• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blyplader og bånd

Resultater for

Blyplader og bånd - Import eksport

 1. JL GOSLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH har i mere end hundrede år været ekspert inden for forarbejdning af bly, tin og deres legeringer, på produktionsstedet Goslar. Vi leverer banebrydende produkter og personlig service fra vores 3 forretningsområder inden for strålebeskyttelse, apparatteknik og anoder, til krævende kunder over hele verden indenfor industrien og forskning. Vores succeshistorie er baseret på vores filosofi, som vi kompromisløst følger. Vi kombinerer det bedste indenfor innovation, med en følelse af tradition. Hos os er du IN SAFE HANDS. Vi arbejder konstant på at finde løsninger, der er endnu sikrere, mere effektive, mere økonomiske og mere miljøvenlige. Modige nye tilgange har i dag gjort det muligt for os at have nogle eksklusive teknologier, der gør os til efterspurgte partnere i både ind-og udland. Menneskerne bag, samt deres høje serviceniveau, som de bruger hver dag, understøttet af avanceret teknologi og personlig know-how, gør os i stand til at servicere alle markeder.

 2. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLTON-WEB ROLING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den er baseret i Freren, Tyskland.

 3. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAM LAVORAZIONE PIOMBO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, bly og legeringer, Blyplader og bånd, legeringer tin-bly, og blyplader brancherne. Den er baseret i Collegno, Italien.

 4. PTB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PTB SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den er baseret i Wiesbaum, Tyskland.

 5. SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den er baseret i Wolfenbüttel, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi er en klassisk støberivirksomhed. Vores kernekompetence er fremstilling af varer bly og blylegeringer samt af tin og tinlegeringer. Desuden fremstiller vi produkter af diverse plastmaterialer ved sprøjtestøbning. Vores produkter og serviceydelser er bly, blybånd, blytråd, blyvægte, blygranulater, blylegeringer, blyprofiler, blyrør, blyskrot, blyuld, gandinvægte af bly, blyelementer til strålingsbeskyttelse og meget mere.

 2. GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den er baseret i Daliang, Kina.

 3. CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den er baseret i Mülheim-Kärlich, Tyskland.

 4. EKOR KURSUN METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden EKOR KURSUN METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den opererer også inden for blyplader, bly, og bly og legeringer brancherne. Den er baseret i Şehitkamil, Tyrkiet.

 5. ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den opererer også inden for blyplader brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CO.M.E.T.A. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, og Blyplader og bånd brancherne. Den er baseret i Ardea, Italien.

 2. GLOCON METALS LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLOCON METALS LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, stænger i støbejern, bronzeplader i kobber og messing, Blyplader og bånd, og Titaniumstænger brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. GENA METALL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GENA METALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Blyplader og bånd, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Blyplader og bånd brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 2. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Blyplader og bånd, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Blyplader og bånd, og Genbrug og genanvendelse - diverse materialer brancherne. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 3. EURO-K

  Ukraine

  Virksomheden EURO-K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, tin, og Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 4. KORTSA

  Tyrkiet

  Virksomheden KORTSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. DELTA GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden DELTA GROUP, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. KEMMETECH LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KEMMETECH LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, Skum, gummi og plast, Blyplader og bånd, og Skum, gummi og plast brancherne. Den er baseret i Tonbridge, Det Forenede Kongerige.

 7. S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, Elektricitetsgeneratorer, Blyplader og bånd, og Elektricitetsgeneratorer brancherne. Den er baseret i Friesenheim, Tyskland.

 8. UZIMET B.V.

  Holland

  Virksomheden UZIMET B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, og Blyplader og bånd brancherne. Den er baseret i Rijswijk Zh, Holland.

 1. KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ

  Tjekkiet

  Virksomheden KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, Bly og blylegeringer, Blyplader og bånd, og Bly og blylegeringer brancherne. Den er baseret i Pribram, Tjekkiet.

 2. ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blyplader og bånd branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. PAVUSIN D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden PAVUSIN D.O.O., der opererer inden for Tagdækningsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, Bly og blylegeringer, Blyplader og bånd, og Bly og blylegeringer brancherne. Den er baseret i Jastrebarsko, Kroatien.

 4. KC DIEROVNA, SPOL. S R.O.

  Slovakiet

 5. BRITANNIA REFINED METALS LTD

  Det Forenede Kongerige