• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blade- lige

Resultater for

Blade- lige - Import eksport

 1. RIGHI INOX

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Righi er specialiseret i fremstilling af industriklinger til automater, sædvanligvis cirkulære eller lige klinger, klinger med kærv og hobbyknive. Klinger itl fødevareindustrien, kødkonservesfabrikker og emballage. Glatte klinger og lokkejern eller med kærv til fyldemaskiner. Klinger til mekanisk industri, melmølleindustrien, gummiindustrien, plastindustrien og til emballering, bearbejdning af metalplader, afskæring af rester og affald.

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRO COUPE INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, lige, Blade, cirkulære, Knive, industrielle, klinger til skæring af plastfilm, klinger til skæring af slibeartikler, knive til hakning, klinger i kulstof, blade til barbermaskine, og grøntsagsklinger brancherne. Den er baseret i Roissy En Brie, Frankrig.

 3. ECO-WOOD LLC

  Rusland

  ECO-Wood company er en forretning med en miljøvenlig filosofi. Virksomheden udvikler sin egen produktion af miljøvenligt engangsbestik fremstillet af birkfiner uden brug af kemikalier eller lim. Kun træ. ECO-Wood hjælper forretninger med at være opmærksomme på miljøet. Virksomheden reagerer omgående til markedtrends, og er klar til at foretage justeringer for at imødese behovene og kravene fra deres internationale partner, samt kravene fra specifikke lande. Produkterne fra ECO-Wood er internationalt FSC-certificeret. Det betyder, at produkterne er fremstillet af råmaterialer fra skove, hvor skovadministrationen er certificeret. Her gennemgår skovejere og managere en FSC-certifikation for at bevise, at de administrerer deres skove på en ansvarlig måde. En af hovedkravene er konsistensen i forsyningskæden fra skoven til kunden. Det forhindrer træ af ukendt oprindelse, inklusive ulovligt træ, i at blive en del af forsyningskæden.

 4. Başkurt Makina

  Tyrkiet

  Virksomheden Başkurt Makina, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, lige branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Indpakning, Blade, cirkulære, Knive, industrielle, Indpakning, Blade, cirkulære, og slibning klinger brancherne. Den er baseret i İstanbul, Tyrkiet.

 5. ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI

  Tyrkiet

  Virksomheden ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, lige branchen. Den opererer også inden for jagtkniv, køkkenknive, Knive, og lommeknive brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TASEF

  Belgien

  Virksomheden TASEF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, lige, SNC-fræsebearbejdning, Blade, lige, og Flænsekniv brancherne. Den er baseret i Dendermonde, Belgien.

 2. KADUR

  Spanien

  Virksomheden KADUR, der opererer inden for Blade, skæremaskine branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Blade, lige, Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, Blade, lige, Blade og knive, industrielle, og klinger brancherne. Den er baseret i Castellar Del Vallès - Barcelona, Spanien.

 3. O.E.G. SRL

  Italien

  Virksomheden O.E.G. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, lige branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, cirkulære blade, Blade og knive, industrielle, og tandklinger brancherne. Den er baseret i Seveso, Italien.

 4. ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO

  Tyrkiet

  Virksomheden ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, lige branchen. Den opererer også inden for køkkenknive brancherne. Den er baseret i Yozgat Merkez, Tyrkiet.

 5. JATTIN ENTERPRISES

  Indien

  Virksomheden JATTIN ENTERPRISES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, lige branchen. Den er baseret i Sonipat, Indien.

 1. CARNEVALI S.R.L.

  Italien

 2. 'LAV.EL.GOMMA' SRL

  Italien

 1. DEVIRIEUX

  Frankrig

  Børstefirmaet DEVIRIEUX blev grundlagt i 1933 af bedstefaderen til den nuværende leder. En 1960 bliver det kendt for opfindelsen af bonekoste til gulve og rengøring af skinner på rullebroer. Vi fremstiller specialiserede industrielle børster til: . Vi fremstiller specialiserede industrielle børster til: flaskerensere med børster, cylinderbørster, runde, lige, blade, roterende på skaft, strip, pensler, med hank, etc.

 2. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrig

  CHÂTEAU LA CAMINADE, som blev grundlagt i 1895, har været et familiedrevet vinslot gennem fire generationer. Det ligger i området med oprindelsesbetegnelsen Cahors i Sydvestfrankrig, de 35 hektarer med vinmarker er hovedsagelig beplantet med den emblematiske druesort MALBEC samt MERLOT og TANNAT. Slottet producerer 5 forskellige vine hvoraf tre fra Cahors og to fra Pays du Lot. Disse fem vine findes som rød-, hvid- og rosevin. Slottet dyrker sine 35 hektarer ræsonneret, det vil sige, at planterne ikke sprøjtes systematisk, og at der ikke anvendes gødning. Vores vine, som bliver fremstillet med stor omhu, er af meget høj kvalitet. De bliver regelmæssigt prisbelønnede i forskellige konkurrence, guidebøger og nationale og internationale blade. Vores vine markedsføres af distributører, importører, vinforhandlere, grossister og stordistribution i Frankrig og udlandet.

 3. TEMNO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TEMNO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for lige klinger, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Settimo Milanese, Italien.