• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blomster

Resultater for

Blomster - Import eksport

 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrig

  Verified by europages badge

  NOVAREV har i dag indtaget pladsen som den førende grossist på det franske hampemarked. Målet med virksomheden er at tilbyde vores professionelle kunder kvalitetsprodukter, tilgængelige priser samt en upåklagelig forbrugeroplevelse, der vil hjælpe dig med at komme ind på det voksende hampemarked. Vi ønsker at dele vores knowhow med flest mulige mennesker ved at blive grossister, idet vi har oplevet en stærk efterspørgsel fra vores private kunder efter de hampeprodukter, som vi har ført i vores HIGH SOCIETY-butikker. Som eksperter i hamp tilbyder vi blomster, pollen, harpikse og andre produkter af høj kvalitet, godkendte og til de bedste priser. Alle produkter fra NOVAREV er resultatet af en upåklagelig proces, som vi kontrollerer fra a til z, fra udvælgelsen af hampefrø til tilfedsstillelsen af den endelige slutkunde. Du kan tilbyde dine kunder kvalitetsprodukter, der bygger på en høj ekspertise og et unikt knowhow, ved at vælge hampeprodukter fra NOVAREV. Vores blomster, harpikse og pollen er af en fremragende kvalitet, med exceptionelle duftpyramider til kundernes store tilfredsstillelse. Kontakt os gerne for at få yderligere informationer!

 2. KRAEUTERLAND LTD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CBD-salgspartnere og -grossister profiterer af førsteklasses mærkeprodukter og attraktive handelsmargener. Uanset, om du vil optage vores CBD-produkter fra Hanftasia, Don Canna eller Hanfosan i dit sortiment eller om du udforme produkterne individuelt – vi er din CBD-olieproducent og -grossist i Tyskland. Vores naturprodukter udvindes af de bedste hampeplanter. Overbevis dine kunder med førsteklasses produkter ved at bive CBD-salgspartner af Kräuterland. Vi garanterer topkvalitet og fremragende service! Som CBD-engroshandel und -salgspartner har du fordele som fx favorable indkøbspriser, som du kan give videre til dine kunder. Vi garanterer en høj kvalitet af vores CBD-naturprodukter, som er fri for pesticider, fungicider og herbicider, selvfølgelig er laboratorietestede og fremstilles i Tyskland. Vi udvikler hele tiden nye produkter og sikrer, at vores udbud svarer til markedsbehovet. Overbevis dine kunder med vores førsteklasses produkter! Kräuterland Ltd. er en virksomhed med hovedkontor i Voroklini (Cypern) og er en CBD-olieproducent, CBD-grossist og topudbyder af CBD-produkter. Vi producerer vores premium mærker Hanfosan og Hanftasia på vores eget produktionssted i Hessen og udbyder førsteklasses produkter til små priser. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os i vores backoffice i Berlin og Voroklini.

 3. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAKESPACE - PRODUITS BIO, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Velvære og fitness, Blomster, Vegetabilske olier, Drikkevarer, fødevarer/drikkevarer - en gros og detail, Fødevareproducent, Velvære og fitness, olier til massage, og naturkosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Blomster, Blomster, prydplanter, POTTEPLANTER, blomster i potter, og mini forever rosenbuske brancherne. Den er baseret i El Masnou-Barcelona, Spanien.

 5. FRANCE FLEURS

  Frankrig

  FRANCE FLEURS er en familiedrevet virksomhed grundlagt i 1993 i Bordeaux. Vi er en fransk grossist i friske, tørrede og præserverede blomster og henvender os især til professionelle, hvilket vi har gjort i efterhånden 3 generationer. Vi udvælger de smukkeste produkter og tilbyder engrossalg af vores blomster til små priser. Vi har gennem mange år oparbejdet et stærkt bånd til vores producenter og leverandører for at kunne kræve den allerbedste kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af artikler til professionelle: - franske blomster - friske, afskårne blomster - diverse grønt løv - tørrede blomster - præserverede blomster. Vores produkter sendes som bundter eller pakkes efter kundeønske. Vi tilpasser os altid kundens ønske. - Har du brug for 10.000 bomuldsgrene? - Ønsker du at udsmykke butiksruder med hundredvis af tørrede blomster fremstillet efter mål? - Vil du distribuere 50.000 individuelt indpakkede roser i anledning af Mors Dag? Mulighederne er uendelige. Bed os om et pristilbud. Vores topprioritet er at tilfredsstille kunden. Vores mål er at give fortrinsret til franske produkter og forsvare vores havebrug for at fremme vore producenters arbejde. Vi tilbyder engrospriser uden andre mellemled. FRANCE FLEURS er de professionelles blomstergrossist i Frankrig og i hele Europa.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AMAGER BLOMSTER

