• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biomasse-energi - produktion

Resultater for

Biomasse-energi - produktion - Import eksport

 1. ESAVER GMBH

  Tyskland

  Kerneproduktet hos eSavers er en speciel transformer med en høj ydeevne og lille størrelse. ESaver fungerer efter et unikt princip og har derfor betydelige forskelle i teknologi og økonomi sammenlignet med andre strømbesparende enheder på markedet. Ved at spare en betydelig del af strømtabet, er investeringen dermed ikke længere den første prioritet, da eSaver finansierer sig selv gennem en reducering af driftsomkostningerne. eSavers transformeren har i forhold til traditionelle transformere, en lille størrelse, hvilket betyder, at der kan leveres en stor kapacitet, men i en lille form. For at sikre, at strømforsyningsnettet holdes stabilt, leveres transformeren med en overspænding der er betydeligt højere end den spænding forbrugeren normalt skal bruge. Dermed sikres det, at spændingen ligger inden for tolerancegrænserne, uanset hvor i landet man befinder sig.

 2. TEMKOM PELLET

  Tyrkiet

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) blev grundlagt i 2007. Vi har hovedsageligt arbejdet med import og eksport af elektronik til forbrugere. I fem år har vi forsket i biomasseteknologier. Vi fremstiller træpiller med teknologier vi selv har udviklet, og fokuserer hovedsageligt på økologiske og 100 % rene miljømæssige og effektive fremstillingsprocesser. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH

  Tyskland

 4. BLECHINGER METALLBAU GMBH

  Tyskland

 5. SYSTEM WOLF AG

  Schweiz

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHANDL GMBH

  Tyskland

 2. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Tyskland

 3. BIOGAS HÖRE GMBH

  Tyskland

 4. BEHÄLTERBAU HACKER GMBH

  Tyskland

 5. TRIPTISER EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

 1. OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN

  Tyskland

 1. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

  Alle produkter for "biomasse-energi - produktion"

 2. BIG SOLAR S.A.

  Grækenland

  BIG SOLAR S.A. blev grundlagt i 2009 og opererer inden for vedvarende energikilder og energibesparende løsninger. Det er den største distributør af PV-systemer og udstyr i Grækenland med faciliteter i Athen og Thessaloniki. Produktporteføljen omfatter: Udstyr til pv-systemer luft- og jordvarmepumper, centrale køle- og varmesystemer, kedler til gas og biomasse, kombinerede varme og kraftvarmere, solvarme- eller hybrid-pv-systemer, energilagringssystemer samt led-lysudstyr til alle formål. BIG SOLAR er en af de største "one-stop-shop" inden for pv-systemer, kølevarmesystemer og energibesparende systemer. Virksomheden samarbejder med pålidelige producenter og opretholder tilstrækkeligt lager til øjeblikkelig levering. Den har specialiseret sig i design, forskning, konstruktion og styring af PV-stationer, forskning og opførelse af energibesparende projekter, byggeri og styring af biomasse og biogasenheder

 3. HEYDE ENERGIE GMBH

  Tyskland

 4. BIOMASA DEL ANETO SL

  Spanien

 5. E-PIC S.R.L.

  Italien

 6. ECCAL

  Latvia

 7. BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L.

  Spanien

 8. OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD.

  Østrig

 1. KONETYÖ METSÄ/METSÄPALVELUT

  Finland

 2. IFP

  Tyskland

 3. NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 4. BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

 5. REACT SRL

  Italien

 6. ENERLINC ENERJI BIOGAS & COGENERATION

  Tyrkiet

 7. UNI ENERGY

  Portugal

 8. MANDESTO SRL

  Cameroon

 9. ENOVOS LUXEMBOURG

  Luxembourg

 10. FC ENERGIA SRL

  Italien