• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biscuitfremstilling

Resultater for

Biscuitfremstilling - Import eksport

 1. SLADO

  Ukraine

  Verified by Europages badge

  Slado er en virksomhed der var i stand til at lancere håndlavet i en masseproduktion af konfekt, ved at fremstille et førsteklasses og naturligt produkt. "Slado" er en ukrainsk virksomhed der specialiserer sig i produktion, pakning og salg af bulk konfektblandinger, professionelle dekorationsprodukter og søde dekorationer til konfektprodukter. Du kan finde mere end 3.000 produkter baseret på markedsforskning, en unik formulering, industrielle designs og fremstillingsprocesser. Konfektelskere vil altid finde nye produkter at eksperimentere med. Den vigtigste ting for os, er produktets høje kvalitet og en tilfreds kunde! Slado er om smag og skønhed!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. SARL PIVERT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. BISCUITERIE AFA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vores bageri blev startet i 1952 i Costalissoio, en lille bjergby, den højest beliggende i kommunen Santo Stefano di Cadore, i hjertet af Dolomitterne.Bageriet markerer sig i sukkervareindustrien med sin produktion af de klassiske småkager, "I Sartorelli", som nu er blevet et virkeligt udsøgt produkt, der er kendt og værdsat både i Italien og udlandet.Vores bageri specialiserer sig stadigt mere i produktionen af fine, udsøgte småkager.En gammel og dyrebar opskrift, en raffineret og stadig håndværksmæssig bearbejdningsmetode, ingredienser af absolut kvalitet gør tilsammen vores produkter til unikke og helt særlige småkager.Af foreningen mellem en gammel tradition, som er den kyndige bearbejdning af opskrifter fra andre tider, og nutiden, der er teknik og en mere moderne produktionsmetode, skabes der et bredt sortiment af småkager til et krævende publikum.

 3. KONDIPROM LLC

  Rusland

  Velkommen til KONDIPROM LLC! Vores produkter omfatter: sukkermastiks, marcipan, fødevarefarver, fedtadditiver, konfekt og bageblandinger, geleer, forbedringer, fødevareingredienser. Vi er en hurtigt voksende virksomhed der er fokuseret på et langvarigt samarbejde, og en individuel tilgang til hver enkelt kunde. Ved at være særlig opmærksom på konstant at levere en høj kvalitet, følge markedstendenserne, og hjælpe vores kunder med feedback på produktforbedringer, kan vi altid tilbyde noget værdifuldt og specifikt. Mange års erfaring fra vores kvalificerede medarbejdere vil hjælpe dig, så du med fortrolighed kan udvide på markedet for konfekt og bageri. Erfaring med at arbejde med brands. Velkommen til vores udvalg af tilfredse og succesfulde kunder!

 4. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Frankrig

  Det var i 1768, at den unge bagermester Charles Fortwenger åbnede sit bageri i Gertwiller (Alsace) for at fremstille sine velsmagende honningkager. To århundreder senere bliver de berømte Fortwenger honningkager stadig fremstillet efter traditionen, som ønsket af grundlæggeren: kvalitetsingredienser, en knivspids madglæde... og en god portion know-how!

 5. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italien

  Vi tager os af alle vores produkter i alle faser af produktionen: fra valg af ingredienser, altid god kvalitet og autentiske, til de forskellige faser i udførelse og til indpakning. Vi vælger at pakke vores produkter i beholdere, der beskytter dem mod brud og forvitring med en transparent film, der giver mulighed for at kontrollere tilberedningsgraden. Alt dette for at du kan bringe et godt og smukt produkt med hjem ... som var det lige kommet ud af ovnen!

 1. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italien

  Konditoriet Cannolificio Mongibello så dagens lys for over 30 år siden for foden af Etna. Det formåede hurtigt at indtage en plads på markedet for konditorprodukter og stordistribution med sine cannoli, hovedproduktet til fremstilling af de lækreste sicilianske specialiteter, som er berømte over hele verden.

 2. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grækenland

 3. PRIMAX

  Polen

 4. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Tyrkiet

 5. LA MAISON DU BISCUIT

  Frankrig

 6. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Frankrig

 7. TAART EN DOLCI

  Holland

 8. BISCUITERIE DUTOIT

  Frankrig

 9. DANCAKE

  Portugal

 10. ASOLO DOLCE SPA

  Italien

 1. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litauen

 2. TERRABISCO S.A.

  Rumænien

 3. SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD

  Frankrig

 4. MADELEINES BIJOU

  Frankrig

 5. FORNERIA VENEZIANA S.R.L.

  Italien

 6. BISCUITERIE VEDERE

  Frankrig

 7. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Frankrig

 8. BISCUITERIE CARON

  Frankrig

 9. BEAUVOORDS BAKHUIS

  Belgien

 10. ZIV LTD

  Bulgarien