• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bly og blylegeringer

Resultater for

Bly og blylegeringer - Import eksport

 1. IDEALEX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  IDEALEX har i 30 år designet og forhandlet løsninger til strålingsbeskyttelse, der kan nedsætte strålingsrisici og kontaminering for enkeltpersoner og anlæg. IDEALEX har udviklet løsninger inden for sikker håndtering i kontrollerede områder: Strålingsbeskyttelse, fjernstyrede tænger, kommunikationssystem VOKKERO, handskebokse, komponenter til BAG og hot cell, varmeforseglere og støvsugere til kontrolleret område.

 2. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den er baseret i Halsbrücke, Tyskland.

 3. C:MET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C:MET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Tinplader og bånd, Bly og blylegeringer, tin, Tinlegeringer, hvidmetal, Tinplader og bånd, metalbarrer, runde, og bly brancherne. Den er baseret i Wendelstein, Tyskland.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFALENZINN J. JOST KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lodning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Zink og zinklegeringer, Tinlegeringer, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Zink og zinklegeringer, anoder, og Blødlod brancherne. Den er baseret i Sundern, Tyskland.

 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAM LAVORAZIONE PIOMBO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, bly og legeringer, Blyplader og bånd, legeringer tin-bly, og blyplader brancherne. Den er baseret i Collegno, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for Zink og zinklegeringer, zink, bly, og Zink og zinklegeringer brancherne. Den er baseret i Maastricht, Holland.

 2. EMAG HANDELS - GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EMAG HANDELS - GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den er baseret i Klagenfurt Am Wörthersee, Østrig.

 3. LANHIT LTD

  Rusland

  LANHIT LTD er en producent af højrene kemiske forbindelser: uorganiske baser og forbindelser, sjældne jordforbindelser, iodider og andre kemiske produkter til eksport og import. Producenten af kemikalier producerer mere end 400 forskellige forbindelser af 60 elements i det periodiske system, baseret på sin egen R&D: vandfrie og ultra tørre metalhalogenider (klorider, bromider, iodider) i form af krystaller, som pulver, i monodispergeret granulat (kugler); sjældne metalforbindelse (oxider, halogenider, karbonater, nitrater, sulfater, acetater, oxalater) med en renhed på 99, 9-99, 999%; højrene metaller og metaloxider, herunder alkalimetaller pakket i ampuller i vakuum. Alle permanente medarbejdere i virksomheden har en universitetsgrad; nøglemedarbejdere har en Ph.d. eller bachelorgrad. Basiskemikalier og derivatprodukter produceret af LANHIT kan anvendes i mange brancher inden for videnskab og teknologi: metallurgi, mikroelektronik og optoelektronik; i organiske synteser osv.

 4. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi er en klassisk støberivirksomhed. Vores kernekompetence er fremstilling af varer bly og blylegeringer samt af tin og tinlegeringer. Desuden fremstiller vi produkter af diverse plastmaterialer ved sprøjtestøbning. Vores produkter og serviceydelser er bly, blybånd, blytråd, blyvægte, blygranulater, blylegeringer, blyprofiler, blyrør, blyskrot, blyuld, gandinvægte af bly, blyelementer til strålingsbeskyttelse og meget mere.

 5. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CO.M.E.T.A. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for Blyplader og bånd, og Blyplader og bånd brancherne. Den er baseret i Ardea, Italien.

 1. COM.A.V. SRL

  Italien

  Virksomheden COM.A.V. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glasproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Messing, maling til glas, Bly og blylegeringer, blyprofiler, og Messing brancherne. Den er baseret i Sansepolcro, Italien.

 2. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, Serigrafi, Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, og Serigrafi brancherne. Den er baseret i Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Frankrig.

 1. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for Minedriftstjenester, Bly og blylegeringer, Minedriftstjenester, zink, og Bly og blylegeringer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. MORIN GRAVURE

  Frankrig

  Virksomheden MORIN GRAVURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for bly, gravure, og sikkerhedssegl brancherne. Den er baseret i Collegien, Frankrig.

 3. FONDERIE DE GENTILLY

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE DE GENTILLY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for støberi brancherne. Den er baseret i Ris-Orangis, Frankrig.

 4. PLOMBIER SECOURS

  Schweiz

  Virksomheden PLOMBIER SECOURS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den er baseret i Genève, Schweiz.

 5. EL WAHAB TRADE

  Ægypten

  Virksomheden EL WAHAB TRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den er baseret i 02, Ægypten.

 6. "MEGATEX" LLC

  Ukraine

  Virksomheden "MEGATEX" LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for bly og legeringer, blyakkumulatorer, og bly brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 7. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CHUN & VOLLERIN S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, metallegeringer, og nikkellegering brancherne. Den er baseret i Buccinasco, Italien.

 8. ISOLA

  Frankrig

  Virksomheden ISOLA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den er baseret i Biguglia, Frankrig.

 1. TUSTA TRADING S.L.

  Spanien

  Virksomheden TUSTA TRADING S.L., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for International handel - konsulenter branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, Bly og blylegeringer, Rør og slanger, kobber-, ferrokrom, Kobbertråd og kabler, Bly og blylegeringer, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. METAL BLANC

  Frankrig

  Virksomheden METAL BLANC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den er baseret i Bourg-Fidele, Frankrig.

 3. EL BAT JSC

  Bulgarien

  Virksomheden EL BAT JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Bly og blylegeringer, og Brugte bilbatterier brancherne. Den er baseret i Dolna Banya, Bulgarien.

 4. PIOMBOLEGHE SRL

  Italien

  Virksomheden PIOMBOLEGHE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for blyplader, blylod, arbejde i bly, og bly brancherne. Den er baseret i Brugherio, Italien.

 5. METAL TRADING

  Frankrig

  Virksomheden METAL TRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, zink, og Bly og blylegeringer brancherne. Den er baseret i Saint-Germain-En-Laye, Frankrig.

 6. MALDANER

  Frankrig

  Virksomheden MALDANER, er en Distributør, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Jernlegeringer, Kobber og kobberlegeringer, metalimprægnering, Bly og blylegeringer, Jernlegeringer, og Kobber og kobberlegeringer brancherne. Den er baseret i Les-Clayes-Sous-Bois, Frankrig.

 7. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Blyplader og bånd, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Blyplader og bånd, og Genbrug og genanvendelse - diverse materialer brancherne. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 8. AZOR AMBIENTAL, S.A.

  Spanien

  Virksomheden AZOR AMBIENTAL, S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 9. FENIX METALS SP. Z.O.O.

  Tyskland

  Virksomheden FENIX METALS SP. Z.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, Metaller, ædel- og special-, og Tin- og tinlegeringer brancherne. Den er baseret i Kloster Lehnin, Tyskland.

 10. FORNOVYS SRL

  Italien

  Virksomheden FORNOVYS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for fiskenet brancherne. Den er baseret i Carnago, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis