• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bremser- servobremser og tilbehør

Resultater for

Bremser- servobremser og tilbehør - Import eksport

 1. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som løsningsleverandør udvikler, fremstiller og markedsfører Kendrion innovative elektromagnetiske og mekatroniske kvalitetssystemer og -komponenter til kunder overalt i verden.

 2. ASKU-SCHOLTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASKU-SCHOLTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 3. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Jernbanemateriel og -udstyr, Gummipakninger, Jernbanemateriel og -udstyr, hydrauliske pumper, Gummipakninger, solenoider, Bowdenkabler, spændepatroner, og ringe brancherne. Den er baseret i Falkensee, Tyskland.

 4. AGRIEST

  Frankrig

  AGRIEST er fabrikant og grossist i reservedele til konstruktører og distributører af udstyr til landbruget. Vi tilbyder en produktserie fordel på fem kategorier: • Jordbehandling: en produktserie som gør det muligt at tilfredsstille alle behov inden for fabrikation af udstyr til jordbehandling, med tænder, skiver, også en serie egne produkter i kulstof tungsten. • Transport: en produktserie som dækker alle nødvendige dele til fabrikation af kørende udstyr, fra anhænger til sprøjtemaskiner, foderplader og trukne kultivatorer (forspænding, hjulaksler, belysning, hjul, fjedre, støtteben, affjedring, bremser). • Behandling af spildevand: en produktserie som omfatter specifikke dele til gødningstanke og gødningsspredere som f.eks. hæder, remskiver, kegler, kamhjul) • Forspænding og tænder til forke.

 5. TACOM AUTO PARTS CO.,LTD

  Kina

  Tacom er en virksomhed, hvis kerneforretning er autobremser. Vi er beliggende i Anhui Ningguo, der er en økonomisk og teknologisk udviklingszone og en velkendt produktionsegn for gummiprodukter i Kina. Ningguo ligger sydøst for Anhui-provinsen, nær Ningbo, Shanghai og Hangzhou havn, og der er en direkte superhighway, der sikrer bekvem transport. Højudviklet industrikæde inden for gummi og god geografisk position betyder at ATBRAKE er god kvalitet til rimelig pris.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MIKI PULLEY EUROPE AG

  Schweiz

  Virksomheden MIKI PULLEY EUROPE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske ophængskomponenter branchen. Den opererer også inden for Bremser, servobremser og tilbehør, Sikkerhedsbremser, Akselkoblinger, elastiske led til transmissioner, og Bremser, servobremser og tilbehør brancherne. Den er baseret i Schaffhausen, Schweiz.

 2. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Spanien

  Virksomheden EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Mekaniske koblinger, Mekaniske koblinger, bremser elektromagnetiske, og bremser og koblinger brancherne. Den er baseret i Castellar Del Valles, Spanien.

 3. TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den er baseret i Lennestadt, Tyskland.

 4. COSTH BRAKE PARTS

  Tyrkiet

  Virksomheden COSTH BRAKE PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. UMIT AUTOMOTIVE

  Tyrkiet

  Virksomheden UMIT AUTOMOTIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Ventiler, følere, luftfjedre, og vandkar brancherne. Den er baseret i KONYA, Tyrkiet.

 1. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Tyrkiet

  Virksomheden SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), er en Multi-Category, der opererer inden for Køretøjsbremser branchen. Den opererer også inden for Bremser, servobremser og tilbehør, Reservedele til lastbiler og trailere, Bremser, servobremser og tilbehør, Reservedele til lastbiler og trailere, Bremsesko, og Reservedele til lastbiler brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. VARIMAX AG

  Schweiz

  Virksomheden VARIMAX AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Gear, Bremser, servobremser og tilbehør, Køretøjsbremser, Motorer med reduktionsgear, Gear, Bremser, servobremser og tilbehør, Køretøjsbremser, og Motorer med reduktionsgear brancherne. Den er baseret i Bern, Schweiz.

 1. WARNER ELECTRIC EUROPE SAS

  Frankrig

  Virksomheden WARNER ELECTRIC EUROPE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Koblinger, Koblinger, og mekaniske effekttransmissioner brancherne. Den er baseret i St Barthelemy D'anjou Cedex, Frankrig.

 2. BRMPARTS

  Tyrkiet

  Virksomheden BRMPARTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for reservedele til bremsere, bidetænger til bilbremser, og reparation af bremser brancherne. Den er baseret i Karatay, Tyrkiet.

 3. NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC

  Tyrkiet

  Virksomheden NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for bremsefjedre, og u-bolt brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 4. CAN GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden CAN GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for abs puls ringe, bremser og koblinger, knastaksler, og nye reservedele brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Koblinger, Elektriske motorer og dele, reservedele til koblinger, bremser og koblinger, Koblinger, og Elektriske motorer og dele brancherne. Den er baseret i Ostrzeszów, Polen.

 6. SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter branchen. Den opererer også inden for Bremser, servobremser og tilbehør, frekvensomsætter, hurtige styrevalser, bremse, og Bremser, servobremser og tilbehør brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 7. MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC.

  Tyrkiet

  Virksomheden MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den er baseret i Selcuklu / Konya, Tyrkiet.

 8. X-PRESS SPARES LTD. & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden X-PRESS SPARES LTD. & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Jernbanemateriel og -udstyr, Slanger og rør, gummi og plast, Plast - emballering, Plastbelægninger og -laminater, Jernbanemateriel og -udstyr, Slanger og rør, gummi og plast, Plast - emballering, og Plastbelægninger og -laminater brancherne. Den er baseret i Rheine, Tyskland.

 1. INSTITUT FÜR SCHIENENFAHRZEUGINSTANDHALTUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden INSTITUT FÜR SCHIENENFAHRZEUGINSTANDHALTUNG GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele, Jernbanemateriel og -udstyr, Slanger og rør, gummi og plast, Plast - emballering, Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele, Jernbanemateriel og -udstyr, Slanger og rør, gummi og plast, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Reinheim, Tyskland.

 2. EMCO DYNATORQ PVT.LTD.

  Indien

  Virksomheden EMCO DYNATORQ PVT.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den er baseret i Thane West, Indien.

 3. GENSEL - KRANANTRIEBE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GENSEL - KRANANTRIEBE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Kraner og portalkraner, Bremser, servobremser og tilbehør, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, Lifte og rulletrapper, Kraner og portalkraner, Bremser, servobremser og tilbehør, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, og Lifte og rulletrapper brancherne. Den er baseret i Leopoldshöhe, Tyskland.

 4. BBS YEDPAR ITHALAT IHRACAT

  Tyrkiet

  Virksomheden BBS YEDPAR ITHALAT IHRACAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lastbiler branchen. Den opererer også inden for Bremser, servobremser og tilbehør, affjedrings- og støddæmperkomponenter til motorkøretøjer, kobling, Bremser, servobremser og tilbehør, og startakkumulatorer til lastbiler brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. TELMA SA

  Tyskland

  Virksomheden TELMA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Koblinger, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, Motorprøvnings- og reguleringsudstyr - elektronisk, Lastbiler, varevogne og erhvervskøretøjer, Koblinger, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, Motorprøvnings- og reguleringsudstyr - elektronisk, og Lastbiler, varevogne og erhvervskøretøjer brancherne. Den er baseret i Pleidelsheim, Tyskland.

 6. FTS AUTO BRAKE

  Tyrkiet

  Virksomheden FTS AUTO BRAKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for kobling brancherne. Den er baseret i Karatay, Tyrkiet.

 7. FORAMAG

  Marokko

  Virksomheden FORAMAG, der opererer inden for Akkumulatorer og batterier branchen. Den opererer også inden for Filtreringsudstyr og materiel, Bremser, servobremser og tilbehør, Smøremidler, industrielle, Fjedre, Filtreringsudstyr og materiel, Bremser, servobremser og tilbehør, Smøremidler, industrielle, og Fjedre brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 8. AGES AUTO

  Tyrkiet

  Virksomheden AGES AUTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 9. STOPFIX-BREMSE SCHRÖTER & CO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STOPFIX-BREMSE SCHRÖTER & CO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bremser, servobremser og tilbehør, Lastbiler, varevogne og erhvervskøretøjer, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele, Bremser, servobremser og tilbehør, Lastbiler, varevogne og erhvervskøretøjer, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, og Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Geretsried, Tyskland.

 10. FRENOS Y EMBRAGUES MOPRISA. S. L.

  Spanien

  Virksomheden FRENOS Y EMBRAGUES MOPRISA. S. L., er en Engrossalg, der opererer inden for Bremser, servobremser og tilbehør branchen. Den opererer også inden for oliefiltre til biler, og koblinger til biler brancherne. Den er baseret i Logroño, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis