• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brændsel- fast

Resultater for

Brændsel- fast - Import eksport

 1. GEBETEX TRI NORMANDIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  GEBETEX Tri Normandie er en fransk-hollandsk virksomhed med speciale i sortering og salg af tekstiler, boligtekstiler og sko i diverse kategorier. Vores knowhow er anerkendt, idet den bygger på sorteringsmetoder og ekspertiser fra Holland. Vi tilbyder forskellige kategorier af tekstiler, boligtekstiler og sko: ekstra second hand (eksklusivt), vintage og eksport. Vi bearbejder desuden produkter til genbrug (rengøringsklude og optrævling). Vi behandler selv det udvalgte produkt på forhånd for at garantere en konstant og fremragende kvalitet. Vi bestræber os løbende på at tilpasse vores produkter til markedskravene, moden og til kundernes specifikke behov. GEBETEX Tri Normandie er godkendt af øko-organisationen Eco-TLC. Respekt for miljøet er i øvrigt en af vores prioriteter, og vi forsøger at give alle tekstiler en merværdi ved en borgerorienteret tilgang.

 2. KRUK LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KRUK LLC er en alsidig landbrugsvirksomhed der hovedsageligt specialiserer sig inden for produktion af foderblandinger: behandling af sojaprodukter, inklusive olie, mel og fuldfed ekstruderet soja. Soja, som er et produkt med højt kalorieindhold og proteinindhold, er en universal foder for alle former for dyr, fugle og fisk, hvilket betydeligt forbedrer den økonomiske effektivitet af kreaturer. I 2018 blev sneglefarmen "FERMA EKOW" grundlagt baseret på KRUK LLC, som specialiserer sig i kultivering af gourmetsnegle. En anden afdeling er produktionen af grillbriketter, som har fundet brugere i både Ukraine og i udlandet. Gennem deres mere end 30 års historie, har KRUK LLC kontinuerligt fremhævet deres status som en pålidelig producent og partner. Virksomhedens høje arbejdsniveau understøttes af ISO 22000-kvalitetsadministrationssystemet og adskillelige priser, inklusive:

 3. SIBSTAR GROUP

  Kirgisistan

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group har siden 2019 været din pålidelige partner inden for levering af termisk kul. Vi er en enorm leverandør af «D», DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, «G» og «T» klassificeringer af hårdt kul. Det bruges generelt som brændstof til husholdninger, er nødvendigt til støberier og bruges til termiske kraftværker til elproduktion. Vi arbejder hårdt på at opnå langvarige og fælles fordelagtige forhold med vores kunder og partnere, ved at levere den bedste service og de optimale løsninger. Takket være vores pålidelige partnerskaber og omfattende logistiknetværk, garanterer vi en rettidig og sikker levering af vores produkter overalt i verden. Elforsendelser sendes til de største produktionsgiganter. Vores vigtigste partnere er store industrielle virksomheder i Kina, Indien og Tyrkiet. Vi udvider geografien af vores samarbejde, samt strukturen af de leverede produkter. Vores mål er at levere stabile forsyninger for at garantere, at dine produktionsprocesser fortsat kan køre. Vi er i processen med at udvikle en forsyning af petroleum.

 4. TEMKOM PELLET

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) blev grundlagt i 2007. Vi har hovedsageligt arbejdet med import og eksport af elektronik til forbrugere. I fem år har vi forsket i biomasseteknologier. Vi fremstiller træpiller med teknologier vi selv har udviklet, og fokuserer hovedsageligt på økologiske og 100 % rene miljømæssige og effektive fremstillingsprocesser. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. HANS ENGELKE ENERGIE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANS ENGELKE ENERGIE, er en Distributør, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEKOM CO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEKOM CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Biomasse-energi - produktion, eksport af brændsel til opvarmning, BEKOM, brændsel til brændeovne, Biomasse-energi - produktion, råtræ, træ, og brændsel brancherne. Den er baseret i Bari, Italien.

 2. ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Kirchberg, Tyskland.

 3. BRASAS VIVAS UNIP LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRASAS VIVAS UNIP LDA, er en Engrossalg, der opererer inden for Trækul branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - kul, Brændsel, fast, grill til trækul, Trækul til supermarkeder, Kvalitets grill trækul, økologisk produkt, brændstoffer med lav effekt på miljøet, Import-eksport - kul, og Brændsel, fast brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 4. HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 5. BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Tholey, Tyskland.

 1. ENERGIEHOLZ VEST E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENERGIEHOLZ VEST E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Datteln, Tyskland.

 2. EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. G.F. SERVICE SRL PELLET

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden G.F. SERVICE SRL PELLET, er en Detailsalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Brænde, egen produktion, brændsel til brændeovne, og Brænde brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 2. BAGETA, UAB

  Litauen

  Vi har mere end 8000 kvm produktion og administration og fabrikken fremstiller pallerammer af træstammer. Dette sikrer at vore priser er så konkurrencedygtige som muligt. Hvert enkelt trin i produktionsprocessen fra start til slut kontrolleres nøje af kvalitetskontrol - det giver os fuld tillid til den høje kvalitet af vores produkter. Vores produktionskapacitet udgør 1, 5 mio pallerammer om året, hvilket sikrer, at din ordre vil blive gennemført uafhængig af dens volumen. Produktion af træpaller og rammer i høj kvalitet. Produktion af savsmuldspiller. Rettidig udførsel af ordre og levering over hele verden. Træproduktionen til eksport er varmebehandlet efter den internationale standard ISPM15 og er mærket med stempel fra IPPC (International Plant Protection Convention) stempel.

 3. PILLESTOKER

  Danmark

  Pillestoker.dk er en servicevirksomhed som er placeret i Faxe, der forhandler alt inden for pillefyr, pillebrændere, men også yder reparation og service af disse. Lige siden 1998 har folkene bag pillestoker arbejdet med pillebrændere og pillefyr, hvor de kom på markedet, og har dermed tæt på 20 års erfaring på området. Det har gjort dem til nogle af landets førende eksperter og du vil derfor altid får den helt rette rådgivning her. Alle de produkter der forhandles på siden, Pillestoker.dk, er nogle som virksomheden står 100% inde for, da de selv nøje har udvalgt hvilke modeller og mærker de ønsker at forhandle. På hjemmesiden finder man desuden en en lang række manualer til de forskellige modeller, hvis man af den ene eller anden grund ikke længere er i besiddelse af denne. Ligeledes forhandler siden også et hav af reservedele til diverse pillefyr som er på marekdet. Som nævnt yder Pillestoker også service og reparation på pillefyr, hvis dit nuværende skulle være i stykker, eller du skal have udskiftet dit nuværende med et andet, står rådgivere klar til at hjælpe dig.

 4. DKBRÆNDE.DK V/JESPER GULDBRANDSEN

  Danmark

  Hos dkbrænde.dk får du altid den bedste handel, når du skal købe brænde, briketter eller træpiller. Vi har alle typer brænde på lager, så du altid kan få lige netop den slags brænde, du vil have. Det vil sige, at uanset om du vil have brænde af avnbøg, bøg, ask, eg, birk, gran, rødel eller ære, så har vi det liggende klar til levering.Fordelene ved at købe brænde hos dkbrænde.dk er mange. Vigtigst er dog at vi sælger billig brænde, altid de mest fordelagtige priser, samt at vi leverer til døren på hele Sjælland. Men der er også mange andre grunde til, at du skal købe dit brænde hos dkbrænde.dk.Vidste du eksempelvis, at brænde kan indeholde nogle skadelige former for svampe, som du slet ikke er interesseret i at få ind i dit hus? Når du køber brænde hos dkbrænde.dk er du helt sikker på, at slippe for ubehagelige svampe. Alt brænde hos dkbrænde.dk er nemlig ovntørret ved 150 grader, hvilket garanterer, at selv den mest modstandsdygtige svamp har opgivet kampen.

 5. CARBONES REINARES

  Spanien

  Firmaet Carbones Reinares er en familievirksomhed, der blev grundlagt for mere end 25 år siden, med aktiviteter inden for fast brændsel. Vi er specialiseret i distribution af trækul og afledte produkter til hoteller, industrien, offentligt og privat byggeri.

 6. ITALIAN STONE DI BENEDETTO SILVIO

  Italien

  Italian Stone er en familievirksomhed, der sælger sten fra Luzerne og alle typer af natursten til gulve, belægninger, trapper, balkonudsmykning, vindueskarme, dørtrin, overliggere, dør- og vindueskarme, belægninger, beklædning til pejse, balkonfliser, skifer til tage mv. Vi ønsker at forhandle vores produkter i Frankrig, Tyskland, England og Østeuropa. Se vores websider www.italianstone.org og www.lusernapietre.com

 7. AUREMEDA JSC

  Litauen

  vi producerer birk, el, ask, eg brænde 25-30 cm lang.pakker vi til træemballage 1-1, 8-2 RMhvis det er nødvendigt at vi dryi. tørret brænde vi kan pakke til netposer eller papæsker.vi gør pakning, pakning og handel med 6mm og 8mm træ og halmpiller. al emballage kan vi gøre med vores og klient etiketter.vi beskæftiger os med rundt og RUF typen træbriketter

 8. BVTRÆPILLER

  Danmark

  Træpiller til stokerfyr, og træbriketter til brændeovne sælges.

 1. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Tømmer, tilhøvlet, træ til forbrænding, Tømmer, tilhøvlet, og træ brancherne. Den er baseret i Moimacco, Italien.

 2. SEIGEL BRENNSTOFFE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden SEIGEL BRENNSTOFFE E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Schutterwald, Tyskland.

 3. BRÜNING-EUROMULCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRÜNING-EUROMULCH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Ottersberg, Tyskland.

 4. KÖNIG-HEIZÖL

  Tyskland

  Virksomheden KÖNIG-HEIZÖL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Treuen, Tyskland.

 5. FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER

  Tyskland

  Virksomheden FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Elsterberg, Tyskland.

 6. KANNU KOKS, LTD.

  Latvia

  Virksomheden KANNU KOKS, LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Brænde, og Brænde brancherne. Den er baseret i Preili, Latvia.

 7. NAPARPELLET

  Spanien

  Virksomheden NAPARPELLET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Etxarri-Aranatz, Spanien.

 8. HANDELSAGENTUR VITALI SATIR

  Tyskland

  Virksomheden HANDELSAGENTUR VITALI SATIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 9. DANSKIMPEX APS

  Danmark

  Virksomheden DANSKIMPEX APS, er en Distributør, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Træpiller, Træbriketter, brænde, og briketter brancherne. Den er baseret i Albertslund, Danmark.

 10. SMART AND GREEN

  Frankrig

  Virksomheden SMART AND GREEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for ildtænder, økologisk optændingsbrænde, og tilbehør til skorsten brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis