• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brændstofolie

Resultater for

Brændstofolie - Import eksport

 1. ALKIM PETROKIMYA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2005 er Alkim PetroKimya en anerkendt producent af mineralolie og syntetisk olie til automobilbranchen og de industrielle sektorer, baseret i Istanbul i Tyrkiet. Vores moderne faciliteter består af en produktionskapacitet på 138.000 ton, understøttet af et hold af dedikerede eksperter og en moderne ledelsestilgang. Vores forpligtelse til den bedste produktionskvalitet er understøttet af vores fuldt udstyrede laboratorium, som er udstyret med det nyeste testudstyr. Vi specialiserer os i produktion af smøremidler til automobilanvendelser og industrielle anvendelser, som strengt overholder både nationale og internationale standarder. Foruden vores flagskibsmærke Alkim Petrokimya, er vi stolte over at levere velkendte mærker såsom Aksoil, Vollmax, Brentol og Matador, samtidig med vi også fungerer som kontraktproducenter for anerkendte internationale virksomheder. Vores globale aftryk kan ses i 102 lande på fire kontinenter: Afrika, Asien, Europa og Sydamerika. Vores alsidige produktsortiment omfatter: •Kommercielle motorolier til passagerbiler og varevogne •Heavy Duty motorolier •Motorcykelolie •Olie til automatiske gearkasser •Traktorolier •Industrielle olier •Marine olier •Smøremidler •Procesolie •For en omfattende visning af vores tilbud, henvises der til vores hjemmeside. Hos Alkim PetroKimya ligger vores fokus på effektivitet og omkostningseffektivitet. Vores mission er at tilpasse vores produktudvalg til industriens behov og udviklinger. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, er en Distributør, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, dieselolie til traktorer, brændselsolie til opvarmning, Dieselbrændstof, og Brændstof, diesel brancherne. Den er baseret i Penwortham, Det Forenede Kongerige.

 3. PETROSWEDEN

  Sverige

  GRAENLAND er din perfekte destination for frisk frugt og grøntsager af høj kvalitet. Hos Graenland er vi stolte over at give vores kunder et enestående udvalg af naturens bedste produkter. Som en førende leverandør i branchen, er vi fokuseret på at lavere kvalitet og dermed garantere kundernes tilfredshed. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og pålidelige avlere, som deler vores passion for at avle næringsrig og lækker frugt og grøntsager. Vores omfattende sortiment omfatter et vibrerende udvalg af sæsonfrugt, såsom saftige bær, sprøde æbler, saftige appelsiner og tropiske lækkerier som ananas og mango. Derudover tilbyder vi et omfattende udvalg af grøntsager, fra grønne grøntsager til vibrerende peberfrugter, sprøde gulerødder og alt som ligger imellem. Hos GRAENLAND sætter vi pris på vores kunders helbred og velvære. Det er grunden til, at vi prioriterer økologiske muligheder hvor der ikke er brugt ukrudtsmidler, hvilket gør det nemmere for dig at vælge næringsrige valg for dig selv og dine kære. Vi mener, at alle bør have adgang til frisk og god mad, og vi arbejder hårdt på at sikre dette. Hvad enten du fokuserer på sundhed, er en passioneret kok, eller en restaurantejer som leder efter de bedste ingredienser, så har vi alt hvad du har brug for. Vores erfarne team er altid klar til at hjælpe dig, med at finde den bedste frugt og grøntsager i forhold til dine specifikke behov.

 4. CENTRAL FUEL TRANSPORTS

  Luxembourg

  Central Fuel Transports er din partner inden for brændselsolie og brændstof. Se vores tjenesteydelser såsom salg og distribution af smøremidler, olietanke og tilbehør, transport med lastbil med læssebagsmæk. Vores produkter og serviceydelser: Smøremiddel, distributør af Gulf brændselsolie, olietanke og tilbehør, smøremidler til biler, traktorer, lastbiler mv. Den bedste brændselsolie Gulf Premium kombineret med en højere varmeydelse og en mere fleksibel drift af brænder og fyr sikrer en samlet set billigere opvarmning med brændselsolien Gulf Premium. Derudover bidrager du til miljøbeskyttelse! Spørg efter Gulf Premium brændselsolie hos din olieleverandør. Dit varmesystem, miljøet og driftsomkostningerne vil takke dig.

 5. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Belarus

  JSC Mozyr Refinery's strategi er udvikling er en målrettet aktivitet for at øge produktets kvalitet gennem sin kvalitative forbedring. Alle højoktale benzintyper, dieselolie og oliebitumen, der produceres af JSC Mozyr Refinery overholder de seneste europæiske krav. Raffinaderiets udviklingsprogram omfatter opførelsen af de nye enheder og licensering og implementering af teknologi, der sikrer en total benzinproduktion i overensstemmelse med EN 228 europæiske standardkrav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YX FYRINGSOLIE

  Danmark

  Hos YX får du altid nogen af de laveste priser på fyringsolie, der findes i Danmark. Du får tilmed gratis levering, hvis du tillader, at vi har op til 3 leveringsdage. Hvis du har behov for hurtig levering af vores gode, billige fyringsolie, kan dette sagtens lade sig gøre. Dette vil dog indbefatte et mindre leveringsgebyr.

 2. LORIN EDIBLE OIL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LORIN EDIBLE OIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for sukker, solsikkeolier, Rapsolie, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Varmevekslere, varmeapparat til flus, Varmevekslere, elektriske vekslere, og varmepatroner brancherne. Den er baseret i Reichshof, Tyskland.

 4. A BOUCKAERT

  Belgien

  Virksomheden A BOUCKAERT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Flammehæmmende byggematerialer, Brændstofolie, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Flammehæmmende byggematerialer, Brændstofolie, og flydende brændselsolie brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. HOSCHEID MICHEL

  Luxembourg

  Virksomheden HOSCHEID MICHEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for Brændstofolie, og Brændstofolie brancherne. Den er baseret i Eischen, Luxembourg.

 1. SCHNEDER-FAGNY

  Belgien

  Virksomheden SCHNEDER-FAGNY, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Produktion og distribution af gasbrændstoffer, udlejning maskiner til byggepladser, lastvognstransport, udlejning lastbil med kran, og Produktion og distribution af gasbrændstoffer brancherne. Den er baseret i Dampicourt, Belgien.

 2. BENOIT BEERENS

  Belgien

  Virksomheden BENOIT BEERENS, er en Distributør, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - entreprenører, Brændstofolie, Nedrivning - entreprenører, Brændstofolie, Diesel, og jordarbejde brancherne. Den er baseret i Perwez, Belgien.

 1. CHAUFFAGE FREDERICK

  Belgien

  Virksomheden CHAUFFAGE FREDERICK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmepumper, bolig- branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, udstyr, Centralvarmesystemer, Brændstofolie, Airconditionanlæg, udstyr, hygiejneanlæg, Centralvarmesystemer, og Brændstofolie brancherne. Den er baseret i Marche-En-Famenne, Belgien.

 2. PETRO-CENTER

  Luxembourg

  Virksomheden PETRO-CENTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Brændstofolie, Gas - produktion og distribution, Brændstofolie, smøremidler, omdeler af brændstof, og Gas - produktion og distribution brancherne. Den er baseret i Leudelange, Luxembourg.

 3. ESSO CARD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ESSO CARD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den er baseret i Crewe, Det Forenede Kongerige.

 4. DE RIDDER

  Belgien

  Virksomheden DE RIDDER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Samlespedition branchen. Den opererer også inden for Landevejstransport med påhængsvogn, Brændstofolie, Landevejstransport med påhængsvogn, kul til privat brug, Brændstofolie, og Containere - produktion brancherne. Den er baseret i Ellezelles, Belgien.

 5. BRANDSTOFFEN DRB

  Belgien

  Virksomheden BRANDSTOFFEN DRB, er en Engrossalg, der opererer inden for Benzin branchen. Den opererer også inden for Brændstofolie, Brændstofolie, brændsel, og transport af brændstoffer brancherne. Den er baseret i Itterbeek, Belgien.

 6. COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for brændselsolie til opvarmning brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. GOFFINET ENERGIES

  Belgien

  Virksomheden GOFFINET ENERGIES, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Diesel, Containere - produktion, Pumper og indsprøjtningsudstyr, diesel, og miljøvenligt brændsel brancherne. Den er baseret i Houdemont, Belgien.

 8. BESTOIL

  Grækenland

  Virksomheden BESTOIL, er en Distributør, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for tilsætningsstoffer til brændselsolie brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 1. DELPORTE MATÉRIAUX

  Belgien

  Virksomheden DELPORTE MATÉRIAUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Brændstofolie, Termiske isoleringsmaterialer, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Brændstofolie, materialer og arbejder til byggesektoren, og Termiske isoleringsmaterialer brancherne. Den er baseret i Poll (theux), Belgien.

 2. NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD, er en Distributør, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for brændselsolie til opvarmning, omdeler flaskegas, brændselsolier til landbruget, og flybrændstof brancherne. Den er baseret i Harrogate, Det Forenede Kongerige.

 3. BAVAY & FILS

  Belgien

  Virksomheden BAVAY & FILS, er en Distributør, der opererer inden for Smøremidler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Brændstofolie, Import-eksport - olie, Brændstofolie, Import-eksport - olie, brændstof til opvarmning, og kornkredsløb brancherne. Den er baseret i Gottignies, Belgien.

 4. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Belarus

  Virksomheden MOZYR OIL REFINERY JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændstof, diesel branchen. Den opererer også inden for Gasser, komprimerede og fortættede, Brændstofolie, flydende gasser, Gasser, komprimerede og fortættede, brændselsolie, og Brændstofolie brancherne. Den er baseret i Mozyr-11, Gomel Region, Belarus.

 5. BRAUN SCHMIERSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRAUN SCHMIERSTOFFE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Smøreudstyr og maskiner, Benzinbrændstoffer og additiver, Benzin, Brændstofolie, Smøreudstyr og maskiner, Benzinbrændstoffer og additiver, Benzin, og Brændstofolie brancherne. Den er baseret i Wiesensteig, Tyskland.

 6. ARTHUR WICHELHAUS

  Tyskland

  Virksomheden ARTHUR WICHELHAUS, er en Engrossalg, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Brændstofolie, Brændstof, diesel, Smøremidler, industrielle, Vejtransport, Brændstofolie, Brændstof, diesel, Smøremidler, industrielle, og Vejtransport brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 7. JAPPSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JAPPSEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Brændsel, fast, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Dyrefoder, Brændsel, fast, Benzinbrændstoffer og additiver, og Brændstofolie brancherne. Den er baseret i Risum-Lindholm, Tyskland.

 8. JOSEF KÖB GMBH

  Østrig

  Virksomheden JOSEF KÖB GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Gas og olie - udvinding, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Benzinbrændstoffer og additiver, og Brændstofolie brancherne. Den er baseret i Wolfurt-Bahnhof, Østrig.

 9. LEYENDECKER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden LEYENDECKER GMBH & CO.KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Træ, natur-, Gas og olie - udvinding, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, og Træ, natur- brancherne. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 10. LÖCKEMANN + BROKINKEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LÖCKEMANN + BROKINKEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Smøremidler, industrielle, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Münster, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis