• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biscuitter

Resultater for

Biscuitter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 4. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH udviklet, produceret og solgt individualiseret slik til reklameformål for vores kunder. Det, der startede med en ren konditorforretning i Schwarzwald, har under grundlægger Pieter Schuberts kreative styring udviklet sig til en førende virksomhed på markedet for reklameartikler.

 5. CHRISTIE INTERNATIONAL LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Christie International Ltd, som er baseret i det sydvestlige England, er den officielle outsourcede eksportsalgsafdeling for et antal af UK-baserede producenter inden for FMCG-fødevarer, -drikkevarer og non-fødevarer, og vi dækker et stort udvalg af kategorier, inklusive det følgende: Kager, småkager og kiks. Snacks, konfekt. Chokolade. Morgenmadsmysli. Te og infusioner. Smørepålæg og syltetøj. Saucer. Quinoa. Sundheds- og velværeområdet. Olier og sprays. Kildevand. Personlig pleje, sundhed og skønhed. Husholdningsartikler. Vi tager produktet og udvikler eksportmarkederne i samarbejde med brandejerne. Vi har en meget fleksibel tilgang idet vi samler blandede containerordrer fra vores partnere på vores facilitet i Storbritannien, før vi sender dem ud på det pågældende marked. Vi leverer også fuld dokumentation og enhver pakkemærkning som kan være påkrævet. Derudover, i visse tilfælde og i forhold til volumen, er vi i stand til at bidrage til kampagneomkostningerne som kan være nødvendige for at få adgang til et marked.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BLOOM&CIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLOOM&CIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for slik, chokolade, kager, og småkager brancherne. Den er baseret i Nice, Frankrig.

 2. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATAZA PTY LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Biscuitter, Ikke-chokoladeholdigt slik, Drikkevarer - import-eksport, Honning, macadamianødder, honning fra eukalyptus, Økologiske, fødevarer, og Vine - Australien brancherne. Den er baseret i Sydney, Australien.

 3. FLAVIE'S & CO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLAVIE'S & CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, Biscuitter, saltkiks, Kiks og snacks, saltede, produktion af småkager, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Plérin, Frankrig.

 4. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, Bløde kiks, hasselnøddekager, chokoladekager, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Saint-Germain-En-Laye, Frankrig.

 5. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALSACE BISCUITS TRADITION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Småkager, Biscuitfremstilling, Småkager, muesli, og tvebakker brancherne. Den er baseret i Geudertheim, Frankrig.

 1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vores bageri blev startet i 1952 i Costalissoio, en lille bjergby, den højest beliggende i kommunen Santo Stefano di Cadore, i hjertet af Dolomitterne.Bageriet markerer sig i sukkervareindustrien med sin produktion af de klassiske småkager, "I Sartorelli", som nu er blevet et virkeligt udsøgt produkt, der er kendt og værdsat både i Italien og udlandet.Vores bageri specialiserer sig stadigt mere i produktionen af fine, udsøgte småkager.En gammel og dyrebar opskrift, en raffineret og stadig håndværksmæssig bearbejdningsmetode, ingredienser af absolut kvalitet gør tilsammen vores produkter til unikke og helt særlige småkager.Af foreningen mellem en gammel tradition, som er den kyndige bearbejdning af opskrifter fra andre tider, og nutiden, der er teknik og en mere moderne produktionsmetode, skabes der et bredt sortiment af småkager til et krævende publikum.

 2. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusland

  SOFI BAKERY - er en kreativ butik. Her fremstilles der søde sager af den højeste kvalitet - dekorerede honningkager, slikbarer og bolsher lavet i hånden af et hold af professionelle: bagere, konditorer, slikfremstillere og kunstnere. SOFI BAKERY - kunsten ved at fremstille gaver. Konditorerne ved SOFI studio, bager og dekorerer udelukkende deres honningkager i hånden. Vi udvikler og bevarer kontinuerligt de bedste traditioner inden for konditorbranchen i Rusland. Når det kommer til fremstilling anvender vi udelukkende naturlige ingredienser af den højeste kvalitet, og i unikke kombinationer. SOFI BAKERY - hemmeligheden for succes. Opskrifterne på vores honningkager er baseret på ældgamle russiske traditioner, og passende kombineret med hemmelighederne fra europæiske konditorer, mens generøse mængder af honning og krydderier, såsom ingefær, kanel, kakao og andet, giver vores honningkager den unikke chokoladefarve, en tiltalende smag og en blød tekstur. SOFI honningkager er årets bedste produkt. Guldmedalje!

 1. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrig

  Alimentation Fine de France, der fremstiller delikatesser, er kendt for sin strenge kvalitetspolitik: Vi udvælger produkter med store krav til smag og kvalitet, samtidigt med at vi så vidt muligt undgår diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler og fremmer brugervenlighed og innovation med respekt for den franske tradition. Vi har gennemført total sporbarhed af produkterne (HACCP standard) for bedre fødevaresikkerhed. Denne kvalitetspolitik, kombineret med fortsat salgsarbejde og en udvidelse af udvalget betød en udvidelse af kundekredsen mod prestigefyldte stormagasiner og eksport. Alimentation Fine de France tilbyder i dag, under mærkerne M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et udvalg på over 1200 kendte kvalitetsprodukter, der hvert semester udvides ved tilførsel af nye originale og eksklusive varer såsom Selôvin.

 2. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Frankrig

  Det var i 1768, at den unge bagermester Charles Fortwenger åbnede sit bageri i Gertwiller (Alsace) for at fremstille sine velsmagende honningkager. To århundreder senere bliver de berømte Fortwenger honningkager stadig fremstillet efter traditionen, som ønsket af grundlæggeren: kvalitetsingredienser, en knivspids madglæde... og en god portion know-how!

 3. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tager os af alle vores produkter i alle faser af produktionen: fra valg af ingredienser, altid god kvalitet og autentiske, til de forskellige faser i udførelse og til indpakning. Vi vælger at pakke vores produkter i beholdere, der beskytter dem mod brud og forvitring med en transparent film, der giver mulighed for at kontrollere tilberedningsgraden. Alt dette for at du kan bringe et godt og smukt produkt med hjem ... som var det lige kommet ud af ovnen!

 4. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

  Italien

  Vi har gennem tre generationer tilbudt dejlige friskbagte småkager som i gamle dage. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoirs, così chini med figener og mandler, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fuldkorns cruscolotti og pancacao er simple produkter, som vi fremstiller af de bedste råvarer. Hele produktionsprocessen kontrolleres.

 5. ANI BISCUITS FOOD IND. & TRADE CO.

  Tyrkiet

  ANI Biscuits Company blev etableret i 1994. ANI Biscuits Company startede sin produktion med kiks. Et stadigt stigende salg har ført til investeringer i nye kvalitetsprodukter. Vores firma er blevet hædret af Istanbul Chamber of Industry for at være et af de førende og nr. 2 ud af Tyrkiets 500 største virksomheder. ANI Biscuits Company startede sin produktion med 40 ansatte, men i dag er der 1200 ansatte i virksomheden.

 6. ALDIVA ALVIEN (MODERN CHOCOLATE)

  Tyrkiet

  Virksomheden ALDIVA ALVIEN (MODERN CHOCOLATE), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, vafler, Biscuitter, og chokolade brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. TARIFIQ FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TARIFIQ FOODS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Brød og kager, bagerprodukter, halal, Brød og kager, og tørret pasta brancherne. Den er baseret i Peterborough, Det Forenede Kongerige.

 8. AVIGAUF

  Belgien

  Virksomheden AVIGAUF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, vafler, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Battice, Belgien.

 1. FOOD OF SICILY

  Spanien

  Virksomheden FOOD OF SICILY, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Biscuitter, Måltider, frosne, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Tenerife, Spanien.

 2. BISCUITERIE AFA

  Frankrig

  Virksomheden BISCUITERIE AFA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Appietto, Frankrig.

 3. SARL PIVERT

  Frankrig

  Virksomheden SARL PIVERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, Diætmad og økologiske fødevarer, Biscuitfremstilling, Biscuitter, Diætmad og økologiske fødevarer, Biscuitfremstilling, og Småkager uden tilsat sukker brancherne. Den er baseret i La Fouillade, Frankrig.

 4. PRESENTA DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PRESENTA DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den er baseret i Landshut, Tyskland.

 5. 1ALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 1ALS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den er baseret i Alsbach-Hähnlein, Tyskland.

 6. LARK BISCUITS

  Tyrkiet

  Virksomheden LARK BISCUITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Ikke-chokoladeholdigt slik, småkagefabrik, vafler, fra Genova, og Ikke-chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. LES MIRLIFLORES

  Frankrig

  Virksomheden LES MIRLIFLORES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for makroner brancherne. Den er baseret i Montans, Frankrig.

 8. BARQUILLOS GONZALO RÍOS

  Spanien

  Virksomheden BARQUILLOS GONZALO RÍOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, vafler til is, Biscuitter, småkager til is, og vafler brancherne. Den er baseret i Santander-Cantabria, Spanien.

 9. ADICOR MEDIEN SERVICES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ADICOR MEDIEN SERVICES GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den er baseret i Darmstadt, Tyskland.

 10. HANF WHAT ELSE

  Tyskland

  Virksomheden HANF WHAT ELSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis