• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brandsikringsudstyr

Resultater for

Brandsikringsudstyr - Import eksport

 1. LIVA GROUP ELECTRIC ELECTRONIC CONSTRUCTION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Liva Group er en førende producent og leverandør af lysstangssystemer fra Tyrkiet, beliggende i Izmir. Med vores viden og erfarne team har vi et lukket området på 4.000 m2, samt et åbent område på 2.500 m2, hvor vi fremstiller 97 % af vores produkter internt. Vores udvalg af produkter omfatter lysbeskyttelsessystemer, aktive lysstænger, Franklin-stænger, Faraday, burlignende beskyttelsessystemer, ækvipotentiale stænger og lysbeskyttelsesudstyr samt pulver og forme til termisk svejsning. Siden vores grundlæggelse i 2000 har vi tilbudt rådgivning, projektdesign, udførelse og teknologitjenester relateret til elektriske systemer, sikkerhedssystemer og automatisering. Vores historie går tilbage til 2004 hvor vi opnåede vores registrering som LIVA GROUP LTD. I vores første år fokuserede vi på implementeringen af applikationsprojekter og oprettede en AR-GE og designafdeling, for fremstilling til den elektriske branche. Vi registrerede efterfølgende vores mærke som LIVA for vores produkter med Turkish Patent Institute Trademark Department Chairmanship. Vi er stolte over vores omfattende portefølje af Liva-mærkeprodukter, som har modtaget godkendelser/dokumenter fra relevante institutioner. Vores vision er at fortsætte med at vokse og innovere, samtidig med vi leverer en fremragende service og produktkvalitet. For flere oplysninger om vores produkter og tjenester, henviser vi til vores hjemmeside eller du kan kontakte os direkte.

 2. ZAPP-ZIMMERMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZAPP-ZIMMERMANN har i over 25 år tilbudt innovative brandsikringssystemer, specialiseret i områderne kabel-, rør- og kombiskot samt brandsikrende fugetætninger. Ud over vores gennemprøvede sortiment af intumescerende formdele af PU-brandsikringsskum tilbyder vi også andre byggematerialer som f.eks. silikone og akryl til byggeri over terræn, tunnelbygning, skibsbygning og skinnekøretøjer. Vores brede sortiment af brandsikringssystemer indeholder det rigtige produkt til enhver anvendelse, tæt på praksis ved installation og eftermontering. Takket være den hurtige, enkle bearbejdning uden specialværktøj og muligheden for genanvendelse af formdelene er vores systemer velegnede til alle bygningens livsfaser, uanset om der ønskes midlertidig eller permanent anvendelse. Da de er absolut støv- og fiberfri, kan de anvendes i ethvert bygningsafsnit. Nyd godt af vores mangeårige erfaring og knowhow inden for bygningsteknisk brandsikring!

 3. BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Handelsorganisationer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Brandsikringsudstyr, Tøj, til mænd, Tøj, til kvinder, Toldklarerer, Landbrug - import-eksport, hydraulisk og pneumatiske komponenter, dele til hydraulisk udstyr, og Brandsikringsudstyr brancherne. Den er baseret i Maltepe Istanbul, Tyrkiet.

 4. FIRST INCENDIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIRST INCENDIE, er en Distributør, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Brandslukkere, alarmsystem, brandbekæmpelse, Brandslukkere, og bærbare brandslukkere brancherne. Den er baseret i Cesson-Sévigné, Frankrig.

 5. IEP TECHNOLOGIES GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden IEP TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Olten, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Halle (saale), Tyskland.

 2. SCHLENTZEK & KÜHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHLENTZEK & KÜHN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for Eksplosionssikkert udstyr, Brandsikringsudstyr, Belysning, nød- og sikkerheds-, eksplosionssikre lamper, eksplosionssikker, Eksplosionssikkert udstyr, specialanlæg til eksplosionssikring, skruestikker til eksplosionssikre elinstallationer, og sprængsikre ventilatorer brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 4. PFP

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden PFP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Branddetektions- og alarmudstyr, brandsikker tætning, brandsikre lofter, brandskodder, brandsikker isolering, forebyggelse brand, Brandbælteløsninger, og Røgudsugning brancherne. Den er baseret i Ehlange Sur Mess, Luxembourg.

 5. BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. FUKA FEUERSCHUTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FUKA FEUERSCHUTZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Kirchheim, Tyskland.

 2. WKSB RHEIN-MAIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WKSB RHEIN-MAIN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Anlægsfremstilling til procesteknik, Støjbeskyttelseskonstruktioner, varmebeskyttelse, facadebelægninger, varmeisolering, og Filteranlæg brancherne. Den er baseret i Gelnhausen, Tyskland.

 1. ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL, er en Distributør, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Melle, Tyskland.

 2. FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 3. SICHERHEITSTECHNIK KLUG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICHERHEITSTECHNIK KLUG, er en Distributør, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Niddatal, Tyskland.

 4. ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 5. B-S-TECHNIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden B-S-TECHNIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Durmersheim, Tyskland.

 6. PARITET-RK

  Rusland

  Paritet-RK er en producent af fotoluminescerende folie, selvklæbende tape, lamineringsark, lysende tape til fremstilling af indendørs evakueringsskilte og signalpaneler og -tavler, fotoluminescerende visere og evakueringsplaner, fotoluminescerende sikkerhedsskilte osv. Producenten producerer FES-24 folie, som er fuldstændig i overensstemmelse med hygiejneforskrifter og bestemmelser i GOST 2015 og GOST 2009 standarder. Paritet-RK har været en producent af fotoluminescerende produkter siden 2013, virksomheden tilbyder folier, tape og ark, service efter salg og rådgivning. Automatiserede processer og kontinuerlig produktion gør det muligt for virksomheden at garantere just-in-time levering i hele verden. Sikkerhedsartikler af Paritet-RK er meget efterspurgte af virksomheder der arbejder inden for arbejdsmiljø og brandbeskyttelse. Retroreflekterende sikkerhedsskilte er effektive i underjordiske forsyningsselskaber, fotoluminescerende skilte er effektive i mørket, når der er en nødnedlukning af arbejdspladsbelysningen.

 7. SME INNOVATIONS LLC

  Rusland

  Virksomheden SME Innovations LLC tilbyder innovative produkter for automatisk brandslukning i elpaneler, 19 tommer kabinetter, kabelbakker, stik osv. Brandbekæmpelsesmidlet i brandbeskyttelsesudstyret er en gas, som findes i flydende form inde i enheden. Fordelene ved disse innovative produkter: Ingen vedligeholdelse i op til 5 år, ingen nuværende forsyning, ingen afbrydelse af elektricitet, spænding på elektrisk udstyr op til 35kW, slukker A, B, E brandklasser, sikkert for mennesker og miljø, stort udvalg af anvendelser fra - 40 °С til + 60 °С. Vi tilbyder brandbremsere som kan anvendes som brandbekæmpelsessystemer til industrielle bygninger, indkøbscentre, offentlige bygninger, parkeringskældre, lejligheder eller privatboliger. Vores innovative automatiske brandslukningsløsninger redder dig og dit udstyr, ved at forhindre branden i at opstå. Brandslukningsgas - MSDS, overensstemmelsescertifikat.

 8. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

  Frankrig

  BAUMERT, der er førende i Frankrig inden for brandsikre vinduer i aluminium og stål, tilbyder sin ekspertise i forhold til at opfylde de lovgivningsmæssige krav til brandsikkerhed i bygninger. Undersøgelser & design - fremstilling - montage. Virksomheden Baumert , der er førende i Europa inden for dørsystemer og adskillelse arbejder inden for forskellige branchen.

 1. COVALEX

  Spanien

  Fabrikant af maskiner til genopladning af brandslukkere siden 1991. Reparation af maskiner. Distribution verden over. Salg, opladning og vedligeholdelse af alle typer brandslukkere. Leverandør af følgende produkter: brandslukkere, vedligeholdelse af brandslukkere og røgdetektorer. Genopladning af brandslukkere. Projekt om brandudstyr.

 2. ARTON PRIVATE COMPANY

  Ukraine

  ARTON designer, fremstiller og markedsfører brandalarm- og beskyttelsesanordninger (konventionel fotoelektrisk røg, varme, kombinerede detektorer, manuelle alarmpunkter, brandalarm og slukningssystemer mv.). Selskabet udvider løbende produktprogrammet. Alle produkter er patenteret, og nogle er CE-typegodkendt.

 3. SAVAL

  Holland

  Brandsikring er ikke din kerneforretning. Det er ikke engang din vigtigste prioritet. Men du ønsker dog maksimal beskyttelse uden at bekymre sig om, hvordan disse problemer løses. Det er præcis det, vi gør! Vi ved nemlig præcist, hvad vores kunder har brug for. Vi sælger ikke bare ildslukkere, men tilbyder løsninger. Vi fokuserer ikke kun på vedligeholdelse, men tager os af vores kunders bekymringer. WE KNOW FIRE. WE KNOW FIRE. WE KNOW FIRE.

 4. EXTINTORES VALLE - UNIÓN SL

  Spanien

  Producenter og grossister af ildslukkere, installation og vedligeholdelse af brandslukkere: ildslukker, ildslukker med CO2, automatisk ildslukker, ildslukker på hjul, manometer, ventil, ring, brandslange, forsegling, vægholder, brandtæppe, fod, holder til køretøj, kasse med låg, sandkasse, vægskab, skab i PVC, dobbeltskab, kemisk pulver ABC, sikkerhedsvest, vogn til CO2

 5. EXTHA IBERICA INVERSIONES S.L.

  Spanien

  EXTHA-gruppen er specialiseret i passiv brandsikring: Vi sælger og monterer belægninger, plader, brandsikringsbeklædninger, røgudsugningsrør og ventilation. Vi designer og producerer vores egne produkter. Vores primære forretningsområde er design af passiv beskyttelse, opfindelse af tekniske løsninger, der er i overensstemmelse med gældende regler og krav, i et stigende antal, på byggepladser og markedet. Vi udvikler vores produkter og systemer.

 6. FIRESTOPSYSTEMS INTERNATIONAL

  Holland

  Import og distribution af brandhæmmende kvalitetsprodukter samt udvikling af nye produkter er kerneforretningen hos FSS International. De brandhæmmende produkter købes hos førende producenter. Vi er på udkig efter nye samarbejdspartnere i Frankrig, Tyskland, Spanien og Portugal. brandsikker ventilation, intumescent brandspjæld, brandsikre luftkanaler, brandsikker forsegling, brandsikker ekspanderende skum, brandsikre ventilationsventiler.

 7. EUROVENTEST OÜ

  Estland

  Brandbeskyttelse og sikkerhedssystemer. Brandsikringssystemer: røg- og varmeudledningssystemer, brandalarmanlæg, der understøtter sikkerhedssystemer. Æstetiske bygningsefterbehandlingssystemer: naturlige dagslysforhold, solafskærmning. Klimaanlæg: varmegenvinding, naturlig ventilation. Lydisolering.

 8. KURAL YANGIN GÜVENLIGI A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden KURAL YANGIN GÜVENLIGI A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den er baseret i Çerkezköy / Tekirdag, Tyrkiet.

 9. ANTINCENDI UNIDET SRLU

  Italien

  Virksomheden ANTINCENDI UNIDET SRLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den opererer også inden for industrielt brandslukningsanlæg, skabe til udstyr for brandbekæmpelse, brandsikringsudstyr og -systemer, og projekt med brandbeskyttelsesanlæg brancherne. Den er baseret i Cornaredo, Italien.

 10. AE&T

  Frankrig

  Virksomheden AE&T, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandsikringsudstyr branchen. Den opererer også inden for lydalarm, støddæmpere, roterende blinklys, og industrielle støddæmpere brancherne. Den er baseret i Jurancon, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Brandsikringsudstyr - Import eksport

Antal resultater

3.395 Virksomheder