• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brændsel- fast

Resultater for

Brændsel- fast - Import eksport

 1. DREWNEX POLAND

  Polen

  Leder du efter grossistmængder af brænde? Drewnex vil levere en konstant forsyning af brænde til dit lager, grossist eller butik. Vi er en af de største PRODUCENTER AF BRÆNDE I POLEN. I to årtier har vi leveret til kunder nationalt og internationalt, fra mere end 10 lande som TYSKLAND, ØSTRIG, HOLLAND, BELGIEN, FRANKRIG, ITALIEN. Vi bruger den højeste kvalitet af brænde, som er indkøbt fra de statslige skove i Polen, og som er certificeret i henhold til FSC. I vores årlige grossistsalg tilbyder vi brænde fra de mest populære arter: EG, BIRK, BØG, ASK, AVNBØG samt koglebærende FYRRETRÆ og GRANTRÆ. Brænde fra Drewnex er perfekt til brændeovne, kedler og kaminer hvad enten de er moderne, økologiske eller traditionelle. Vi behandler 150.000 m3 brænde om året, og kapaciteten af vores tørrekammer er 2.000 m3. Vores hold bestående af mere end fem hundrede kvalificerede medarbejdere, arbejder med at sikre den højeste kvalitet af vores produkter. Vi har en moderne og innovativ produktionslinje udstyret med 10 Hakki Pilke savmaskiner, som giver os mulighed for at behandle stort set enhver ordre. Afhængigt af kundernes ønsker, vil træet blive opdelt i tre eller flere stykker, med en gennemsnitlig længde på omkring 30 cm. Vi har stor fokus på emballage og transport af vores produkter. I forbindelse med dette, har vi udviklet vores bokspalleformel.

 2. TEMKOM PELLET

  Tyrkiet

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) blev grundlagt i 2007. Vi har hovedsageligt arbejdet med import og eksport af elektronik til forbrugere. I fem år har vi forsket i biomasseteknologier. Vi fremstiller træpiller med teknologier vi selv har udviklet, og fokuserer hovedsageligt på økologiske og 100 % rene miljømæssige og effektive fremstillingsprocesser. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. HANS ENGELKE ENERGIE

  Tyskland

 4. SEIGEL BRENNSTOFFE E.K.

  Tyskland

 5. HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH

  Tyskland

 2. BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH

  Tyskland

 3. ENERGIEHOLZ VEST E.K.

  Tyskland

 4. KINDLING PELLETS BELGIUM

  Belgien

 5. EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 1. BAGETA, UAB

  Litauen

  Vi har mere end 8000 kvm produktion og administration og fabrikken fremstiller pallerammer af træstammer. Dette sikrer at vore priser er så konkurrencedygtige som muligt. Hvert enkelt trin i produktionsprocessen fra start til slut kontrolleres nøje af kvalitetskontrol - det giver os fuld tillid til den høje kvalitet af vores produkter. Vores produktionskapacitet udgør 1, 5 mio pallerammer om året, hvilket sikrer, at din ordre vil blive gennemført uafhængig af dens volumen. Produktion af træpaller og rammer i høj kvalitet. Produktion af savsmuldspiller. Rettidig udførsel af ordre og levering over hele verden. Træproduktionen til eksport er varmebehandlet efter den internationale standard ISPM15 og er mærket med stempel fra IPPC (International Plant Protection Convention) stempel.

 2. TRADE HOUSE KOMTRADE LLC

  Rusland

  LLC Trade House Komtrade er forhandler og eksportør af træprodukter, færdige varer fremstillet i træ og organisk brændstof. Virksomhedens største forretning er eksport af træpiller til EU-landene. I 2018 modtog virksomheden EN PLUS handelscertifikatet for kaminbrændstof, og siden da, har de sendt produkter til de europæiske lande med deres egen mærkeemballage. Komtrade sælger også produkter fremstillet i lærketræ og grantræ samt OSB-plader. Trade House Komtrade er en pålidelig og ansvarlig partner. Virksomheden anvender et veletableret system til eksport af træpiller og andre træbehandlingsprodukter: tømmer, limede og afskårede produkter. LLC TH Komtrade har vundet den regionale runde af "Årets eksportør", hvor de var nomineret som "Årets handlende". Virksomhedens klienter er forretninger fra Italien, Tyskland, Belgien og de Baltiske lande. Komtrade vælger en bekvem forretningsplan for hver af deres leverandører og kunder.

 1. PILLESTOKER

  Danmark

  Pillestoker.dk er en servicevirksomhed som er placeret i Faxe, der forhandler alt inden for pillefyr, pillebrændere, men også yder reparation og service af disse. Lige siden 1998 har folkene bag pillestoker arbejdet med pillebrændere og pillefyr, hvor de kom på markedet, og har dermed tæt på 20 års erfaring på området. Det har gjort dem til nogle af landets førende eksperter og du vil derfor altid får den helt rette rådgivning her. Alle de produkter der forhandles på siden, Pillestoker.dk, er nogle som virksomheden står 100% inde for, da de selv nøje har udvalgt hvilke modeller og mærker de ønsker at forhandle. På hjemmesiden finder man desuden en en lang række manualer til de forskellige modeller, hvis man af den ene eller anden grund ikke længere er i besiddelse af denne. Ligeledes forhandler siden også et hav af reservedele til diverse pillefyr som er på marekdet. Som nævnt yder Pillestoker også service og reparation på pillefyr, hvis dit nuværende skulle være i stykker, eller du skal have udskiftet dit nuværende med et andet, står rådgivere klar til at hjælpe dig.

 2. DKBRÆNDE.DK V/JESPER GULDBRANDSEN

  Danmark

  Hos dkbrænde.dk får du altid den bedste handel, når du skal købe brænde, briketter eller træpiller. Vi har alle typer brænde på lager, så du altid kan få lige netop den slags brænde, du vil have. Det vil sige, at uanset om du vil have brænde af avnbøg, bøg, ask, eg, birk, gran, rødel eller ære, så har vi det liggende klar til levering.Fordelene ved at købe brænde hos dkbrænde.dk er mange. Vigtigst er dog at vi sælger billig brænde, altid de mest fordelagtige priser, samt at vi leverer til døren på hele Sjælland. Men der er også mange andre grunde til, at du skal købe dit brænde hos dkbrænde.dk.Vidste du eksempelvis, at brænde kan indeholde nogle skadelige former for svampe, som du slet ikke er interesseret i at få ind i dit hus? Når du køber brænde hos dkbrænde.dk er du helt sikker på, at slippe for ubehagelige svampe. Alt brænde hos dkbrænde.dk er nemlig ovntørret ved 150 grader, hvilket garanterer, at selv den mest modstandsdygtige svamp har opgivet kampen.

 3. CARBONES REINARES

  Spanien

  Firmaet Carbones Reinares er en familievirksomhed, der blev grundlagt for mere end 25 år siden, med aktiviteter inden for fast brændsel. Vi er specialiseret i distribution af trækul og afledte produkter til hoteller, industrien, offentligt og privat byggeri.

 4. ITALIAN STONE DI BENEDETTO SILVIO

  Italien

  Italian Stone er en familievirksomhed, der sælger sten fra Luzerne og alle typer af natursten til gulve, belægninger, trapper, balkonudsmykning, vindueskarme, dørtrin, overliggere, dør- og vindueskarme, belægninger, beklædning til pejse, balkonfliser, skifer til tage mv. Vi ønsker at forhandle vores produkter i Frankrig, Tyskland, England og Østeuropa. Se vores websider www.italianstone.org og www.lusernapietre.com

 5. BVTRÆPILLER

  Danmark

  Træpiller til stokerfyr, og træbriketter til brændeovne sælges.

 6. KANNU KOKS, LTD.

  Latvia

 7. FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER

  Tyskland

 8. KÖNIG-HEIZÖL

  Tyskland

 1. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italien

 2. NAPARPELLET

  Spanien

 3. BRÜNING-EUROMULCH GMBH

  Tyskland

 4. HANDELSAGENTUR VITALI SATIR

  Tyskland

 5. SMART AND GREEN

  Frankrig

 6. BAY.RO INTERNATIONAL

  Tyskland

 7. EKOGRAN LTD

  Ukraine

 8. STOFFMEHL MINERALOEL GMBH

  Tyskland

 9. GRILL

  Ukraine

 10. NORTH LATGALLIAN FIREWOOD

  Latvia

Filtre

Resultater for

Brændsel- fast - Import eksport

Antal resultater

2.791 virksomheder