• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • betonforme

Resultater for

Betonforme - Import eksport

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som teknologisk førende udbyder har vi i mange år været den internationale byggeindustris foretrukne partner. Vores længdesvejsede kanalrør til spændbetonteknik og de firkantede udsparingsrør til byggeelementindustrien er blot to beviser for vores fremragende produktionskompetence. Derfor har vi et ønske om til stadighed at drive nye innovationer og videreudviklinger frem. Tyndvæggede, længdesvejsede rør som metervare eller rørcylindre til anvendelse i forskellige industriområder er udtryk for vores teknologilederskab inden for udvikling og fabrikation. Perfekt passende rør og komponenter til "rationelt byggeri" fremstiller vi i den højeste produktkvalitet, som for os er en selvfølge. Desuden overbeviser vi med vores kundeorienterede, fagligt kompetente rådgivning og en fleksibel, pålidelig og effektiv service. Således kan vi også tilbyde dig skræddersyede løsninger til mange forskellige behov.

 2. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den er baseret i Burglengenfeld, Tyskland.

 3. 2LI SERVICE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden 2LI SERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for Rullestillads, Stålstillads, Byggepladsinstallationer og udstyr, Betonforme, Forskallingsarbejde entreprenører, Krydsfinerproduktion - maskiner og materialer, byggeri, byggepladsskure, og Rullestillads brancherne. Den er baseret i La Roche Blanche, Frankrig.

 4. SCHALTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHALTEC GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Betonforme branchen. Den er baseret i Herbertingen, Tyskland.

 5. JH-ITC GMBH

  Tyskland

  Enhver entreprenør ved, hvilken omkostningsfaktor forskallinger, stilladser eller støttebjælker udgør, når disse somme tider er bundet til en byggeplads over flere uger eller måneder. Det samme gælder for entreprenørmaskiner og især kraner, der også ofte har lange standtider, indtil de sidste opgaver på en byggeplads endelig er udført. Så kan det i forbindelse med investeringen være en god idé at undersøge, om man kan anvende brugte bjælker, stilladser eller forskallinger. Investeringsbehovet til brugte dele er betydeligt mindre. Da vi imidlertid kun sælger kontrollerede og fuldt funktionsdygtige produkter i god tilstand, er anvendelsestiden næppe mere begrænset end ved nye produkter. Prøv selv at indhente tilbud på f.eks. brugte støttebjælker, og sammenlign så med tilsvarende nye produkter. Du vil se, at du opnår en enorm omkostningsfordel, hvilket giver dig mulighed for at distancere den ene eller anden konkurrent, når du næste gang skal udfærdige tilbud

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  "PromStroiKontrakt "har specialiseret sig i design, integration, konstruktionsmæssig og teknisk support i forbindelse med den monolitiske konstruktion af bygninger og strukturer i varierende kompleksitet, herunder forskalling af vægge, plader og kolonner, forstærkning af stål, beton, isolering, teknik og efterbehandling. Virksomhedens hovedaktivitet er forskallingsteknologier. Vores udvalg omfatter blandt andet: træplader, store paneler og lette formningssystemer, afstivningstårne, stilladser, teleskopiske props, hydrauliske selvklatrende forskalling. Passende og tidsmæssig implementering af avancerede teknologier, en forbedring af produktionskapaciteten, livslang viden der leverer høj kvalitet og pålidelige produkter – hvilket alt sammen har gjort det muligt for PromStroyKontrakt Group virksomhederne at blive en af de førende inden for mange segmenter på konstruktionsmarkedet, ved at kombinere produktion, logistik og teknologiske egenskaber. Blandt vores kunder finder du: Konstruktion af atomkraftværker, konstruktion af hydrauliske kraftværker, broer, tunneller veje.

 2. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Spanien

  CÁVITI er et banebrydende system til indbygning af elementer i genbrugt plast som f.eks. støbekasser til konstruktion. CÁVITI er et avantgardisk produkt, som letter smedearbejdet på sanitære installationer og forhøjelser og dermed sparer tid og penge. Det lever op til standarderne for præfabrikerede elementer i genbrugt polypropylen, som hurtigt og let indsættes og udgør en kasse på mellem 5 og 70 cm.

 3. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Frankrig

  MATELOC er en servicevirksomhed, der tilbyder løsninger til forskellige brancher såsom byggeri og offentlige arbejder. MATELOC har et stort udvalg i afgrænsning i metal og tilbehør til afgrænsning: udlejning af afgrænsning i metal og udlejning af tilbehør og materiel til forskalling. MATELOC har også en park af de nyeste kraner som garanti for at der er styr på byggepladsen.

 4. KBC DIFFUSION

  Frankrig

  Virksomheden KBC DIFFUSION, er en Distributør, der opererer inden for Forskallingsarbejde entreprenører branchen. Den opererer også inden for Betonforme, og Betonforme brancherne. Den er baseret i Aix-En-Provence, Frankrig.

 5. FORM-ON GMBH

  Østrig

  Virksomheden FORM-ON GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for kasser til byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Amstetten, Østrig.

 1. STABILO SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden STABILO SP. Z O.O., er en Detailsalg, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for Byggepladsinstallationer og udstyr, Forskallingsarbejde entreprenører, støbeforme til beton, Byggepladsinstallationer og udstyr, og Forskallingsarbejde entreprenører brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 2. PASCHAL

  Frankrig

  Virksomheden PASCHAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for betonforme til byggesektoren, designsoftware, støbekasser til tunneler, og støbeforme til beton brancherne. Den er baseret i Moissy Cramayel Cedex, Frankrig.

 1. ELVERMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELVERMANN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Betonforme branchen. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 2. TOBLER AG

  Schweiz

  Virksomheden TOBLER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den er baseret i Rheineck, Schweiz.

 3. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Schweiz

  Virksomheden NOE-SCHALTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonforme branchen. Den er baseret i Oensingen, Schweiz.

 4. METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA.

  Portugal

  Virksomheden METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for Arkitekter - konsulenter, design og fabrikation af udstyr, og Arkitekter - konsulenter brancherne. Den er baseret i Valongo, Portugal.

 5. CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE

  Belgien

  Virksomheden CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Betonforme, støbekasser, betonforme til brobuer, støbeplader til byggeri, og Betonforme brancherne. Den er baseret i Hulste, Belgien.

 6. RATEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RATEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for Betonforme, støbeforme til beton, og Betonforme brancherne. Den er baseret i Hockenheim, Tyskland.

 7. COFRASUD

  Frankrig

  Virksomheden COFRASUD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for Forskallingsarbejde entreprenører, Betonkonstruktioner, Forskallingsarbejde entreprenører, kasser til byggeri, Ingeniørarbejde, og Betonkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Bressols, Frankrig.

 8. ROBUD GROUP

  Tyskland

  Virksomheden ROBUD GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for støbeplader til byggeri, afgrænsninger til betonstøbekasser, støbeforme til beton, og afstiver til byggeri brancherne. Den er baseret i Ennigerloh, Tyskland.

 1. NOVARENT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden NOVARENT SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for støbning af maskiner, demontering af stilladser, fundamenter til stilladser, og metalstilladser brancherne. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 2. AUGUST WENDLER OHG

  Tyskland

  Virksomheden AUGUST WENDLER OHG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonforme branchen. Den er baseret i Auenwald, Tyskland.

 3. ROBUD GROUP

  Ukraine

  Virksomheden ROBUD GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for støbeforme til beton, afgrænsninger til betonstøbekasser, betonforme til byggeindustrien, og betonforme i stål brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 4. DBS-BEKISTING

  Belgien

  Virksomheden DBS-BEKISTING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggepladsinstallationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr, Betonforme, støbeforme til beton, materialer til byggesektoren, Betonforberedelse - maskiner og udstyr, og Betonforme brancherne. Den er baseret i Zele, Belgien.

 5. ISCHEBECK FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden ISCHEBECK FRANCE, der opererer inden for Forskallingsarbejde entreprenører branchen. Den opererer også inden for Betonforme, saneringsarbejde jordbund, Betonforme, afstivere trækstænger, og afstiver til byggeri brancherne. Den er baseret i SARTROUVILLE, Frankrig.

 6. NOE-PL SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden NOE-PL SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for Forskallingsarbejde entreprenører, Betonkonstruktioner, støbning af maskiner, forme til forskellige anvendelser, Forskallingsarbejde entreprenører, og Betonkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 7. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Frankrig

  Virksomheden TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den er baseret i Grisolles, Frankrig.

 8. ATLAS1 YAPI

  Tyrkiet

  Virksomheden ATLAS1 YAPI, er en Distributør, der opererer inden for Betonforme branchen. Den opererer også inden for ståltråd, tråde i polypropylen, armeret cement, og tilsætningsstoffer til beton brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. KAL-MAK MACHINE AND PRECAST MOULD FORMWORK

  Tyrkiet

  Virksomheden KAL-MAK MACHINE AND PRECAST MOULD FORMWORK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforme branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 10. VBR ENGINEERING LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden VBR ENGINEERING LTD., er en Underleverandør, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Betonforme, Betonkonstruktioner, Byggearbejde - færdiggørelse, Betonforme, Betonkonstruktioner, og Byggearbejde - færdiggørelse brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis