• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • boring af brønde

Resultater for

Boring af brønde - Import eksport

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Efter grundlæggelsen i 1987 ved handelsmanden Reimund Freund og teknikeren Raimund Foidl er Rover Technik Freund und Foidl GmbH i dag en veletableret virksomhed med sæde i Lennestadt (Südwestfalen) med kerneaktiviteter inden for produktion, salg og rådgivning om underjordisk rørlægning. Herunder fokuseres især på bore- og rammeteknik, såvel vandret som lodret. Pålidelighed, kombineret med hurtighed og fleksibilitet. Med denne filosofi tilbyder vi, i modsætning til store koncerner, vores kunder alle de fordele, der kendetegner en virksomhed med korte tjenesteveje og hurtige beslutninger. I mere end 20 år med Rover Technik har vi gennemført og varetaget mange krævende projekter inden for underjordisk rørlægning, både i og uden for Tyskland. De konstant gode resultater understreger den effektive anvendelse af vores udstyr og kvaliteten af vores rådgivning.

 2. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 3. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Boring af brønde, servicer til offentligt arbejde, maskiner og udstyr til prøveboringer, Boring af brønde, og anlæg til boring af vandbrønde brancherne. Den er baseret i Santarcangelo Di Romagna, Italien.

 4. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Bonn, Tyskland.

 5. EPD

  Frankrig

  EPD er en virksomhed med speciale i boreudstyr, nyt udstyr (Forhandler i Frankrig af mærkerne CMV, Massenza, PETROGEN) og brugt. Vi har følgende til rådighed: vandboring, boring, fundamenter, stenbrud, olieboring, bor, kompressor, mudderpumpe, tredelt borehoved, bor, multihammer, mejsel, stænger, pæle. CFA, specialist i jordvarme. CLUSTER MULTIHAMMER. Alle dele fås på bestilling.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Tyskland

  Virksomheden DIETER HÄSELBARTH E.K., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Kretzschau, Tyskland.

 2. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Italien

  Virksomheden BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, udrensning af asbest, rotteudryddelse, Brøndkonstruktion, og elektriske undersøiske pumper brancherne. Den er baseret i Follonica, Italien.

 3. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Tyskland

  Virksomheden MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Mörfelden-Walldorf, Tyskland.

 4. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Ötigheim, Tyskland.

 5. GEOSONDEDILE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEOSONDEDILE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for undersøgelse, borede pæle, boring af brønde, og jordskælvsbestandige konstruktioner brancherne. Den er baseret i Sant'agata Li Battiati, Italien.

 1. BRUNNENBAU SCHAB

  Tyskland

  Virksomheden BRUNNENBAU SCHAB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Wilhelmsdorf, Tyskland.

 2. AQUA DEWULF

  Belgien

  Virksomheden AQUA DEWULF, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Boring af brønde, Pumper, Sprinkleranlæg, Boring af brønde, Pumper, og rensning og behandling af vand brancherne. Den er baseret i Loppem, Belgien.

 1. LEONARCZYK. POMPY I STUDNIE GŁĘBINOWE

  Polen

  Virksomheden LEONARCZYK. POMPY I STUDNIE GŁĘBINOWE, er en Multi-Category, der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for boring af brønde, brønde, og havebrønde brancherne. Den er baseret i Brzeszcze, Polen.

 2. YOUCOND

  Italien

  Virksomheden YOUCOND, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Desinficering og sterilisering branchen. Den opererer også inden for Boring af brønde, Infomanagement services, miljøservice til ejendomsfællesskaber, Boring af brønde, og antenneanlæg til fællesejendomme brancherne. Den er baseret i Tivoli, Italien.

 3. APER-VERMEULEN

  Belgien

  Virksomheden APER-VERMEULEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, Boring af brønde, Pumper, Brøndkonstruktion, Boring af brønde, og Pumper brancherne. Den er baseret i Lichtervelde, Belgien.

 4. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Polen

  Virksomheden CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, er en Multi-Category, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, og Brøndkonstruktion brancherne. Den er baseret i Przodkowo, Polen.

 5. S&K BRUNNENBOHR GMBH

  Østrig

  Virksomheden S&K BRUNNENBOHR GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for boring af brønde brancherne. Den er baseret i St. Veit An Der Glan, Østrig.

 6. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Tyskland

  Virksomheden BRUNNENBOHR TEAM NORD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Meine, Tyskland.

 7. CUYPERS MARC

  Belgien

  Virksomheden CUYPERS MARC, er en Underleverandør, der opererer inden for Marine-, havne- og undervandsarbejder - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Undergrundsarbejde - entreprenører, Undergrundsarbejde - entreprenører, jordboremaskiner, og boring af brønde brancherne. Den er baseret i Geel, Belgien.

 8. SC N&A TRADE SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC N&A TRADE SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Boring af brønde, Boring, Brøndkonstruktion, Tilsyn med brøndboring, Boring af brønde, Boring, Brøndkonstruktion, og Tilsyn med brøndboring brancherne. Den er baseret i Sibiu, Rumænien.

 1. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FRATELLI MOLÈ S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Chiaramonte Gulfi, Italien.

 2. AMCAL

  Belgien

  Virksomheden AMCAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Bor, tryklufts-, Boring af brønde, Bor, tryklufts-, pumper, Boring af brønde, og installering af pumper brancherne. Den er baseret i Lichtervelde, Belgien.

 3. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Rumænien

  Virksomheden FORAJE PUTURI FORAMAT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den opererer også inden for Udgravning og boring - fabrikker, Boring, Brøndkonstruktion, Forvaltning af brønde, Udgravning og boring - fabrikker, Boring, Brøndkonstruktion, og Forvaltning af brønde brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 4. TIPFOR SRL

  Rumænien

  Virksomheden TIPFOR SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Boring, Drikkevandsanlæg, Geotermiske energisystemer, Boring af brønde, Boring, Drikkevandsanlæg, Geotermiske energisystemer, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Timisoara, Rumænien.

 5. ECOLOGIA S. ALFONSO DI ROSSI MARIA

  Italien

  Virksomheden ECOLOGIA S. ALFONSO DI ROSSI MARIA, der opererer inden for Forvaltning af brønde branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, boring af brønde, brønde, Brøndkonstruktion, og vedligeholdelse af brønde brancherne. Den er baseret i Pagani, Italien.

 6. APC - GEODRILL

  Belgien

  Virksomheden APC - GEODRILL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Varmevekslere, boring af brønde, anlæg til boring af vandbrønde, og Varmevekslere brancherne. Den er baseret i Nijlen, Belgien.

 7. WERNER STUCKMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WERNER STUCKMANN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den er baseret i Werl, Tyskland.

 8. EDIL PALI SOC. COOP.

  Italien

  Virksomheden EDIL PALI SOC. COOP., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den opererer også inden for perforation, boring og udgravning af brønde, vedligeholdelse artesiske brønde, vandbrønde til privat brug, og vandbrønde til industriel brug brancherne. Den er baseret i Ceccano, Italien.

 9. SANA FONDATIONS

  Belgien

  Virksomheden SANA FONDATIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den opererer også inden for Boring, Boring, og Γεωθερμία brancherne. Den er baseret i Naninne, Belgien.

 10. ECOFORAGE

  Belgien

  Virksomheden ECOFORAGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for boring i klipper, og boring af brønde brancherne. Den er baseret i Baillonville, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis