• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biavl og silkeormeopdræt

Resultater for

Biavl og silkeormeopdræt - Import eksport

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Verified by europages badge

  Det er resultatet af Apícola Cuarteros arbejde, en familievirksomhed etableret for tre generationer siden og beliggende på skrænterne af Moncayo. Med mere end 3000 bistader opnås disse honninger, der helt og aldeles er produceret i Spanien, fra de bedste blomstringer i den spanske geografi. Virksomhedens mere end 20 forskellige produkter bliver fremstillet på naturlig måde, uden pesticider omkring blomsterne, og ifølge traditionel fremgangsmåde, det er derfor at hver enkelt honning er forskellig, selv når af samme type. På denne måde lykkes det Mieles del Tío Juan Cruz at give smagsløgene fortidens smag af honning, fra dengang den blev købt direkte hos biavleren. Alle produkterne fra Mieles del Tío Juan Cruz findes her. De sælges i store glas (940 g) og i små (470 g) og flasken med honningeddike indeholder 250 ml. Desuden findes alle etiketterne på fem sprog (spansk, engelsk, fransk, tysk og klassisk arabisk).

 2. MAES HONEY SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAES HONEY SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Kost - mad, Biavl og silkeormeopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, madhonning, Diætmad og økologiske fødevarer, Kost - mad, bihonning, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Aldeatejada-Salamanca, Spanien.

 3. EUROMIEL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROMIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, pollen, gul pollen, Honning, tør pollen, frisk frossen pollen, skovhonning, orangeblomsthonning, og solsikkehonning brancherne. Den er baseret i Mérida-Badajoz, Spanien.

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, Bivoks, pollen, voks, Honning, Bivoks, salg af honning, salg af voks, og salg af pollen brancherne. Den er baseret i Pinofranqueado-Cáceres, Spanien.

 5. COOP MELISSA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COOP MELISSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Biavl og silkeormeopdræt, Honning, bikuber, rygeapparater, Biavl og silkeormeopdræt, bikuber, Honning, containere i rustfrit stål til honning, og produkter fra biavl brancherne. Den er baseret i Castelliri, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SAN PER

  Spanien

  Over 30 års erfaringen på markedet for biavl, anerkendt af mange kunder. Vi er blevet førende inden for sektoren for beskyttelsesudstyr takket være vores omhyggelige udvælgelse af råvarer og gode priser forenet med den bedste teknologi. Udstyr til biavl, vi fremstiller: kitler, masker, gamacher, kedeldragter og handsker.

 2. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Frankrig

  Virksomheden GAEC FAMILLE LASBLEIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Beaucaire, Frankrig.

 3. PROVENCE APICULTURE

  Frankrig

  Virksomheden PROVENCE APICULTURE, er en Distributør, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for honning udtrækning, og biavl brancherne. Den er baseret i Gémenos, Frankrig.

 4. KELES BAL VE KAYISI

  Tyrkiet

  Virksomheden KELES BAL VE KAYISI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for bihonning, naturkost, og tørrede abrikoser brancherne. Den er baseret i Malatya, Tyrkiet.

 5. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Spanien

  Virksomheden LA ABEJA PRODIGIOSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Landete (cuenca), Spanien.

 1. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Grækenland

  Virksomheden MELOSTAGMA - HONEY DROP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Bivoks, bihonning, Bivoks, og kastanjehonning brancherne. Den er baseret i Skalokhori, Lesvos, Grækenland.

 2. PCHELOMAG.COM.UA

  Ukraine

  Virksomheden PCHELOMAG.COM.UA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 1. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Tyskland

  Virksomheden IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, Honning, og honning af blomstret sirts brancherne. Den er baseret i Faßberg, Tyskland.

 2. AIMERIT S.L.

  Spanien

  Virksomheden AIMERIT S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Soller, Spanien.

 3. LACOURCELLE BENOIT

  Frankrig

  Virksomheden LACOURCELLE BENOIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Bivoks, propolis, pollen, Honning, og Bivoks brancherne. Den er baseret i Chaumeil, Frankrig.

 4. MEDOVIK

  Ukraine

  Virksomheden MEDOVIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 5. GAPCHEMICALITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden GAPCHEMICALITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for økologisk gødning, og økologisk gødning brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 6. MULINO DEL FRATE AZ. AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden MULINO DEL FRATE AZ. AGRICOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Castiglione Dei Pepoli, Italien.

 7. SUN FLOWER

  Ukraine

  Virksomheden SUN FLOWER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for honning og propolis brancherne. Den er baseret i Pavlograd, Ukraine.

 8. SOLTALECRIM, LDA

  Portugal

  Virksomheden SOLTALECRIM, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Honning, og Honning brancherne. Den er baseret i Vila De Frades, Portugal.

 1. APICOLTURA LATERZA

  Italien

  Virksomheden APICOLTURA LATERZA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for biavl, honning og biprodukter, produktion af bidronninger, og produktion af bisværme brancherne. Den er baseret i Castellaneta, Italien.

 2. STALE MATERIALE APISTICO

  Italien

  Virksomheden STALE MATERIALE APISTICO, er en Detailsalg, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Luserna San Giovanni, Italien.

 3. BEEBIO PORTUGAL

  Portugal

  Virksomheden BEEBIO PORTUGAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 4. APICOLTURA FIORILANDYA

  Italien

  Virksomheden APICOLTURA FIORILANDYA, er en Detailsalg, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Somma Vesuviana, Italien.

 5. HORAE HONEY

  Grækenland

  Virksomheden HORAE HONEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for madhonning, propolis, pollen, og produkter til bikuber brancherne. Den er baseret i Stratoni, Grækenland.

 6. ULEY.IN

  Ukraine

  Virksomheden ULEY.IN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Xarkov, Ukraine.

 7. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Honning, Bivoks, Stearinlys, Biavl og silkeormeopdræt, Honning, Bivoks, Stearinlys, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Liberec, Tjekkiet.

 8. ASOCIATIA NATIONALA A APICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA AO

  Moldavia

  Virksomheden ASOCIATIA NATIONALA A APICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA AO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 9. HERRAJES APICULTURA

  Spanien

  Virksomheden HERRAJES APICULTURA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den er baseret i Alboraya, Spanien.

 10. ETS NEVIERE

  Frankrig

  Virksomheden ETS NEVIERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Honning, Biavl og silkeormeopdræt, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Kosmetik, Honning, Biavl og silkeormeopdræt, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Kosmetik brancherne. Den er baseret i Valensole, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis