• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bor- træarbejde

Resultater for

Bor- træarbejde - Import eksport

 1. PAUL OTT GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH er et familiefirma med årtiers knowhow inden for maskinkonstruktion. Vi udvikler og bygger specialmaskiner til træbearbejdning. Fra stålkonstruktioner til slutmontering og indstilling udføres arbejdstrinene på de to fabrikker i Lambach. OTT står for præcise løsninger inden for kantlimning. Kunderne er snedkerier og møbelindustri, både i ind- og udland. Vi er en førende producent af førsteklasses kantlimningsmaskiner.

 2. VKM TRADE GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VKM TRADE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den opererer også inden for træbearbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 3. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, træbearbejdningsmaskiner, savning, Bor, træarbejde, og høvlemaskiner brancherne. Den er baseret i Krauchenwies, Tyskland.

 4. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

  Tyskland

  Virksomheden EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Todtnau, Tyskland.

 5. AYZA MIZRAK

  Tyrkiet

  Virksomheden AYZA MIZRAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SELECT

  Holland

  Virksomheden SELECT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Bor, træarbejde, værktøj til træarbejde, og træforarbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Esbeek, Holland.

 2. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den opererer også inden for Træpudsningsmaskiner, Træarbejde - maskiner og udstyr, Høvlebænke, automatiske, Træfiner - maskiner og udstyr, Træpudsningsmaskiner, Træarbejde - maskiner og udstyr, Høvlebænke, automatiske, og Træfiner - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Enger, Tyskland.

 3. DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR

  Tyskland

  Virksomheden DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Gummiprodukter, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, Stoffer, Bor, træarbejde, Gummiprodukter, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, og Stoffer brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. AGRO-ROL-MET

  Polen

  Virksomheden AGRO-ROL-MET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Koło, Polen.

 5. LEKIS UAB

  Litauen

  Virksomheden LEKIS UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 1. ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH

  Østrig

  Virksomheden ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den opererer også inden for Plastgulvbelægning, Træprodukter, Møblering, træ-, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, Plastgulvbelægning, Træprodukter, Møblering, træ-, og Møblering - tilbehør og pyntegenstande brancherne. Den er baseret i Wals, Østrig.

 2. SHARP TOOLS SRL

  Rumænien

  Virksomheden SHARP TOOLS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den opererer også inden for savklinger, og kniv brancherne. Den er baseret i SACELE, Rumænien.

 1. PHILIPS CONSTANT

  Belgien

  Virksomheden PHILIPS CONSTANT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, Bor, træarbejde, og Knusning - træbearbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Puurs, Belgien.

 2. CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS

  Kina

  Virksomheden CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Bor, træarbejde, og komplette linjer til træbearbejdning brancherne. Den er baseret i Chengdu, Kina.

 3. HARRISON SAW & TOOL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HARRISON SAW & TOOL LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Rossendale, Det Forenede Kongerige.

 4. BIRKETT CUTMASTER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BIRKETT CUTMASTER LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Cleckheaton, Det Forenede Kongerige.

 5. C.M. MACCHINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden C.M. MACCHINE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Træfiner - maskiner og udstyr, Bor, træarbejde, og Træfiner - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Thiene, Italien.

 6. B & N ROBERTSON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden B & N ROBERTSON LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Dumfries, Det Forenede Kongerige.

 7. BRUSA & GARBOLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BRUSA & GARBOLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Træfiner - maskiner og udstyr, Bor, træarbejde, og Træfiner - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Verbania, Italien.

 8. AIR TOOLS NORTHERN

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AIR TOOLS NORTHERN, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Durham, Det Forenede Kongerige.

 1. INDUSTRIAL TOOL SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INDUSTRIAL TOOL SUPPLIES, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Loughton, Det Forenede Kongerige.

 2. LANCASHIRE SAW CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LANCASHIRE SAW CO LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Blackburn, Det Forenede Kongerige.

 3. ANGLIA TOOL CENTRE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANGLIA TOOL CENTRE, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Bury St. Edmunds, Det Forenede Kongerige.

 4. GREDA

  Italien

  Virksomheden GREDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Træfiner - maskiner og udstyr, Bor, træarbejde, og Træfiner - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mariano Comense, Italien.

 5. MULTIFIX SUPPLY CO

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MULTIFIX SUPPLY CO, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Sidcup, Det Forenede Kongerige.

 6. HANGZHOU MINGZHU TOOLS CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden HANGZHOU MINGZHU TOOLS CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Fuyang, Kina.

 7. POWER TOOLS UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden POWER TOOLS UK LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 8. ELCOCK'S LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ELCOCK'S LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i York, Det Forenede Kongerige.

 9. KINGTOOLS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KINGTOOLS, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Rushden, Det Forenede Kongerige.

 10. HEALY'S THE TOOL SPECIALIST

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HEALY'S THE TOOL SPECIALIST, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i St. Albans, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis