• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bronze

Resultater for

Bronze - Import eksport

 1. CONCEPT METAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Concept Metal tilbyder halvfærdige og færdige produkter i ikke-jernholdige metaller og specialmetaller efter tegning. Forarbejdning & fremstilling af enkelte emner i små, mellemstor eller store serie. Concept Métal er i stand til at levere specialfremstillede halvfærdige produkter (f.eks. skitser af store størrelser, blokke, plader, rør…) Concept Metal tilbyder desuden rådgivning og assistance til valg af specialmetaller til jeres projekter med tungsten, molybdæn, tantalum… Der er også mulighed for at udføre konstruktioner eller svejsearbejde i disse specialmetaller efter forundersøgelse af vores tekniske afdeling. Vores ingeniører yder assistance inden for forskellige områder som f.eks.: mekanik, plast injektion, die casting, stempling, rumfart, nuklear, kemi, maskiner til offentlige arbejder og landbrug, metallurgi , stål, marine, jernbane, forskning eller våben.

 2. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

 3. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er et hold af ingeniører, teknikere og anerkendte eksperter med 30 års erfaring inden for støbning og maskinbearbejdning. Vores mål er at opbygge langvarige samarbejder og forhold baseret på gensidig respekt, og vi ønsker at være den bedste leverandør. Vi arbejder på at tilbyde førsteklasses produkter og tjenester til konkurrencedygtige priser. BRONZESTØBERI: KIGEMA specialiserer sig i centrifugal støbning til produktion af bøsninger, ringe og muffer med et omfattende udvalg af kobberlegeringer som overholder internationale og lokale støbestandarder (såsom DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) og speciallegeringer. De materialer vi tilbyder omfatter bronze, aluminiumbronze, blybronze, specialbronze, messing og skræddersyede legeringer. CNC-MASKINBEARBEJDNING: Komplette maskinbearbejdningsløsninger i stål, støbejern, ikke jernholdige metaller og teknisk plast. Vi udfører højpræcisionsordrer, mellem og små serier i et omfattende udvalg af dimensioner. Vi overholder kvalitetssikringssystemer som 9001: 2009, iso 18001-2004 og iso 14001-2005. IGEMA har et laboratorie, så vi kan teste de mekaniske egenskaber af produkterne som hårdhed, forlængelse og mikrometer. KIGEMA udfører også indtrængenstest og ultrasoniske test, og udsteder overensstemmelseserklæringer i henhold til EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Derudover har virksomheden et målerum med klimaanlæg, som er udstyret med måleudstyr af den højeste kvalitet.

 4. ANKARA BRONZ

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres grundlæggelse i 1974 har ANKARA BRONZ fremhævet deres kunst inden for et udvalg af støbemetoder, som oprindeligt kommer fra Tyrkiet. Vores håndværk ligger inden for støbning af bronze, aluminium, messing og en blanding af særlige kobberlegeringer, som hver er skræddersyet til deres formål. Blandt vores anerkendte legeringer kan du finde tinbronze, aluminiumsbronze, manganbronze, silikumbronze, blyholdig tinbronze, tinbronze med højt blyindhold og den alsidige nikkeltinbronze. Vores sortiment omfatter også et rigt udvalg af messing, aluminium og særlige kobberlegeringer. Inden for den altid udviklende verden af metalteknologi, er vi stolte over at dele banebrydende innovationer med vores værdsatte kunder. De grundlæggende etikker bag ANKARA BRONZ forbliver uændrede – en forpligtelse til at levere en enestående kvalitet i denne branche som kontinuerligt udvikler sig. Vores udvalg går længere en støbning, takket være et udvalg af forskellige metaller: bronze, aluminium messing, importeret nodulær støbejern, peak, rustfrit stål, kviksølvstål, olieret hærdet stål og mere. Vi er også stolte over at tilbyde bearbejdet plast såsom Kestamid, Polyamid, Politef, Pom c, PVC og fiber. Oplev vores enestående ekspertise og processer inden for støbning og materialer, ved at kontakte os allerede i dag. ANKARA BRONZ vil altid være din troværdige partner, med årtiers viden inden for den dynamiske verden af metaller.

 5. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektronstrålesvejsning - udstyr branchen. Den opererer også inden for Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Kobber og kobberlegeringer, levering til svejsning, elektrode, Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, svejsemasker, Kobber og kobberlegeringer, udstyr til anlæg og maskiner til flammesvejsning af metal, og bronze brancherne. Den er baseret i Volvera, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MODENA METALLI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MODENA METALLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Bronze, bronzestænger, aluminiumbronze, Bronze, og tinbronze brancherne. Den er baseret i Torrile, Italien.

 2. KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bronze branchen. Den er baseret i Winhöring, Tyskland.

 3. DELTA METAL

  Frankrig

  DELTA METAL er specialiseret i køb og salg af kobberlegeringer, særlige bronzelegeringer, wolfram, molybdæn og titanium. Vi kan også producere dele efter tegninger og store centrifugerede kroner på ca. 2, 5 m i diameter. Vores sortiment omfatter mere end 50 nuancer såsom: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si mv Vi er eksperter i kobberlegeringer og specialbronzer op til 420HB og vi har ekspanderet i Europa og er aktive inden for i alle industrier og outsourcing som våben, marine, stål, biludstyr, mekanisk, drejning, plast injektion, die-casting og lignende. Vores salgsteam er til rådighed og lytter til og besvarer dine anmodninger på kortest mulig tid i løbet af året.

 4. MAGRO VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verdens bedste forbindelser! MAGRO reducerer dine anskaffelsesomkostninger til industrielle forbindelsesdele, tilbyder service samt kvalificeret teknisk og logistisk rådgivning. Factory-konceptet. MAGRO Factory-netværket samler kompetencen fra producenter og underleverandører i hele Europa. Gennem innovativ teknisk og logistisk rådgivning tilbyder vi vores kunder holdbare fordele gennem omkostningsreduktion i indkøbsafdelingen. Reducerer anskaffelsesomkostninger. Giver service-fordele. Kvalificeret teknisk og logistisk rådgivning.

 5. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. er en virksomhed inden for maskinindustri der har specialiseret sig i fremstilling, design og implementering af forskelligt værktøj og teknikker omfattende stor kapacitet inden for sintring (bedre kendt som P / M) af producerede dele og elementer. Vores produkter kan bruges til mange formål i forskellige brancher. Til fremstilling af vores produkter bruger vi metalpulver af høj kvalitet (jern, messing, kobber, stål, rustfrit stål, bronze, aluminium) fra Sverige, Italien, Tyskland og Rumænien. Vi er i stand til at producere enhver form for P / M dele og artikler, der ikke er nævnt ovenfor men efterspurgt af kunderne. De typiske anvendelser af de sintrede mekaniske udstyrsdele inkluderer: • bilindustrien • hydraulik og pneumatik • tekstilmaskiner; • måleinstrumenter, • låse og hardware, • elektriske dele • vi producerer også dekorative elementer til møbler, hegn og gelændere.

 1. METALCENTER GROUP A/S

  Danmark

  Vi fokuserer 100% på kobberlegeringer MetalcenterGroup har en dybtgående metal know-how baseret på mere end 200 års rød metal erfaring inden for organisationen. Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder alle de nødvendige færdigheder til alle typer kobberlegeringer. Vi er specialister i at tilbyde tilpassede løsninger lavet af alle typer kobberlegeringer og fra vores standard lagerliste. Vi har et stort internationalt netværk af kobberfabrikanter og specialister, der bidrager med løsninger og værdifuld viden. Vi kan tilbyde dig en bred produktportefølje af: Plader, rundstænger, firkantede stænger, sekskantede stænger, flade stænger, rør, snitlængder og ingots. Vi er fuldt ud i stand til at levere alt fra små til store individuelle løsninger, standard eller tilpasset efter dine individuelle behov.

 2. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italien

  Fosforbronze, kobbernikkel, emner støbt via centrifugal- og kokillestøbning, forarbejdning af kobber, nikkel og legeringer, kobberblokke, raffinering af metaller, skrot af bronze, uægte guld, tin, bronzerør og zirkonium.

 1. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italien

  Vores støberi er i stand til at levere alle former for gods støbt i formsand, der vejer fra 100 gram til 1 kilo; Vi arbejder udelukkende efter kundens modeller og tegninger og har specialproduktion af alle typer legeringer. Vores firma er udstyret så vi kan opfylde en lang række af behov.

 2. BRONCES CERÓN

  Spanien

  Metalarbejde. Rustfrit stål.

 3. GUVEN BRONZ METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden GUVEN BRONZ METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bronze branchen. Den opererer også inden for snekkegear til transmissioner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bronze branchen. Den opererer også inden for ringe, bronzefigurer, ringe til ventiler, og Metal brancherne. Den er baseret i Kocaeli̇, Tyrkiet.

 5. REAL VOTIVA SRL

  Italien

  Virksomheden REAL VOTIVA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bronze branchen. Den opererer også inden for begravelseskunst, konstruktion af gravmonumenter, begravelsesartikler, og begravelsesarbejde brancherne. Den er baseret i Melissano, Lecce, Italien.

 6. IRON SALE EUROPE

  Belgien

  Virksomheden IRON SALE EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Messing, bronze, af ikke-jernholdigt metal, støbejern, og Messing brancherne. Den er baseret i Huy, Belgien.

 7. OMCO INTERNATIONAL

  Belgien

  Virksomheden OMCO INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den opererer også inden for Bronze, forarbejdning af jernprodukter, Metaller - bearbejdning, og Bronze brancherne. Den er baseret i Aalter, Belgien.

 8. FBCG

  Frankrig

  Virksomheden FBCG, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Bronze, Messing, Grovplader og tyndplader i jernholdigt metal, Bronze, Messing, og udskæring efter mål brancherne. Den er baseret i Rosny-Sur-Seine, Frankrig.

 1. METAL-SERWIS

  Polen

  Virksomheden METAL-SERWIS, er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bronze, Messing, af ikke-jernholdigt metal, aluminium, Bronze, og Messing brancherne. Den er baseret i Kielce, Polen.

 2. AMPCO METAL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AMPCO METAL DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Bronze, og Bronze brancherne. Den er baseret i Geretsried, Tyskland.

 3. ALLOY METAL

  Polen

  Virksomheden ALLOY METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bronze branchen. Den opererer også inden for støberi, og fatninger brancherne. Den er baseret i Domaniew, Polen.

 4. METALSILCAR SNC

  Italien

  Virksomheden METALSILCAR SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bronze branchen. Den opererer også inden for bronzelegeringer, mikrofusioner, bronze i stænger, og statuer brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 5. JETNET TRADE COMPANY S.L

  Spanien

  Virksomheden JETNET TRADE COMPANY S.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Messing, Stål og metaller, nysølv, bronze, Messing, og Stål og metaller brancherne. Den er baseret i Estepona, Spanien.

 6. ROMA ART SRL

  Italien

  Virksomheden ROMA ART SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Import-eksport - træ- branchen. Den opererer også inden for stilmøbler, blomster i porcelæn, firkantet tråd, og bronze brancherne. Den er baseret i Fiumicino, Italien.

 7. EURASMETALL

  Tyrkiet

  Virksomheden EURASMETALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bronze branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, eksport, Import-eksport - stål og metaller, industrielle profiler, og vekselstrømsgeneratorer til industrien brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. DEUTSCHES KUPFERINSTITUT BERUFSVERBAND E.V.

  Tyskland

  Virksomheden DEUTSCHES KUPFERINSTITUT BERUFSVERBAND E.V., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Kobber og kobberlegeringer, Bronze, Messing, Aluminium og aluminiumslegeringer, Kobber og kobberlegeringer, Bronze, og Messing brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 9. ELAFLEX HIBY TANKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ELAFLEX HIBY TANKTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Støberier, aluminium, Bronze, Valsning - stål og metaller, Støbejernselementer, Støberier, aluminium, Bronze, Valsning - stål og metaller, og Støbejernselementer brancherne. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 10. ADAMET - NIEMET SP.Z O.O

  Polen

  Virksomheden ADAMET - NIEMET SP.Z O.O, er en Distributør, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Bronze, Messing, aluminium engros, Bronze, og Messing brancherne. Den er baseret i Rzeszów, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis