• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brændsel- fast

Resultater for

Brændsel- fast - Import eksport

 1. TRADE HOUSE KOMTRADE LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  LLC Trade House Komtrade er forhandler og eksportør af træprodukter, færdige varer fremstillet i træ og organisk brændstof. Virksomhedens største forretning er eksport af træpiller til EU-landene. I 2018 modtog virksomheden EN PLUS handelscertifikatet for kaminbrændstof, og siden da, har de sendt produkter til de europæiske lande med deres egen mærkeemballage. Komtrade sælger også produkter fremstillet i lærketræ og grantræ samt OSB-plader. Trade House Komtrade er en pålidelig og ansvarlig partner. Virksomheden anvender et veletableret system til eksport af træpiller og andre træbehandlingsprodukter: tømmer, limede og afskårede produkter. LLC TH Komtrade har vundet den regionale runde af "Årets eksportør", hvor de var nomineret som "Årets handlende". Virksomhedens klienter er forretninger fra Italien, Tyskland, Belgien og de Baltiske lande. Komtrade vælger en bekvem forretningsplan for hver af deres leverandører og kunder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TEMKOM PELLET

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) blev grundlagt i 2007. Vi har hovedsageligt arbejdet med import og eksport af elektronik til forbrugere. I fem år har vi forsket i biomasseteknologier. Vi fremstiller træpiller med teknologier vi selv har udviklet, og fokuserer hovedsageligt på økologiske og 100 % rene miljømæssige og effektive fremstillingsprocesser. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. HANS ENGELKE ENERGIE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. SEIGEL BRENNSTOFFE E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. KÖNIG-HEIZÖL

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. ENERGIEHOLZ VEST E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. DI TUTTO DI PIU'

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. BAGETA, UAB

  Litauen

  Vi har mere end 8000 kvm produktion og administration og fabrikken fremstiller pallerammer af træstammer. Dette sikrer at vore priser er så konkurrencedygtige som muligt. Hvert enkelt trin i produktionsprocessen fra start til slut kontrolleres nøje af kvalitetskontrol - det giver os fuld tillid til den høje kvalitet af vores produkter. Vores produktionskapacitet udgør 1, 5 mio pallerammer om året, hvilket sikrer, at din ordre vil blive gennemført uafhængig af dens volumen. Produktion af træpaller og rammer i høj kvalitet. Produktion af savsmuldspiller. Rettidig udførsel af ordre og levering over hele verden. Træproduktionen til eksport er varmebehandlet efter den internationale standard ISPM15 og er mærket med stempel fra IPPC (International Plant Protection Convention) stempel.

 3. PILLESTOKER

  Danmark

  Pillestoker.dk er en servicevirksomhed som er placeret i Faxe, der forhandler alt inden for pillefyr, pillebrændere, men også yder reparation og service af disse. Lige siden 1998 har folkene bag pillestoker arbejdet med pillebrændere og pillefyr, hvor de kom på markedet, og har dermed tæt på 20 års erfaring på området. Det har gjort dem til nogle af landets førende eksperter og du vil derfor altid får den helt rette rådgivning her. Alle de produkter der forhandles på siden, Pillestoker.dk, er nogle som virksomheden står 100% inde for, da de selv nøje har udvalgt hvilke modeller og mærker de ønsker at forhandle. På hjemmesiden finder man desuden en en lang række manualer til de forskellige modeller, hvis man af den ene eller anden grund ikke længere er i besiddelse af denne. Ligeledes forhandler siden også et hav af reservedele til diverse pillefyr som er på marekdet. Som nævnt yder Pillestoker også service og reparation på pillefyr, hvis dit nuværende skulle være i stykker, eller du skal have udskiftet dit nuværende med et andet, står rådgivere klar til at hjælpe dig.

 4. DKBRÆNDE.DK V/JESPER GULDBRANDSEN

  Danmark

  Hos dkbrænde.dk får du altid den bedste handel, når du skal købe brænde, briketter eller træpiller. Vi har alle typer brænde på lager, så du altid kan få lige netop den slags brænde, du vil have. Det vil sige, at uanset om du vil have brænde af avnbøg, bøg, ask, eg, birk, gran, rødel eller ære, så har vi det liggende klar til levering.Fordelene ved at købe brænde hos dkbrænde.dk er mange. Vigtigst er dog at vi sælger billig brænde, altid de mest fordelagtige priser, samt at vi leverer til døren på hele Sjælland. Men der er også mange andre grunde til, at du skal købe dit brænde hos dkbrænde.dk.Vidste du eksempelvis, at brænde kan indeholde nogle skadelige former for svampe, som du slet ikke er interesseret i at få ind i dit hus? Når du køber brænde hos dkbrænde.dk er du helt sikker på, at slippe for ubehagelige svampe. Alt brænde hos dkbrænde.dk er nemlig ovntørret ved 150 grader, hvilket garanterer, at selv den mest modstandsdygtige svamp har opgivet kampen.

 5. CARBONES REINARES

  Spanien

  Firmaet Carbones Reinares er en familievirksomhed, der blev grundlagt for mere end 25 år siden, med aktiviteter inden for fast brændsel. Vi er specialiseret i distribution af trækul og afledte produkter til hoteller, industrien, offentligt og privat byggeri.

 6. ITALIAN STONE DI BENEDETTO SILVIO

  Italien

  Italian Stone er en familievirksomhed, der sælger sten fra Luzerne og alle typer af natursten til gulve, belægninger, trapper, balkonudsmykning, vindueskarme, dørtrin, overliggere, dør- og vindueskarme, belægninger, beklædning til pejse, balkonfliser, skifer til tage mv. Vi ønsker at forhandle vores produkter i Frankrig, Tyskland, England og Østeuropa. Se vores websider www.italianstone.org og www.lusernapietre.com

 7. AUREMEDA JSC

  Litauen

  vi producerer birk, el, ask, eg brænde 25-30 cm lang.pakker vi til træemballage 1-1, 8-2 RMhvis det er nødvendigt at vi dryi. tørret brænde vi kan pakke til netposer eller papæsker.vi gør pakning, pakning og handel med 6mm og 8mm træ og halmpiller. al emballage kan vi gøre med vores og klient etiketter.vi beskæftiger os med rundt og RUF typen træbriketter

 8. BVTRÆPILLER

  Danmark

  Træpiller til stokerfyr, og træbriketter til brændeovne sælges.

 9. ENERGY PELLETS MOERDIJK B.V.

  Holland

 10. FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER

  Tyskland

 1. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italien

 2. BRÜNING-EUROMULCH GMBH

  Tyskland

 3. HANDELSAGENTUR VITALI SATIR

  Tyskland

 4. NAPARPELLET

  Spanien

 5. KANNU KOKS, LTD.

  Latvia

 6. BAY.RO INTERNATIONAL

  Tyskland

 7. STOFFMEHL MINERALOEL GMBH

  Tyskland

 8. EKOGRAN LTD

  Ukraine

 9. NORTH LATGALLIAN FIREWOOD

  Latvia

 10. APT EXIM

  Indien

Filtre

Resultater for

Brændsel- fast - Import eksport

Antal resultater

3.199 virksomheder