• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bonsai-træer

Resultater for

Bonsai-træer - Import eksport

 1. LUXURYTREES.COM®

  Østrig

  Virksomheden LUXURYTREES.COM®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Frugttræer, Bonsai-træer, landskabsarkitektur, Ung planter i potter, Frugttræer, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i St. Johann In Tirol, Østrig.

 2. MB MAŽAS MEDIS

  Litauen

  Virksomheden MB MAŽAS MEDIS, er en Detailsalg, der opererer inden for Bonsai-træer branchen. Den opererer også inden for pre-bonsai brancherne. Den er baseret i Alytus, Litauen.

 3. RAISIO BONSAI AND GARDEN

  Finland

  Virksomheden RAISIO BONSAI AND GARDEN, er en Detailsalg, der opererer inden for Bonsai-træer branchen. Den opererer også inden for bonsai, gryder og pander, og haveredskaber brancherne. Den er baseret i Raisio, Finland.

 4. ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE

  Tyskland

  Virksomheden ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Sickte, Tyskland.

 5. DE BOLSTER

  Tyskland

  Virksomheden DE BOLSTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Stubenberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DER PALMENMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DER PALMENMANN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Planter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, og Planter brancherne. Den er baseret i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 2. GARTENLAND PRODUKTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GARTENLAND PRODUKTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Aschersleben, Tyskland.

 3. C.P. ONLINESHOP

  Østrig

  Virksomheden C.P. ONLINESHOP, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Köflach, Østrig.

 4. JOSEF SAULE BAUMSCHULEN

  Tyskland

  Virksomheden JOSEF SAULE BAUMSCHULEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Planter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, og Planter brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 5. J.C. MEYER BAUMSCHULEN

  Tyskland

  Virksomheden J.C. MEYER BAUMSCHULEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Havebrug, Bonsai-træer, Planter, Frugter, Havebrug, Bonsai-træer, og Planter brancherne. Den er baseret i Rellingen, Tyskland.

 1. JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR

  Tyskland

  Virksomheden JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Havebrug, Bonsai-træer, Planter, Frugter, Havebrug, Bonsai-træer, og Planter brancherne. Den er baseret i Gundheim, Tyskland.

 2. HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG

  Tyskland

  Virksomheden HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Planteskoler og skovbrug, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Neu-Isenburg, Tyskland.

 1. INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Quedlinburg, Tyskland.

 2. SAMENHAUS MÜLLER

  Tyskland

  Virksomheden SAMENHAUS MÜLLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Keltern, Tyskland.

 3. HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE

  Tyskland

  Virksomheden HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Havebrug, Bonsai-træer, Planter, Frugter, Havebrug, Bonsai-træer, og Planter brancherne. Den er baseret i Ellerhoop, Tyskland.

 4. SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA

  Schweiz

  Virksomheden SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Landquart, Schweiz.

 5. ANDREAS SCHIEL

  Tyskland

  Virksomheden ANDREAS SCHIEL, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Planter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, og Planter brancherne. Den er baseret i Schrecksbach, Tyskland.

 6. HARALD WASSERMANN

  Tyskland

  Virksomheden HARALD WASSERMANN, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Bonsai-træer, Planter, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Bonsai-træer, Planter, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 7. SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K.

  Tyskland

  Virksomheden SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K., er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Aurich, Tyskland.

 8. BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER

  Tyskland

  Virksomheden BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER, er en Detailsalg, der opererer inden for Bonsai-træer branchen. Den opererer også inden for bonsai, og grønne bonsaiplanter brancherne. Den er baseret i Besigheim, Tyskland.

 1. BERINGGAARD APS

  Danmark

  Virksomheden BERINGGAARD APS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede blomster branchen. Den opererer også inden for Bonsai-træer, Blomsterplanter, Drivhusplanter, Grønne planter, Bonsai-træer, Blomsterplanter, Drivhusplanter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Gilleleje, Danmark.

 2. PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG

  Tyskland

  Virksomheden PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Dülmen, Tyskland.

 3. SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER

  Tyskland

  Virksomheden SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Lich, Tyskland.

 4. GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Warendorf, Tyskland.

 5. OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN

  Tyskland

  Virksomheden OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN, er en Distributør, der opererer inden for Bonsai-træer branchen. Den opererer også inden for oliventræ brancherne. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 6. VAN HAGE & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VAN HAGE & CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den opererer også inden for Grønne planter, Blomsterplanter, Bonsai-træer, Drivhusplanter, Grønne planter, Blomsterplanter, Bonsai-træer, og Drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Ware, Det Forenede Kongerige.

 7. INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID

  Spanien

  Virksomheden INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID, er en Distributør, der opererer inden for Bonsai-træer branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 8. ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI

  Polen

  Virksomheden ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI, der opererer inden for Bonsai-træer branchen. Den opererer også inden for bonsai brancherne. Den er baseret i SULECIN, Polen.

 9. P. J. SCHMIDT

  Tyskland

  Virksomheden P. J. SCHMIDT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Bonsai-træer, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i Quedlinburg, Tyskland.

 10. BONSAI COLOREDORIENTE

  Italien

  Virksomheden BONSAI COLOREDORIENTE, er en Detailsalg, der opererer inden for Bonsai-træer branchen. Den opererer også inden for bonsai, og pre-bonsai brancherne. Den er baseret i Mestre, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis