• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bomuldsplanter

Resultater for

Bomuldsplanter - Import eksport

 1. FARNICO

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Farnico er førende inden for bomuldsbranchen gennem bæredygtighed, og understøtter lokale landmænd samtidig med de avler enestående, biologisk bomuld. Grundlagt i 2020 af Sergej Nicolaisen for at adressere udfordringerne i udviklingslandene, samarbejder vi med landmænd i Tadsjikistan, og prioriterer bæredygtige praksisser for fremtidig høst. Et samarbejde med os giver tekstilvirksomheder adgang til etisk indkøbt, premium økologisk bomuld, som tydeligt angiver vores forpligtelse til integritet og bæredygtighed

 2. SINIRLI SORUMLU TARIS PAMUK VE YAGLI TOH TAR SATIS KOOPERA BIRLIGI

  Tyrkiet

  Virksomheden SINIRLI SORUMLU TARIS PAMUK VE YAGLI TOH TAR SATIS KOOPERA BIRLIGI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Bomuldsplanter, Tørrede frugter, og Bomuldsplanter brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. JUF MALSING IMPEX

  Singapore

  Virksomheden JUF MALSING IMPEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Bomuldsplanter branchen. Den er baseret i Singapore, Singapore.

 4. ERTÜRK PAMUK VE ÜZÜM ISL. ITH. IHR. TIC. VE SAN. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ERTÜRK PAMUK VE ÜZÜM ISL. ITH. IHR. TIC. VE SAN. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Bomuldsplanter, og Bomuldsplanter brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 5. KADIOGLU TARIM TICARET VE SANAYI A S

  Tyrkiet

  Virksomheden KADIOGLU TARIM TICARET VE SANAYI A S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilplanter branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Bomuldsplanter, Tørrede frugter, og Bomuldsplanter brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. E.G.CARACATSANIS LTD

  Grækenland

  Virksomheden E.G.CARACATSANIS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilplanter branchen. Den opererer også inden for Bomuldsplanter, Porcelæn, bordservice, Bomuldsplanter, og Porcelæn, bordservice brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 2. S.K.INTERNATIONAL

  Indien

  Virksomheden S.K.INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilplanter branchen. Den opererer også inden for Bomuldsplanter, og Bomuldsplanter brancherne. Den er baseret i Ludhiana, Indien.

 3. WHITE GOLD

  Ægypten

  Virksomheden WHITE GOLD, er en Underleverandør, der opererer inden for Bomuldsplanter branchen. Den er baseret i Desouk, Ægypten.

 4. OUSSOULTZOGLOU NICOLAOS & CO O.E.

  Grækenland

  Virksomheden OUSSOULTZOGLOU NICOLAOS & CO O.E., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bomuldsplanter branchen. Den er baseret i Imathia, Grækenland.

 5. KAFANTARIS - PAPAKOSTAS S.A.

  Grækenland

  Virksomheden KAFANTARIS - PAPAKOSTAS S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bomuldsplanter branchen. Den er baseret i Karditsa, Grækenland.

 1. COPAIS COTTON INDUSTRY J. E. BARBADIMOS CO.

  Grækenland

  Virksomheden COPAIS COTTON INDUSTRY J. E. BARBADIMOS CO., der opererer inden for Bomuldsplanter branchen. Den er baseret i Orchomenos, Grækenland.

 2. ALGODONERA BLANCA PALOMA SA

  Spanien

 1. ALTRO WARENHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

 2. MIROGLIO BULGARIA E O O D

  Bulgarien

 3. PROA, PAULO BATISTA

  Portugal

 4. UNION OF AGRICULTURAL COOPERATIVES OF LACONIA LLC

  Grækenland

 5. GLOBAL TEXTILE

  Usbekistan

  Global Textile Group er en af de største tekstilvirksomheder i Uzbekistan, som specialiserer sig i garn og strikkede tekstiler. Virksomheden dyrker deres egen bomuld med den seneste drypvandingsteknologi, og har deres egne bomuldsplanter. Virksomheden er udstyret med højkvalitetsmaskiner fra velkendte fabrikanter som Rieter, Uster, Mayer&Cie, Thies, Santex, Osthoff Senge, Mario Crosta, Ferarro, Corino, Odesi og Bahar.