• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blade- skæremaskine

Resultater for

Blade- skæremaskine - Import eksport

 1. WINTERHOFF PICARD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WINTERHOFF PICARD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for klinger til emballagemaskiner, takket kniv, hullemaskine, og Knive til plastbearbejdning brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 2. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Litauen

  Virksomheden PRECISE POWER - UAB TSILA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Blade, skæremaskine, syle, forme til stansemaskiner, Knive, industrielle, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 3. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Frankrig

  Virksomheden MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Indbinding - maskiner og udstyr, Blade, skæremaskine, Indbinding - maskiner og udstyr, Blade, skæremaskine, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Roubaix, Frankrig.

 4. EUROLAME INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden EUROLAME INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, skæremaskine, Kedelarbejde, cirkulære blade, Blade, skæremaskine, metallurgi, og Kedelarbejde brancherne. Den er baseret i Libercourt, Frankrig.

 5. WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for lineære blade, båndsave, og Båndsavklinger brancherne. Den er baseret i Eislingen/fils, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ULLMER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ULLMER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for Klinger til save og skæremaskiner, Værktøj til fjernelse af spåner, Klinger til save og skæremaskiner, Værktøj til fjernelse af spåner, Værktøj i hårdmetal, og værktøj brancherne. Den er baseret i Wehrheim, Tyskland.

 2. CUTTING UNITED GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CUTTING UNITED GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 3. RICO

  Portugal

  Virksomheden RICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalindustripressere branchen. Den opererer også inden for Blade, skæremaskine, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Foz Do Sousa, Portugal.

 4. KADUR

  Spanien

  Virksomheden KADUR, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Blade, lige, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, Blade, lige, Blade og knive, industrielle, og klinger brancherne. Den er baseret i Castellar Del Vallès - Barcelona, Spanien.

 5. CNC SLIJPSERVICE

  Holland

  Virksomheden CNC SLIJPSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for cnc bearbejdning brancherne. Den er baseret i Doetinchem, Holland.

 1. ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for Klippemaskiner, blade til skæring, industriklinger, og Klippemaskiner brancherne. Den er baseret i Rotherham, Det Forenede Kongerige.

 2. BERGSTAHL MASCHINENMESSER INH. ULRICH WESTHOFF

  Tyskland

  Virksomheden BERGSTAHL MASCHINENMESSER INH. ULRICH WESTHOFF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, Blade, skæremaskine, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 1. IMABT GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden IMABT GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, Blade, skæremaskine, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Hollfeld, Tyskland.

 2. HESS & SCHOFIELD AG

  Schweiz

  Virksomheden HESS & SCHOFIELD AG, er en Distributør, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, Blade, skæremaskine, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 3. SCHILLER MASCHINENMESSER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHILLER MASCHINENMESSER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, Blade, skæremaskine, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Kürten, Tyskland.

 4. WILHELM BILSTEIN KG SPEZIALFABRIK F. MASCHINENMESSER UND KOMPRESSORVENTILE

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM BILSTEIN KG SPEZIALFABRIK F. MASCHINENMESSER UND KOMPRESSORVENTILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, skæremaskine, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Overath, Tyskland.

 5. REMS SCANDINAVIA A/S

  Danmark

  Virksomheden REMS SCANDINAVIA A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Blade, værktøjsmaskine, Blade og knive, industrielle, og Blade, værktøjsmaskine brancherne. Den er baseret i Koege, Danmark.

 6. PRO-PRINT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PRO-PRINT SP. Z O.O., er en Distributør, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den er baseret i Leoncin, Polen.

 7. FRAEFEL VAERKTOEJSFABRIK A/S

  Danmark

  Virksomheden FRAEFEL VAERKTOEJSFABRIK A/S, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Blade, skæremaskine, Blade og knive, industrielle, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Haderslev, Danmark.

 8. KARL STURSBERG KG

  Tyskland

  Virksomheden KARL STURSBERG KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, skæremaskine, og Blade, skæremaskine brancherne. Den er baseret i Haan, Tyskland.

 1. C B BLADES S.N.C. DI LONGONI SILVIA & C.

  Italien

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. er en tjekkisk virksomhed som specialiserer sig i produktion, forsyning, slibning og service af industrielle knive. Siden 2006 har vi fremstillet et omfattende udvalg af snitte- og perforeringsknive til industrier som print, fødevare, emballage, dækproduktion, møbelproduktion, metalskæring og behandling af tobak. Vores produktionsanlæg er beliggende i Třebechovice pod Orebem i Tjekkiet, og vi anvender udelukkende førsteklasses europæiske materialer til vores produktion af knive. Vi tilbyder en skræddersyet produktion i henhold til kundernes krav, og leverer slibetjenester for industrielle knive. Med vores ekspertise inden for skæring af forskellige materialer, tilbyder vi også rådgivning og forsyning af tilbehør såsom knivholdere, snittepinde og borebits. Foruden knive tilbyder MERCEL også et omfattende udvalg af tilbehør til knive, såsom knivholdere, plastsnittestænger og borebits til papir. Derudover er MERCEL involveret i salg af brugte maskiner til papirsbranchen, som kommer med snitte-, printmaskiner og andet behandlingsudstyr. En liste over tilgængelige, brugte papirsbehandlingsmaskiner kan findes på vores hjemmeside. MERCEL er stolte over at bruge de seneste CNC- og NC-maskiner, hvilket sikrer kvaliteten og præcisionen af vores produktion af knive. Vi har kunder over hele Europa, og er kendt for vores forpligtelse til brugen af førsteklasses materialer og moderne teknologier.

 3. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenien

  TRO-rezalna orodja, d.o.o. er et moderne firma som producerer en bred vifte af skæremaskiner til industrien. Vi sælger vore produkter i 55 lande verden over. TRO har næsten 100 års tradition og erfaring i højkvalitets stål og derfor er vi i dag en vigtig producent af kniv og blade. Vi har mange kunder blandt producenter af industrielt udstyr til plastik, gummi, træ og folie samt i metalindustrien.

 4. TEMNO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TEMNO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for lige klinger, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Settimo Milanese, Italien.

 5. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

  Tyskland

  Virksomheden S. V. BASSEWITZ GMBH & CO., er en Engrossalg, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den opererer også inden for Bor og forsænkere, cirkulære skæremaskiner, Bor og forsænkere, klinge til rundsav, og fræsere brancherne. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 6. PLS FULDA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden PLS FULDA GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Reparationer - industrielt udstyr branchen. Den opererer også inden for paternosterelevator til lagring, automatiske skæremaskiner, græsplæner, og Blade i plastik brancherne. Den er baseret i Hessen-Lauterbach (hessen), Tyskland.

 7. EDGE MANUFACTURING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EDGE MANUFACTURING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Klinger til save og skæremaskiner, og Klinger til save og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Buchholz, Tyskland.

 8. ALBRECHT DREES GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. EMÜR SÄGENFABRIK GMBH

  Tyskland

 10. LINDNER KREISSÄGEBLATT-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LINDNER KREISSÄGEBLATT-SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj, ikke-automatisk, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Klinger til save og skæremaskiner, Håndværktøj, ikke-automatisk, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, og Klinger til save og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Penig, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis