• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brændstof- flydende

Resultater for

Brændstof- flydende - Import eksport

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgisistan

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group har siden 2019 været din pålidelige partner inden for levering af termisk kul. Vi er en enorm leverandør af «D», DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, «G» og «T» klassificeringer af hårdt kul. Det bruges generelt som brændstof til husholdninger, er nødvendigt til støberier og bruges til termiske kraftværker til elproduktion. Vi arbejder hårdt på at opnå langvarige og fælles fordelagtige forhold med vores kunder og partnere, ved at levere den bedste service og de optimale løsninger. Takket være vores pålidelige partnerskaber og omfattende logistiknetværk, garanterer vi en rettidig og sikker levering af vores produkter overalt i verden. Elforsendelser sendes til de største produktionsgiganter. Vores vigtigste partnere er store industrielle virksomheder i Kina, Indien og Tyrkiet. Vi udvider geografien af vores samarbejde, samt strukturen af de leverede produkter. Vores mål er at levere stabile forsyninger for at garantere, at dine produktionsprocesser fortsat kan køre. Vi er i processen med at udvikle en forsyning af petroleum.

 2. ADAMOL GMBH

  Østrig

  ADAMOL Mineralölhandelsges.m.b.H. har i umindelige tider været et fast begreb inden for motorolie og smøremidler. I årenes løb har ADAMOL imidlertid udviklet sig til en totaludbyder af motorolie, gearolie, fedter, pleje- og rengøringsprodukter samt kemiske produkter til alle køretøjstyper. "Så mange produkter som muligt fra samme kilde" er det erklærede mål for den ansete virksomhed med hjemsted i Wien. I forbindelse med nyorienteringen og videreudviklingen af ADAMOL var det derfor et logisk skridt at imødekomme kravene fra store industrivirksomheder som f.eks. BP, Castrol, Duracell, Procter & Gamble, Sonax eller WD-40 og udvide produktporteføljen med deres produkter. Ud over topmærker fra de vigtigste nationale og internationale producenter får egenmærket ADAMOL1896 stadig større betydning. Produkterne af mærket ADAMOL1896 står for topkvalitet til rimelige priser og udvikles og produceres i Østrig med udvalgte partnere.

 3. PETROIL

  Mexico

  Virksomheden PETROIL, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den opererer også inden for omdeler af brændstof, brændstof, Dieselbrændstof, og Diesel brancherne. Den er baseret i Sinaloa, Mexico.

 4. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Tyrkiet

  Virksomheden CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Toiletvand branchen. Den opererer også inden for Brændstof, flydende, Brændstof, flydende, og brændstof brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. HENS VAN MEULDER

  Belgien

  Virksomheden HENS VAN MEULDER, er en Distributør, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den opererer også inden for Oliedistribution, Oliedistribution, smøreolier, og afdelinger for olieførende industri brancherne. Den er baseret i Bornem, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PETRONOVA SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Benzin branchen. Den opererer også inden for Flaskegas, industrielle installationer, Brændstof, flydende, omdeler af brændstof, Flaskegas, industrielle installationer, Brændstof, flydende, og gaskompressorer brancherne. Den er baseret i Ostrów Wlkp., Polen.

 2. HABCO D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden HABCO D.O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Paraffiner, Brændstof, flydende, Kunstgødning, Paraffiner, Brændstof, flydende, og Kunstgødning brancherne. Den er baseret i Lendava, Slovenien.

 3. LLC RESOURCE TRADING

  Rusland

  Virksomheden LLC RESOURCE TRADING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den er baseret i Moscow, Rusland.

 4. CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for Brændstof, flydende, Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Møbler og pyntegenstande til haven, Brændstof, flydende, Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, og Møbler og pyntegenstande til haven brancherne. Den er baseret i Erfurt, Tyskland.

 5. FGS LUBRICANTS

  Tyskland

  Virksomheden FGS LUBRICANTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Benzinbrændstoffer og additiver, Benzin, Brændstofolie, Brændstof, flydende, Benzinbrændstoffer og additiver, Benzin, Brændstofolie, og Brændstof, flydende brancherne. Den er baseret i Überlingen, Tyskland.

 1. BOOST OIL E.K.

  Tyskland

  Virksomheden BOOST OIL E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 2. HENRI HOTZ AG

  Schweiz

  Virksomheden HENRI HOTZ AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Benzin, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Benzin, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Dübendorf, Schweiz.

 1. OEL-TECH

  Tyskland

  Virksomheden OEL-TECH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Olier, industrielle, Olier, ikke-spiselige, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Olier, industrielle, og Olier, ikke-spiselige brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 2. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Tyskland

  Virksomheden HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Friedberg, Tyskland.

 3. POLLET

  Belgien

  Virksomheden POLLET, er en Engrossalg, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Brændstof, flydende, Brændstof, flydende, smøremidler, og smøreolier brancherne. Den er baseret i Herentals, Belgien.

 4. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Tyskland

  Virksomheden TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. JUING-OIL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JUING-OIL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 6. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugal

  Virksomheden MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dæk og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Smøremidler til biler, Benzin, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, Smøremidler til biler, Benzin, Brændstof, diesel, og Brændstof, flydende brancherne. Den er baseret i Campo Vlg, Portugal.

 7. PARTS ATTACK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PARTS ATTACK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Motorcykeldele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 8. WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR

  Tyskland

  Virksomheden WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Kronshagen, Tyskland.

 1. GINOUVES GEORGES SAS

  Frankrig

  Virksomheden GINOUVES GEORGES SAS, er en Distributør, der opererer inden for Petroleum branchen. Den opererer også inden for Brændstof, flydende, brændselsolie med lavt svovlindhold, brændselsolie og biprodukter heraf, og Brændstof, flydende brancherne. Den er baseret i La Garde, Frankrig.

 2. HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den opererer også inden for Gummi og plast - behandling, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Gummi og plast - behandling, og Plast - industrielt maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Emskirchen, Tyskland.

 3. KORFEZ POLIMER

  Tyrkiet

  Virksomheden KORFEZ POLIMER, er en Multi-Category, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den opererer også inden for Polymerer, genbrug affald, Plast - råvarer, Polymerer, og olieprodukter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. FERNAND BRAICHET ET CIE, SUCC. BG SÀRL

  Schweiz

  Virksomheden FERNAND BRAICHET ET CIE, SUCC. BG SÀRL, er en Distributør, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Brændstofolie, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Brændstofolie, Brændstof, diesel, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Porrentruy, Schweiz.

 5. BIO-CONCEPT ALTMARK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIO-CONCEPT ALTMARK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den er baseret i Klötze / Ortsteil Kusey, Tyskland.

 6. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Rumænien

  Virksomheden CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Brændstof, flydende, Trådemner - jernholdige metaller, Profilerede plader - jernholdige metaller, Brændstof, flydende, Trådemner - jernholdige metaller, og Profilerede plader - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Buzau, Rumænien.

 7. COMBUSTIBLES ARAGÓN

  Spanien

  Virksomheden COMBUSTIBLES ARAGÓN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den opererer også inden for brændstofopfyldning brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 8. BUTEO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BUTEO GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Brændstof, flydende, Smøremidler, industrielle, Benzinbrændstoffer og additiver, Brændstofolie, Brændstof, flydende, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 9. COMFORT ENERGY

  Belgien

  Virksomheden COMFORT ENERGY, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den opererer også inden for Smøremidler til biler, Benzin, Smøremidler til biler, og Benzin brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 10. VLAAMSE OLIECENTRALE

  Belgien

  Virksomheden VLAAMSE OLIECENTRALE, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den opererer også inden for Benzin, Smøremidler til biler, Benzin, og Smøremidler til biler brancherne. Den er baseret i Herentals, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis