• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brændere- industrielle

Resultater for

Brændere- industrielle - Import eksport

 1. ERATEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Eratec er specialiseret i udvikling, fabrikation og salg af gasblus med metalfibre. Vores blus kan anvendes på forskellige områder såsom til varmebehandling, behandling af metal, maling, fødevareindustri og meget mere. Vores blus er udstyret med et hoved af varmebestandigt rusfrit stål med en stråleflade af vævede metalfibre Bekinit® samt et system med forblandet luft/gas og elektronisk betjening og kan producere almindelig blå flammer eller infrarød gas til IR-behandling. Hos Eratec har vi et tæt samarbejde med vores kunder for at forstå disses specifikke behov og tilbyde den bedste tekniske løsning til deres industrielle anvendelse. Vores team tilbyder komplet assistance fra behovsanalyse til gennemførelse af den udvalgte løsning, hvilket gør os i stand til effektivt at imødekomme den enkelte kundes krav. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger inden for varmebehandlinger, behandling af metal, maling og fødevareindustri. Vi kan desuden producere blus efter mål for at tilfredsstille kundernes specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger om vores produkter og services.

 2. BARTSCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Bartscher GmbH er blandt de førende inden for storkøkkenbranchen i Europa. Produktsortimentet omfatter et stort antal professionelle apparater, praktiske køkkenhjælpere og innovative produktløsninger. Alt det, der er brug for i et moderne storkøkken for at kunne arbejde effektivt. Siden grundlæggelsen i 1876 har Bartscher udviklet sig til i dag at føre et fuldt storkøkkensortiment. Produkterne fra Bartscher kan købes i mange europæiske lande via specialbutikker, og vores engagerende team sikrer den kendte servicekvalitet i hele Europa. Det omfattende produktsortiment suppleres af stærk kundeservice, som er i højsædet hos Bartscher. Omfattende rådgivning, hurtig serviceafdeling og en erfaren projektafdeling sikrer tårnhøj servicekvalitet. Traditionsvirksomheden råder over et moderne højlager med 9.000 pallepladser og 15.000 m2 lagerareal.

 3. R&R ROASTER AND ROASTER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden R&R ROASTER AND ROASTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Brændere, industrielle, kaffemølle, kafferistning, fabrikation af expresso-kaffemaskiner, Kafferistning - udstyr, og Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. ISSENDORFF THERMOPROZESSTECHNIK E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ISSENDORFF THERMOPROZESSTECHNIK E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Baiersdorf, Tyskland.

 5. TEUCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEUCHER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Mildenau, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BORRMANN BRENNER BERLIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BORRMANN BRENNER BERLIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Baruth, Tyskland.

 2. SCHNIEWINDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHNIEWINDT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Modstande branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, varmepatroner, Brændere, industrielle, varmeapparat til flus, dampproduktion, og Bremsemodstande brancherne. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

 3. ZOPPAS INDUSTRIES SWITZERLAND AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZOPPAS INDUSTRIES SWITZERLAND AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Pfungen, Schweiz.

 4. MEFKON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEFKON GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Willroth, Tyskland.

 5. ETABLISSEMENTS L.LAIR

  Frankrig

  L.LAIR, førende fransk fabrikant af brændere med luftstrøm, er specialiseret i brændere til industrigas, gasanordninger, regulering og sikring af gas, flammekontrol og udstyr til luftvarme i industrien. Fra bil- til luftfartsindustrien, fra landbrugsfødevarer til bortskaffelse af affald opfylder L.LAIR alle behovene hos producenter, der bruger luftvarmesystemer med gas i Frankrig og i udlandet: fra design til udvikling og kundeservice, uddannelse og separate komponenter. L.LAIR's forskellige produkter omfatter industriel aircondition, brænding, tørrekasser, ovne, bade, forbrændingsanlæg, ventilation med temperaturstyring, varmebehandling, luftbehandling, tørreapparater til landbrugsfødevarer til korn, blade, frugt, pulver, sand, glas mv. L.LAIR er certificeret SIEMENS SOLUTION PARTNER og kan udvikle optimale løsinger til industrielle anvendelser af forbrænding.

 1. EKOTERMAS

  Litauen

  Vi producerer pillefyr, kornfiber- og industrielle brændere. Vi var de første, ikke kun i Litauen, men også i de baltiske lande, der begyndte at producere selvantændelige brændere, som med held kunne anvendes til at brænde forskellige korn, kornrester og endda halmpiller ved at blande dem med træpiller. Disse teknologiske løsninger er allerede blevet evalueret af mange landmænd.

 2. E&M COMBUSTIÓN

  Spanien

  Virksomheden E&M COMBUSTIÓN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Artea-Arantzazu, Spanien.

 1. GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS

  Frankrig

  Virksomheden GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS, er en Distributør, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for gaskomfurer, opvaskemaskine, glasopvaskemaskine til institutioner, og Fryse- og køleskabe brancherne. Den er baseret i Le Plessis-Trévise, Frankrig.

 2. SAIT SRL

  Italien

  Virksomheden SAIT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for dampgeneratorer til industrien, brændere til industrien, og konstruktion af kontroltavler brancherne. Den er baseret i Chiuduno, Italien.

 3. ELCO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELCO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Hechingen, Tyskland.

 4. FRICAVAL89

  Spanien

  Virksomheden FRICAVAL89, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning og aircondition - værker branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, industriel opvarmning, industriventilation, Brændere, industrielle, og sammentrækkende pumper brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 5. PROMEOS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROMEOS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 6. EKOROAST

  Tyrkiet

  Virksomheden EKOROAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, og Kafferistning - udstyr brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 7. M.A. SERVIZI TERMICI S.N.C. DI MONTECCHIARI & ISIDORI

  Italien

  Virksomheden M.A. SERVIZI TERMICI S.N.C. DI MONTECCHIARI & ISIDORI, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for assistance klimaanlæg, vandvarmer, installation af varme, og gasvandvarmer brancherne. Den er baseret i Montecassiano, Italien.

 8. OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for kaffebrændere brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 1. GAMATECH AG

  Schweiz

  Virksomheden GAMATECH AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Illnau, Schweiz.

 2. BALTUR DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden BALTUR DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Oederan, Tyskland.

 3. FLAMTECH - COMBUSTION INDUSTRIELLE

  Frankrig

  Virksomheden FLAMTECH - COMBUSTION INDUSTRIELLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, Brændere, industrielle, og pressostater brancherne. Den er baseret i Le Haillan, Frankrig.

 4. MIRACOR-EUROPA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden MIRACOR-EUROPA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, Havegrill og tilbehør, afløbsrender i rustfrit stål, fade til institutioner, Brændere, industrielle, og Havegrill og tilbehør brancherne. Den er baseret i Enguera, Spanien.

 5. HANS HENNIG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANS HENNIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 6. IBT - INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

  Belgien

  Virksomheden IBT - INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, boligopvarmning branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, Skabe og kasser - elektricitet, Brændere, industrielle, installation af brændere, og Skabe og kasser - elektricitet brancherne. Den er baseret i Tienen, Belgien.

 7. ESA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ESA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for brænder til gas med infrarøde stråler brancherne. Den er baseret i Curno, Italien.

 8. CREDFELD LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CREDFELD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kontrolsystemer brancherne. Den er baseret i Southampton, Det Forenede Kongerige.

 9. KVT

  Belgien

  Virksomheden KVT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, Luftdekontaminering - maskiner og udstyr, Brændere, industrielle, hvac-udvikling, udluftning, og Luftdekontaminering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lier, Belgien.

 10. WEBBER BRENNER-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEBBER BRENNER-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Witten, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis