• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bivoks

Resultater for

Bivoks - Import eksport

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH er en globalt etableret producent og leverandør af naturlige råstoffer til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, farmaceutisk industri og kosmetikbranchen samt for tekniske anvendelser. Fra de naturlige råstoffer – Gummi Arabicum, Agar-Agar, honning, agavetyksaft, lakridsekstrakt og vokser – til de skræddersyede kvaliteter og Confectionery Performers-produktrækken, leverer Norevo naturlige produkter og funktionelle ingredienser sammen med teknologisk knowhow og Development Support. Norevo er en uafhængig, internationalt orienteret virksomhed med hovedsæde i Hamborg, Tyskland. I Nordtyskland er der ligeledes en stor Norevo produktionsvirksomhed med eget laboratorium og hovedlager med alle råstoffer. Vores datterselskaber og andre produktionsafdelinger er etableret i Ungarn, Mexico, Argentina, Kina og Hongkong.

 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Hjertelig velkomme i råstoffernes verden! Virksomheden Michael Gutschke Rohstoffhandel er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi rådgiver vores kunder personligt og pålideligt. I overensstemmelse med min særlige produkt- og markedsviden samt mangeårige erfaring tilbyder vi et bredt sortiment af naturlige råstoffer til anvendelser inden for aroma-, kosmetik-, tobak-, slik- og levnedsmiddelindustrien eller til tekniske anvendelser. Vi leverer råstoffer til aromatisering, binding, indtykning, separering, stabilisering, farvning eller forsegling. Produkterne lagres og kontrolleres i Hamburg. Gennem det tætte samarbejde over flere år har vi opbygget et særdeles godt forhold til vores partnere over hele verden og et fremragende netværk. Takket være vores lille administrationsapparat kan vi handle hurtigt og fleksibelt.

 3. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Tuchel & Sohn GmbH er en international producent og leverandør af naturlige råvarer til fødevare- og drikkevareindustrien, samt den farmaceutiske og kosmetiske sektor. Virksomheden blev grundlagt af Gustav Tuchel, og er nu importør, forhandler, distributør, raffinaderi og aftapper og er siden 2017 blevet drevet af Peter og Mirko Tuchel, henholdsvis fjerde og femte generation. Hovedsædet har siden grundlæggelsen ligget i Hamborg. Produktsortimentet inkluderer hovedsageligt naturlige sødestoffer, der tilbydes så naturligt som muligt. Disse inkluderer bihonning, forskellige sirupper såsom ahornsirup, agave sirup, ris sirup, dadelsirup eller kokosnøddesirup, samt andre produkter fra bier (voks, propolis, pollen), agaveplanten (inulin), ahorntræet (sukker, flager) og mere. Takket være en global tilstedeværelse og tværgenerationelle leverandørforhold, kan Tuchel & Sohn tilbyde bæredygtige varer af højeste kvalitet, direkte fra deres oprindelse.

 4. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrig

 5. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Østrig

 2. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

 3. HONGLER KERZEN AG

  Schweiz

 4. MESSINIAN CANDLES

  Grækenland

 5. WACHSLING GMBH

  Tyskland

 1. LUSOCOPLA FABRICA DE COLAS INDUSTRIAIS LDA.

  Portugal

 2. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrig

 1. APINORTE

  Spanien

 2. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grækenland

 3. RONDA GMBH

  Tyskland

 4. VARA GROUP

  Ukraine

 5. COPLA

  Frankrig

 6. NUVOLA TRADE

  Tyrkiet

 7. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Brasilien

 8. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanien

 1. PROQUINAT S.L.

  Spanien

 2. PROREUSE SRLS

  Italien

 3. LANUCO GMBH

  Tyskland

 4. APICOLTURA LICARI

  Italien

 5. DOLCI QUALITA' SAS DI CASTALDO ALESSANDRA & C.

  Italien

 6. SERRAPIGLIO UMBERTO

  Italien

 7. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

 8. ''APICOLTURA ORAZI S.S. SOC. AGRICOLA''

  Italien

 9. ANTICA APICOLTURA KABERLABA DI FRIGO LUCIA & C. S.N.C.

  Italien

 10. ENTREPRISE WAWA

  Elfenbenskysten