• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • byggearbejde - færdiggørelse

Resultater for

Byggearbejde - færdiggørelse - Import eksport

 1. ELIA IMPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELIA IMPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den er baseret i Melun, Frankrig.

 2. SCHAKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHAKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forstadsarmaturer og installationer branchen. Den opererer også inden for Byggearbejde - færdiggørelse, Offentlige arbejder, Lagerudstyr og systemer, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, konstruktion af veje, Byggearbejde - færdiggørelse, Offentlige arbejder, Lagerudstyr og systemer, og Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 3. DOMUS WORLD

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMUS WORLD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for Restaurering og renovering - entreprenører, specialiseret arbejdskraft, omstrukturering af bygninger, Restaurering og renovering - entreprenører, og byggevirksomheder brancherne. Den er baseret i Sarzana, Italien.

 4. EDIL SERVICE SANTORO SEMPLIFICATA IMPRESA EDILE

  Italien

  Virksomheden Edil Service Santoro beskæftiger sig med indvendig og udvendig restaurering takket være mange års erfaringer fra fagfolk i branchen, herunder håndværkere, der er specialiseret i hydraulik, elektrikere og spindoktorer. Til kundernes rådighed: elegante nedgravede svømmebassiner og murværk. Virksomheden er specialiseret i fugttætning af tage med specielle belæklædninger og udvikling af svømmebassiner. Vi udfører også certificeret arbejde på ejendomsfællesskaber, vedligeholdelse af anlæg, behandling af tage og afpudsning af facader, renovering af svømmebassiner, fugttætning af bygninger, vedligeholdelse af bygninger og beklædningsarbejde. Vi rykker ud og giver et gratis tilbud. Virksomhedens adresse er via Badia 287.

 5. EFFEKTIV BYGGE- OG SKADESERVICE A/S

  Danmark

  Effektiv bygge- og skadeservice en er kvalitetsbevidst og kompetent skadeservice virksomhed, der hjælper husttande og offentlige virksomheder med renoveringer og skadeservice. Hvad enten de skal have renoveret badeværelset på firmaadressen eller oplevet problemer med skimmelsvamp, vandskade eller stormskader, så rykker Effektiv bygge- og skadeservice ud. Effektiv bygge- og skadeservice er beliggende i både Nakskov og Karlslunde, hvilket sikrer, at de altid kan rykke hurtigt ud, hvis uheldet skulle være ude, så de akut kan udrede problemet. De har mange års erfaring i branchen, hvilket sikrer I altid får den bedste løsning samt det bedste slutresultat. Effektiv bygge- og skadeservice leverer både skadeservice og bygge/renoveringsarbejde på hele Sjælland og øerne. Hvad enten du er virksomhed, boligforening eller forsikringsselskab, så kan Effektiv bygge- og skadeservice hjælpe jer. Effektiv bygge- og skadeservice (EBS) er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti, hvilket sikrer, at du som husstand altid kan være sikker og tryg ved at få EBS til at udrede dine skader i boligen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LYNGHUSET

  Danmark

  NØGLEFÆRDIGT SOMMERHUS I ODSHERRED LYNGHUSET BYGGER DIT NYE TYPEHUS PÅ SJÆLLAND Leger du med tanken om et fast sommerhus på Sjælland? Et sommerhus, hvor der er plads til hele familien både inden- og udenfor? Et sted, hvor du kan nyde den danske sommer? Lynghuset bygger dit drømme fritidshus - helt fra bunden og efter dine ønsker. Med et nøglefærdigt sommerhus får du et sted, hvor du og familien kan søge tilflugt fra byens stress og jag. Vi har udviklet fem forskellige typehuse, som du og din familie kan tage udgangspunkt i, når vi skal tegne jeres sommerhus. FAMILIEEJET VIRKSOMHED MED RØDDER I ODSHERRED Lynghuset er en familievirksomhed, der er ejet af far og to sønner. Vi har siden 2003 bygget typehuse fra bunden ud fra vores kunders ønsker og behov. Vi har derfor mere end 15 års erfaring med at bygge sommerhuse fra bunden. Vi er alle tre uddannede håndværkere, der sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Vi sikrer, at I har den samme kontaktperson under hele forløbet.

 2. GLARMESTER AMAGER

  Danmark

  Din Lokale Glarmester på Amager er til for vores kunder på Amager. Med mange års erfaring inden for faget samt altid opdateret med de nyeste teknikker kan vi tilbyde glarmesterarbejde til de bedste priser. Vores arbejdsområder omfatter bl.a.: Lavenergi-Thermoruder Alle former for reparationsopgaver herunder indbrudsskader m.m. Forsatsvinduer Lavenergi - termoruder Tilskæring af glas Brusedøre Spejle Nye døre & vinduer Sikkerhedsglas til trapper & terrasser Butiksruder Glasfacader Ring på tlf: 43 43 43 69 for et godt og uforpligtend tilbud.Vi er en lille virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.Glarmester Amager tilbyder totalløsninger inden for Glarmesterfaget.Med mange års erfaring inde for faget kombineret med brugen af de nyeste teknologier, værktøjer og viden, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt glasarbejde - stort som småt.Vores kundekreds er alsidig og omfatter bl.a. virksomheder, den offentlige sektor samt private husstande på hele Amager herunder Kastrup, Tårnby og Dragør.Glarmester Amager er en lille virksomhed uden skiftende medarbejdere eller tung administration. Derfor kan vores kunder forvente: Høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde konkurrence dygtige priser, Stor fleksibilitet, En god dialog med den samme kontakt person gennem hele projektforløbet. Vi samarbejder med en lang række dygtige håndværkere

 3. LEBÆK A/S

  Danmark

  Lebæk A/S er med vores ekspertise kvalificeret til at være din totalentreprise, altså lede dit byggeprojekt. Vi sørge for alt og samler aller løse ender. Så når projekter er afsluttet er der ingen ting der halter eller mangler. Derfor kan du under forløbet trække dig tilbage og fokusere på de dele af processen du er mest interreseret i. Det er en fordel fordi vi med vores erfaringer har prøvet scenarier før og ved hvordan vi kan forhindrer nogle og hvordan vi skal reagerer i andre. Med andre ord er vi mere end på sådan en totalentreprise på Fyn som vi primært dækker.

 4. NORDSTRØM & SØKVIST

  Danmark

  Hos Nordstrøm & Søkvist er vi meget bevidste om hvad vores kunder ønsker af os! Derfor sørger vi altid for at inddrage vores kunder i de byggeprojekter vi varetager for kunden. Således tager vi kunden med på råd når vi udfører hoved- eller totalentreprise uanset om vi snakker privatbolig eller erhvervslokale. Vores fagområde spænder bredt men vores fokus er primært på: Byggestyring Hovedentreprise Totalentreprise Byggestyring: Byggestyring betyder helt konkret at vi hos Nordstrøm & Søkvist tager styring af dine projekter. Du/vi sørger for kompetente håndværkere og vi sikre at projektet bliver gennemført efter de rette aftaler. Hovedentreprise: Enten har du selv tegninger og skitser over det du ønsker bygget. Vi koordinerer således det planlagte arbejde og udfører det. Totalentreprise: Du lægger alt i hænderne på Nordstrøm og vi leverer dit drømmeprojekt!

 5. RANDALL CONTRACTING

  Det Forenede Kongerige

  Originally a small family business R Randall started out in 1956 dealing with haulage and site clearance. Over the years, the company has developed and expanded and now successfully delivers enabling and construction projects, both for the private and public sectors. Our primary business is to service the construction and related industries and also provide a comprehensive range of enabling services comprising of structural alterations, asbestos removal, remediation, waste recycling and haulage. Our dedication to customer service generates an expanding list of clients with repeat business forming the major part of our turnover. Randall Contracting owes its success to the loyal team we have assembled over the years, from management level to those on the ground. To maintain our level of teamwork, employees are nurtured and encouraged to engage in Health & Safety, NVQ and professional training programmes which helps both administrative and operational development. Although firmly founded on traditional values, we continue to look to the future embracing modern techniques, materials and plant to ensure that we offer the quality of service our clients expect.

 1. VARO TEKNIK

  Danmark

  Vi er en virksomhed, som kan sørge for at du ikke sjusker med din affugtning og opvarmning på byggepladsen. Hvis du ikke har denne del i orden, risikere du bare at der går skimmel i materialer, kort tid efter du er færdig med byggeriet. Du risikere både at udsætte dit renome som virksomhed men også dem du bygger til. Vi kan her assistere dig og sikrer dig, at de materialer du vælger at benytte dig af, ikke ender med sygdomme. Vi rådgiver og sætter alle midler til rådighed som du har behov for, for at sikre at din byggeplads er ordentlig affugtet og opvarmet. Vi har igennem en årrække oparbejdet masser af know how inden for, for vores erhverv. Vi sætter en ære i at lave et optimalt stykke arbejde, som vores kunder gør gavn af. Vi evner at rådgive uanset størrelsen på projektet, vi kan altid holde overblikket. Vi arbejdet fuldt fokuseret for at arbejdet vi udfører, er udført til UG. Vi føler at vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder, grundet vores ekspertise netop her på området. Kontakt os i dag.

 2. MURER EKSPRESSEN APS

  Danmark

  Murer Ekspressen (Brd. Thinesen) er et erfarent murerfirma i Kerteminde på Fyn, som primært udfører mureropgaver i Kerteminde, Nyborg, Langeskov og omegn. Står du med et byggeprojekt, så er Murer Ekspressen den helt rigtige murer til din opgave. Vi udfører alt inden for murerarbejde for både private og erhverv. Vi har cirka 20 års erfaring inden for branchen og kan derfor varetage de fleste murerprojekter på Fyn - store som små. Er du i tvivl om omfanget af dit byggeprojekt, tager Murer Ekspressen gerne et kig på opgaven helt gratis og kommer med et uforpligtende tilbud på arbejdet. Hvad kan Murer Ekspressen hjælpe dig med? - Renovering af badeværelse - Renovering af hus - Facaderenovering - Tilbygninger - Ombygninger - Vandskuring - Klinke- og flisegulv - Øvrigt murerarbejde Udfører vi kun arbejde i Kerteminde, Nyborg og Langeskov? Nej, det gør vi ikke. Vores kunder kommer primært fra de 3 områder, men vi kører også i Odense og resten af Fyn. Vil du have et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, er du meget velkommen til at kontakte Brd. Thinesen og fortælle mere om opgaven.

 1. SKOVS FRITIDSHUSE

  Danmark

  Tømrerfirmaet Skov A/S står bag Skovs Fritidshuse som opfører nye sommerhuse. Vi har mere end 40 års erfaring med nybyg af fritidshuse og vi kan hjælpe fra start til slut. Med egen tegnestue kan kunden vælge at få tegnet sit drømmehus eller vælge blandt vores standardløsninger af nøglefærdige sommerhuse. Vores virksomhed er placeret i Horsens, men vi udfører vores arbejde i det meste af Østjylland og har blandt andet bygget sommerhuse i Ebeltoft, Grenå og Juelsminde. Vores huse er bygget i høj kvalitet med gode holdbare materialer. Vi har egne håndværkere, med mange års erfaring. Og til VVS-arbejde og elektrikerarbejder sørger vi altid for at hyre lokale underentreprenører. Vi tilbyder både nøglefærdige sommerhuse og medbyg. Ved vores nøglefærdige sommerhuse skal du ikke tænke på noget i processen. Vi klarer alt fra det første spadestik til det sidste penselstrøg. Men hvis du selv har evnerne til at bygge dele af sommerhuset, så tilbyder vi også vores løsning medbyg. Kontakt Ole eller Martin hos Tømrerfirmaet Skov til en den første indledende snak om jeres ønsker til jeres næste sommerhus.

 2. K2HUSET

  Danmark

  K2 Huset handler om tillid, tryghed og trivsel Vi kender rammerne for det gode liv i boligen, og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten. I K2 Huset har vi udviklet standardløsninger for alle vores detaljer, så vi dermed opnår økonomi- og energirigtige løsninger, hvilket giver tryghed for vores kunder. Vi kombinerer smuk arkitektur med kvalitet. I tæt dialog med kunderne og deres individuelle ønsker - til aftalte priser, der holder. Vi bygger også individuelt tegnede huse, hvor næsten alt er muligt. Vi gør dine boligdrømme til virkelighed. Fordele ved K2 Huset Mange af vores ansatte er efterhånden gammel i gårde og er derfor meget rutinerede og har hver deres kerne kompetencer indenfor de forskellige områder. Du kender altid den endelige pris på byggeriet Du har muligheden for at sætte dit individuelle præg på vores hustyper. Vi kombinerer smuk arkitektur med høj kvalitet og bruger kun kvalitets byggematerialer. Alle vores huse er blevet bygget indenfor den aftalte tidsramme - hver gang. Vi bygger også individuelt tegnet huse hvor næsten alt er muligt.

 3. LSJ BYG

  Danmark

  LSJ Byg Entreprise er et familiedrevet byggefirma med fem generationers erfaring. Vi har gennem årtier udviklet en unik forståelse for vores fag og kan derfor trygt sige, at vi leverer de bedste resultater og kun har tilfredse kunder. Vi har en æstetisk sans, som gør, at vi kan se helheden i byggeprojektet og binde alle enderne godt sammen. Og vi har en dyb faglig passion, som gør, at kvaliteten altid er høj. Vi tilbyder at være din totalentreprenør, hvor vi styrer hele dit byggeprojekt fra start til slut. Det sker altid med løbende kvalitetssikring og dialog med vores kunder. Vi bruger kun underleverandører og håndværkere, som vi kan garantere lever op til vores, og vores kunders, høje standarder. Vi svarer med det samme på din forespørgsel, og ender vi i et projekt sammen, så tager vi altid det fulde ansvar for at levere dit færdige byggeprojekt til tiden. Vi kan både renovere, bygge nyt, bygge til, bygge om, lægge tag og meget mere. Og vores kunder tæller både private, ejer- og andelsforeninger, store erhvervskunder og specielopgaver. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud og faglig sparring på dit byggeprojekt.

 4. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italien

  ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO har lang erfaring med gode referencer for arbejde i byggesektoren generelt, med renoveringer, restaureringer, statisk konsolidering og opførelse af boliger, ejerlejligheder, erhvervs- og industribygninger. Virksomheden tilbyder sine tjenester til meget attraktive priser og håndterer alle typer arbejde, takket være sine højt specialiserede medarbejdere, det ultra moderne udstyr og materialer til byggeri og færdiggørelse af høj kvalitet.

 5. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Italien

  Edilservizi Lanza består af en gruppe passionerede mennesker, der tilbyder tjenester lige fra påføring af indendørs tørsystemer til færdiggørelse af rum, industrielle gulvbelægninger og indretning af butikker, havearbejde, varetransport og bygningsmaling. Firma opererer i Italien, med seriøsitet og professionalisme.

 6. MALERMESTER NORBERT

  Danmark

  Hos Malermester Norbert er kunden i fokus, og vi gør alt for, at du skal være tilfreds. Med 16 år i branchen har vi erfaret, at det er kvaliteten, der gør forskellen. Derfor har vi kun erfarne, seriøse og dygtige malere ansat. Hos os er det ikke kun vores arbejde, der er af høj kvalitet - det samme er gældende for de produkter vi benytter os af. Du er derfor altid sikret en kvalitetsoplevelse.

 7. BOSACO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Bosaco is a local family run construction company in Nottingham. Their Builders and Tradesmen have years of experience in a range of Building Services including Extensions, Conversions, Electrical Work, Roofing and Plumbing & Heating. From the footings to the roof, we've got you covered.

 8. MALERMESTER INGEMANN

  Danmark

  MALERMESTER BRØNDBY. Malermester Ingemann er et malerfirma med mere end 17 års erfaring inden for maler faget. Vi kan løse stort

 1. SCANVO

  Danmark

  Mangler du en til at bygge dit nye træhus, eller bjælkehus? Så lad Scanwo hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i både ind og udland.

 2. RVM BÂTIMENT

  Frankrig

  Virksomheden RVM BÂTIMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for elektrikere, blikkenslager, gips, og indretning af badeværelset brancherne. Den er baseret i Gignac, Frankrig.

 3. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden MS INVEST POLAND SP. Z O.O., er en Underleverandør, der opererer inden for Skibsvedligeholdelse og reparationer branchen. Den opererer også inden for Skalkonstruktion - bygning, Byggearbejde - færdiggørelse, Skibsværfter - reparationer og vedligeholdelse, Skalkonstruktion - bygning, Byggearbejde - færdiggørelse, rådgivende skibsingeniører, og Skibsværfter - reparationer og vedligeholdelse brancherne. Den er baseret i Gdynia, Polen.

 4. LA COSTRUTTRICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LA COSTRUTTRICE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den er baseret i Sant'antimo, Italien.

 5. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Holland

  Virksomheden FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, er en Underleverandør, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for Restaurering og renovering - entreprenører, byggeri - restaurering, og Restaurering og renovering - entreprenører brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 6. GROUPE ACTIVE HABITAT

  Frankrig

  Virksomheden GROUPE ACTIVE HABITAT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for udendørs isolering brancherne. Den er baseret i Villenoy, Frankrig.

 7. LE COMPTOIR DES PIERRES

  Frankrig

  Virksomheden LE COMPTOIR DES PIERRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for Fliser, og Fliser brancherne. Den er baseret i Comblanchien, Frankrig.

 8. BARCLAY CLADDING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BARCLAY CLADDING LTD, er en Detailsalg, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for fliser i vitrificeret sandsten, og fliser og skilte bygning brancherne. Den er baseret i Bedford, Det Forenede Kongerige.

 9. ELIA BAT

  Frankrig

  Virksomheden ELIA BAT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for konstruktion af ejendomme brancherne. Den er baseret i Gonesse, Frankrig.

 10. REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Restaurering og renovering - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Byggearbejde - færdiggørelse, og Byggearbejde - færdiggørelse brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Byggearbejde - færdiggørelse - Import eksport

Antal resultater

91.969 Virksomheder