• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blødgøring af vand- anlæg og udstyr

Resultater for

Blødgøring af vand- anlæg og udstyr - Import eksport

 1. SA PIERARD

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SA PIERARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Midler til blødgøring af vand, blødgøringsmidler til husholdning, behandling af vand, anti-slid, Midler til blødgøring af vand, og Apparater til behandling af vand brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 2. EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Baden, Østrig.

 3. BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. ENMETEC GMBH

  Tyskland

  Velkommen hos Enmetec GmbH, en verdensklasse-virksomhed med speciale i vandfiltrering! Allerførst vil jeg gerne udtrykke en oprigtig tak til alle vores kunder, der allerede har ledsaget os igennem mere end 10 år. Også de nye besøgende på vores hjemmeside vil jeg takke for den interesse, de viser for vores virksomhed. Hos Enmetec tror vi, at det kompromisløse kundefokus er nøglen til succes. Vi går ind på vores kunders ønsker og glæder dem med vores teknologiske landvindinger. Vi tilbyder vores kunder bedre og smartere løsninger af høj kvalitet og handler fremadrettet for at møde både de aktuelle og de fremtidige behov. Med vores produkter og tjenesteydelser garanterer vi vores kunder – private husholdninger og virksomheder – rent og sundt vand. Vi er stolte at det, vi har opnået hidtil, og er spændte på, hvad fremtiden vil bringe.

 5. LAGUR APS

  Danmark

  Kalk er en vigtig markør for god vandkvalitet. Kalkholdigt vand betyder, at vandet på sin rejse gennem jordlagene har opsamlet mange gode og sunde mineraler, der er vigtige for vores sundhed. Mens kemiske blødgøringsanlæg med brug af store mængder salt fjerner både kalken og de mange medfølgende positive egenskaber i vandet, nøjes LAGUR® med at lave lidt om på kalkens struktur, så du stadig kan nyde alle vandets naturlige fordele og samtidig får nemmere ved at vedligeholde dine armaturer, fliser og hvidevarer. LAGUR® er det kemifri og miljøvenlige alternativ til blødgøringsanlæg. Når dit vand passerer et LAGUR-anlæg, bliver kalkens struktur ændret fra skarpe krystaller (calcit) til runde granulater (aragonit). Det betyder, at kalken i vandet nu hæfter minimalt i installationer, og at kalken på flader som fliser og armaturer lægger sig som pulverstøv, der er nem at tørre væk med en klud. Og dit vand har samme sunde sammensætning og egenskaber som altid. LAGUR® er en simpel og effektiv vandbehandlingsløsning, der er nem at installere. LAGUR® består af et rør på en halv meter, der installeres efter hovedvandmåleren og er forbundet med en styreboks. LAGUR® PRO er billig i drift. Anlægget bruger ca. 1 kW i døgnet svarende til cirka 2, 50 kroner. Tilsvarende, bruger vores LAGUR® HOME kun ca. 1 kW hver 3.dag, svarende til en årlig udgift på cirka 280 kroner.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK

  Østrig

  Virksomheden LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Dietersdorf, Østrig.

 2. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Italien

  Virksomheden RG ITALIA PRODUCTION SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, vandrensningsanlæg, Vandforureningsbekæmpelse, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, og vandrensningsanlæg til husbehov brancherne. Den er baseret i Casorate Sempione, Italien.

 3. WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for højtrykspumper, Vandafhærdningsudstyr, vandfiltre, og rådgivning inden for vandbehandling brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 4. VULCAN

  Frankrig

  Virksomheden VULCAN, er en Multi-Category, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for elektroniske og magnetiske blødgøringsanlæg til vandbehandling, anlæg til vandbehandling med magnetfelter, industrielle blødgøringsmidler, og blødgøringsmidler til husholdning brancherne. Den er baseret i Nanteuil Les Meaux, Frankrig.

 5. EUROPAZ

  Frankrig

  Virksomheden EUROPAZ, er en Distributør, der opererer inden for Midler til blødgøring af vand branchen. Den opererer også inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, blødgøringsmidler til husholdning, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, afkalkningsmagneter, og tandrensning brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. TES SOLUTIONS GMBH

  Østrig

  Virksomheden TES SOLUTIONS GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Traiskirchen, Østrig.

 2. ITAL SITI

  Italien

  Virksomheden ITAL SITI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer, byggeri - restaurering, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Marano Di Napoli, Italien.

 1. SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA

  Spanien

  Virksomheden SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA, er en Distributør, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for afkalkningsmidler brancherne. Den er baseret i Toledo, Spanien.

 2. ATLIS AG

  Schweiz

  Virksomheden ATLIS AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Solothurn, Schweiz.

 3. AQUAINSTALA VALENCIA

  Spanien

  Virksomheden AQUAINSTALA VALENCIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 4. METRON RHEWATEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden METRON RHEWATEC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 5. TOODO

  Frankrig

  Virksomheden TOODO, er en Distributør, der opererer inden for Vandrensningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Midler til blødgøring af vand, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, selvrensende filter, blødgørere, osmose, demineraliserings anlæg, og Midler til blødgøring af vand brancherne. Den er baseret i Lécousse, Frankrig.

 6. AVK FRANCE SA

  Frankrig

  Virksomheden AVK FRANCE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Vvs-installationer, industriel, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Vvs-installationer, industriel, design af gasdistributionsnet, og brandsikringsanordninger brancherne. Den er baseret i Blois Cedex, Frankrig.

 7. COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L.

  Tyskland

  Virksomheden COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Schutterwald, Tyskland.

 8. AGUAVIBES

  Belgien

  Virksomheden AGUAVIBES, er en Multi-Category, der opererer inden for Midler til blødgøring af vand branchen. Den opererer også inden for Vandrensningsprodukter, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, automatiske blødgøringsmidler, Vandrensningsprodukter, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, og Vandrensningsudstyr brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 1. CULLIGAN

  Belgien

  Virksomheden CULLIGAN, er en Multi-Category, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, frysemaskiner, apparat til blødgøring af vand, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, og vandfiltre brancherne. Den er baseret i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 2. COMPLETELY WATER & DRINKS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COMPLETELY WATER & DRINKS, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Vandrensningsprodukter, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, og Vandrensningsprodukter brancherne. Den er baseret i Rugby, Det Forenede Kongerige.

 3. GH SYSTEMS

  Belgien

  Virksomheden GH SYSTEMS, er en Distributør, der opererer inden for Midler til blødgøring af vand branchen. Den opererer også inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, og salte til blødgøring af vand brancherne. Den er baseret i Oudenaarde, Belgien.

 4. JOSE GIMENEZ

  Spanien

  Virksomheden JOSE GIMENEZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for industrielle blødgøringsmidler, behandling af vand til mineralvand og drikkevarer, vandfiltre, og blødgøring brancherne. Den er baseret i Santa Pola, Spanien.

 5. PRIME INVESTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PRIME INVESTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Filtreringsudstyr og materiel, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Filtreringsudstyr og materiel, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, og Blødgøring af vand- anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 6. MICHAEL RICHTER

  Tyskland

  Virksomheden MICHAEL RICHTER, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Vand - produktion og distribution, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 7. AKRO

  Rumænien

  Virksomheden AKRO, er en Distributør, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den er baseret i Brasov, Rumænien.

 8. AQUATOP KALKSCHUTZSYSTEME GMBH

  Østrig

  Virksomheden AQUATOP KALKSCHUTZSYSTEME GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Vand - produktion og distribution, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, og Blødgøring af vand- anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Stockerau, Østrig.

 9. UNIPOND SWISS AG

  Schweiz

  Virksomheden UNIPOND SWISS AG, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Kemisk industri - maskiner og udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, og Blødgøring af vand- anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Kreuzlingen, Schweiz.

 10. AIRSTREAM ENVIRONMENTAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AIRSTREAM ENVIRONMENTAL LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, Vandrensningsprodukter, Blødgøring af vand- anlæg og udstyr, og Vandrensningsprodukter brancherne. Den er baseret i Ellesmere Port, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis