• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bivoks

Resultater for

Bivoks - Import eksport

 1. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkomme i råstoffernes verden! Virksomheden Michael Gutschke Rohstoffhandel er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi rådgiver vores kunder personligt og pålideligt. I overensstemmelse med min særlige produkt- og markedsviden samt mangeårige erfaring tilbyder vi et bredt sortiment af naturlige råstoffer til anvendelser inden for aroma-, kosmetik-, tobak-, slik- og levnedsmiddelindustrien eller til tekniske anvendelser. Vi leverer råstoffer til aromatisering, binding, indtykning, separering, stabilisering, farvning eller forsegling. Produkterne lagres og kontrolleres i Hamburg. Gennem det tætte samarbejde over flere år har vi opbygget et særdeles godt forhold til vores partnere over hele verden og et fremragende netværk. Takket være vores lille administrationsapparat kan vi handle hurtigt og fleksibelt.

 2. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tuchel & Sohn GmbH er en international producent og leverandør af naturlige råvarer til fødevare- og drikkevareindustrien, samt den farmaceutiske og kosmetiske sektor. Virksomheden blev grundlagt af Gustav Tuchel, og er nu importør, forhandler, distributør, raffinaderi og aftapper og er siden 2017 blevet drevet af Peter og Mirko Tuchel, henholdsvis fjerde og femte generation. Hovedsædet har siden grundlæggelsen ligget i Hamborg. Produktsortimentet inkluderer hovedsageligt naturlige sødestoffer, der tilbydes så naturligt som muligt. Disse inkluderer bihonning, forskellige sirupper såsom ahornsirup, agave sirup, ris sirup, dadelsirup eller kokosnøddesirup, samt andre produkter fra bier (voks, propolis, pollen), agaveplanten (inulin), ahorntræet (sukker, flager) og mere. Takket være en global tilstedeværelse og tværgenerationelle leverandørforhold, kan Tuchel & Sohn tilbyde bæredygtige varer af højeste kvalitet, direkte fra deres oprindelse.

 3. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAISON DU TALENT D'OR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stearinlys branchen. Den opererer også inden for Bivoks, naturlys, og Bivoks brancherne. Den er baseret i Niort, Frankrig.

 4. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den er baseret i Waidhofen/ybbs, Østrig.

 5. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, Bivoks, pollen, voks, Honning, Bivoks, salg af honning, salg af voks, og salg af pollen brancherne. Den er baseret i Pinofranqueado-Cáceres, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COPLA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden COPLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Vegetabilske olier, paraffin, og silikoneolier brancherne. Den er baseret i Castelculier, Frankrig.

 2. APIHAPPY

  Frankrig

  Virksomheden APIHAPPY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bivoks, serviceydelse til biavlere, Bivoks, produktion af bidronninger, og bikuber brancherne. Den er baseret i Gometz La Ville, Frankrig.

 3. HONGLER KERZEN AG

  Schweiz

  Virksomheden HONGLER KERZEN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den er baseret i Altstätten, Schweiz.

 4. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Tyskland

  Virksomheden GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG, er en Engrossalg, der opererer inden for Bivoks branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. MESSINIAN CANDLES

  Grækenland

  Virksomheden MESSINIAN CANDLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for Religiøse artikler, kerter, paraffin, og Religiøse artikler brancherne. Den er baseret i Neromilos Messinias, Grækenland.

 1. WACHSLING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WACHSLING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den er baseret i Dormagen, Tyskland.

 2. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrig

  Virksomheden ALCHIMIE DES BOUGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stearinlys branchen. Den opererer også inden for Bivoks, naturlys, og økologiske lys brancherne. Den er baseret i Betton, Frankrig.

 1. APINORTE

  Spanien

  Virksomheden APINORTE, er en Engrossalg, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Biavl - maskiner og udstyr, Bivoks, pollen, Biavl - maskiner og udstyr, og Bivoks brancherne. Den er baseret i Burgos, Spanien.

 2. RONDA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RONDA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for fabrikation af lys brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grækenland

  Virksomheden MELOSTAGMA - HONEY DROP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Bivoks, bihonning, Bivoks, og kastanjehonning brancherne. Den er baseret i Skalokhori, Lesvos, Grækenland.

 4. VARA GROUP

  Ukraine

  Virksomheden VARA GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for produkter fra biavl brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. NUVOLA TRADE

  Tyrkiet

  Virksomheden NUVOLA TRADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for bitre mandler, og adragantgummi brancherne. Den er baseret i Diyarbakir, Tyrkiet.

 6. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanien

  Virksomheden MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, pollen, dronningegele, og Bivoks brancherne. Den er baseret i Monserrat - Valencia, Spanien.

 7. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Brasilien

  Virksomheden BEE PROPOLIS BRASIL LTDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den er baseret i Bambui, Brasilien.

 8. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Honning, Bivoks, Stearinlys, Biavl og silkeormeopdræt, Honning, Bivoks, Stearinlys, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Liberec, Tjekkiet.

 1. LACOURCELLE BENOIT

  Frankrig

  Virksomheden LACOURCELLE BENOIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Bivoks, propolis, pollen, Honning, og Bivoks brancherne. Den er baseret i Chaumeil, Frankrig.

 2. BEE ART IKE

  Grækenland

  Virksomheden BEE ART IKE, er en Multi-Category, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for serviceydelse til biavlere, bialvsprodukter, og foder til bier brancherne. Den er baseret i Xanthi, Grækenland.

 3. LANUCO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LANUCO GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Konserveringsmidler, Smagsstoffer til fødevarer, Bivoks, Fødevaretilskud, Konserveringsmidler, Smagsstoffer til fødevarer, og Bivoks brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. MAB MIELS ET ABEILLES

  Frankrig

  Virksomheden MAB MIELS ET ABEILLES, er en Multi-Category, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for Honning, bier, Honning, og produktion og engrossalg brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 5. APICOLTURA LICARI

  Italien

  Virksomheden APICOLTURA LICARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for økologisk honning, propolis, Bivoks, og pollen brancherne. Den er baseret i Marsala, Italien.

 6. PROREUSE SRLS

  Italien

  Virksomheden PROREUSE SRLS, er en Distributør, der opererer inden for Paraffiner branchen. Den opererer også inden for bivoks, voks, og farvet voks brancherne. Den er baseret i VALLO, Italien.

 7. PROQUINAT S.L.

  Spanien

  Virksomheden PROQUINAT S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for politurer, industrielle, voks og biprodukter til tekstilindustrien, og maskiner til olivenplukning brancherne. Den er baseret i Badalona, Spanien.

 8. SER WAX INDUSTRY

  Italien

  Virksomheden SER WAX INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi, organisk - råmaterialer og derivater branchen. Den opererer også inden for voksning, voks, tilsætningsstoffer, og bivoks brancherne. Den er baseret i Santena, Italien.

 9. YILDIRIM PETEK MUSTAFA YILDIRIM

  Tyrkiet

  Virksomheden YILDIRIM PETEK MUSTAFA YILDIRIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for produkter fra biavl, honning og propolis, Bivoks, og frisk frossen pollen brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 10. BEE PURE

  Østrig

  Virksomheden BEE PURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bivoks branchen. Den opererer også inden for Kost - mad, produkter fra biavl, produkter til bikuber, Kost - mad, og bialvsprodukter brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis