• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blomster og drivhusplanter

Resultater for

Blomster og drivhusplanter - Import eksport

 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrig

  NOVAREV har i dag indtaget pladsen som den førende grossist på det franske hampemarked. Målet med virksomheden er at tilbyde vores professionelle kunder kvalitetsprodukter, tilgængelige priser samt en upåklagelig forbrugeroplevelse, der vil hjælpe dig med at komme ind på det voksende hampemarked. Vi ønsker at dele vores knowhow med flest mulige mennesker ved at blive grossister, idet vi har oplevet en stærk efterspørgsel fra vores private kunder efter de hampeprodukter, som vi har ført i vores HIGH SOCIETY-butikker. Som eksperter i hamp tilbyder vi blomster, pollen, harpikse og andre produkter af høj kvalitet, godkendte og til de bedste priser. Alle produkter fra NOVAREV er resultatet af en upåklagelig proces, som vi kontrollerer fra a til z, fra udvælgelsen af hampefrø til tilfedsstillelsen af den endelige slutkunde. Du kan tilbyde dine kunder kvalitetsprodukter, der bygger på en høj ekspertise og et unikt knowhow, ved at vælge hampeprodukter fra NOVAREV. Vores blomster, harpikse og pollen er af en fremragende kvalitet, med exceptionelle duftpyramider til kundernes store tilfredsstillelse. Kontakt os gerne for at få yderligere informationer!

 2. PHARMA CARE CBD

  Frankrig

 3. LA FEUILLE POSÉE / PROVID CBD

  Frankrig

 4. DECOPLANT A/S

  Danmark

  Hos DECOPLANT arbejder vi med planteservice og planteløsninger til erhverv. Vi er beliggende i Galten ved Aarhus, og vi servicerer erhverv, skoler, institutioner og private med smukke og sunde planteløsninger og planteservice. Hos DECOPLANT arbejder vi målrettet med at sikre vores kvalitet, så vores planteløsninger ude omkring i de danske virksomheder står skarpt. Med DECOPLANTS planteservice får I en fast servicegartner, som kender jeres planter og indretning, så I ikke skal bruge tid og ressourcer på at guide gartneren rundt, når vi kommer og passer jeres kontorplanter og plantevægge. Vores dygtige, faglærte gartnere kommer forbi hver 3. uge og sørger for, at kvaliteten er i top, så I kan nyde jeres planter fuldt ud. Hvis der skulle opstå en situation, hvor I har behov for gartneren kommer forbi inden næste besøg, planlægger vi et ekstra visit hurtigst muligt. Ønsker I jer et grønt loungeområde eller planter, der kan opdele og skabe hygge i storrumskontoret? Vi er fulde af gode ideer til nye plantemiljøer med bæredygtigt fortegn. Er du ny kunde hos DECOPLANT, kommer vi gerne ud og ser jeres lokaler, så i kan få god rådgivning til placering, indretning og valg af planter. Hvis du allerede er kunde hos DECOPLANT, kan du blot spørge din gartner til råds eller ringe til vores kundeservice. Det er også muligt at få et erhvervslogin til vores webshop, som gør det let at supplere med nye planter og krukker til jeres eksisterende plantemiljø.

 5. FLORADOR

  Belgien

  Florador tilbyder europæiske grossister og blomsterhandlere en serie på mere end 80 sorter af ecuadorianske roser af høj kvalitet og uovervindelig sjældenhed. Disse roser anses for at være de fineste i verden, givet størrelsen af deres knop og længden af stilken på op til 1 meter. Desuden er deres farver originale, og de ​​holder sig friske i lang tid. Ud over dette produkt, der opfylder alle forventninger, står Florador også for transport.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Le Green Center er det største af sin art i det centrale Italien og tilbyder fremragende produkter og tjenester, som kan opfylde alle plantens behov. Du kan købe planter af enhver art (frugttræer, akvatika og sumpplanter, til udendørs, succulenter, kødædende planter, palmer, oliventræer, podede planter og mange flere), men også lyshuse, havemøbler i metal, kunstnerisk keramik, gødning, muldjord, kunstige blomster og ikke-nedgravede swimmingpools.

 2. INSTAGREEN

  Frankrig

 3. FLOREFFE

  Italien

 4. BARTOLINI EMILIANO

  Italien

 5. ALFLORA COMERCIO DE FLORES LDA.

  Portugal

 1. CHANVRE DC ( CBD CLONES PRODUCER)

  Schweiz

 2. CANAPATH

  Italien

 1. G & W HANDEL GMBH

  Tyskland

 2. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLOGY CO.LTD.

  Tyrkiet

 3. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

 4. POLEPLANTS

  Spanien

 5. EUROPER PERLIT

  Tyrkiet

 6. SAFFRON EX.

  Bulgarien

 7. JARDINS DES ZAYONS

  Frankrig

 8. ARTISAN DU VÉGÉTAL - PÉPINIÈRES FOURNEL

  Frankrig

 1. EUROVEILING

  Belgien

 2. ANTHOPARAGOGOS

  Grækenland

 3. FLEURS WUST

  Luxembourg

 4. ROSADIJERICHO

  Italien

 5. FANTASTIC TREES

  Tyskland

 6. A.T.C. SYRIA

  Syrien

 7. CILANTRO_PAGE

  Spanien

 8. AT REST FLOWERS

  Holland

 9. PLANTA LIVRE - PRODUÇÃO E COMERCIO DE PLANTAS ORNAMENTAIS LDA.

  Portugal

 10. VIVEIROS DE CASTROMIL LDA.

  Portugal