• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • burfugle

Resultater for

Burfugle - Import eksport

 1. PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER

  Tyskland

  Virksomheden PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Burfugle branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, foder til fjerkræ, legetøj, og artikler til fugle brancherne. Den er baseret i Königsbrunn, Tyskland.

 2. POULTRY FARMS VALERA

  Grækenland

  Virksomheden POULTRY FARMS VALERA, er en Detailsalg, der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Ioannina, Grækenland.

 3. PAJARERÍA SAMU

  Spanien

  Virksomheden PAJARERÍA SAMU, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Burfugle, foder til burfugle, og Burfugle brancherne. Den er baseret i Estepa, Spanien.

 4. GEERT VERHOEVEN

  Belgien

  Virksomheden GEERT VERHOEVEN, er en Detailsalg, der opererer inden for Burfugle branchen. Den opererer også inden for høner, små dyr, og kanin brancherne. Den er baseret i KLUIZEN, Belgien.

 5. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  Belgien

  Virksomheden DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK, er en Engrossalg, der opererer inden for Artikler til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Burfugle, Hunde og katte - artikler til, Foder til kæledyr, reptiler, Burfugle, og Hunde og katte - artikler til brancherne. Den er baseret i Aartselaar, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. M. OLLESCH

  Tyskland

  Virksomheden M. OLLESCH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Burfugle, Dyrefoder, Muslinger, skaldyr, Fisk, Burfugle, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 2. GENOVO FOODS LLC.

  Ukraine

  Virksomheden GENOVO FOODS LLC., er en Engrossalg, der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Kotsubinskoe, Ukraine.

 3. OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A.

  Portugal

  Virksomheden OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Burfugle branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Alcaidaria, Portugal.

 4. AVICOLA SA

  Moldavia

  Virksomheden AVICOLA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Burfugle branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, høner, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Raionul Riscani, Moldavia.

 5. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Tyskland

  Virksomheden EREBO HEIMTIERPRODUKTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Burfugle, Artikler til kæledyr, Fuglebure og volierer, Fisk, Burfugle, Artikler til kæledyr, og Fuglebure og volierer brancherne. Den er baseret i Boos, Tyskland.

 1. AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. MANUFAKTUR KRATZPFOTE

  Tyskland

  Virksomheden MANUFAKTUR KRATZPFOTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Burfugle branchen. Den opererer også inden for skrabere, og katte brancherne. Den er baseret i Helmbrechts, Tyskland.

 1. SAS ZOLUX

  Frankrig

  Virksomheden SAS ZOLUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvarier, terrarier og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Burfugle, Artikler til kæledyr, Burfugle, og Artikler til kæledyr brancherne. Den er baseret i Saintes, Frankrig.

 2. CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Quinta Da Gramela, Portugal.

 3. MARTINS E GERALDES LDA.

  Portugal

  Virksomheden MARTINS E GERALDES LDA., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Águas Vivas, Portugal.

 4. POULTRY EQUIPMENT

  Tyrkiet

  Virksomheden POULTRY EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A.

  Portugal

  Virksomheden MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Porto Alto, Portugal.

 6. NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A

  Portugal

  Virksomheden NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A, der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Caramulo, Portugal.

 7. VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugal

  Virksomheden VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Lavadouro, Portugal.

 8. AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A.

  Portugal

  Virksomheden AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Horta Do Chão Da Serra, Portugal.

 1. PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA.

  Portugal

  Virksomheden PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Carrazedo, Portugal.

 2. SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A.

  Portugal

  Virksomheden SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i São Romão Do Coronado, Portugal.

 3. AVE IMPEX S.R.L.

  Rumænien

  Virksomheden AVE IMPEX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for Burfugle, og Burfugle brancherne. Den er baseret i Satu Mare, Rumænien.

 4. AVIARIOS AGRO OVO LDA.

  Portugal

  Virksomheden AVIARIOS AGRO OVO LDA., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i São João Das Lampas, Portugal.

 5. AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugal

  Virksomheden AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Resouro, Portugal.

 6. JAULASDEMADERA

  Spanien

  Virksomheden JAULASDEMADERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Burfugle branchen. Den opererer også inden for bure til kæledyr, og Fabrikanter af produkter til dyr brancherne. Den er baseret i La villa de don fadrique, Spanien.

 7. W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V.

  Holland

  Virksomheden W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for Burfugle, og Burfugle brancherne. Den er baseret i Dronrijp, Holland.

 8. RUIAVES - SOCIEDADE AVÍCOLA DE RUIVÃES LDA.

  Portugal

  Virksomheden RUIAVES - SOCIEDADE AVÍCOLA DE RUIVÃES LDA., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Ruivães, Portugal.

 9. SOCIEDADE AVICOLA PICAMILHO S.A.

  Portugal

  Virksomheden SOCIEDADE AVICOLA PICAMILHO S.A., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Tondela, Portugal.

 10. L M S AGRO PECUARIA LDA.

  Portugal

  Virksomheden L M S AGRO PECUARIA LDA., der opererer inden for Burfugle branchen. Den er baseret i Capelas, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis