• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blomsterhandlere - udstyr og materiel

Resultater for

Blomsterhandlere - udstyr og materiel - Import eksport

 1. BLOMSTERHUSET SLAGELSE

  Danmark

  Blomsterhuset Slagelse er en butik, der laver smukke buketter til alle anledninger. Vi forhandler blandt andet kranse, bårebuketter, blomsterdekorationer og adskillige former for blomsterbuketter. Udover at være eksperter i at lave buketter har vi også store udvalg af Vin-Øl-Spiritus, chokolade og andre specialiteter, som kan ses på vores webshop. Webshoppen gør det nemt for dig, som kunde, at navigere rundt i vores udbudte produkter og bestille dem online med hurtig levering. Høj kvalitet og personlig service Vi prioriterer kvalitet, kreativitet og personlig service højt og bestræber os altid på at give vores kunder en god oplevelse i butikken eller ved bestilling gennem webshoppen. Vores medarbejdere er kompetente, passionerede og brænder alle for at udføre et stykke arbejde, der er i overensstemmelse med lige netop dine ønsker. Udbringning af blomster Vi tilbyder blomsterudbringning i Slagelse og nærområdet, hvor vi har vores lokale ekspertise. Derudover udbringer vi blomster til store dele af landet ved nærmere aftale. Se leveringsbetingelser for at finde ud af hvornår du skal bestille din buket. ​Ved spørgsmål, ønsker eller inspiration, er du meget velkommen til at komme ind i butikken i Slagelse eller kontakte os på 58 57 02 30. Læs mere om blomsterhuset og hvad vi kan tilbyde dig her: https: //www.blomsterhuset-slagelse.dk/

 2. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italien

  Import og distribution af afskårne blomster, grene til dekorationer, levering af artikler og tilbehør til blomsterhandlere. Onlinesalg og forsendelse af planter og blomster til hele verden. Planlægning og fremstilling af blomstergaver for virksomheder; fremstilling af unikke blomster- og plantedekorationer til velgørenhedsarbejde; rådgivning og indretning af kontorer, butikker, hoteller og villaer; blomsterdekorationer til ceremonier og events.

 3. MIRYAM FLOWERS SRL

  Italien

  Miryam Blomster srl er en dynamisk og moderne virksomhed med speciale i produktion og import af tilbehør til blomster. Produktion af plast og jernkonstruktioner foregår i Italien, mens som svamp og tilbehør bliver produceret i de europæiske virksomheder med overholdelse af kvalitetsstandarder i Den Europæiske Union. Andre kommercielle produkter importeres direkte fra andre asiatiske lande. Virksomheden er i konstant udvikling med hensyn til innovationer og ideer.

 4. EUROFLORA SRL

  Italien

  Foreningen har i mere end 30 år været førende inden for engrossalg af blomster, tørrede blomster, kunstige blomster, tilbehør, diverse artikler samt planter. Besøg vores nye websted www.planet.euroflorasrl.it, der udelukkende omhandler planlægning af bryllupper og med visuelle designere, hvor man finder et stort udvalg af genstande, slik og tilbehør for at organisere uforglemmelige begivenheder.

 5. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italien

  Garden Musetti tilbyder professionelle blomsterdekorationer og -buketter med afskårne blomster, blomsterarrangementer til bryllupper og ceremonier, brudebuketter, blomsterdekorationer til begravelse, blomsterpuder og -kroner til begravelser. Køb online, det er meget nemt! Se vores katalog, og vælg et produkt, eller ring til os for at finde det, du har brug for. Herefter giver proceduren mulighed for at betale enten med kreditkort eller med en Paypal-konto.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MOMENTS FLORIST

  Det Forenede Kongerige

 2. FLORISTERÍA LOLI

  Spanien

 3. TOP ROUWSTUK

  Holland

 4. CREAM AND BROWNS FLORIST

  Det Forenede Kongerige

 5. TECKNA BY FASANO

  Belgien

 1. BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG

  Tyskland

 2. BETSEYS BLOOMS

  Det Forenede Kongerige

 1. PFLANZWERK

  Tyskland

 2. ROSES ONLY LONDON

  Det Forenede Kongerige

 3. GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION

  Schweiz

 5. ROSE NOIRE

  Belgien

 6. LE MIMOSA

  Belgien

 7. FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA

  Spanien

 8. ATREZO FLORISTAS

  Spanien

 1. EL JARDÍ D'ESTHER

  Spanien

 2. LARA ANDALUCÍA S.A.

  Spanien

 3. GÖRGES GMBH & CO.KG

  Tyskland

 4. MAISON BEAUFRERE

  Frankrig

 5. HERBS BARCELONA

  Spanien

 6. FLOWERS & PLANTS CO.

  Det Forenede Kongerige

 7. H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

  Holland

 9. ARBRE À PIVOINES

  Frankrig

 10. MIROFLOR FLORISTIK, GESCHENKE, BASTELBEDARF

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Blomsterhandlere - udstyr og materiel - Import eksport

Antal resultater

1.378 virksomheder