• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • betonprodukter og konglomerater

Resultater for

Betonprodukter og konglomerater - Import eksport

 1. FAMENNE BETONS

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. COLLINET GRES & BETON

  Belgien

  Verified by Europages badge
 3. BITTORF & BAHLL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. KKS KUNSTSTOFF KABELSCHÄCHTE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ACO AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 2. GEBRÜDER HEISSERER, HOLZVERARBEITUNG, GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. ALBO TÜREN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. LANGELOH BETONWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. POROSIT-BETONWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. WALLSTOP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. BETON FRAGAPANE

  Belgien

  Verified by Europages badge
 3. OCKERMÜLLER BETONWAREN GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 4. OTEP

  Frankrig

  OTEP SA og AMSA France er 2 virksomheder specialiseret inden for teknologier og materialer til spændbetonindustrien. OTEP er anerkendt for sin store ekspertise og anvendelse af teknologier til spændbeton. Virksomheden fremstiller produktanlæg til spændbeton: små bjælker, fliser, bjælker og strukturelementer, hulfliser, lysestager, elektriske pæle (D, E, THT..) fra undersøgelse af mulighed for projektets udførelse til montering og igangsætning, nøglefærdige specialfremstillede projekter lige fra uddannelse af medarbejdere, tekniske assistance og eftersalgsservice. OTEP's teknologi og materialer gør det muligt at fremstille optimale, sikre og holdbare produkter i spændbeton i overensstemmelse med internationale standarder. AMAS har eksisteret siden 1972, produktionsværksted og vedligeholdelse af specifikke materialer.

 5. STAYCONCRETE GMBH

  Tyskland

  Navnet "stayconcrete" indeholder allerede en kerne af vores koncept: Inspirerende møbler af beton, der har en vedvarende værdi og en evne til også at kunne bruges i hverdagen. Dette opnår vi gennem designkoncepter, der på perfekt vis integrerer tiltalende former og optimal funktionalitet. Møbler fra stayconcrete har en enestående overfladestruktur og kan tilpasses individuelt til en hvilken som helst indretningsstil – præcis, som du ønsker det. Vi forarbejder vores specielle beton rent eller i kombination med andre kvalitetsmaterialer til møbler af højeste kvalitet. Og eftersom beton er et særdeles alsidigt materiale, kan det i hver eneste detalje tilpasses dine behov. Selv om komponenter serieproduceres: Alle møbler fra stayconcrete håndteres manuelt hos os flere gange, når vi polerer og færdiggør dem og monterer dem hos dig. Dette og nuancerne i det støbte materiale gør hvert eneste møbel unikt. Helt konkret.

 6. BLOQUERAS GAGO

  Spanien

  Specialiserede maskiner til fremstilling af betonblokke og andre præfabrikerede elementer: Brosten, kantsten, fliser, rør, plader. Prefabricados Bloquera Gago S.L designer og fremstiller faste produktionsmaskiner, samt andre elementer, der supplerer produktionslinjen, inklusiv tørring og opbevaring ; helt eller delvist automatiserede maskiner. Selskabet laver alt fra betonfabrik til maskiner til særlige finish (voks, polering, slibning etc.).

 7. GRIS CLAIR

  Frankrig

  GRIS CLAIR er en fransk fabrikant af produkter, elementer og betonblokke til varmeisolering, byggearbejde og udendørs arbejde. Gris Clair, som blev grundlagt i 1952 i Mathay dans le Doubs, udvikler og producerer løsninger til udendørs indretning, som både er holdbare og æstetiske, og som ikke går på kompromis med miljøet. Uanset hvilke behov du har: spaltede blokke til byggearbejde eller råbyggeri, betonblokke til facader, ELCO betonblokke eller betonblokke til blomster

 8. REMEI BALTICA OÜ

  Estland

  Produktion og salg af betonadditiver. Produktion og salg af flydende betonfarver og pulverpigmenter. Betonlaboratorieserviceydelser: sammensætning af betonblandinger og afprøvning af beton. Varemærker: REBAcolor, Carboxyment, Darkodour. Bestyrelsesmedlem Janar Joona, salgschef GSM 372 5156805

 9. CHAUX DE CONTERN

  Luxembourg

  Producent og grossist af byggematerialer i beton til store byggerier (blokke og mursten), vejarbejder (rørsystemer, observationshuller, kanter og geotekstiler) og lignende arbejder (brosten og fliser). Chaux de Contern er regionens største sammenslutning af forhandlere og entreprenører. Vi har mere end 1.200 artikler, som man kan se i kataloget. Vores produkter sælges kun til professionelle (TP virksomheder og materialeforhandlere).

 10. AGLOU - CIMENTOS, LDA - BÉTON PRÉFABRIQUÉ

  Portugal

 1. MINERALIT - MINERALGUSSWERK LAAGE GMBH

  Tyskland

 2. SAFRALIOTIS

  Grækenland

 3. PLASCORE GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. FOURNITURES INDUSTRIELLES IBERIQUES

  Frankrig

 5. ANRIN GMBH

  Tyskland

 6. UBUILDER GROUP

  Belarus

 7. LABORATOIRES FAMA

  Belgien

 8. LAUTERBACH WARTUNGSSERVICE GMBH

  Tyskland