• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bivoks

Resultater for

Bivoks - Import eksport

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Norevo GmbH er en globalt etableret producent og leverandør af naturlige råstoffer til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, farmaceutisk industri og kosmetikbranchen samt for tekniske anvendelser. Fra de naturlige råstoffer – Gummi Arabicum, Agar-Agar, honning, agavetyksaft, lakridsekstrakt og vokser – til de skræddersyede kvaliteter og Confectionery Performers-produktrækken, leverer Norevo naturlige produkter og funktionelle ingredienser sammen med teknologisk knowhow og Development Support. Norevo er en uafhængig, internationalt orienteret virksomhed med hovedsæde i Hamborg, Tyskland. I Nordtyskland er der ligeledes en stor Norevo produktionsvirksomhed med eget laboratorium og hovedlager med alle råstoffer. Vores datterselskaber og andre produktionsafdelinger er etableret i Ungarn, Mexico, Argentina, Kina og Hongkong.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Hjertelig velkomme i råstoffernes verden! Virksomheden Michael Gutschke Rohstoffhandel er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi rådgiver vores kunder personligt og pålideligt. I overensstemmelse med min særlige produkt- og markedsviden samt mangeårige erfaring tilbyder vi et bredt sortiment af naturlige råstoffer til anvendelser inden for aroma-, kosmetik-, tobak-, slik- og levnedsmiddelindustrien eller til tekniske anvendelser. Vi leverer råstoffer til aromatisering, binding, indtykning, separering, stabilisering, farvning eller forsegling. Produkterne lagres og kontrolleres i Hamburg. Gennem det tætte samarbejde over flere år har vi opbygget et særdeles godt forhold til vores partnere over hele verden og et fremragende netværk. Takket være vores lille administrationsapparat kan vi handle hurtigt og fleksibelt.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Tuchel & Sohn GmbH er en international producent og leverandør af naturlige råvarer til fødevare- og drikkevareindustrien, samt den farmaceutiske og kosmetiske sektor. Virksomheden blev grundlagt af Gustav Tuchel, og er nu importør, forhandler, distributør, raffinaderi og aftapper og er siden 2017 blevet drevet af Peter og Mirko Tuchel, henholdsvis fjerde og femte generation. Hovedsædet har siden grundlæggelsen ligget i Hamborg. Produktsortimentet inkluderer hovedsageligt naturlige sødestoffer, der tilbydes så naturligt som muligt. Disse inkluderer bihonning, forskellige sirupper såsom ahornsirup, agave sirup, ris sirup, dadelsirup eller kokosnøddesirup, samt andre produkter fra bier (voks, propolis, pollen), agaveplanten (inulin), ahorntræet (sukker, flager) og mere. Takket være en global tilstedeværelse og tværgenerationelle leverandørforhold, kan Tuchel & Sohn tilbyde bæredygtige varer af højeste kvalitet, direkte fra deres oprindelse.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Østrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Verified by Europages badge
 3. BEE BREEDING COMPLEX MAIKOPSKY

  Rusland

  Produktion af biavlsprodukter er vores virksomheds hovedaktivitet. 300 bikolonier liver på 3 honningfarme som er placeret på 1 hektar land ved foden af Kaukasus naturreservat. Vores hovedfokus er produktion af honning, fertile bidronninger og pakker. Virksomheden leverer biprodukter til næsten alle regioner i Rusland. Virksomhedens hovedmission er en effektiv anvendelse af moderne metoder og teknologier for at opnå det maksimale udbytte af bikagerne, de fertile bidronninger, honning, dronningegele og andre biprodukter, samt en effektiv anvendelse af bikolonierne til insektbestøvning. Under hensyntagen til kravene på det moderne marked, udfører virksomheden omfattende forberedende arbejde i forbindelse med honningstrøm og indsamling af populære honningtyper - robinie, linden, kastanje, koriander, boghvede, stenkløver og solsikkehonning. Specifikation udviklet for “SILA MEDA+” specialprodukt. Honningens hemmeligheder fra Kaukasus naturreservatet kombineret i et produkt - det er “SILA MEDA+”.

 4. HONGLER KERZEN AG

  Schweiz

 5. WACHSLING GMBH

  Tyskland

 1. LUSOCOPLA FABRICA DE COLAS INDUSTRIAIS LDA.

  Portugal

 2. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrig

 3. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grækenland

 4. RONDA GMBH

  Tyskland

 5. VARA GROUP

  Ukraine

 6. NUVOLA TRADE

  Tyrkiet

 7. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanien

 8. ZADORUS

  Polen

 9. COPLA

  Frankrig

 10. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Brasilien

 1. OOO KONSTANTA

  Rusland

 2. DIMITROPOULOS

  Grækenland

 3. PROQUINAT S.L.

  Spanien

 4. APICOLTURA LICARI

  Italien

 5. HONEY PRODUCER

  Rusland

 6. PROREUSE SRLS

  Italien

 7. LANUCO GMBH

  Tyskland

 8. BEE PURE

  Østrig

 9. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

 10. ADI APICOLTURA S.R.L.

  Italien