• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brandy

Resultater for

Brandy - Import eksport

 1. AURIAN SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. CFC ALCOOLS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Firmaet C.F.C sælger alle typer spiritus, ubearbejdet og bearbejdet, likører og andet på det franske og europæiske marked og til eksport, i alle typer beholdere. Firmaet C.F.C har i dag tre afdelinger. Afdelingen i TILLOUX håndterer modningen af cognac på lagre i mindre træfade. Afdelingen i SAINT-CIERS sørger for lagringen og forsendelsen af alkohol, hvor en særlig modning ikke er påkrævet. Vinkælder til hovedsageligt Cognac og Brandy udelukkende med beholdere i egetræ. Virksomhedens kontor og administration ligger i hjertet af byen COGNAC, der er verdenskendt for sine forhandleres knowhow. Beliggenheden af de to logistiske afdelinger gør os i stand til at oplagre og levere vores kunder en gros og halv-en gros. Pakkeafdelingerne er udstyret med maskiner, der sikrer varernes kvalitet. Godkendt med ISO 9001.

 3. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Entreprenør siden 2020, Alexis Vuong grundlagde Spirit Beauties efter en international karriere på 26 år i koncernen Pernod Ricard. Hos Spirit Beauties forstår vi de unikke udfordringer, som små og store virksomheder inden for spiritus står over for, når de lancerer sig på det internationale marked. Derfor er vi der for at ledsage og rådgive dig under hver etape i processen, hvad end du ønsker at sprede dig på de nye markeder eller styrke din globale tilstedeværelse. Vi forpligter os til at hjælpe dig med at spare tid og være mere effektiv via vores omfrangsrige netværk, vores ekspertise inden for markedsføring og vores indgående knowhow vedrørende de internationale markeder. Vi handler som en ægte partner. Vores mission er at hjælpe dig med at skabe en relation mellem forbrugere og dine mærker. Slut dig til os & lad os skåle for din succes!

 4. COGNAC DEROUINEAU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  fransk cognacproducent, vi tilbyder produkter af høj kvalitet. Vores områder dækker et areal på 30 hektar af vinmarker, heraf 25 hektar af AOC cognac. Vores XO cognac kommer udelukkende fra vores vinområde. Fra beskæring af vinstokkenne til påfyldning af flasker, alt udføres direkte på vores vingård under de strengeste krav. Advarsel: Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke.

 5. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARDUENNA GIN, er en Multi-Category, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, Spiritus, Cocktails, færdiglavede, alkoholholdige drikkevarer, gin, Aperitiffer, alkoholiske, spiritus, alkohol, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DOMAINE FLAGUERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE FLAGUERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Brandy, calvados, Brandy, pærecider, knap, og aperitiffer brancherne. Den er baseret i Ducy-Sainte-Marguerite, Frankrig.

 2. DISTILLERIE DELL'ETNA SRL DEI F.LLI RUSSO

  Italien

  Distilleria F.lli Russo på Sicilien (Etna) fremstiller alkohol, brændevin, hedvine, traditionelle likører, cremelikør, limoncello og mandarinetto, hjemmelavet rosenlikør og cremelikør. Limoncello fra Sicilien, Siciliansk hedvin, brændevin fra Etna, Cremoncello fra Sicilien. Klassiske likører, Cremoncelli de Sicile (Limoncello og Mandarinetto), håndværksfremstillet Rosoli, Grappe og brændevin, Fuoco del Vulcano, likører til cocktails. Online-salg gaveindpakning. import-eksport verden over. Destilleret alkohol.

 3. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italien

  Vores virksomhed er bygget op omkring egnens kultur. Den ædle destilleri står på bakkerne i Mombaruzzo. Den omhyggelige produktionsproces for grappa di Moscato, hvide brændevine, spiritus og likører, er vores stærke side med hensyn til at opfylde både smag og behov hos forbrugerne. Kom forbi. Den omhyggelige produktionsproces for grappa di Moscato, hvide brændevine, spiritus og likører, er vores stærke side med hensyn til at opfylde både smag og behov hos forbrugerne.

 4. SPIRITSANDWINE.EU

  Italien

  Spiritsandwineas formål er at være en reference inden for onlinesalg af vine, likører, gin og whisky af høj kvalitet og med stor originalitetet. Vores store kendskab til produkterne gør vores onlinekatalog til et enestående udstillingsvindue for de bedste varer i handlen. Du kan vælge blandt de bedste flasker: Gin, Likører, Whisky, Tequila, Champagne, Mezcal, Rum, Brændevin, Bitter, Brandy!

 5. VIGNERONS D'OLÉRON

  Frankrig

  Virksomheden VIGNERONS D'OLÉRON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for cognac, og brandy brancherne. Den er baseret i St Pierre D'oléron, Frankrig.

 1. SPIRIGNAC

  Frankrig

  Virksomheden SPIRIGNAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for cognac, brandy, whisky, og gin brancherne. Den er baseret i Cognac, Frankrig.

 2. BODEGAS SUAU

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS SUAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bunkring branchen. Den opererer også inden for likører, brandy, cognac, og gin brancherne. Den er baseret i Es Pont D'inca (marratxi)-Mallorca (islas Baleares), Spanien.

 1. PISCO SAVEUR

  Frankrig

  Virksomheden PISCO SAVEUR, er en Distributør, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, Brandy, Drikkevareautomater, Cocktails, færdiglavede, Brandy, Drikkevareautomater, og import af drikkevarer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. LICORES SINC, S.A.

  Spanien

  Virksomheden LICORES SINC, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for gin, og krydrede likører brancherne. Den er baseret i Alcoy, Spanien.

 3. GENERAL GOODS DISTRIBUTION

  Spanien

  Virksomheden GENERAL GOODS DISTRIBUTION, er en Distributør, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for likører, snaps, vodka, og tequila brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. CROIX MARON COGNAC

  Frankrig

  Virksomheden CROIX MARON COGNAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den er baseret i Segonzac, Frankrig.

 5. IL BENEDUCE

  Italien

  Virksomheden IL BENEDUCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cider og pærevin, Brandy, Cider og pærevin, og Brandy brancherne. Den er baseret i Sant'antimo, Italien.

 6. BRANDGEISTER.DE

  Tyskland

  Virksomheden BRANDGEISTER.DE, er en Distributør, der opererer inden for Brandy branchen. Den er baseret i Neckargemünd, Tyskland.

 7. LONDINEL

  Spanien

  Virksomheden LONDINEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for Spiritus, kaffelikør, Spiritus, kastanjelikør, og likører med honning brancherne. Den er baseret i Pereiro De Aguiar-Ourense, Spanien.

 8. HOUSE OF WINE

  Grækenland

  Virksomheden HOUSE OF WINE, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for etiketter til vin og spiritus, ekstra jomfruolie, Vine - Grækenland, og brandy brancherne. Den er baseret i Chalandri, Grækenland.

 1. ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE

  Italien

  Virksomheden ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for likørcreme brancherne. Den er baseret i Cagliari, Italien.

 2. BLACKFOREST WHISKEY

  Tyskland

  Virksomheden BLACKFOREST WHISKEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den er baseret i Neubulach, Tyskland.

 3. BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ

  Belgien

  Virksomheden BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Brandy, Brandy, destillerier, og anlæg og udstyr til destillerier og alkoholiserede produkter brancherne. Den er baseret i Leupegem, Belgien.

 4. DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL

  Frankrig

  Virksomheden DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for safran, og pærer brancherne. Den er baseret i Sanvensa, Frankrig.

 5. WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for vodka, spiritus, og Brænderi brancherne. Den er baseret i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 6. ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO"

  Ukraine

  Virksomheden ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 7. GRUPA TRADEPOL

  Polen

  Virksomheden GRUPA TRADEPOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Korkprodukter, Spiritus, Korkprodukter, og glasflasker brancherne. Den er baseret i Łazy, Polen.

 8. ALVISA - ALCOHOLES Y VINOS, S.A.

  Spanien

  Virksomheden ALVISA - ALCOHOLES Y VINOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for destillerier, brandy, og alkohol til drikkevareindustrien brancherne. Den er baseret i Socuéllamos, Spanien.

 9. DISTILLERIE BEL

  Frankrig

  Virksomheden DISTILLERIE BEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Brandy, Drikkevarer - import-eksport, Brandy, og Drikkevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Saint Thibéry, Frankrig.

 10. WITH US WINE

  Belgien

  Virksomheden WITH US WINE, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for udenlandske vine, frugtvin, brandy, og spiritus brancherne. Den er baseret i Sint-Katherina-Lombeek, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis