• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brandy

Resultater for

Brandy - Import eksport

 1. AURIAN SAS

  Frankrig

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. CFC ALCOOLS

  Frankrig

  Firmaet C.F.C sælger alle typer spiritus, ubearbejdet og bearbejdet, likører og andet på det franske og europæiske marked og til eksport, i alle typer beholdere. Firmaet C.F.C har i dag tre afdelinger. Afdelingen i TILLOUX håndterer modningen af cognac på lagre i mindre træfade. Afdelingen i SAINT-CIERS sørger for lagringen og forsendelsen af alkohol, hvor en særlig modning ikke er påkrævet. Vinkælder til hovedsageligt Cognac og Brandy udelukkende med beholdere i egetræ. Virksomhedens kontor og administration ligger i hjertet af byen COGNAC, der er verdenskendt for sine forhandleres knowhow. Beliggenheden af de to logistiske afdelinger gør os i stand til at oplagre og levere vores kunder en gros og halv-en gros. Pakkeafdelingerne er udstyret med maskiner, der sikrer varernes kvalitet. Godkendt med ISO 9001.

 3. SPIRIGNAC

  Frankrig

 4. PISCO SAVEUR

  Frankrig

 5. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DISTILLERIE DELL'ETNA SRL DEI F.LLI RUSSO

  Italien

  Distilleria F.lli Russo på Sicilien (Etna) fremstiller alkohol, brændevin, hedvine, traditionelle likører, cremelikør, limoncello og mandarinetto, hjemmelavet rosenlikør og cremelikør. Limoncello fra Sicilien, Siciliansk hedvin, brændevin fra Etna, Cremoncello fra Sicilien. Klassiske likører, Cremoncelli de Sicile (Limoncello og Mandarinetto), håndværksfremstillet Rosoli, Grappe og brændevin, Fuoco del Vulcano, likører til cocktails. Online-salg gaveindpakning. import-eksport verden over. Destilleret alkohol.

 2. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italien

  Vores virksomhed er bygget op omkring egnens kultur. Den ædle destilleri står på bakkerne i Mombaruzzo. Den omhyggelige produktionsproces for grappa di Moscato, hvide brændevine, spiritus og likører, er vores stærke side med hensyn til at opfylde både smag og behov hos forbrugerne. Kom forbi. Den omhyggelige produktionsproces for grappa di Moscato, hvide brændevine, spiritus og likører, er vores stærke side med hensyn til at opfylde både smag og behov hos forbrugerne.

 3. SPIRITSANDWINE.EU

  Italien

  Spiritsandwineas formål er at være en reference inden for onlinesalg af vine, likører, gin og whisky af høj kvalitet og med stor originalitetet. Vores store kendskab til produkterne gør vores onlinekatalog til et enestående udstillingsvindue for de bedste varer i handlen. Du kan vælge blandt de bedste flasker: Gin, Likører, Whisky, Tequila, Champagne, Mezcal, Rum, Brændevin, Bitter, Brandy!

 4. BODEGAS SUAU

  Spanien

 5. VIGNERONS D'OLÉRON

  Frankrig

 1. LICORES SINC, S.A.

  Spanien

 2. EURL NICOLAS DAVIAUD

  Frankrig

 1. GENERAL GOODS DISTRIBUTION

  Spanien

 2. BRANDGEISTER.DE

  Tyskland

 3. IL BENEDUCE

  Italien

 4. LONDINEL

  Spanien

 5. HOUSE OF WINE

  Grækenland

 6. ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE

  Italien

 7. DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL

  Frankrig

 8. FILLIERS GRAANSTOKERIJ

  Belgien

 1. ALVISA - ALCOHOLES Y VINOS, S.A.

  Spanien

 2. WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI

  Tyskland

 3. GRUPA TRADEPOL

  Polen

 4. HELLMARY SPIRITS LDA

  Portugal

 5. ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO"

  Ukraine

 6. IVERIA ALLIANCE GROUP

  Georgien

 7. DISTILLERIE BEL

  Frankrig

 8. BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ

  Belgien

 9. BRÄLITRO

  Tyskland

 10. MADAX D.O.O.

  Slovenien