• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brændere- industrielle

Resultater for

Brændere- industrielle - Import eksport

 1. ERATEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Eratec er specialiseret i udvikling, fabrikation og salg af gasblus med metalfibre. Vores blus kan anvendes på forskellige områder såsom til varmebehandling, behandling af metal, maling, fødevareindustri og meget mere. Vores blus er udstyret med et hoved af varmebestandigt rusfrit stål med en stråleflade af vævede metalfibre Bekinit® samt et system med forblandet luft/gas og elektronisk betjening og kan producere almindelig blå flammer eller infrarød gas til IR-behandling. Hos Eratec har vi et tæt samarbejde med vores kunder for at forstå disses specifikke behov og tilbyde den bedste tekniske løsning til deres industrielle anvendelse. Vores team tilbyder komplet assistance fra behovsanalyse til gennemførelse af den udvalgte løsning, hvilket gør os i stand til effektivt at imødekomme den enkelte kundes krav. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger inden for varmebehandlinger, behandling af metal, maling og fødevareindustri. Vi kan desuden producere blus efter mål for at tilfredsstille kundernes specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger om vores produkter og services.

 2. TEUCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEUCHER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Mildenau, Tyskland.

 3. BORRMANN BRENNER BERLIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BORRMANN BRENNER BERLIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Baruth, Tyskland.

 4. ISSENDORFF THERMOPROZESSTECHNIK E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ISSENDORFF THERMOPROZESSTECHNIK E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Baiersdorf, Tyskland.

 5. SCHNIEWINDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHNIEWINDT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Modstande branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, varmepatroner, Brændere, industrielle, varmeapparat til flus, dampproduktion, og Bremsemodstande brancherne. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZOPPAS INDUSTRIES SWITZERLAND AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZOPPAS INDUSTRIES SWITZERLAND AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Pfungen, Schweiz.

 2. MEFKON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEFKON GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Willroth, Tyskland.

 3. ETABLISSEMENTS L.LAIR

  Frankrig

  L.LAIR, førende fransk fabrikant af brændere med luftstrøm, er specialiseret i brændere til industrigas, gasanordninger, regulering og sikring af gas, flammekontrol og udstyr til luftvarme i industrien. Fra bil- til luftfartsindustrien, fra landbrugsfødevarer til bortskaffelse af affald opfylder L.LAIR alle behovene hos producenter, der bruger luftvarmesystemer med gas i Frankrig og i udlandet: fra design til udvikling og kundeservice, uddannelse og separate komponenter. L.LAIR's forskellige produkter omfatter industriel aircondition, brænding, tørrekasser, ovne, bade, forbrændingsanlæg, ventilation med temperaturstyring, varmebehandling, luftbehandling, tørreapparater til landbrugsfødevarer til korn, blade, frugt, pulver, sand, glas mv. L.LAIR er certificeret SIEMENS SOLUTION PARTNER og kan udvikle optimale løsinger til industrielle anvendelser af forbrænding.

 4. EKOTERMAS

  Litauen

  Vi producerer pillefyr, kornfiber- og industrielle brændere. Vi var de første, ikke kun i Litauen, men også i de baltiske lande, der begyndte at producere selvantændelige brændere, som med held kunne anvendes til at brænde forskellige korn, kornrester og endda halmpiller ved at blande dem med træpiller. Disse teknologiske løsninger er allerede blevet evalueret af mange landmænd.

 5. E&M COMBUSTIÓN

  Spanien

  Virksomheden E&M COMBUSTIÓN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Artea-Arantzazu, Spanien.

 1. SAIT SRL

  Italien

  Virksomheden SAIT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for dampgeneratorer til industrien, brændere til industrien, og konstruktion af kontroltavler brancherne. Den er baseret i Chiuduno, Italien.

 2. ELCO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELCO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Hechingen, Tyskland.

 1. GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS

  Frankrig

  Virksomheden GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS, er en Distributør, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for gaskomfurer, opvaskemaskine, glasopvaskemaskine til institutioner, og Fryse- og køleskabe brancherne. Den er baseret i Le Plessis-Trévise, Frankrig.

 2. PROMEOS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROMEOS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 3. FRICAVAL89

  Spanien

  Virksomheden FRICAVAL89, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning og aircondition - værker branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, industriel opvarmning, industriventilation, Brændere, industrielle, og sammentrækkende pumper brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 4. EKOROAST

  Tyrkiet

  Virksomheden EKOROAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, og Kafferistning - udstyr brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 5. M.A. SERVIZI TERMICI S.N.C. DI MONTECCHIARI & ISIDORI

  Italien

  Virksomheden M.A. SERVIZI TERMICI S.N.C. DI MONTECCHIARI & ISIDORI, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for assistance klimaanlæg, vandvarmer, installation af varme, og gasvandvarmer brancherne. Den er baseret i Montecassiano, Italien.

 6. OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for kaffebrændere brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 7. GAMATECH AG

  Schweiz

  Virksomheden GAMATECH AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Illnau, Schweiz.

 8. BALTUR DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden BALTUR DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Oederan, Tyskland.

 1. IBT - INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

  Belgien

  Virksomheden IBT - INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, boligopvarmning branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, Skabe og kasser - elektricitet, Brændere, industrielle, installation af brændere, og Skabe og kasser - elektricitet brancherne. Den er baseret i Tienen, Belgien.

 2. BELTHERM

  Belgien

  Virksomheden BELTHERM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, opvarmning ved lave temperaturer, teknisk rådgivning inden for ventilation og aircondition, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, og indendørs luftkvalitet brancherne. Den er baseret i Zedelgem, Belgien.

 3. MIB GMBH & CO. KG MEISTER INDUSTRIELLE BEFEUERUNGEN

  Tyskland

  Virksomheden MIB GMBH & CO. KG MEISTER INDUSTRIELLE BEFEUERUNGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 4. FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for maskiner til slagterier, og stegeovne til gas brancherne. Den er baseret i Porta Westfalica, Tyskland.

 5. AXTER - APLICACIONES TÉRMICAS ESPECIALES

  Spanien

  Virksomheden AXTER - APLICACIONES TÉRMICAS ESPECIALES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for installation af brændere brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 6. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr, Brændere, industrielle, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Brændere, industrielle, frituregryder til institutioner, og maskiner og udstyr til hoteller, catering og offentlige lokale brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. TERMOEL

  Italien

  Virksomheden TERMOEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brændere, industrielle branchen. Den opererer også inden for Brændere, boligopvarmning, gasoliebrændere til industrien, og Brændere, boligopvarmning brancherne. Den er baseret i Gemona Del Friuli, Italien.

 8. MIRACOR-EUROPA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden MIRACOR-EUROPA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, Havegrill og tilbehør, afløbsrender i rustfrit stål, fade til institutioner, Brændere, industrielle, og Havegrill og tilbehør brancherne. Den er baseret i Enguera, Spanien.

 9. ROTISOL

  Frankrig

  Virksomheden ROTISOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, stegeovne til institutioner, Brændere, industrielle, stegeovne med roterende varme, og stegeovne til gas brancherne. Den er baseret i Chelles, Frankrig.

 10. FLAMTECH - COMBUSTION INDUSTRIELLE

  Frankrig

  Virksomheden FLAMTECH - COMBUSTION INDUSTRIELLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter branchen. Den opererer også inden for Brændere, industrielle, Brændere, industrielle, og pressostater brancherne. Den er baseret i Le Haillan, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis