• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bor- træarbejde

Resultater for

Bor- træarbejde - Import eksport

 1. PAUL OTT GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH er et familiefirma med årtiers knowhow inden for maskinkonstruktion. Vi udvikler og bygger specialmaskiner til træbearbejdning. Fra stålkonstruktioner til slutmontering og indstilling udføres arbejdstrinene på de to fabrikker i Lambach. OTT står for præcise løsninger inden for kantlimning. Kunderne er snedkerier og møbelindustri, både i ind- og udland. Vi er en førende producent af førsteklasses kantlimningsmaskiner.

 2. VKM TRADE GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VKM TRADE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den opererer også inden for træbearbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 3. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, træbearbejdningsmaskiner, savning, Bor, træarbejde, og høvlemaskiner brancherne. Den er baseret i Krauchenwies, Tyskland.

 4. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

  Tyskland

  Virksomheden EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Todtnau, Tyskland.

 5. AYZA MIZRAK

  Tyrkiet

  Virksomheden AYZA MIZRAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SELECT

  Holland

  Virksomheden SELECT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Bor, træarbejde, værktøj til træarbejde, og træforarbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Esbeek, Holland.

 2. DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR

  Tyskland

  Virksomheden DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Gummiprodukter, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, Stoffer, Bor, træarbejde, Gummiprodukter, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, og Stoffer brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. LEKIS UAB

  Litauen

  Virksomheden LEKIS UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 4. SHARP TOOLS SRL

  Rumænien

  Virksomheden SHARP TOOLS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den opererer også inden for savklinger, og kniv brancherne. Den er baseret i SACELE, Rumænien.

 5. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den opererer også inden for Træpudsningsmaskiner, Træarbejde - maskiner og udstyr, Høvlebænke, automatiske, Træfiner - maskiner og udstyr, Træpudsningsmaskiner, Træarbejde - maskiner og udstyr, Høvlebænke, automatiske, og Træfiner - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Enger, Tyskland.

 1. ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH

  Østrig

  Virksomheden ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den opererer også inden for Plastgulvbelægning, Træprodukter, Møblering, træ-, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, Plastgulvbelægning, Træprodukter, Møblering, træ-, og Møblering - tilbehør og pyntegenstande brancherne. Den er baseret i Wals, Østrig.

 2. AGRO-ROL-MET

  Polen

  Virksomheden AGRO-ROL-MET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor, træarbejde branchen. Den er baseret i Koło, Polen.

 1. PHILIPS CONSTANT

  Belgien

  Virksomheden PHILIPS CONSTANT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, Bor, træarbejde, og Knusning - træbearbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Puurs, Belgien.

 2. ARTIGLIO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ARTIGLIO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Bor, træarbejde, Træ - savet og behandlet, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Soliera, Italien.

 3. INDUSTRIAL TOOL SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INDUSTRIAL TOOL SUPPLIES, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. GLOWBAR SUPPLIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLOWBAR SUPPLIES LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i St. Helens, Det Forenede Kongerige.

 5. J.W. HIRE & SALES LTD

  Irland

  Virksomheden J.W. HIRE & SALES LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Elektricitetsgeneratorer, Bor, træarbejde, og Elektricitetsgeneratorer brancherne. Den er baseret i Dublin, Irland.

 6. BIRKETT CUTMASTER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BIRKETT CUTMASTER LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Cleckheaton, Det Forenede Kongerige.

 7. SYDENHAMS HIRE CENTRES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SYDENHAMS HIRE CENTRES, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Weymouth, Det Forenede Kongerige.

 8. KELVIN POWER TOOLS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KELVIN POWER TOOLS LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 1. SUHNER UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SUHNER UK LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Nuneaton, Det Forenede Kongerige.

 2. SAW & TOOLING SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SAW & TOOLING SERVICES, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Loanhead, Det Forenede Kongerige.

 3. B & N ROBERTSON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden B & N ROBERTSON LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Dumfries, Det Forenede Kongerige.

 4. PRIMULTINI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PRIMULTINI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Træfiner - maskiner og udstyr, Bor, træarbejde, og Træfiner - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Marano Vicentino, Italien.

 5. NORTHERN POWER TOOLS & ACCESSORIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NORTHERN POWER TOOLS & ACCESSORIES LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Kendal, Det Forenede Kongerige.

 6. PTS POWER TOOL SERVICES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PTS POWER TOOL SERVICES LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Norwich, Det Forenede Kongerige.

 7. FRAVOL EXPORT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FRAVOL EXPORT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Træfiner - maskiner og udstyr, Bor, træarbejde, og Træfiner - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Vigonza, Italien.

 8. PNEUMATIC TOOLING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PNEUMATIC TOOLING, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i Luton, Det Forenede Kongerige.

 9. GREDA

  Italien

  Virksomheden GREDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bor, træarbejde, Træfiner - maskiner og udstyr, Bor, træarbejde, og Træfiner - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mariano Comense, Italien.

 10. ELCOCK'S LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ELCOCK'S LTD, der opererer inden for Elektriske boremaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Bor, træarbejde, Boring - værktøjsmaskiner, og Bor, træarbejde brancherne. Den er baseret i York, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis