• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • betonforberedelse - maskiner og udstyr

Resultater for

Betonforberedelse - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ALE73

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Med 30 års erfaring er ALE73 specialist i design, fremstilling, montering og overførsel af maskiner til betonindustrien i mere end 30 lande (Europa, Østeuropa, Maghreb, Centralafrika osv.). Vores vigtigste aktivitet er overførsel af brugte anlæg og genmontering på stedet i Frankrig, men også og især i udlandet. Vores anden aktivitet er opførelse af udstyr eller produktionsanlæg (beton, stenbrud, veje, ....). Nos clients comptent : 1) Producenter af forarbejdede betonprodukter (betonblokke, blokke, kantsten og belægningssten). 2) Kunder, der ønsker at overføre et anlæg eller en maskine. Vi foretager en fuldstændig analyse af kundens behov fra starten, idet vi tager hensyn til alle lokale og industrielle parametre for at definere logistikken og valget af udstyr (nyt eller brugt). Vi vælger det rigtige materiale til dig og sørger for hele overførslen. Vi har også al den nødvendige viden og de nødvendige faciliteter til denne type service, nemlig : - Automatisering, - civilingeniør, - mekanik (herunder vibrationer), - hydraulik, ... Tøv ikke med at kontakte os for at få flere oplysninge!

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2014 er MRM Concrete Batching Plants en førende producent beliggende i Tyrkiet, som specialiserer sig i kompakte, mobile og stationære betonblandeanlæg. Med et integreret design og produktionsprocesser, har vi med succes installeret og idrifttaget utallige betonanlæg i forskellige lande verden over, hvor vi tilbyder en pålidelig eftersalgstjeneste. Vores globale rækkeviden dækker 4 kontinenter, hvor vores mobile og stationære betonblandeanlæg eksporteres til utallige forskellige lande. På vores højteknologiske fabrik i Ankara Başkent Organized Industrial Zone, har vi opnået en bemærkelsesværdig produktionskapacitet på 60 betonblandeanlæg pr. år, på et lukket område på 12.000 m². Vores erfarne medarbejdere, udstyret med den seneste teknologi og maskiner, har inden for kort tid opnået et omdømme for at levere kvalitet og en enestående service. Vores produktsortiment: •Stationære betonblandeanlæg •Mobile betonblandeanlæg •Kraftværker til lokation •Kompakte betonblandeanlæg •Cementsiloer og siloudstyr •Betonblandere Hos MRM Concrete Batching Plants dækker vores betonblandeanlæg et omfattende udvalg af applikationer, fra den højeste produktion til en problemfri installation, samt en omfattende eftersalgstræning og levering af reservedele. Vi er fokuseret på kundetilfredshed, og arbejder hårdt på at levere unikke produkter og tjenester på ethvert trin. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. C-METAL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sammen med sit standard produktudvalg designer og fremstiller C-Metal i sit metalstøberi alle reservedele i støbejern med stor slidstyrke til de nedslidelige dele i betonblandere af alle mærker. Disse dele omfatter blade, arme, skrabere og aksler til blandemaskiner, belægninger og mange andre komponenter til blandemaskiner, blandemaskiner med en eller to horisontale aksler og valskeapparater til grus.

 4. BETONMEC FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BETONMEC FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for mobile betonanlæg, maskiner til betonblokke og armeret beton til strukturelementer, bånd til betonanlæg, og Industrien for præfabrikeret beton brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. CENTRO BETON

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CENTRO BETON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til behandling af kalksten, gips og cement, inaktiv, præfabrikerede bygværker og strukturer i armeret beton og beton, og perforeringsapparater til udgravning af brønde brancherne. Den er baseret i Palazzo San Gervasio, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BOX-CUT.COM APS

  Danmark

  HVAD ER BOX-CUT? BOX-CUT er en ny, bevægelig klippekasse, der markant forbedrer arbejdsmiljøet ved klipning af armeringsjern på byggepladsen. Med BOX-CUT undgår man de hårde træk, tunge løft og skæve vrid i kroppen, som håndværkerne tidligere har fået, når jernet skulle løftes hen over bunker og vrides ind i klipperen. Samtidig kan klipningen nu foregå i god arbejdshøjde i stedet for ved jorden. Resultatet er både en markant mindre fysisk nedslidning samt en hurtigere arbejdsproces. Den bevægelige klippekasse kan let og hurtigt flyttes hen til den ønskede bunke jernstænger, så man kan føre det ønskede jern lige ind i klipperen. BOX-CUT er et danskudviklet og patenteret produkt (DK 180139 B1) lavet i højkvalitetsmaterialer.

 2. DISCRI SPRL

  Belgien

  DISCRI SPRL: Mobile løsninger til knusning, sigtning og blanding af sand, jord og inaktive stoffer. Siloer og mobile minicentraler til beton eller kalksten til stabiliseret eller mager beton. Spande til knusemaskiner, spande til sorteringsmaskiner og cementblandere, spande til big bag med automatisk frakobling. Fejemaskiner.Blandeskovlen Discri anvendes til beton og kalket jord og er den kraftigste og mest solide skovl på markedet.

 3. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Tyrkiet

  Semix er en af de største producenter og leverandører af betonblandeanlæg og mixere . Vi fremstiller vores produkter på vores egen fabrik med et areal på 23.300 m2 med højteknologisk udstyr, godt organiserede og erfarne ingeniører og ledelse; vi producerer: mixere med enkelt og dobbelt skaft, planetariske blandere, mobile betonblandeanlæg, stationære betonblandeanlæg, kompakte betonblandeanlæg, RCC /kompakte betonblandeanlæg på hjul og genbrugsenheder til beton.

 4. GALLETTI IBÉRICA SL

  Spanien

  Betonblandere, præfabrikeret mørtel, keramik og biomasse. Planethjulsblandere, OMG, dobbeltakslet SICOMA, rør og kontinuerlig produktion. Leverandør af: Beton: motorer og installationer til forberedelse af beton, betonblandere, betonmørtel, mørtel af biomasse, præfabrikeret mørtel, OMG, cement.

 5. EUROPEBLOCK

  Holland

  Europeblock leverer forme i stål til stabelbare betonblokke. Formene er disponible i forskellige dimensioner og udførsler. Stifterne placeret på toppen af blokkene letter stablingen. EuropeBlock er også den rigtige adresse for tænger til blokke og galgekroge. Besøg vores hjemmeside og se alle vore produkter og priser. Du kan selv komme og hente dine forme eller lade os om transporten.

 1. NEOPOR SYSTEM GMBH

  Tyskland

  Firmaet Neopor System GmbH lancerede for snart 40 år siden (1975) internationalt Neopor processen til fremstilling af lufthærdende porebeton (L’PB) efter at have udviklet processen i samarbejde med betoninstitutter, producenter af entreprenørmaskiner, cementindustrien samt førende statikere og arkitekter. Siden dengang har man i mere end 40 år opført mere end 700.000 bygninger med anvendelse af den ene eller den anden teknologi.

 2. ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonblandere, og støvfiltre brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. OPT MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden OPT MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, og kæbeknuser brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. STORETECH ALJAZIRAH METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden STORETECH ALJAZIRAH METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for tandstænger brancherne. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

 3. ARTRA LIGHTWEIGHT CONCRETE TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Virksomheden ARTRA LIGHTWEIGHT CONCRETE TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Cellebeton, Celleplastskæremaskiner, og tavler til varmeisolering brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. CARFEL - ABÍLIO CARLOS PINTO FELGUEIRAS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden CARFEL - ABÍLIO CARLOS PINTO FELGUEIRAS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til betonblokke og armeret beton til strukturelementer, maskiner til fremstilling af betonrør, og forme og armeringer i armeret beton og beton brancherne. Den er baseret i Freamunde, Portugal.

 5. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BADISCHE BAUTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonpumper, slanger, Betonblandere, Betonpumper, og Rengøringstilbehør til betonpumper brancherne. Den er baseret i Willstätt (eckartsweier), Tyskland.

 6. MEGA CENTRALES À BÉTON

  Tyrkiet

  Virksomheden MEGA CENTRALES À BÉTON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 7. VIBKON MAKINE SANAYI VE TIC.A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden VIBKON MAKINE SANAYI VE TIC.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for elektriske vibratorer, Fremstilling af rulletrapper, og kobbernikkeltråd brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Trailere, tanke, betonstationer, Trailere, tanke, mobile betonanlæg, og afstrygerarme til betonblander brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 1. FEUERFESTTECHNIK SCHLAGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FEUERFESTTECHNIK SCHLAGER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 2. SCANDINAVIAN & UK MACHINES

  Sverige

  Virksomheden SCANDINAVIAN & UK MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonblandere, Maskine til fremstilling af mursten, brosten i beton, og betonarbejde brancherne. Den er baseret i Malmo, Sverige.

 3. PLUSMIX BETON SANTRALLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden PLUSMIX BETON SANTRALLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. OLIVIER CONSTRUCT

  Belgien

  Virksomheden OLIVIER CONSTRUCT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for betonstationer, grusdepot, og Granulater brancherne. Den er baseret i Izegem, Belgien.

 5. FABO MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden FABO MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. HAWK PLANT

  Tyrkiet

  Virksomheden HAWK PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. METALFAC VAN HOUTS

  Belgien

  Virksomheden METALFAC VAN HOUTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonringe, runde udskæringer af jernbeton, valsetråd, og Stål, konstruktionsstål brancherne. Den er baseret i Beveren, Belgien.

 8. GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC

  Tyrkiet

  Virksomheden GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonpumper, Byggesektoren - maskiner og udstyr, Betonblandere, Betonpumper, og Byggesektoren - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 9. GEERT VIAENE

  Belgien

  Virksomheden GEERT VIAENE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for vask facader, rensning af jord, renoveringsarbejde, og industriel oprydning brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 10. FRUMECAR

  Spanien

  Virksomheden FRUMECAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i Alcantarilla, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Betonforberedelse - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.006 Virksomheder