• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blomsterhandlere - udstyr og materiel

Resultater for

Blomsterhandlere - udstyr og materiel - Import eksport

 1. BLOMSTERHUSET SLAGELSE

  Danmark

  Blomsterhuset Slagelse er en butik, der laver smukke buketter til alle anledninger. Vi forhandler blandt andet kranse, bårebuketter, blomsterdekorationer og adskillige former for blomsterbuketter. Udover at være eksperter i at lave buketter har vi også store udvalg af Vin-Øl-Spiritus, chokolade og andre specialiteter, som kan ses på vores webshop. Webshoppen gør det nemt for dig, som kunde, at navigere rundt i vores udbudte produkter og bestille dem online med hurtig levering. Høj kvalitet og personlig service Vi prioriterer kvalitet, kreativitet og personlig service højt og bestræber os altid på at give vores kunder en god oplevelse i butikken eller ved bestilling gennem webshoppen. Vores medarbejdere er kompetente, passionerede og brænder alle for at udføre et stykke arbejde, der er i overensstemmelse med lige netop dine ønsker. Udbringning af blomster Vi tilbyder blomsterudbringning i Slagelse og nærområdet, hvor vi har vores lokale ekspertise. Derudover udbringer vi blomster til store dele af landet ved nærmere aftale. Se leveringsbetingelser for at finde ud af hvornår du skal bestille din buket. ​Ved spørgsmål, ønsker eller inspiration, er du meget velkommen til at komme ind i butikken i Slagelse eller kontakte os på 58 57 02 30. Læs mere om blomsterhuset og hvad vi kan tilbyde dig her: https: //www.blomsterhuset-slagelse.dk/

 2. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italien

  Import og distribution af afskårne blomster, grene til dekorationer, levering af artikler og tilbehør til blomsterhandlere. Onlinesalg og forsendelse af planter og blomster til hele verden. Planlægning og fremstilling af blomstergaver for virksomheder; fremstilling af unikke blomster- og plantedekorationer til velgørenhedsarbejde; rådgivning og indretning af kontorer, butikker, hoteller og villaer; blomsterdekorationer til ceremonier og events.

 3. MIRYAM FLOWERS SRL

  Italien

  Miryam Blomster srl er en dynamisk og moderne virksomhed med speciale i produktion og import af tilbehør til blomster. Produktion af plast og jernkonstruktioner foregår i Italien, mens som svamp og tilbehør bliver produceret i de europæiske virksomheder med overholdelse af kvalitetsstandarder i Den Europæiske Union. Andre kommercielle produkter importeres direkte fra andre asiatiske lande. Virksomheden er i konstant udvikling med hensyn til innovationer og ideer.

 4. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italien

  Garden Musetti tilbyder professionelle blomsterdekorationer og -buketter med afskårne blomster, blomsterarrangementer til bryllupper og ceremonier, brudebuketter, blomsterdekorationer til begravelse, blomsterpuder og -kroner til begravelser. Køb online, det er meget nemt! Se vores katalog, og vælg et produkt, eller ring til os for at finde det, du har brug for. Herefter giver proceduren mulighed for at betale enten med kreditkort eller med en Paypal-konto.

 5. EUROFLORA SRL

  Italien

  Foreningen har i mere end 30 år været førende inden for engrossalg af blomster, tørrede blomster, kunstige blomster, tilbehør, diverse artikler samt planter. Besøg vores nye websted www.planet.euroflorasrl.it, der udelukkende omhandler planlægning af bryllupper og med visuelle designere, hvor man finder et stort udvalg af genstande, slik og tilbehør for at organisere uforglemmelige begivenheder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TOP ROUWSTUK

  Holland

  Virksomheden TOP ROUWSTUK, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Heemskerk, Holland.

 2. MOMENTS FLORIST

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MOMENTS FLORIST, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for blomsterhandlere, og begravelsesudsmykning brancherne. Den er baseret i Chester, Det Forenede Kongerige.

 3. FLORISTERÍA LOLI

  Spanien

  Virksomheden FLORISTERÍA LOLI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for blomsterkroner brancherne. Den er baseret i Granada, Spanien.

 4. CREAM AND BROWNS FLORIST

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CREAM AND BROWNS FLORIST, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Middlesbrough, Det Forenede Kongerige.

 5. BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 1. ILTA GLOBAL A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden ILTA GLOBAL A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for blomsterkrukker brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. BETSEYS BLOOMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BETSEYS BLOOMS, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for brylupper, demonstrationer, og bedemandsservice brancherne. Den er baseret i Kirkcudbright, Det Forenede Kongerige.

 1. TECKNA BY FASANO

  Belgien

  Virksomheden TECKNA BY FASANO, er en Multi-Category, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Bedemænd - rekvisitter, bånd til blomsterhandlere, bånd til printere, film til trykning, og Bedemænd - rekvisitter brancherne. Den er baseret i Overijse, Belgien.

 2. GÖRGES GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden GÖRGES GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for kopiering af etiketter, pergamentpapir, visitkort, og selvklæbende etiketter brancherne. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 3. PFLANZWERK

  Tyskland

  Virksomheden PFLANZWERK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Neukirchen-Vluyn, Tyskland.

 4. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

  Holland

  Virksomheden ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for blomster engros, tilbehør til blomsterhandlere engros, levering til blomsterhandlere engros, og planter engros brancherne. Den er baseret i Honselersdijk, Holland.

 5. ROSE NOIRE

  Belgien

  Virksomheden ROSE NOIRE, er en Distributør, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for blomsterhandlere, og fremstilling af bryllupsbuketter brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 6. HERBS BARCELONA

  Spanien

  Virksomheden HERBS BARCELONA, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 7. GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for tilbehør til blomsterhandlere, bånd til blomsterhandlere, og udstyr til blomsterhandlere brancherne. Den er baseret i Billingham, Det Forenede Kongerige.

 8. FLOWERS & PLANTS CO.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FLOWERS & PLANTS CO., er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for blomsterdekorationer, forestillinger til bryllupper, og kunstige planter brancherne. Den er baseret i Kensington-London, Det Forenede Kongerige.

 1. LARA ANDALUCÍA S.A.

  Spanien

  Virksomheden LARA ANDALUCÍA S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for tilbehør til blomsterhandlere engros, artikler til blomsterhandlere, udstyr til lokaler, og møbeltilbehør brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 2. H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for pyntegenstande, og gaveartikler brancherne. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. I.S. SUNDRIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden I.S. SUNDRIES, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Blomster, og Blomster brancherne. Den er baseret i Peterborough, Det Forenede Kongerige.

 4. FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA

  Spanien

  Virksomheden FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 5. ATREZO FLORISTAS

  Spanien

  Virksomheden ATREZO FLORISTAS, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Granada, Spanien.

 6. ROSES ONLY LONDON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROSES ONLY LONDON, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. MAISON BEAUFRERE

  Frankrig

  Virksomheden MAISON BEAUFRERE, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 8. FLOWER DELIVERY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FLOWER DELIVERY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 9. EL JARDÍ D'ESTHER

  Spanien

  Virksomheden EL JARDÍ D'ESTHER, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den er baseret i Xàtiva, Spanien.

 10. FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION

  Schweiz

  Virksomheden FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for dekorationer til bryllupper, og fremstilling af bryllupsbuketter brancherne. Den er baseret i Lausanne, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis