• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biscuitfremstilling

Resultater for

Biscuitfremstilling - Import eksport

 1. SARL PIVERT

  Frankrig

  Virksomheden SARL PIVERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, Diætmad og økologiske fødevarer, Biscuitfremstilling, Biscuitter, Diætmad og økologiske fødevarer, Biscuitfremstilling, Småkager uden tilsat sukker, sunde kiks, og fyldte småkager brancherne. Den er baseret i La Fouillade, Frankrig.

 2. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrig

  Virksomheden BISCUITERIE WHITE MARK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for fyldte småkager, saltkiks, og småkagefabrik brancherne. Den er baseret i Montauroux, Frankrig.

 3. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrig

  Virksomheden SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, konfekt, Karamelbolsjer, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, chokolade, Småkager, cajounødder, og makroner brancherne. Den er baseret i Objat, Frankrig.

 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrig

  Virksomheden ALSACE BISCUITS TRADITION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Småkager, Biscuitfremstilling, Småkager, muesli, og tvebakker brancherne. Den er baseret i Geudertheim, Frankrig.

 5. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vores bageri blev startet i 1952 i Costalissoio, en lille bjergby, den højest beliggende i kommunen Santo Stefano di Cadore, i hjertet af Dolomitterne.Bageriet markerer sig i sukkervareindustrien med sin produktion af de klassiske småkager, "I Sartorelli", som nu er blevet et virkeligt udsøgt produkt, der er kendt og værdsat både i Italien og udlandet.Vores bageri specialiserer sig stadigt mere i produktionen af fine, udsøgte småkager.En gammel og dyrebar opskrift, en raffineret og stadig håndværksmæssig bearbejdningsmetode, ingredienser af absolut kvalitet gør tilsammen vores produkter til unikke og helt særlige småkager.Af foreningen mellem en gammel tradition, som er den kyndige bearbejdning af opskrifter fra andre tider, og nutiden, der er teknik og en mere moderne produktionsmetode, skabes der et bredt sortiment af småkager til et krævende publikum.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tager os af alle vores produkter i alle faser af produktionen: fra valg af ingredienser, altid god kvalitet og autentiske, til de forskellige faser i udførelse og til indpakning. Vi vælger at pakke vores produkter i beholdere, der beskytter dem mod brud og forvitring med en transparent film, der giver mulighed for at kontrollere tilberedningsgraden. Alt dette for at du kan bringe et godt og smukt produkt med hjem ... som var det lige kommet ud af ovnen!

 2. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italien

  Konditoriet Cannolificio Mongibello så dagens lys for over 30 år siden for foden af Etna. Det formåede hurtigt at indtage en plads på markedet for konditorprodukter og stordistribution med sine cannoli, hovedproduktet til fremstilling af de lækreste sicilianske specialiteter, som er berømte over hele verden.

 3. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grækenland

 4. BISCUITERIE AFA

  Frankrig

 5. PRIMAX

  Polen

 1. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Tyrkiet

 2. LA MAISON DU BISCUIT

  Frankrig

 1. BISCUITERIE DUTOIT

  Frankrig

 2. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Frankrig

 3. ASOLO DOLCE SPA

  Italien

 4. MADELEINES BIJOU

  Frankrig

 5. BISCUITERIE CARON

  Frankrig

 6. ZIV LTD

  Bulgarien

 7. CERISE PARIS

  Frankrig

 8. SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD

  Frankrig

 1. TERRABISCO S.A.

  Rumænien

 2. FORNERIA VENEZIANA S.R.L.

  Italien

 3. TAART EN DOLCI

  Holland

 4. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Frankrig

 5. TROPPOGOLOSO DI MANZO PASQUALINO

  Italien

 6. BASILE ANTICA PASTICCERIA

  Italien

 7. BÄCKEREI MATTHIAS WALTHER INH. MATTHIAS WALTHER

  Tyskland

 8. GEF FOODS S.R.L.

  San Marino

 9. HOT BAKER

  Grækenland

 10. VAN DER HUIR UND WENHOLT GMBH & CO. KG

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis