• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biavl og silkeormeopdræt

Resultater for

Biavl og silkeormeopdræt - Import eksport

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Det er resultatet af Apícola Cuarteros arbejde, en familievirksomhed etableret for tre generationer siden og beliggende på skrænterne af Moncayo. Med mere end 3000 bistader opnås disse honninger, der helt og aldeles er produceret i Spanien, fra de bedste blomstringer i den spanske geografi. Virksomhedens mere end 20 forskellige produkter bliver fremstillet på naturlig måde, uden pesticider omkring blomsterne, og ifølge traditionel fremgangsmåde, det er derfor at hver enkelt honning er forskellig, selv når af samme type. På denne måde lykkes det Mieles del Tío Juan Cruz at give smagsløgene fortidens smag af honning, fra dengang den blev købt direkte hos biavleren. Alle produkterne fra Mieles del Tío Juan Cruz findes her. De sælges i store glas (940 g) og i små (470 g) og flasken med honningeddike indeholder 250 ml. Desuden findes alle etiketterne på fem sprog (spansk, engelsk, fransk, tysk og klassisk arabisk).

 2. MAES HONEY SL

  Spanien

 3. EUROMIEL

  Spanien

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

 5. COOP MELISSA

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEE BREEDING COMPLEX MAIKOPSKY

  Rusland

  Produktion af biavlsprodukter er vores virksomheds hovedaktivitet. 300 bikolonier liver på 3 honningfarme som er placeret på 1 hektar land ved foden af Kaukasus naturreservat. Vores hovedfokus er produktion af honning, fertile bidronninger og pakker. Virksomheden leverer biprodukter til næsten alle regioner i Rusland. Virksomhedens hovedmission er en effektiv anvendelse af moderne metoder og teknologier for at opnå det maksimale udbytte af bikagerne, de fertile bidronninger, honning, dronningegele og andre biprodukter, samt en effektiv anvendelse af bikolonierne til insektbestøvning. Under hensyntagen til kravene på det moderne marked, udfører virksomheden omfattende forberedende arbejde i forbindelse med honningstrøm og indsamling af populære honningtyper - robinie, linden, kastanje, koriander, boghvede, stenkløver og solsikkehonning. Specifikation udviklet for “SILA MEDA+” specialprodukt. Honningens hemmeligheder fra Kaukasus naturreservatet kombineret i et produkt - det er “SILA MEDA+”.

 2. SAN PER

  Spanien

  Over 30 års erfaringen på markedet for biavl, anerkendt af mange kunder. Vi er blevet førende inden for sektoren for beskyttelsesudstyr takket være vores omhyggelige udvælgelse af råvarer og gode priser forenet med den bedste teknologi. Udstyr til biavl, vi fremstiller: kitler, masker, gamacher, kedeldragter og handsker.

 3. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Frankrig

 4. PROVENCE APICULTURE

  Frankrig

 5. KELES BAL VE KAYISI

  Tyrkiet

 1. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Spanien

 2. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grækenland

 1. PCHELOMAG.COM.UA

  Ukraine

 2. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Tyskland

 3. GAPCHEMICALITALIA SRL

  Italien

 4. MN PROPOLIS

  Brasilien

 5. APICOLTURA FIORILANDYA

  Italien

 6. MONDO APE SRLS

  Italien

 7. ETS NEVIERE

  Frankrig

 8. EL REBOST DE L'AVI LLUÍS

  Spanien

 1. MULINO DEL FRATE AZ. AGRICOLA

  Italien

 2. BEEBIO PORTUGAL

  Portugal

 3. HORAE HONEY

  Grækenland

 4. API-SPAIN EXPORT

  Spanien

 5. APIZ

  Frankrig

 6. STALE MATERIALE APISTICO

  Italien

 7. SOLTALECRIM, LDA

  Portugal

 8. SUN FLOWER

  Ukraine

 9. APICOLTURA LATERZA

  Italien

 10. MEDOVIK

  Ukraine