• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bor- tryklufts-

Resultater for

Bor- tryklufts- - Import eksport

 1. PROJECT DRILL

  Italien

  Verified by europages badge

  Handel med nye og bearbejdede maskiner og udstyr til perforering til brønde, pæle, mikropæle, stikprøver. Slampumper, rotationshoveder, skruestik, ankerspil. Borerig, boremaskiner, pumper, alle forsynet med overensstemmelsescertificering og CE-mærke, godkendelses- og typegodkendelsessager. Assistance på byggepladser og reparation med specialiseret personale. Salg af 100 % istandsatte og funktionsdygtige maskiner i hele verden.

 2. OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO

  Tyrkiet

  Ozdoken landbrugsmaskiner, der blev grundlagt i 1976, er i konstant udvikling og har et erfarent team. Nowadaysins moderne efterbehandling for landbruget sker hurtigt og i tide. Med en ny innovativ produktionsteknik er det muligt at have en kvalificeret produktion på kort tid på et område. Ozdoken producerer landbrugsmaskiner i 4 fabrikker med computerstyret CNC borde, plasma&lazer skæringsteknikker, robotsvejsning og malerkabiner i høj kvalitet.

 3. AMCAL

  Belgien

  Virksomheden AMCAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Bor, tryklufts-, Boring af brønde, Bor, tryklufts-, pumper, Boring af brønde, og installering af pumper brancherne. Den er baseret i Lichtervelde, Belgien.

 4. IHL

  Tyskland

  Virksomheden IHL, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Hamre, tryklufts-, Cylindre, tryklufts-, Samlinger, tryklufts-, Bor, tryklufts-, Hamre, tryklufts-, Cylindre, tryklufts-, Samlinger, tryklufts-, og Bor, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 5. BTC GMBH PRODUCTION TOOLS

  Tyskland

  Virksomheden BTC GMBH PRODUCTION TOOLS, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Trykluftsystemer og redskaber, Bor, tryklufts-, Trykluftsinstallationer, Kompressorer, Trykluftsystemer og redskaber, Bor, tryklufts-, Trykluftsinstallationer, og Kompressorer brancherne. Den er baseret i Appenweier, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VERMEER BENELUX

  Holland

  Virksomheden VERMEER BENELUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Bulldozere og planeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Bor, tryklufts-, Byggemaskiner, og Bor, tryklufts- brancherne. Den er baseret i 's-Heer Arendskerke, Holland.

 2. KAPALIN BIOSCIENCES INC.

  Indien

  Virksomheden KAPALIN BIOSCIENCES INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for neurokirurgi brancherne. Den er baseret i Jaipur, Indien.

 3. AIRTOOL MASCHINEN GMBH

  Østrig

  Virksomheden AIRTOOL MASCHINEN GMBH, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Bor, tryklufts-, elektriske skruetrækkere, pneumatiske skruer, og Bor, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Wels, Østrig.

 4. OKS OTTO KLEIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OKS OTTO KLEIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftbremser branchen. Den opererer også inden for Bor, tryklufts-, og Bor, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Kreuztal, Tyskland.

 5. KLEMM BOHRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KLEMM BOHRTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Bor, tryklufts-, og Bor, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Drolshagen, Tyskland.

 1. I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN

  Danmark

  Virksomheden I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Bor, tryklufts-, og Bor, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Blommenslyst, Danmark.

 2. NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Bor, tryklufts-, og Bor, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Coswig, Tyskland.

 1. CARSTENS & LARSEN A/S

  Danmark

 2. LICHT A/S

  Danmark

 3. C.S.F. DI BASTA NICOLA

  Italien

 4. PREMIER HYDRAULICS & PNEUMATICS

  Det Forenede Kongerige

 5. VACO FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vaco propose tilbyder gennem sit netværk af sælgere over hele Frankrig et udvalg af skæreredskaber (bor, fræsere, skruebor, gevindskærere...) HSS, kulstof og CBN. Vi udstyrer også jeres værktøjsmaskiner med fastspændingsapparater, vertikal og horisontal fastgørelsesblok samt fastspændingsanordninger. Vi har desuden distribueret VALCUT trepaner i mere end fyrre år. Produktudvalg fordel på 4 produktserier: værktøj til metal, værktøj til rustrfrit stål, værktøj til metrologi og værktøj til byggesektoren. VACO France tilbyder et stort udvalg af innovative redskaber af høj kvalitet til bearbejdning af metaller samt udstyr til værktøjsmaskiner.