• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biler- brugte

Resultater for

Biler- brugte - Import eksport

 1. MAYUMBE CONNECTING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAYUMBE CONNECTING, er en Multi-Category, der opererer inden for Luftfragtservice branchen. Den opererer også inden for International fragt, Containere, lufttransport, Fragt, luft, Søfragt, Import-eksport - køretøjer og transportudstyr, Biler, brugte, Varevogne, brugte, Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr, og Import-eksport - informatik brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 2. VIKØBERBILER.DK

  Danmark

  Vikøberbiler.dk er ekspert inden for køb og salg af brugte, gamle, defekte og skadede biler i hele Danmark. Uanset bilens stand, så står vikøberbiler.dk klar til at give dig en fair handel, så du hurtigt kan komme videre. Er du interesseret i at købe en bil, så laver vi gerne en samlet handel til dig, så du får solgt din gamle bil og lader din nye bil indgå som en del af handlen. Det gør processen mere overskuelig, når der ikke er flere parter involveret. Er du mere interesseret i at sælge din bil ved privat handel, så er dette også en mulighed. Dog er det vigtigt at være klar over det ekstra arbejde, som denne proces fører med sig. Ved en privathandel står du selv for arbejdet, inklusiv det administrative. Her kan du opleve, at flere prøvekører din bil uden at købe den. Derfor kan det hurtigt blive en land og trættende proces at sælge din bil privat. Med en professionel bilforhandler står vi for al arbejdet, så du ikke skal bruge tid og resourcer på det. Er du usikker på, hvad din bil egentligt er værd? Vikøberbiler.dk laver gerne en bilvurdering, så du er bedre stillet, når du skal sælge din bil.

 3. VIKØBERBILER.DK

  Danmark

  Vikøberbiler.dk er førende forhandler indenfor køb og salg af skrot-, defekte-, brugte- og gamle biler. De kan rådgive dig fra A til Z, hvad enten du har brug for hjælp med et bilkøb eller bilsalg. Hos Vikøberbiler.dk har de et stort lager af biler, så de kan skaffe dig præcist den bil, du ønsker. Derfor er det også muligt at give dig en god pris på en ny bil, når du står og skal sælge din gamle. Selvom, der eksistere mange bilforhandlere i Københavnsområdet, så er det vigtigt at finde en forhandler, som man har det godt med. Hos Vikøberbiler.dk håndterer de både dit bilsalg og bilkøb, som bunder i virksomhedens brede netværk. Derofr er de i stand til at købe biler, som er ment for skrot, såvel som nyere og dyrere biler. Uanset, hvor du bor i landet, står Vikøberbiler.dk klar til at hjælpe dig med dit bilsalg. Det er helt op til dig at vælge omstændighederne, om du ønsker at sælge bilen til Vikøberbiler.dk med det samme, eller ønsker hjælp til at finde en anden køber på længere sigt. Vikøberbiler.dk har mange års erfaring inden for skrotbranchen.

 4. VIA BILER

  Danmark

  Via Biler er din foretrukne partner i de fleste områder vedrørende biler. Vi har afdelinger og personer ansat, der er specialister i henholdsvis brugte biler, erhvervsbiler - herunder salg og leasing, nye biler og lejebiler. Vi kan stå inde for vores service på alle områder. Vi elsker biler og køreglæde. Det er vores mission og mål, at du også føler dig forstået og mødt. Derfor vil vi altid møde dig med hjælpsomhed og et smil, uanset om du er i kontakt med os i forbindelse med leasing, leje eller køb af bil. Ligemeget om der er for erhvervsbiler, brugte biler eller nye biler. Er du her for en brugt bil? Så sikrer vi din mavefornemmelse med vores "Tryghedsgaranti". Det kan godt være, at bilen ikke er helt ny. Men derfor kan man godt køre væk fra vores forhandlere med fornemmelsen af, at du sidder i en ny bil. Og når du holder hjemme i carporten, kan du stadig føle dig tryg i dit køb. Ligeledes når du køber eller leaser erhvervsbiler hos Via Biler, skræddersyer vi en løsning til dig, så du kun betaler for det, som du har brug for. Og til en fornuftig pris selvfølgelig. Det skal aldrig være en engangskontakt, når du gør forretning med os. Vi er din samarbejdspartner i alt med biler. Hos Via Biler handler det om mere end biler!

 5. JEAL CARS NOLEGGIO E VENDITA AUTO

  Italien

  Virksomheden Jeal Car srlS, der ligger i Castellammare di Stabia og besidder 30 års erfaring, har været godkendt til at levere turistservice og turisttransport i Italien i de sidste 17 år. Den er værdsat af sine kunder for dens pålideliged og internationale erfaring i bilindustrien og tilbyder: udlejning af biler, turistbusser med chauffør, minibusser, både og lystbåde. Den organiserer rejser i regionen Campania og i resten af Italien samt bryllupper og kulturelle events. Den arrangerer desuden individuelle rejser og VIP-rejser.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CRM SRL

  Italien

  CRM Auto har specialiseret sig i high-end udlejning af køretøjer og køb og salg af biler.Vi kan hjælpe dig uanset hvad du har behov for, vores servicer er nye, godt undersøgt, og vi stiller mange ressourcer til rådighed: langtidsleje af køretøjer, kortvarig biludlejning, salg af nye og brugte biler. CRM har adgang til en af de største bilparker med brugte biler i Italien, og vi kan levere køretøjer af enhver art eller firmabiler for et semester

 2. CONCESSIONARIE PAPA - NICOLINI SRL

  Italien

  Concessionarie Papa Nicolini srl blev oprettet i 1982 som multibrand forhandler og i 1986 blev vi officiel HYUNDAI forhandler og i 2008 også MAHINDRA forhandler. Concessionarie Papa Nicolini srl tilbyder køretøjer af mange fabrikater og har en stor park af brugte biler, reparationstjeneste, autoriseret HYUNDAI og MAHINDRA forhandler, for-indstillingsservice, kontrol af udledning af giftige stoffer, genopfyldning af klimaanlæg og dækskifte.

 3. IEA IMPORT EXPORT AUTO

  Italien

  IEA-IMPORT EXPORT AUTO har specialiseret sig i salg af nye og brugte køretøjer, både italienske og udenlandske. Virksomheden kan levere alle typer bilmodeller, selv modeller der er udgået, med hurtig leveringsservice og inden for kort tid. Vi har et stort udvalg af brugte biler af alle mærker.

 4. STARKMARK

  Danmark

  Starmark er en dansk brugtbilsforhandler, af brugte biler i ypperste kvalitet. Hvis man ikke ved det, er det ikke til at se at bilen er brugt, da Starmark kun sælger de bedste og flotteste brugte biler.

 5. MHH INTERNATIONAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MHH INTERNATIONAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Biler, brugte branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - køretøjer og transportudstyr, og Import-eksport - køretøjer og transportudstyr brancherne. Den er baseret i Cranleigh, Det Forenede Kongerige.

 1. MASTERNOU

  Spanien

  Virksomheden MASTERNOU, er en Distributør, der opererer inden for Bilforhandler branchen. Den opererer også inden for Biler, brugte, Biler - tilbehør, garagetjenester til biler, og Biler, brugte brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. HYBRID CARS ATHENS

  Grækenland

  Virksomheden HYBRID CARS ATHENS, er en Detailsalg, der opererer inden for Biler, brugte branchen. Den er baseret i Nea Erithrea, Grækenland.

 1. NOBIS SRL

  Italien

  Virksomheden NOBIS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Autoophug branchen. Den opererer også inden for brugt tilbehør til biler, brugte kofangere til biler, brugte biler, og oplagring af biler til skrotning brancherne. Den er baseret i Belvedere-Roverbella, Italien.

 2. DEJONCKHEERE

  Belgien

  Virksomheden DEJONCKHEERE, er en Distributør, der opererer inden for Biler branchen. Den opererer også inden for Sedan, Biler, brugte, garagetjenester til biler, Sedan, Biler, brugte, og Biler - tilbehør brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 3. MULLENS DIEST

  Belgien

  Virksomheden MULLENS DIEST, er en Distributør, der opererer inden for Biler branchen. Den opererer også inden for Sedan, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, Biler, brugte, Sedan, officiel forhandler, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, og Biler, brugte brancherne. Den er baseret i Diest, Belgien.

 4. GARAGE DEJAEGHER

  Belgien

  Virksomheden GARAGE DEJAEGHER, er en Distributør, der opererer inden for Biler branchen. Den opererer også inden for Sedan, Biler, brugte, Sedan, Biler, brugte, minibusser, og perrontraktor brancherne. Den er baseret i Veurne, Belgien.

 5. A.C.L. HASSELT

  Belgien

  Virksomheden A.C.L. HASSELT, er en Detailsalg, der opererer inden for Biler branchen. Den opererer også inden for Sedan, Biler, brugte, Sedan, garagetjenester til biler, Biler, brugte, og komponenter til biler brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 6. MOCKELS

  Belgien

  Virksomheden MOCKELS, er en Distributør, der opererer inden for Biler branchen. Den opererer også inden for Biler, brugte, Karosseriværksteder - serviceydelser, officiel forhandler, bilværksted, Biler, brugte, og Karosseriværksteder - serviceydelser brancherne. Den er baseret i Saint Vith, Belgien.

 7. TRANSFERT LEASING

  Frankrig

  Virksomheden TRANSFERT LEASING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Biler, brugte branchen. Den er baseret i Montpellier, Frankrig.

 8. AUTOHAUS ALP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AUTOHAUS ALP GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Biler, brugte branchen. Den er baseret i Andernach, Tyskland.

 1. PATRICK SMETS

  Belgien

  Virksomheden PATRICK SMETS, er en Distributør, der opererer inden for Biler branchen. Den opererer også inden for Sedan, Biler, brugte, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, Sedan, Biler, brugte, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, og bolt brancherne. Den er baseret i Lier, Belgien.

 2. GARAGE GEERAERTS

  Belgien

  Virksomheden GARAGE GEERAERTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Køretøjer, brugte branchen. Den opererer også inden for Biler, brugte, Bilforhandler, Sedan, Biler, brugte, minibusser, Bilforhandler, og Sedan brancherne. Den er baseret i Lennik, Belgien.

 3. GARAGE FREDDY WILLEMS

  Belgien

  Virksomheden GARAGE FREDDY WILLEMS, er en Detailsalg, der opererer inden for Varevogne, brugte branchen. Den opererer også inden for Køretøjer, brugte, Sedan, Biler, brugte, Køretøjer, brugte, Sedan, Biler, brugte, og minibusser brancherne. Den er baseret i Opwijk, Belgien.

 4. KESHCAR

  Marokko

  Virksomheden KESHCAR, er en Underleverandør, der opererer inden for Biler, brugte branchen. Den er baseret i Marrakech, Marokko.

 5. ZUCAR

  Irland

  Virksomheden ZUCAR, er en Engrossalg, der opererer inden for Biler, brugte branchen. Den er baseret i Cork, Irland.

 6. ETABLISSEMENTS DECLERC

  Belgien

  Virksomheden ETABLISSEMENTS DECLERC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Biler branchen. Den opererer også inden for Biler, brugte, Karosseriværksteder - serviceydelser, Biler, brugte, Karosseriværksteder - serviceydelser, bilreparation, og gratis tilbud brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 7. MEERSCHMAN

  Belgien

  Virksomheden MEERSCHMAN, er en Distributør, der opererer inden for Sedan branchen. Den opererer også inden for Biler, brugte, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, Køretøjer - serviceydelser, Biler - tilbehør, Biler, brugte, Garager og servicestationer - udstyr og installationer, og Køretøjer - serviceydelser brancherne. Den er baseret i Ninove, Belgien.

 8. DUKIEWICZ SP.J.

  Polen

  Virksomheden DUKIEWICZ SP.J., er en Multi-Category, der opererer inden for Bilforhandler branchen. Den opererer også inden for Biler, Forsikring, Biler, brugte biler, Forsikring, og sagkyndige undersøgelser og rådgivning inden for likvidation af forsikringer brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 9. GARAGE FEYAERTS

  Belgien

  Virksomheden GARAGE FEYAERTS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køretøjer - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Biler, brugte, leasing af køretøjer til virksomheder, leasing til virksomheder, og Biler, brugte brancherne. Den er baseret i Aarschot, Belgien.

 10. CARS NI

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CARS NI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Biler, brugte branchen. Den er baseret i Belfast, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Biler- brugte - Import eksport

Antal resultater

16.743 Virksomheder