  Danmark

  Hos Amager Blomster vil vi gerne give dig mulighed for at få blomster bragt ud alle dage. Og med "alle dage", så mener vi ALLE DAGE. Derfor tager vi også imod ordrer og bringer blomster ud i alle weekender og på helligdage. Vi ønsker nemlig at give mulighed for, at du kan glæde dine nærmeste hver eneste dag. Hos Amager Blomster kan du købe alt lige fra få røde roser til fyldige farverige buketter. Om anledningen er en forlovelsesdag, en fødsel eller noget mere trist, så som en begravelse - så har vi det du skal bruge. Og vi tager gerne i mod dine ønsker, og designer en buket der er individuelt tilpasset til dine præferencer eller smagen hos den du gerne vil give blomsterne til. Skal du have blomster bragt ud på Frederiksberg, i Valby, Hvidovre, Brønshøj, Vanløse eller et helt andet sted i Købehavn? Intet problem: Vi leverer i hele Storkøbenhavn! Kig endelig ind på vores hjemmeside www.amagerblomster.dk og se vores store udvalg af blomster, buketter og andet godt.

 2. LAVENDELGÅRDEN

  Danmark

  Lavendelgården er en blomsterhandler i Bjæverskov, som ligger nær Ejby og Køge. Vi har i butikken næsten alle slags blomster, og har vi ikke dem du søger så skaffer vi dem til dig. Vi har blomster til enhver lejlighed i enhver farve, uanset om det er til mors dag, valentinsdag, værtindegave eller bryllup, så har strikker vi en smuk buket sammen, som passer til anledningen. Lavendelgården åbnede den 200 kvadratmeter store blomsterbutik i 2011 og har i dag et stort udvalg af blomster og planter. Herudover har vi gode øl, lækre vine og de bedste chokolader samt forskellige former for brugskunst. Er du på bar bund og ved ikke hvad du skal købe? Vi står altid klar til, at rådgive omkring hvad der passer til anledningen. Herudover lader vi vores kreative evner tale, hvis du ved at du skal have blomster, men ikke ved hvilke der passer til. Har du specifikke ønsker til særlige blomster eller farver, så giv os endelig besked så sørger vi for at have dem, når du skal bruge dem. Vi tager i mod vores kunder med et smil i hyggelige omgivelser med duften af de dejligste blomster.

 3. E-BLOMST.DK

  Danmark

  Vores blomster er valgt grundigt og efter nøje inspektion af hver enkelt stilk. Dette sikrer en lang levetid og en glad modtager der kan nyde blomsterne endnu længere. Blomster fra e-BLOMST.dk er bundet med passion for blomsterbinderi og kærlighed til blomster. I vores sortiment finder du buketter, planter, bårebuketter, blomsterkranse, kistepynt og meget mere unikt designet til alle sæsoner og begivenheder. Send en smuk buket og vær med, til at sprede glæde i København. Du kan med e-BLOMST.dk, nemt sende blomster til hele Storkøbenhavn, alle ugens 7 dage. Vi har blomster til enhver lejlighed så du nemt kan sende en blomsterhilsen, når du vil. Vil du sende blomster samme dag? Ingen problem, bestil din blomster levering inden klokken 12, så leverer vi allerede samme dag. Send bårebuket til kirken og vis din deltagelse i sorgen. En begravelse eller bisættelse er en hård tid for de efterladte, det er derfor en god ide, at sende en hilsen til ceremonien og vise at du deltager i sorgen. Det er også en god måde, at sige et sidste farvel og vise respekt til den afdøde.

 4. HOUSE OF INSPIRATION

  Danmark

  Hos House of Inspiration har vi altid et stort udvalg af friske blomster, buketter, bårebuketter, brudebuketter, flotte planter og fint brugskunst. Uanset om du besøger vores blomsterbutik på Frederiksberg, i Nærum eller i Hvidovre. Så finder du også altid et bredt sortiment af lækre specialiteter som chokolade, øl, vin og andre gourmet delikatesser. Så om du er på udkig efter en fin buket til spisebordet, en værtindegave eller en ‘bare-fordi’-gave. Så finder du det hos House of Inspiration. House of Inspiration er leverandør af blomster og specialiteter, og vi kan klare både store og små leveringer til private såvel som erhvervskunder. Vi laver bedårende brudebuketter, flotte dekorationer og smukke bårebuketter. Du kan også bestille blomster og planter samt ugens buket til virksomheder og firmagaver. Du kan bestille buketter og dekorationer her fra hjemmesiden. Eller du kan besøge os i en af vores fire butikker, hvor du finder blomster og brugskunst i vores inspirerende udstillinger. Vi leverer i hele Danmark og til samtlige lande verden over.

 5. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi er specialiseret i produktion af stauder, prydgræsser, havebregner og urter i beholdere. Vores sortiment omfatter sjældne og usædvanlige stauder - ikke så kendte men lige værdifulde samt høje og lave flerårige planter ideelle til solrige og skyggefulde områder. Vi tilbyder planter, der kan vokse overalt, fra små haver til parker og grønne tage. Vores planteskole er blevet tildelt to guldmedaljer ved Poznan International Fair.

 1. VIVEROS VALLE BALBUENA S.L.

  Spanien

  Vi er producenter og kan derfor tilbyde et stort udvalg af produkter hele året, tilpasset efter behov og i store mængder. Vi tilbyder ligeledes plantning og installering.

 2. MIA FLOR DE PATRÍCIA GREGÓRIO ALMEIDA

  Portugal

  Virksomheden MIA FLOR DE PATRÍCIA GREGÓRIO ALMEIDA, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for fremstilling af bryllupsbuketter, og inden- og udendørsplanter brancherne. Den er baseret i Viana Do Castelo, Portugal.

 1. CBD PRODUCT

  Frankrig

  Virksomheden CBD PRODUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Hamp - planter, og hamp brancherne. Den er baseret i Guidel, Frankrig.

 2. ONORANZE FUNEBRI AURORA ASSISTANCE COOP. SOC. PALERMO ITALY

  Italien

  Virksomheden ONORANZE FUNEBRI AURORA ASSISTANCE COOP. SOC. PALERMO ITALY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bedemænd - rekvisitter branchen. Den opererer også inden for Blomster, bedemandsforretning, internationale begravelser, kremering og begravelser, og Blomster brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 3. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanien

  Virksomheden EXCLUSIVAS ROCAN S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Blomster, Tørrede blomster, planter og frugter, udsmykning for private, kirkegårde, Blomster, og Tørrede blomster, planter og frugter brancherne. Den er baseret i Lucena, Spanien.

 4. AZIENDA AGRICOLA BOSCHERI MATTEO

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA BOSCHERI MATTEO, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, blomster engros, og Dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Sutri, Italien.

 5. MADAME VEUT DES ROSES

  Frankrig

  Virksomheden MADAME VEUT DES ROSES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for levering, og roser brancherne. Den er baseret i Ivry Sur Seine, Frankrig.

 6. FLORIANNE SRL

  Italien

  Virksomheden FLORIANNE SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Blomsterdekoration (ikebana), levering, og Blomsterdekoration (ikebana) brancherne. Den er baseret i Bruneck Brunico, Italien.

 7. FLORAQUEEN ESPAÑA

  Spanien

  Virksomheden FLORAQUEEN ESPAÑA, er en Distributør, der opererer inden for Blomster branchen. Den er baseret i Sant Just Desvern, Spanien.

 8. BLOEMIST DE LANGE

  Holland

  Virksomheden BLOEMIST DE LANGE, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Blomsterplanter, blomsterhandlere, blomsterdekorationer, Blomsterplanter, og blomsterplanter brancherne. Den er baseret i Leiden, Holland.

 1. BLOEMBOLLEN VANACKER

  Belgien

  Virksomheden BLOEMBOLLEN VANACKER, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for blomsterløg, frø til græsplæner og blomsterløg, grøntsager engros, og løg brancherne. Den er baseret i Hulste, Belgien.

 2. FLOWER STATION FLORIST

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FLOWER STATION FLORIST, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. EL JARDÍ D'ESTHER FLORISTERÍA ONLINE

  Spanien

  Virksomheden EL JARDÍ D'ESTHER FLORISTERÍA ONLINE, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 4. CRUYDT-HOECK

  Holland

  Virksomheden CRUYDT-HOECK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for frø til blomsterhandlere brancherne. Den er baseret i Nijeberkoop, Holland.

 5. FARM PLANTS EVALAND

  Belarus

  Virksomheden FARM PLANTS EVALAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blomster branchen. Den er baseret i Brest, Belarus.

 6. MONTEFLORES

  Belgien

  Virksomheden MONTEFLORES, er en Multi-Category, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Blomsterkasser i beton til udendørs brug, planter og blomster til kanter, blomsterløg, og geranier brancherne. Den er baseret i Keerbergen, Belgien.

 7. BIBO E GIULIA

  Italien

  Virksomheden BIBO E GIULIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværk branchen. Den opererer også inden for Blomster, smykke-smykkehandel, kunsthåndværk, Blomster, og tilbehør til tøj brancherne. Den er baseret i Besozzo, Italien.

 8. CHEZ LE FLEURISTE

  Frankrig

  Virksomheden CHEZ LE FLEURISTE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for blomsterhandlere, buketter og blomsterarrangementer, blomsterdekoration, og kunstige blomster brancherne. Den er baseret i Montreuil, Frankrig.

 9. FLORES NUEVAS

  Spanien

  Virksomheden FLORES NUEVAS, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for salg af roser brancherne. Den er baseret i L'eliana, Spanien.

 10. AGORA

  Belgien

  Virksomheden AGORA, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for blomster engros, planter engros, planter til sammenplantninger, og distribution af afskårne blomster brancherne. Den er baseret i Kontich, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Blomster - Import eksport

Antal resultater

2.584 Virksomheder