• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biscuitfremstilling

Resultater for

Biscuitfremstilling - Import eksport

 1. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BISCUITERIE WHITE MARK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for fyldte småkager, saltkiks, og småkagefabrik brancherne. Den er baseret i Montauroux, Frankrig.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, konfekt, Karamelbolsjer, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, chokolade, Småkager, cajounødder, og makroner brancherne. Den er baseret i Objat, Frankrig.

 3. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALSACE BISCUITS TRADITION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Småkager, Biscuitfremstilling, Småkager, muesli, og tvebakker brancherne. Den er baseret i Geudertheim, Frankrig.

 4. SMAKULI

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMAKULI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Småkager, Biscuitfremstilling, Kiks og snacks, saltede, Småkager, produktion af småkager, småkagefabrik, Biscuitfremstilling, levnedsmiddel uden gluten, og småkager uden gluten brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 5. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vores bageri blev startet i 1952 i Costalissoio, en lille bjergby, den højest beliggende i kommunen Santo Stefano di Cadore, i hjertet af Dolomitterne.Bageriet markerer sig i sukkervareindustrien med sin produktion af de klassiske småkager, "I Sartorelli", som nu er blevet et virkeligt udsøgt produkt, der er kendt og værdsat både i Italien og udlandet.Vores bageri specialiserer sig stadigt mere i produktionen af fine, udsøgte småkager.En gammel og dyrebar opskrift, en raffineret og stadig håndværksmæssig bearbejdningsmetode, ingredienser af absolut kvalitet gør tilsammen vores produkter til unikke og helt særlige småkager.Af foreningen mellem en gammel tradition, som er den kyndige bearbejdning af opskrifter fra andre tider, og nutiden, der er teknik og en mere moderne produktionsmetode, skabes der et bredt sortiment af småkager til et krævende publikum.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Frankrig

  Det var i 1768, at den unge bagermester Charles Fortwenger åbnede sit bageri i Gertwiller (Alsace) for at fremstille sine velsmagende honningkager. To århundreder senere bliver de berømte Fortwenger honningkager stadig fremstillet efter traditionen, som ønsket af grundlæggeren: kvalitetsingredienser, en knivspids madglæde... og en god portion know-how!

 2. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tager os af alle vores produkter i alle faser af produktionen: fra valg af ingredienser, altid god kvalitet og autentiske, til de forskellige faser i udførelse og til indpakning. Vi vælger at pakke vores produkter i beholdere, der beskytter dem mod brud og forvitring med en transparent film, der giver mulighed for at kontrollere tilberedningsgraden. Alt dette for at du kan bringe et godt og smukt produkt med hjem ... som var det lige kommet ud af ovnen!

 3. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italien

  Konditoriet Cannolificio Mongibello så dagens lys for over 30 år siden for foden af Etna. Det formåede hurtigt at indtage en plads på markedet for konditorprodukter og stordistribution med sine cannoli, hovedproduktet til fremstilling af de lækreste sicilianske specialiteter, som er berømte over hele verden.

 4. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grækenland

  Virksomheden MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den er baseret i Kavala, Grækenland.

 5. CONFEITARIA MONTE VERDE LDA

  Portugal

  Virksomheden CONFEITARIA MONTE VERDE LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, og Biscuitfremstilling brancherne. Den er baseret i Casal De Santa Cecília, Caldas Da Rainha, Portugal.

 1. SARL PIVERT

  Frankrig

  Virksomheden SARL PIVERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, Diætmad og økologiske fødevarer, Biscuitfremstilling, Biscuitter, Diætmad og økologiske fødevarer, Biscuitfremstilling, og Småkager uden tilsat sukker brancherne. Den er baseret i La Fouillade, Frankrig.

 2. BISCUITERIE AFA

  Frankrig

  Virksomheden BISCUITERIE AFA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Appietto, Frankrig.

 1. PRIMAX

  Polen

  Virksomheden PRIMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Biscuitfremstilling, vafler, småkagefabrik, og Majschips brancherne. Den er baseret i Wołomin, Polen.

 2. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Tyrkiet

  Virksomheden FORFUN FORTUNE COOKIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Ikke-chokoladeholdigt slik, Småkager, Ikke-chokoladeholdigt slik, bagværk, og Fødevareproducent brancherne. Den er baseret i Istanbul, Turkey, Tyrkiet.

 3. LA MAISON DU BISCUIT

  Frankrig

  Virksomheden LA MAISON DU BISCUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Småkager, småkager til børn, og småkagefabrik brancherne. Den er baseret i Sortosville-En-Beaumont, Frankrig.

 4. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litauen

  Virksomheden EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Brød, Bagværk, Kagepulver, Biscuitfremstilling, Brød, Bagværk, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i LAZDIJAI, Litauen.

 5. ZIV LTD

  Bulgarien

  Virksomheden ZIV LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, bagerprodukter, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Varna, Bulgarien.

 6. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden LOTUS BAKERIES FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Biscuitfremstilling, vafler, franske galettes, og bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Comines, Frankrig.

 7. ASOLO DOLCE SPA

  Italien

  Virksomheden ASOLO DOLCE SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Biscuitter, bagerprodukter, Småkager, butterdej, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Asolo, Italien.

 8. SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD

  Frankrig

  Virksomheden SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den er baseret i Maslives, Frankrig.

 1. DANCAKE

  Portugal

  Virksomheden DANCAKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, konfekt, Biscuitfremstilling, og konfekt brancherne. Den er baseret i Póvoa Santa Iria, Portugal.

 2. MADELEINES BIJOU

  Frankrig

  Virksomheden MADELEINES BIJOU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for madeleines brancherne. Den er baseret i St-Yrieix la Perche, Frankrig.

 3. TAART EN DOLCI

  Holland

  Virksomheden TAART EN DOLCI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for kager, og fra Genova brancherne. Den er baseret i Eindhoven, Holland.

 4. TERRABISCO S.A.

  Rumænien

  Virksomheden TERRABISCO S.A., er en Distributør, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, og Biscuitfremstilling brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 5. BISCUITERIE VEDERE

  Frankrig

  Virksomheden BISCUITERIE VEDERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Biscuitfremstilling, og Bløde kiks brancherne. Den er baseret i Montgaillard, Frankrig.

 6. BEAUVOORDS BAKHUIS

  Belgien

  Virksomheden BEAUVOORDS BAKHUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for vafler med sukker, og pandekager brancherne. Den er baseret i Veurne, Belgien.

 7. BISCUITERIE DUTOIT

  Frankrig

  Virksomheden BISCUITERIE DUTOIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Biscuitfremstilling, og butterdej brancherne. Den er baseret i Bohain En Vermandois, Frankrig.

 8. CERISE PARIS

  Frankrig

  Virksomheden CERISE PARIS, er en Distributør, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for chokolade, Konfekt, kurve og tasker, og kagedåser brancherne. Den er baseret i 95870 Bezons, Frankrig.

 9. BISCUITERIE CARON

  Frankrig

  Virksomheden BISCUITERIE CARON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den er baseret i Nîmes, Frankrig.

 10. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Frankrig

  Virksomheden LES AVENTURIERS DU BISCUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den er baseret i Boulogne Billancourt, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis