• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bladfjedre

Resultater for

Bladfjedre - Import eksport

 1. P.J. PRAUSE DUROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Paul Joachim Prause grundlagde i 1974 firmaet Schichtstofftechnik Prause, som i 1998 blev ændret til P. J. Prause Durotec GmbH. P. J. Prause havde før da inden for 3M Deutschland med kompositmaterialet Scotchply™ spillet en afgørende rolle i udviklingen af de tekniske anvendelser af plastbladfjedre i Tyskland og Europa. Derved har Prause Durotec GmbH opnået mere end 35 års erfaring med fremstilling og anvendelse af bladfjedre af fiberholdige kompositmaterialer. Prause Durotec er en mellemstor virksomhed med 16 medarbejdere og kunder verden over. Vores produktprogram omfatter alle former for flade bladfjedre med E-glas- , S-glas – og kulfibre samt epoxyharpiks som matrix. De UD-prepregs (UD = uni-direktionel) modsvarer standarder inden for luftfart og militær.

 2. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn er en kompetent udviklings- og serieleverandør af affjedringer og moduler til komplekse anvendelser. I grænseområdet mellem tre lande, nærmere betegnet i Leutersdorf, har ZIMMERMANN Technische Federn GmbH sit hovedsæde. I over 100 år har Zimmermanns samlet erfaringer med udvikling og fremstilling af komplekse fjedersystemer. I årenes løb er der etableret et stærkt tillidsforhold mellem kunder, medarbejdere og ledelse. Sortimentet spænder fra tryk-, træk- og torsionsfjedre over tråd- og stansebukkedele, avancerede tallerken- eller spiralfjedre til alsidige moduler. Går ikke findes ikke! ZIMMERMANN Technische Federn GmbH stiller meget høje krav til sig selv og kvaliteten af vores fjedersystemer. Via en fremragende uddannelse og videreuddannelse af medarbejderne har ZIMMERMANN opbygget et omfattende knowhow inden for sit fagområde.

 3. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1919 har vi været kendt i hele verden som specialist inden for tekniske fjedre til krævende opgaver. Vores produktportefølje indeholder fjedre i enhver form og type. Til vores produktionsprogram hører især trykfjedre i rund- og fladtråd, tallerkenfjedre, skruetallerkenfjedre, flertrådsfjedre og mange andre fjedre. Produkter: blad-, flad- og formfjedre, dæmpningsfjedre, trykfjedre, fladtrådsfjedre, flertrådsfjedre, nivelleringssko, skruefjedre, tallerkenfjedre, torsionsfjedre, wirbulatorer og mere.

 4. PIERON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1925 har PIERON – en familievirksomhed i 4. generation – produceret tekniske fjedre til næsten alle industrielle områder. Spidskompetencen ligger inden for bil-, elektronik- og sportsbranchen. På hovedsædet i Bocholt beskæftiger virksomheden mere end 270 medarbejdere på et driftsareal på ca. 20.000 m², hvor der konstant arbejdes med nye løsninger til ring-, tryk- og drejefjedre samt stanse-, bukke- og trådbukkedele. Specialdele og komponenter afrunder vores produktsortiment. De mest moderne produktionsprocesser sikrer, at produktionen opfylder de strengeste krav.

 5. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor producent af tekniske fjedre fra Schwabach nær Nürnberg, og præsenterer os i dag med ca. 50 ansatte, som en traditionel og kompetent producent af tekniske fjedre og bøjede dele af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller, fra specielle problemløsninger til storskala produktion. Innovation er hvad du finder hos Löhr GmbH & Co. Præcisionsfjedre KG sikret med vores omfattende viden. Viden er baggrunden for ​​erfaring, og forventning til den seneste udvikling. Vi har alle brug for innovative løsninger. Så brug vores erfaring, vores viden, vores kvalitet og vores leveringssikkerhed.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi fremstiller tallerkenfjedre, låseskiver, spændeskiver, bølgefjedre og stansedele af fjederstål. SCHNORR® produkter er førstevalg overalt, hvor metal gennem kraft og form skal opfylde krævende funktioner i forbindelse med bevægelse, affjedring og sikring. Som pioner inden for tallerkenfjederanvendelser grundlagde Adolf Schnorr den indehaverledede familievirksomhed i 1908. I dag er SCHNORR® vokset til en internationalt førende problemløser på området tallerkenfjedre og skruesikring, med globalt forgrenede salgsafdelinger. Ud over de mange års erfaring med stansning og drejning anvender virksomheden også finskæringsteknologi og har knowhow inden for fremstilling af værktøjskritiske tallerkenfjedre samt endnu en produktgruppe – bølgefjederen som tegningsdel.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Specialdesignede fjedre, Trådfjedre, fjedre efter tegning, torsionsfjedre, Præcisionsfjedre, fjedre i rustfrit stål, Specialdesignede fjedre, og præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Selvazzano Dentro, Italien.

 3. RWU INDUSTRIEFEDERN & GUMMITECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RWU INDUSTRIEFEDERN & GUMMITECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Hanau, Tyskland.

 4. JOHANN VITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOHANN VITZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 5. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE RESSORT INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Bladfjedre, trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, skruefjedre, fjedre i rustfrit stål, fladfjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Geispolsheim-Gare, Frankrig.

 1. EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 2. ALFRED WEIGEL FEDERNFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFRED WEIGEL FEDERNFABRIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 1. F.LLI AUCIELLO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.LLI AUCIELLO SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrikøretøjer branchen. Den opererer også inden for Bladfjedre, Køretøjsbremser, reservedele til bremsere i industrikøretøjer, udskiftning af bremseskiver, Bladfjedre, afretning af bremseskiver, Køretøjsbremser, reparation fjedre til lastbiler, og eftersyn armbrøst brancherne. Den er baseret i Modugno, Italien.

 2. SPIRAL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPIRAL AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Horgen, Schweiz.

 3. DE SPIRAAL

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DE SPIRAAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Bladfjedre, Spiralfjedre, Bladfjedre, Bladfjedre til bilsektoren, og fjedre til køretøjer brancherne. Den er baseret i Haaksbergen, Holland.

 4. MOLLIFICIO SO.MI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLLIFICIO SO.MI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den opererer også inden for fjedre, torsionsfjedre, trykfjedre, trækfjedre, båndfjedre, fjedre til landbruget, producent af fjedre, mikrofjedre, og bladfjedre brancherne. Den er baseret i Montecarotto, Italien.

 5. FEDERNFABRIK SUBTIL GMBH - (SUBTIL GROUP)

  Tyskland

  Med mere end 360 ansatte fordelt på tre lokationer, producerer Subtil Group alle slags tekniske fjedre såsom trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, låse-/fjederhylser, formede tråddele samt stemplede og bøjede dele af højeste kvalitet. Sammen med vores højtydende partnere inden for efterbehandlingstjenester som f.eks. overfladebehandling, tilbyder vi vores kunder en bred vifte af produkter inden for disse områder fra en enkelt kilde: Trykfjedre fra 0, 10 mm til maks. 12 mm tråddiameter. Træk-/torsionsfjedre fra 0, 20 mm til maks. 12 mm tråddiameter. Trådformdele i wire fra 0, 20 mm til maks. 12 mm tråddiameter i rund- og profilwire. Bånd-/stansedele i bånd fra 0, 20 til 3 mm materialetykkelse, og op til en materialebredde på 100 mm

 6. PRESSIRESSORT

  Frankrig

  Undersøgelse, design, fremstilling og salg af alle typer fjedre til industrien, rumfart, nuklearsektoren, den mekaniske branche, transport, fjedre til skibsreparation, petrokemi, fødevaresektoren og medicin. PRESSIRESSORT er også leverandør til hydroelektriske dæmninger. Vi tilbyder fjederproduktion efter mål og computerstøttet design. Kalibrering af fjedre. Fabrikation af nåle, betastifter, ringe, spiralfjedre, metalfjedre, trådfjedre og formede plader. Materiale: stål, rustfrit stål, inconel, phosphorbronze, kobber, beryllium og andre. Udvikling af højteknologiske løsninger med fjedre til beregning af prototyper eller dele til små og store serier. Vores indkøbere, teknikere og rådgivende ingeniører har specifik viden inden for produktdesign og fantasifulde nye løsninger. : Fra enkeltdele til store serier i tråd på 0, 2 til 50 mm.

 7. OY LESJÖFORS AB

  Finland

  LESJÖFORS har lang erfaring med at fremstille fjedre og prioriterer konstant den teknologiske udvikling på området. Vores vigtigste konkurrencemæssige fordele er vores brede produktsortiment, høje kvalitet og høje serviceniveau. Vores fjedersortiment har en unik bredde, og fjedrene er kendt for deres holdbarhed, tilpasningsevne og variationsevne. Vores fjedre anvendes i næsten enhver branche, det kan være elproduktion, papir- og papirmasseindustrien, men også offshore, automation og infrastruktur. Vores fjederoperationer er fokuseret på fremstilling, oplagring og distribution. Vi lagerfører og distribuerer alle former for fjedre i overensstemmelse med vores kunders behov. Lesjöfors lagerfører over 10.000 standardvarer til direkte levering.

 8. MDP SAS

  Frankrig

  I over 40 år har MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) været førende i Frankrig inden for kontraktfremstilling af produkter i metaltråd, kæder og trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, i formet tråd og metalgarn. MDP fremstiller enkelte dele samt små, mellemstore og store serier. Tråddiameter: fra 0, 10 til 15 mm, 0, 10 til 8 mm i små, mellemstore og store serier, 8 mm til 15 mm, i små serier. MDP ledsager i alle faser fra prototyping til fremstilling af store serier. MDP bearbejder følgende materialer: pianotråd, rustfrit stål, galvaniseret/klar tråd, bronze, messing, stål, rustfrit stål, ikke-jernholdig tråd. MDP har en nyere og effektiv maskinpark med CNC-styrede maskiner og multi-slide, så MDP kan garantere konkurrencedygtige priser. MDP er ISO 9001 2000-certificeret. MDP arbejder for sektorer som jernbane, rumfart, husholdningsapparater, kapitalgoder mv.

 1. KESSEN RESSORTS

  Belgien

  Ressorts Kessen er en virksomhed specialiseret i design og fabrikation af industrifjedre, samling af dele og samlede tråde. Trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, fjedre med klinge og spiralfjedre, alle slags fjedre uden tråd. Koldfremstilling men også varmfremstilling af diametre fra 0, 1 mm til 60 mm. Vores hovedaktivitetssektorer er jern- og stålindustrien, elektronik, flysektoren, fødevaresektoren osv.

 2. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Østrig

  Hutter & Schrantz Stahlfedern udvikler og fremstiller kvalitetsfjedre samt trådbøjedele til industri og erhverv. Topfirmaer fra forskellige brancher stoler på markedsføreren og har derfor succes. Vores produkter: Bilfjedre, bøjefjedre, blad-, flad- og formfjedre, tråddele til tekniske formål, trykfjedre, fjedre til tekniske formål, keglefjedre, bøjningsspiralfjedre, skruefjedre, specialfjedre, torsionsfjedre, trækfjedre, spiralfjedre, stansebøjedele osv.

 3. DFF FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DFF FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Dingelstädt, Tyskland.

 4. ADOLF BRENNE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ADOLF BRENNE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 5. MOLLIFICIO PADANO SRL

  Italien

  Virksomheden MOLLIFICIO PADANO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for profilerede fjedre, bladfjedre, og tallerkenfjedre brancherne. Den er baseret i Faenza, Italien.

 6. WAGNER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WAGNER FEDERN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Gerlingen, Tyskland.

 7. R&L PARTS

  Tyrkiet

  Virksomheden R&L PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - produkter til motorkøretøjs- og transportindustrien branchen. Den opererer også inden for Reservedele til lastbiler og trailere, Bladfjedre, Reservedele til lastbiler og trailere, vandpumper, Bladfjedre, og motorophæng brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. BRAUMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRAUMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 9. SPRING GROUP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SPRING GROUP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Bladfjedre, Trådfjedre, Skruefjedre, og Bladfjedre brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 10. MOLLIFICIO MILANESE

  Italien

  Virksomheden MOLLIFICIO MILANESE, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for producent af fjedre, og bladfjedre brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis