• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blødt korn

Resultater for

Blødt korn - Import eksport

 1. TERRA LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERRA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Semulje, Mel og semulje, Supper, Kornprodukter til morgenmad, Kornprodukter og kornsorter, korn, hvedegryn, og havrefrø brancherne. Den er baseret i Pervomaysky, Ukraine.

 2. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Sverige

  Alldéns Maskin & Krossmek AB er en svensk, global leverandør af medicinske produkter. Vores tilbud er at give vores kunder førsteklasses produkter, fremragende kundeservice og rimelige priser. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter, inklusive ansigtsmasker, medicinsk beklædning, medicinsk sikkerhedsudstyr, sprøjter, håndsanitering og medicinsk hjælpeudstyr. Vores medicinsk udstyr kommer med al påkrævet dokumentation, og vi er kendt for vores førsteklasses produkter, fremragende kundeservice og rimelige priser. Hos Alldéns Maskin & Krossmek AB er kvalitetskontrol meget vigtig for os, vi sender vores produkter iht. de højeste standarder. Vores logistikteam vil give vores kunder de bedste forsendelsesmuligheder, takket være vores tætte samarbejde med speditørerne. Vi leverer til tilfredse kunder over hele verden. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os med en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe, og levere de medicinske produkter du har brug for.

 3. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrig

  Virksomheden LA FERME DU CHAILLOUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for blødt korn, blødt korn, og hamp brancherne. Den er baseret i Saint Mard De Réno, Frankrig.

 4. EUXINE SEA TRADING

  Ukraine

  Virksomheden EUXINE SEA TRADING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Landbrug - import-eksport, mel af blødt korn, hirsefrø, og knækkede ærter brancherne. Den er baseret i Chernomorsk, Ukraine.

 5. WICKRAMA TRADING LLC

  Ukraine

  Virksomheden WICKRAMA TRADING LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for hirse, durra, koriander, og blødt korn brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAPITAL TRADE GRAIN

  Polen

  Virksomheden CAPITAL TRADE GRAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for majsfrø, krydsfiner, fabrikation af krydsfiner, og Snegle til stegning brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 2. GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L.

  Rumænien

  Virksomheden GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for absorption af fugtighed brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 3. FRATELLI CONTARINI

  Italien

  Virksomheden FRATELLI CONTARINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for hvede, rismel, og blødt korn brancherne. Den er baseret i Alfonsine, Italien.

 4. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Tyrkiet

  Virksomheden UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Melformaling, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Melformaling, og separatorer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. ELLITA EXIM

  Tyskland

  Virksomheden ELLITA EXIM, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for blødt korn, og rapsfrø brancherne. Den er baseret i Dessau-Rosslau, Tyskland.

 1. DE BAERE JAKY

  Belgien

  Virksomheden DE BAERE JAKY, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for majs, blødt korn, gødning, og Foderkomponenter til katte brancherne. Den er baseret i Aalter, Belgien.

 2. MUZATO CORPORATION

  Canada

  Virksomheden MUZATO CORPORATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, hvede sarrasin, Olieplanter, import-eksport af tørrede grøntsager, og sennep brancherne. Den er baseret i Toronto, Canada.

 1. MASELIS

  Belgien

  Virksomheden MASELIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter til morgenmad, gryn til cornflakes, Kornprodukter til morgenmad, og hvedegryn brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 2. AGRO TRADE AGENCY

  Polen

  Virksomheden AGRO TRADE AGENCY, er en Multi-Category, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, solsikkeolier, Landbrug - import-eksport, Vegetabilske olier, og Ubearbejdede vegetabilske olier brancherne. Den er baseret i Warsaw, Polen.

 3. AMG-KERNEL SRL

  Moldavia

  Virksomheden AMG-KERNEL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for byg, og æbler brancherne. Den er baseret i Soroca, Moldavia.

 4. ACTIVE INTERNATIONAL

  Tyrkiet

  Virksomheden ACTIVE INTERNATIONAL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Benzin, Vegetabilske olier, og Benzin brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. ECLIES TRADE LLC

  Ukraine

  Virksomheden ECLIES TRADE LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for rapsfrø brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 6. GROUPE OROS

  Benin

  Virksomheden GROUPE OROS, er en Multi-Category, der opererer inden for blødt korn branchen. Den er baseret i Cotonou, Benin.

 7. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, er en Engrossalg, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for blødt korn, hård hvede, Sukkerroe, Biologisk rørsukker, og blødt korn brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 8. T-INK KONTAR

  Tyrkiet

  Virksomheden T-INK KONTAR, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for blødt korn, træmel, og økologisk pasta brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. LINK-EXPO

  Tyskland

  Virksomheden LINK-EXPO, er en Engrossalg, der opererer inden for Hvede branchen. Den opererer også inden for blødt korn, Drikkevarer, blødt korn, solsikkeolier, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Ebersburg, Tyskland.

 2. PETROHANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PETROHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, blødt korn, Kornprodukter og kornsorter, hørfrø, byg, og blødt korn brancherne. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 3. EDWIN STELL CORPORATION

  Ukraine

  Virksomheden EDWIN STELL CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for kalciumkarbonater, bordsalt, og durra brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 4. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Ukraine

  Virksomheden INTERVIDKONTRAKT LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for klid, byg, olie af frø, og sukker brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 5. PODGORENI SRL

  Moldavia

  Virksomheden PODGORENI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for æbler, og majs brancherne. Den er baseret i Raionul Cantemir, Moldavia.

 6. LLC "HELIOS GROUP"

  Kirgisistan

  Virksomheden LLC "HELIOS GROUP", er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for hård hvede, blødt korn, og pakkede solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Bishkek, Kirgisistan.

 7. SARL L'ARTISAN DES SAVEURS

  Frankrig

  Virksomheden SARL L'ARTISAN DES SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Melformaling branchen. Den opererer også inden for blødt korn, mel, rasp, og blødt korn brancherne. Den er baseret i Ales, Frankrig.

 8. TARASIVSKIY MLYN

  Ukraine

  Virksomheden TARASIVSKIY MLYN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for mel af blødt korn brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 9. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Ukraine

  Virksomheden LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 10. ACCESAL-GRUP SRL

  Moldavia

  Virksomheden ACCESAL-GRUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for vaske, og æbler brancherne. Den er baseret i Raionul Singerei, Moldavia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis