• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • boring- anlæg og udstyr

Resultater for

Boring- anlæg og udstyr - Import eksport

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Efter grundlæggelsen i 1987 ved handelsmanden Reimund Freund og teknikeren Raimund Foidl er Rover Technik Freund und Foidl GmbH i dag en veletableret virksomhed med sæde i Lennestadt (Südwestfalen) med kerneaktiviteter inden for produktion, salg og rådgivning om underjordisk rørlægning. Herunder fokuseres især på bore- og rammeteknik, såvel vandret som lodret. Pålidelighed, kombineret med hurtighed og fleksibilitet. Med denne filosofi tilbyder vi, i modsætning til store koncerner, vores kunder alle de fordele, der kendetegner en virksomhed med korte tjenesteveje og hurtige beslutninger. I mere end 20 år med Rover Technik har vi gennemført og varetaget mange krævende projekter inden for underjordisk rørlægning, både i og uden for Tyskland. De konstant gode resultater understreger den effektive anvendelse af vores udstyr og kvaliteten af vores rådgivning.

 2. SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for elektriske pumper brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, boremaskine, udboreværktøj, og Boring og testboring - udstyr brancherne. Den er baseret i Meinersen, Tyskland.

 4. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Tyskland

  Virksomheden TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, er en Engrossalg, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Beskyttelsesrum, bygning, Tunnelkonstruktion, udboringsmaskiner, og Beskyttelsesrum, bygning brancherne. Den er baseret i Hainichen, Tyskland.

 5. SHEFFIELD DEEP BORE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SHEFFIELD DEEP BORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring - stål og metaller, maskiningeniørarbejde, udboring, og Boring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SAS GUILMAN

  Frankrig

  Virksomheden SAS GUILMAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Trykluftsredskaber og systemer, Boring, anlæg og udstyr, Industrivedligeholdelse, Trykluftsredskaber og systemer, Boring, anlæg og udstyr, trykluftsstation, og Industrivedligeholdelse brancherne. Den er baseret i Saint-Herblain, Frankrig.

 2. DIGGA EUROPE LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DIGGA EUROPE LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for metaldyvler til fæstning, og endeløse skruer brancherne. Den er baseret i Hungerford, Det Forenede Kongerige.

 3. STOCKHOLM PRECISION TOOLS

  Sverige

  Virksomheden STOCKHOLM PRECISION TOOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Sollentuna, Sverige.

 4. NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, Boring, anlæg og udstyr, boremaskiner, og rør til borearbejde brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. STDS-JANTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden STDS-JANTZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Boring og testboring - udstyr, Boring, anlæg og udstyr, Byggemaskiner, Boring og testboring - udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Attendorn, Tyskland.

 1. VAN VULPEN B.V.

  Holland

  Virksomheden VAN VULPEN B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, Boring, anlæg og udstyr, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Gorinchem, Holland.

 2. VAN WIELE NICKY

  Belgien

  Virksomheden VAN WIELE NICKY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Sint-Gillis-Waas, Belgien.

 1. EMCI

  Frankrig

  Virksomheden EMCI, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Le Perray En Yvelines, Frankrig.

 2. ATLAS COPCO MCT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ATLAS COPCO MCT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Boring, anlæg og udstyr, Byggemaskiner, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 3. VAN DELFT INFRA B.V.

  Holland

  Virksomheden VAN DELFT INFRA B.V., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vand- og jordanalyser branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Boring, anlæg og udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Capelle Aan Den Ijssel, Holland.

 4. RTG RAMMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RTG RAMMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Schrobenhausen, Tyskland.

 5. COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Untereisesheim, Tyskland.

 6. KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V.

  Holland

  Virksomheden KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Oss, Holland.

 7. VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V.

  Holland

  Virksomheden VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Werkendam, Holland.

 8. IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA

  Tyskland

  Virksomheden IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 1. LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 2. FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Neubulach, Tyskland.

 3. E + M BOHR-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden E + M BOHR-GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Hof, Tyskland.

 4. GN SOLIDS CONTROL

  Kina

  Virksomheden GN SOLIDS CONTROL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Beijing, Kina.

 5. IDEAL DIGGER HIRE ESSEX

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden IDEAL DIGGER HIRE ESSEX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Chelmsford, Det Forenede Kongerige.

 6. ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Kaufering, Tyskland.

 7. TERRA AG FUR MASCHINENBAU

  Schweiz

  Virksomheden TERRA AG FUR MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Zofingen, Schweiz.

 8. HAKEEM IBRAHIM ENGINEERING WORKS

  Pakistan

  Virksomheden HAKEEM IBRAHIM ENGINEERING WORKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for køb og salg af brugte maskiner brancherne. Den er baseret i FAISALABAD, Pakistan.

 9. AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 10. NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring, anlæg og udstyr, og Boring, anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Peine, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis