• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blandere og kværne til fødvareindustrien

Resultater for

Blandere og kværne til fødvareindustrien - Import eksport

 1. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. WILLY A. BACHOFEN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Willy A. Bachofen GmbH har sit sæde i Nidderau (tæt på Frankfurt am Main) og er dermed centralt placeret i Tyskland. På denne adresse har WAB-GROUP et omfattende lager af reserve- og sliddele. De erfarne ingeniører og teknikere sikrer, at vores kunder altid får en optimal rådgivning og support. Vores kunder kan til enhver tid udføre forsøg på teknikum i WAB-GROUP's hovedafdeling i Muttenz (Schweiz), som ligger direkte ved grænsen til Tyskland. Det sammenspillede hold er kundeorienteret, sikrer ultrakorte service- og reparationstider på basis af gennemprøvede forløb og udfører leverancer af sliddele inden for en enkelt dag.

 3. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems har i mange år leveret og udviklet individuelle løsninger inden for vakuumblande- og homogeniseringsteknik til farmaceutisk, kosmetik- og levnedsmiddelindustri. Der fabrikeres blandere som homogeniserings- og dispergeringsanlæg til fremstilling af creme, gele, salver, lotion og shampoo. Procesanlæggene til fremstilling af halvfaste forme kan leveres i standardstørrelser fra 5 til 10.000 l. Afhængigt af kundespecifikation består komplette anlæg af en eller flere HEBOLD-blandere med eller uden lågløfteanordninger, homogenisatorer, forfasebeholdere, vakuumsystemer, varme- og køleanordninger, rørledninger, gangbare platforme og styring med procesvisualisering og receptadministration.

 4. GEBR. JEHMLICH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JEHMLICH er specialist inden for området kemi, farmaci, fødevarer, plastikmateriale og tilberedning. Vore løsninger er personaliserede jf. hver enkelt kundes behov. Med vores ingeniørarbejde udvikler og fabrikerer vi specialmøller, udstyr til reduktioner, kværne samt tekniske apparater til separation og homogenisering, både i kompakt format og industrielt, i vore moderne fabrikslokaler, der lever op til normerne cGMP for industrikværne. I de sidste 100 år har vi gennemført krævende projekter for vore kunder over hele verden. Vore ydelser omfatter: rådgivning og analyser af tekniske procedurer, total forsøgsvirksomhed i vores tekniske afdeling, planlægning af installationer, gennemførelsen af projekter og konstruktioner, realisering, installation, markedsføring samt uddannelse, en global service og vedligeholdes af reservedele. Vi gennemfører: møller jf. normerne GMP og industriel udførelse, installation af nøglefærdige kværne og maskiner som komponenter,

 5. ET TAMBURU DONER TEKNIK

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til ET TAMBURU DONER TEKNIK, din ideelle partner til avancerede løsninger inden for kødtilberedning. Med over 35 års industriel ekspertise har vi stolt leveret til restauranter, kebab spisesteder, hoteller og kødproducenter fra vores hovedafdeling i Tyrkiet. Vores kødtumblere vender op og ned på marinering og tilberedning via en avanceret køle-blande metode, der sikrer en optimal smag og forbedret tekstur. Se vores udvalg, der omfatter ETY Series Horizontal og ETD Series Vertical kødtumblere, vi tilbyder kundetilpassede løsninger for at imødekomme dine specifikke behov. Vores løsninger er bygget med forskellige tidssættende kapaciteter, kølemuligheder, blandemekanismer og effektive produkt-mixere og udledningsprocesser. Vi tilbyder desuden produkter såm krydderimixere, elevatorer, borde til kødtilberedning, og transportvogne for at streamline driften. Slut dig til os og gør dine kødforarbejdningsprocesser nemmere.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LESSINE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Lessine Tailored Bulk TechnologyActif har arbejdet inden for industrien for bulk og pulveragtige produkter i 125 år. Lessine er en udstyrsproducent og et ingeniørbureau med speciale i design, udvikling, konstruktion og installation af maskiner og industrielle løsninger. Lessine besidder en ekspertise i fem vigtige teknologier; Knusning, blanding, tørring, adskillelse og godshåndtering. Dens udstyr kan tilfredsstille behovene inden for flere forskellige aktivitetssektorer

 2. GEBRÜDER LÖDIGE MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige tilbyder delsystemer og ydelser af høj kvalitet til procestekniske applikationer inden for blanding, granulering, belægning, tørring og reaktion på tværs af alle industrier.

 3. DAMS MACHINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMS MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Blandere og kværne til fødvareindustrien, Fødevarer - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Industrimaskiner til bagerier, og Transportbånd til bagesektoren brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. MAP MISCHSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAP MISCHSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Altlußheim, Tyskland.

 5. MIX SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den opererer også inden for blandeanlæg, tørrestativer, perkolator, filtre med pat, og Silo-tilbehør brancherne. Den er baseret i Cavezzo (mo), Italien.

 1. LEWA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEWA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Leonberg, Tyskland.

 2. ENGELSMANN AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENGELSMANN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Ludwigshafen, Tyskland.

 1. CK CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CK CHEMIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 2. AMIXON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMIXON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

 3. PACK MA'S INH. JAN-PHILIPP GRUCHMANN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PACK MA'S INH. JAN-PHILIPP GRUCHMANN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Asbach, Tyskland.

 4. INDAG MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDAG MASCHINENBAU GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Borsfleth, Tyskland.

 5. STOLZ SEQUIPAG

  Frankrig

  STOLZ, som er et datterselskab af DESMET BALLESTRA, har i mere end 60 år tilbudt industrivirksomheder verden over udstyr til processer og godshåndtering af pulver og korn i bulk. STOLZ udvikler, fremstiller og installerer materialer, som giver industrivirksomhederne mulighed for at håndtere og bearbejde produkter i pulverform og granulater: mekanisk godshåndtering, hammerknusere, granuleringspressere, varmekonditioneringsanlæg, blandingsanlæg, afstøvningsfiltre. STOLZ's største kunderne er industrivirksomheder inden for fødevaresektoren, sektoren for dyrefoder, kornsiloer og producenter af biobrændsel.

 6. MIXACO MASCHINENBAU

  Tyskland

  Ingen andre firmaer kan måle sig med MIXACO, når det drejer sig om nye praktiske opfindelser inden for blandingsteknik.Vores maskiner og løsninger har sat nye standarder igen og igen i mange årtier.Store firmaer fra hele verden og mange brancher har tillid til produkter fra MIXACO.Det har de også god grund til: Vores spidskompetencer ligger inden for containerblandere, portionsblandere, laboratorieblandere, hurtigblandere, universalblandere, påfyldningsstationer, tømningsstationer. Vi har godt kendskab til processerne samt de særlige krav, som vores kunder stiller.. Denne viden indgår i videreudviklingen af vores produkter og fører løbende til nye opfindelser. Samtidig leverer vi skræddersyede og individuelle løsninger, der giver optimale blandingsresultater ved hjælp af testforløb og procesforbedringer. Mange af vores opfindelser og patenter anvendes i dag som standard i mange brancher.Vi udvikler løbende vores produkter.

 7. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Plastproducenter og -forsendelser: : Zeppelin er globalt førende med færdigtproducerede anlæg til håndtering af bulkgods. Plastforarbejder: I denne krævende branche er Zeppelin teknisk førende med hensyn til pvc-produktionsanlæg, compoundanlæg og anlæg til produktion af ledningskabler (VPE) i kabelindustrien. De komplekse opgaver kræver stort knowhow for at kunne udvikle optimale løsninger. Gummi- og dækindustrien: Fra modtagelse af råstoffer til opbevaring og materialehåndtering, vejning og dosering af sod, silika og olier samt andre tilsætningsstoffer og små komponenter frem til det brugsklare compoundcenter leverer Zeppelin komplette systemer med en enkelt proces. Fødevareindustrien: Modtagelse af råstoffer, opbevaring, udbringning, håndtering, produktion, dosering, blanding og styring. På alle områder udvikler vi noget enestående.

 8. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH HENSCHEL MIXING TECHNOLOGY

  Tyskland

  Plastproducenter og forsendelser: Zeppelin er globalt førende på sine markeder med brugsklare anlæg til håndtering af bulkgods af høj kvalitet.. Plastforarbejder: I denne krævende branche er Zeppelin teknisk førende med hensyn til pvc-produktionsanlæg, compoundanlæg og anlæg til produktion af ledningskabler (VPE) i kabelindustrien.. De komplekse opgaver kræver stort knowhow for at kunne udvikle optimale løsninger. Gummi- og dækindustrien: Fra modtagelse af råstoffer til opbevaring og materialehåndtering, vejning og dosering af sod, silika og olier samt andre tilsætningsstoffer og små komponenter frem til det brugsklare compoundcenter leverer Zeppelin komplette systemer med en enkelt proces. Fødevareindustrien: Modtagelse af råstoffer, opbevaring, udbringning, håndtering, produktion, dosering, blanding og styring. På alle områder udvikler vi noget enestående.

 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos Nara Machinery CO., LTD. Filial i Europa! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os! Inden for områderne formaling, tørring og nanoteknologi udvider vi til stadighed forskningsafdelingen for at kunne præsentere nye og optimerede processer.

 2. BROCH GMBH & CO KG

  Tyskland

  BROCH GmbH tilbyder et stort udvalg af maskiner til levnedsmiddelindustrien, herunder vaskemaskiner og fritøser. Virksomhedens fremragende omdømme inden for kvaliteten af virksomhedens produkter sikrer, at vi i dag kan være aktive på hele det europæiske marked. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkter, at vi tilbyder 10 års garanti. Siden 1999 har vores grundlæggende princip været KVALITET. Hvis du har spørgsmål til et af vores produkter, er vi altid klar til at hjælpe!

 3. EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Ittlingen, Tyskland.

 4. WILLY A. BACHOFEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WILLY A. BACHOFEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Nidderau, Tyskland.

 5. MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Hardheim, Tyskland.

 6. FUCHS MASCHINEN AG

  Tyskland

  Virksomheden FUCHS MASCHINEN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Müllheim, Tyskland.

 7. GERICKE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GERICKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den er baseret i Rielasingen-Worblingen, Tyskland.

 8. WINKWORTH MACHINERY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WINKWORTH MACHINERY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den opererer også inden for blandingsapparater til drikkevareindustrien, blandemaskiner til den kemiske industri, maskiner og værktøj til blanding, og industrielle blandemaskiner brancherne. Den er baseret i Basingstoke, Det Forenede Kongerige.

 9. F.H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden F.H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den opererer også inden for kornkværne, anlæg og udstyr til bearbejdning af korn, anlæg og udstyr til rensning og grubning af korn, og anlæg og udstyr til sigtning af korn brancherne. Den er baseret i Reinbek, Tyskland.

 10. SERVOLIFT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SERVOLIFT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den opererer også inden for Containerblander brancherne. Den er baseret i Offenburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis