• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blomster

Resultater for

Blomster - Import eksport

 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrig

  NOVAREV har i dag indtaget pladsen som den førende grossist på det franske hampemarked. Målet med virksomheden er at tilbyde vores professionelle kunder kvalitetsprodukter, tilgængelige priser samt en upåklagelig forbrugeroplevelse, der vil hjælpe dig med at komme ind på det voksende hampemarked. Vi ønsker at dele vores knowhow med flest mulige mennesker ved at blive grossister, idet vi har oplevet en stærk efterspørgsel fra vores private kunder efter de hampeprodukter, som vi har ført i vores HIGH SOCIETY-butikker. Som eksperter i hamp tilbyder vi blomster, pollen, harpikse og andre produkter af høj kvalitet, godkendte og til de bedste priser. Alle produkter fra NOVAREV er resultatet af en upåklagelig proces, som vi kontrollerer fra a til z, fra udvælgelsen af hampefrø til tilfedsstillelsen af den endelige slutkunde. Du kan tilbyde dine kunder kvalitetsprodukter, der bygger på en høj ekspertise og et unikt knowhow, ved at vælge hampeprodukter fra NOVAREV. Vores blomster, harpikse og pollen er af en fremragende kvalitet, med exceptionelle duftpyramider til kundernes store tilfredsstillelse. Kontakt os gerne for at få yderligere informationer!

 2. KRAEUTERLAND LTD

  Tyskland

  CBD-salgspartnere og -grossister profiterer af førsteklasses mærkeprodukter og attraktive handelsmargener. Uanset, om du vil optage vores CBD-produkter fra Hanftasia, Don Canna eller Hanfosan i dit sortiment eller om du udforme produkterne individuelt – vi er din CBD-olieproducent og -grossist i Tyskland. Vores naturprodukter udvindes af de bedste hampeplanter. Overbevis dine kunder med førsteklasses produkter ved at bive CBD-salgspartner af Kräuterland. Vi garanterer topkvalitet og fremragende service! Som CBD-engroshandel und -salgspartner har du fordele som fx favorable indkøbspriser, som du kan give videre til dine kunder. Vi garanterer en høj kvalitet af vores CBD-naturprodukter, som er fri for pesticider, fungicider og herbicider, selvfølgelig er laboratorietestede og fremstilles i Tyskland. Vi udvikler hele tiden nye produkter og sikrer, at vores udbud svarer til markedsbehovet. Overbevis dine kunder med vores førsteklasses produkter! Kräuterland Ltd. er en virksomhed med hovedkontor i Voroklini (Cypern) og er en CBD-olieproducent, CBD-grossist og topudbyder af CBD-produkter. Vi producerer vores premium mærker Hanfosan og Hanftasia på vores eget produktionssted i Hessen og udbyder førsteklasses produkter til små priser. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os i vores backoffice i Berlin og Voroklini.

 3. FRANCE FLEURS

  Frankrig

  FRANCE FLEURS er en familiedrevet virksomhed grundlagt i 1993 i Bordeaux. Vi er en fransk grossist i friske, tørrede og præserverede blomster og henvender os især til professionelle, hvilket vi har gjort i efterhånden 3 generationer. Vi udvælger de smukkeste produkter og tilbyder engrossalg af vores blomster til små priser. Vi har gennem mange år oparbejdet et stærkt bånd til vores producenter og leverandører for at kunne kræve den allerbedste kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af artikler til professionelle: - franske blomster - friske, afskårne blomster - diverse grønt løv - tørrede blomster - præserverede blomster. Vores produkter sendes som bundter eller pakkes efter kundeønske. Vi tilpasser os altid kundens ønske. - Har du brug for 10.000 bomuldsgrene? - Ønsker du at udsmykke butiksruder med hundredvis af tørrede blomster fremstillet efter mål? - Vil du distribuere 50.000 individuelt indpakkede roser i anledning af Mors Dag? Mulighederne er uendelige. Bed os om et pristilbud. Vores topprioritet er at tilfredsstille kunden. Vores mål er at give fortrinsret til franske produkter og forsvare vores havebrug for at fremme vore producenters arbejde. Vi tilbyder engrospriser uden andre mellemled. FRANCE FLEURS er de professionelles blomstergrossist i Frankrig og i hele Europa.

 4. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrig

  Virksomheden CAKESPACE - PRODUITS BIO, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Velvære og fitness, Blomster, Vegetabilske olier, Drikkevarer, fødevarer/drikkevarer - en gros og detail, Fødevareproducent, Velvære og fitness, olier til massage, og naturkosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanien

  Virksomheden ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Blomster, Blomster, prydplanter, POTTEPLANTER, blomster i potter, og mini forever rosenbuske brancherne. Den er baseret i El Masnou-Barcelona, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LAVENDELGÅRDEN

  Danmark

  Lavendelgården er en blomsterhandler i Bjæverskov, som ligger nær Ejby og Køge. Vi har i butikken næsten alle slags blomster, og har vi ikke dem du søger så skaffer vi dem til dig. Vi har blomster til enhver lejlighed i enhver farve, uanset om det er til mors dag, valentinsdag, værtindegave eller bryllup, så har strikker vi en smuk buket sammen, som passer til anledningen. Lavendelgården åbnede den 200 kvadratmeter store blomsterbutik i 2011 og har i dag et stort udvalg af blomster og planter. Herudover har vi gode øl, lækre vine og de bedste chokolader samt forskellige former for brugskunst. Er du på bar bund og ved ikke hvad du skal købe? Vi står altid klar til, at rådgive omkring hvad der passer til anledningen. Herudover lader vi vores kreative evner tale, hvis du ved at du skal have blomster, men ikke ved hvilke der passer til. Har du specifikke ønsker til særlige blomster eller farver, så giv os endelig besked så sørger vi for at have dem, når du skal bruge dem. Vi tager i mod vores kunder med et smil i hyggelige omgivelser med duften af de dejligste blomster.

 2. E-BLOMST.DK

  Danmark

  Vores blomster er valgt grundigt og efter nøje inspektion af hver enkelt stilk. Dette sikrer en lang levetid og en glad modtager der kan nyde blomsterne endnu længere. Blomster fra e-BLOMST.dk er bundet med passion for blomsterbinderi og kærlighed til blomster. I vores sortiment finder du buketter, planter, bårebuketter, blomsterkranse, kistepynt og meget mere unikt designet til alle sæsoner og begivenheder. Send en smuk buket og vær med, til at sprede glæde i København. Du kan med e-BLOMST.dk, nemt sende blomster til hele Storkøbenhavn, alle ugens 7 dage. Vi har blomster til enhver lejlighed så du nemt kan sende en blomsterhilsen, når du vil. Vil du sende blomster samme dag? Ingen problem, bestil din blomster levering inden klokken 12, så leverer vi allerede samme dag. Send bårebuket til kirken og vis din deltagelse i sorgen. En begravelse eller bisættelse er en hård tid for de efterladte, det er derfor en god ide, at sende en hilsen til ceremonien og vise at du deltager i sorgen. Det er også en god måde, at sige et sidste farvel og vise respekt til den afdøde.

 3. HOUSE OF INSPIRATION

  Danmark

  Hos House of Inspiration har vi altid et stort udvalg af friske blomster, buketter, bårebuketter, brudebuketter, flotte planter og fint brugskunst. Uanset om du besøger vores blomsterbutik på Frederiksberg, i Nærum eller i Hvidovre. Så finder du også altid et bredt sortiment af lækre specialiteter som chokolade, øl, vin og andre gourmet delikatesser. Så om du er på udkig efter en fin buket til spisebordet, en værtindegave eller en ‘bare-fordi’-gave. Så finder du det hos House of Inspiration. House of Inspiration er leverandør af blomster og specialiteter, og vi kan klare både store og små leveringer til private såvel som erhvervskunder. Vi laver bedårende brudebuketter, flotte dekorationer og smukke bårebuketter. Du kan også bestille blomster og planter samt ugens buket til virksomheder og firmagaver. Du kan bestille buketter og dekorationer her fra hjemmesiden. Eller du kan besøge os i en af vores fire butikker, hvor du finder blomster og brugskunst i vores inspirerende udstillinger. Vi leverer i hele Danmark og til samtlige lande verden over.

 4. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi er specialiseret i produktion af stauder, prydgræsser, havebregner og urter i beholdere. Vores sortiment omfatter sjældne og usædvanlige stauder - ikke så kendte men lige værdifulde samt høje og lave flerårige planter ideelle til solrige og skyggefulde områder. Vi tilbyder planter, der kan vokse overalt, fra små haver til parker og grønne tage. Vores planteskole er blevet tildelt to guldmedaljer ved Poznan International Fair.

 5. VIVEROS VALLE BALBUENA S.L.

  Spanien

  Vi er producenter og kan derfor tilbyde et stort udvalg af produkter hele året, tilpasset efter behov og i store mængder. Vi tilbyder ligeledes plantning og installering.

 1. MIA FLOR DE PATRÍCIA GREGÓRIO ALMEIDA

  Portugal

 2. CBD PRODUCT

  Frankrig

 1. ONORANZE FUNEBRI AURORA ASSISTANCE COOP. SOC. PALERMO ITALY

  Italien

 2. AZIENDA AGRICOLA BOSCHERI MATTEO

  Italien

 3. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanien

 4. BLOEMIST DE LANGE

  Holland

 5. FLOREST

  Ukraine

 6. MADAME VEUT DES ROSES

  Frankrig

 7. GREENERY LIVING GMBH

  Tyskland

 8. Pelsin çiçekçilik

  Tyrkiet

 1. BLOM MARKET, S.L.

  Spanien

 2. RED ROSE

  Spanien

 3. FLORES NUEVAS

  Spanien

 4. FLORISTERÍA SAN BLAS ALICANTE

  Spanien

 5. PIAZZA DEI FIORI

  Italien

 6. CRUYDT-HOECK

  Holland

 7. EL JARDÍ D'ESTHER FLORISTERÍA ONLINE

  Spanien

 8. FLORIANNE SRL

  Italien

 9. EUROTUIN

  Belgien

 10. SUNPLANT

  Belgien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Blomster - Import eksport

Antal resultater

2.576 Virksomheder