• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biomasse-energi - produktion

Resultater for

Biomasse-energi - produktion - Import eksport

 1. ESAVER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kerneproduktet hos eSavers er en speciel transformer med en høj ydeevne og lille størrelse. ESaver fungerer efter et unikt princip og har derfor betydelige forskelle i teknologi og økonomi sammenlignet med andre strømbesparende enheder på markedet. Ved at spare en betydelig del af strømtabet, er investeringen dermed ikke længere den første prioritet, da eSaver finansierer sig selv gennem en reducering af driftsomkostningerne. eSavers transformeren har i forhold til traditionelle transformere, en lille størrelse, hvilket betyder, at der kan leveres en stor kapacitet, men i en lille form. For at sikre, at strømforsyningsnettet holdes stabilt, leveres transformeren med en overspænding der er betydeligt højere end den spænding forbrugeren normalt skal bruge. Dermed sikres det, at spændingen ligger inden for tolerancegrænserne, uanset hvor i landet man befinder sig.

 2. ATWORK

  Polen

  Verified by europages badge

  Hos Work Sp. z o. o. er vi stolte over at være et polsk mærke som specialiserer os i at levere naturlige og miljøvenlige varmematerialer. Vores forpligtelse ligger i at garantere levering af de bedste brændstofsprodukter, inklusive piller i solsikke og avne, fyrretræspiller og tørvbriketter. Med en urokkelig selvtillid, ser vi os selv som brancheeksperter, hvilket understøttes af mange års erfaring. Denne omfattende erfaring giver os mulighed for at tilbyde en kundeservice som er fremragende, og ikke ses andre steder. Hos Work Sp. z o. o. dedikerer vi os selv til at garantere den ultimative tilfredsstillelse hos enhver kunde. Vores udvalg består af et alsidigt sortiment af pålidelige og beviselige økologiske materialer, som er skræddersyet til enhver opvarmningssæson. Vores piller og briketter lover ikke kun en enestående præstation på grund af deres høje varmeafgivende værdi, men garanterer også betydelige omkostningsbesparelser, samtidig med de er kompatible med forskellige typer af kaminer og brændeovne.

 3. TEMKOM PELLET

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) blev grundlagt i 2007. Vi har hovedsageligt arbejdet med import og eksport af elektronik til forbrugere. I fem år har vi forsket i biomasseteknologier. Vi fremstiller træpiller med teknologier vi selv har udviklet, og fokuserer hovedsageligt på økologiske og 100 % rene miljømæssige og effektive fremstillingsprocesser. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. BLECHINGER METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLECHINGER METALLBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Klettgau, Tyskland.

 5. RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Töging, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SYSTEM WOLF AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYSTEM WOLF AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Rüthi, Schweiz.

 2. BEKOM CO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEKOM CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for Biomasse-energi - produktion, eksport af brændsel til opvarmning, BEKOM, brændsel til brændeovne, Biomasse-energi - produktion, råtræ, træ, og brændsel brancherne. Den er baseret i Bari, Italien.

 3. SCHANDL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHANDL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Haselünne, Tyskland.

 5. BIOGAS HÖRE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOGAS HÖRE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Orsingen-Nenzingen, Tyskland.

 1. BEHÄLTERBAU HACKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEHÄLTERBAU HACKER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Heinersreuth, Tyskland.

 2. TRIPTISER EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRIPTISER EDELSTAHL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Triptis, Tyskland.

 1. OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Georgsmarienhütte, Tyskland.

 2. HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Köthen, Tyskland.

 3. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 4. BIG SOLAR S.A.

  Grækenland

  BIG SOLAR S.A. blev grundlagt i 2009 og opererer inden for vedvarende energikilder og energibesparende løsninger. Det er den største distributør af PV-systemer og udstyr i Grækenland med faciliteter i Athen og Thessaloniki. Produktporteføljen omfatter: Udstyr til pv-systemer luft- og jordvarmepumper, centrale køle- og varmesystemer, kedler til gas og biomasse, kombinerede varme og kraftvarmere, solvarme- eller hybrid-pv-systemer, energilagringssystemer samt led-lysudstyr til alle formål. BIG SOLAR er en af de største "one-stop-shop" inden for pv-systemer, kølevarmesystemer og energibesparende systemer. Virksomheden samarbejder med pålidelige producenter og opretholder tilstrækkeligt lager til øjeblikkelig levering. Den har specialiseret sig i design, forskning, konstruktion og styring af PV-stationer, forskning og opførelse af energibesparende projekter, byggeri og styring af biomasse og biogasenheder

 5. BIOMASA DEL ANETO SL

  Spanien

  Virksomheden BIOMASA DEL ANETO SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den opererer også inden for Træprodukter, brænde af hårdt træ, Træprodukter, og trægranulater brancherne. Den er baseret i Campo, Spanien.

 6. E-PIC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden E-PIC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Mongrando, Italien.

 7. ORIONS LOGISTIKA SIA

  Latvia

  Virksomheden ORIONS LOGISTIKA SIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den opererer også inden for kedel til biobrændsel, televarme, ovne og tørremaskiner med varm luft, og brændbart tørv brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 8. ECCAL

  Latvia

  Virksomheden ECCAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den opererer også inden for trægranulater brancherne. Den er baseret i Cesis, Latvia.

 1. OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD.

  Østrig

  Virksomheden OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Vienna, Østrig.

 2. BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L.

  Spanien

  Virksomheden BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den opererer også inden for Brænde, Distributør af brænde, Brænde, biomasse, og brænde af hårdt træ brancherne. Den er baseret i Pozo Alcon, Spanien.

 3. IFP

  Tyskland

  Virksomheden IFP, er en Distributør, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den opererer også inden for reservedele brancherne. Den er baseret i Konstanz, Tyskland.

 4. NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Lünen, Tyskland.

 5. BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den opererer også inden for Trækul, Trækul, og grill til trækul brancherne. Den er baseret i Giresun, Tyrkiet.

 6. REACT SRL

  Italien

  Virksomheden REACT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Biomasse-energi - produktion, Vedvarende energi, Forgasning, Biomasse-energi - produktion, og udvikling og konstruktion af maskiner brancherne. Den er baseret i Livorno, Italien.

 7. ENERLINC ENERJI BIOGAS & COGENERATION

  Tyrkiet

  Virksomheden ENERLINC ENERJI BIOGAS & COGENERATION, er en Distributør, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. BRIXPOL

  Polen

  Virksomheden BRIXPOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Gorka, Polen.

 9. UNI ENERGY

  Portugal

  Virksomheden UNI ENERGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den opererer også inden for biomasse, savsmuldsbriketter, og brænde brancherne. Den er baseret i Vizela, Portugal.

 10. WIMMER BAU-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WIMMER BAU-GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomasse-energi - produktion branchen. Den er baseret i Kastl, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis