• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • boring - stål og metaller

Resultater for

Boring - stål og metaller - Import eksport

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Emsil blev grundlagt i Rumænien i 1995 og designede, producerede og solgte i starten CNC-maskinværktøj. Det første CNC-maskinværktøj blev installeret i Finland i 1997. Emsils strategi var at diversificere og udvide sine kapaciteter inden for produktionen af en bred vifte af produkter inden for en bred vifte af industrier. Emsil er en åben virksomhed og påtager sig tekniske udfordringer, uanset om det er inden for maskinværktøj eller svejsning og ståfremstilling, og er i gang med at blive en stærk leverandør og partner for sine kunder over tid. Af disse årsager ekspanderede Emsil i 2007. Gemils fokus var på svejsning af store stålprodukter for at dække efterspørgslen efter sådanne tjenester. Desuden begyndte Emsil med at skifte produktionen af hovedkomponenter til maskinværktøj fra støbt stål til kulstofstålsvejsede strukturer. Siltech, den tredje virksomhed, blev dannet i 2007 til at rådgive og blev i sidste ende omdannet til en virksomhed inden for stålfremstilling i 2012. I dag er Siltech etableret i Aiud, den tredje lokalitet. I 2011 købte Emsil en fransk teknikvirksomheds rumænske datterselskab og gik ind i luftfartsindustrien. Hovedprodukterne, vi fremstiller, er enheder og stålkonstruktioner til montage af flykomponenter. I dag er vi aktive i 3 rumænske byer, fremstiller højteknologisk CNC-maskinværktøj og stålprodukter i kulstofstål og rustfrit stål. Vi arbejder inden for følgende industrier: søfart, energi, olie&gas, luft- og verdensrum, transport og vakuum.

 2. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Boring - stål og metaller, mekanisk præcisionsbearbejdning, Boring - stål og metaller, mekanisk bearbejdning på bestilling, og drejning af metal brancherne. Den er baseret i Corbetta, Italien.

 3. BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Geseke, Tyskland.

 4. ASCENTA INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCENTA INTERNATIONAL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Emmerich Am Rhein, Tyskland.

 5. PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wittibreut, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Straubenhardt, Tyskland.

 2. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Gevindskæring - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Aluminium og aluminiumslegeringer, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Pisogne, Italien.

 3. GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Schlieren, Schweiz.

 4. SCARONI DOMENICO & C. SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCARONI DOMENICO & C. SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Boring - stål og metaller, mekanisk præcisionsbearbejdning, udboring af metal, Boring - stål og metaller, affedtning af metaller, og smedning af metal brancherne. Den er baseret i Nuvolento, Italien.

 5. MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Bräunlingen, Tyskland.

 1. FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Höhnhart, Østrig.

 2. 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Leuzigen, Schweiz.

 1. F. GÜNTER GES.MBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden F. GÜNTER GES.MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Enzesfeld-Lindabrunn, Østrig.

 2. SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Bad Rodach, Tyskland.

 3. MTP KERSCHBAUMER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MTP KERSCHBAUMER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Piberbach, Østrig.

 4. ROUILLER + HIRT AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROUILLER + HIRT AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Neuenegg, Schweiz.

 5. HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Bad Urach, Tyskland.

 6. PERNDORFER MASCHINENBAU KG

  Østrig

  Hjertelig velkommen hos Perndorfer Maschinenbau KG. I mere end 30 år har vores firma leveret industriel teknologi af høj kvalitet inden for vandstråleskæremaskiner samt vandgenvindingssystemer. Vi tilbyder vandstråleskæremaskiner i portaldesign og i cantilever-design for en vellykket bearbejdning af overflader større end 2000 mm. Formålet med en vandstråleskæremaskine er at skære arbejdsemner ved hjælp af højtryksvandstråler. Ved 3D-vandstråleskæring anvendes en højtryksvandstråle med op til 6000 bar og udgangshastigheder på op til 1000 m/s. Vores specielle vandstråleskæresystemer kan bruges som rørskæremaskiner. Vores vandstråleskæremaskiner er udelukkende udstyret med de bedste højtrykspumper og komponenter. Vores tilbud: Koncept, udvikling, produktion af vandstråleskæresystemer 2D/3D, rene vandstråleskæresystemer, speciel maskinkonstruktion. Mekaniske kontraktbearbejdninger. Fremstilling af komponenter. Prototyper.

 7. LASER XENIA

  Tyskland

  Virksomheden LASER XENIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 8. HEGEDÜS E.K.

  Tyskland

  Virksomheden HEGEDÜS E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Ostfildern, Tyskland.

 1. IMTECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden IMTECH GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Boring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Bad Dürrheim, Tyskland.

 2. TSCHUDIN + HEID AG

  Schweiz

  Virksomheden TSCHUDIN + HEID AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Boring - stål og metaller, CNC-drejede emner i titanium, Drejedele i messing, Automatdrejedele, og Boring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Waldenburg, Schweiz.

 3. NOVA STEEL

  Tyrkiet

  Virksomheden NOVA STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for styr i stål og aluminium, bøjning af stål, Let stålkonstruktion, og Metalkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Osmaniye, Tyrkiet.

 4. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Ungarn

  Virksomheden KORMOS ÉS FIAI KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigvarer i metal branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, og Boring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Ordacsehi, Ungarn.

 5. K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Halver, Tyskland.

 6. CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN

  Tyskland

  Virksomheden CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Genthin, Tyskland.

 7. TVB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TVB GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Murnau, Tyskland.

 8. F.M. LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italien

  Virksomheden F.M. LAVORAZIONI MECCANICHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Boring - stål og metaller, udfræsning af metal, udboring af metal, Boring - stål og metaller, og drejning af metal brancherne. Den er baseret i Berzo Inferiore, Italien.

 9. MAMMUT WERKZEUGMASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAMMUT WERKZEUGMASCHINENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Boring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Langenzenn, Tyskland.

 10. GANTER & NEHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GANTER & NEHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for udboring af metal brancherne. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Boring - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

31.342 Virksomheder