• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • betonblandere

Resultater for

Betonblandere - Import eksport

 1. UMMANMAK

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed har mere end 45 års erfaring og mere end 400 anlæg som er oprettet af os på global plan. Vi er involveret i produktionen af asfaltanlæg, betonblandeanlæg, knusnings- og screeningsudstyr, betonplanere og maskiner til fremstilling af betonblokke. Vores anlæg er allerede funktionelle i lande som Uzbekistan, Kazakhstan, Rusland, Irak, Algeriet, de Forenede Arabiske Emirater, Oman, Sudan, Tyrkiet, Nigeria, Cameroon, Grækenland, Ungarn, Marokko, Makedonien osv. Vi har et omfattende portefølje: • Betonblandeanlæg: Stationære, kompakte og mobile samt særlige projekter som dækker alle dine behov. • Asfaltanlæg: Stationære og mobile læsninger til serietyper og kontinuerlige typer. • Stenknusnings- og screeningsudstyr. • Betonplaner og maskiner til fremstilling af betonblokke Vores mission er at udføre førsteklasses, pålideligt design og produktion til maskinindustribranchen i Tyrkiet og globalt, takket være vores højteknologiske bænke, udstyr, software, hardware og talentfulde, kyndige og erfarne personale. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2014 er MRM Concrete Batching Plants en førende producent beliggende i Tyrkiet, som specialiserer sig i kompakte, mobile og stationære betonblandeanlæg. Med et integreret design og produktionsprocesser, har vi med succes installeret og idrifttaget utallige betonanlæg i forskellige lande verden over, hvor vi tilbyder en pålidelig eftersalgstjeneste. Vores globale rækkeviden dækker 4 kontinenter, hvor vores mobile og stationære betonblandeanlæg eksporteres til utallige forskellige lande. På vores højteknologiske fabrik i Ankara Başkent Organized Industrial Zone, har vi opnået en bemærkelsesværdig produktionskapacitet på 60 betonblandeanlæg pr. år, på et lukket område på 12.000 m². Vores erfarne medarbejdere, udstyret med den seneste teknologi og maskiner, har inden for kort tid opnået et omdømme for at levere kvalitet og en enestående service. Vores produktsortiment: •Stationære betonblandeanlæg •Mobile betonblandeanlæg •Kraftværker til lokation •Kompakte betonblandeanlæg •Cementsiloer og siloudstyr •Betonblandere Hos MRM Concrete Batching Plants dækker vores betonblandeanlæg et omfattende udvalg af applikationer, fra den højeste produktion til en problemfri installation, samt en omfattende eftersalgstræning og levering af reservedele. Vi er fokuseret på kundetilfredshed, og arbejder hårdt på at levere unikke produkter og tjenester på ethvert trin. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. ELKON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELKON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den opererer også inden for Betonpumper, Betonpumper, påhængsvogn, blandemaskiner til byggesektoren, og betonblandemaskine til byggeri brancherne. Den er baseret i Leichlingen, Tyskland.

 4. WILHELM MUNDINGER KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILHELM MUNDINGER KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den er baseret i Malterdingen, Tyskland.

 5. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrig

  Altrad International er en del af gruppen Altrad. Vi sælger alle de produkter, der fremstilles inden for gruppen verden over. Gruppen ALTRAD arbejder i dag med kunder i hele verden: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv... Vi tilbyder et bredt udvalg af pålidelige kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og med hurtige leveringsfrister. Blandt de produkter, der fremstilles af gruppen, kan nævnes udstyr til byggeri (trillebører, stilladser, forskallinger til afstivning, betonblandere, stampere, vibrationsplader, sprøjtemaskiner, betoncontainere, stiger...), maskiner til skæring, bearbejdning af beton (vibrationsnåle, omformere osv...) samt udstyr til offentlige institutioner (tribuner, modtagelsestelte, legepladser, scener, borde osv…). Virksomheden tilbyder desuden kunderne en vifte af services: Logistik og en købs- og eftersalgsservice, der altid står til kundens rådighed.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Tyrkiet

  Semix er en af de største producenter og leverandører af betonblandeanlæg og mixere . Vi fremstiller vores produkter på vores egen fabrik med et areal på 23.300 m2 med højteknologisk udstyr, godt organiserede og erfarne ingeniører og ledelse; vi producerer: mixere med enkelt og dobbelt skaft, planetariske blandere, mobile betonblandeanlæg, stationære betonblandeanlæg, kompakte betonblandeanlæg, RCC /kompakte betonblandeanlæg på hjul og genbrugsenheder til beton.

 2. GALLETTI IBÉRICA SL

  Spanien

  Betonblandere, præfabrikeret mørtel, keramik og biomasse. Planethjulsblandere, OMG, dobbeltakslet SICOMA, rør og kontinuerlig produktion. Leverandør af: Beton: motorer og installationer til forberedelse af beton, betonblandere, betonmørtel, mørtel af biomasse, præfabrikeret mørtel, OMG, cement.

 3. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Tyskland

  Siden 1964 har GHH Fahrzeuge GmbH produceret knækstyrede gummihjulslæssemaskiner til minedrift. Derefter fulgte dumpere og siden 1993 scalere. I dag benyttes vores køretøjer også i tunnelbyggeri. Siden 1987 har GHH Fahrzeuge GmbH bygget stangfri flytraktorer.

 4. WHB BAUMASCHINEN ERSATZTEILE

  Tyskland

  Virksomheden WHB BAUMASCHINEN ERSATZTEILE, er en Distributør, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den opererer også inden for reservedele til betonpumper, fabrikation af reservedele til cementpumper og betonblandemaskiner, og dele til maskiner til byggeindustri brancherne. Den er baseret i Hemsbach, Tyskland.

 5. ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonblandere, og støvfiltre brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. UNIMEC SRL

  Italien

  Virksomheden UNIMEC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, isoleret læskur, Betonblandere, og betonspande brancherne. Den er baseret i Poggibonsi, Italien.

 2. ARBESAN ENGINEERING IMPORT AND EXPORT LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden ARBESAN ENGINEERING IMPORT AND EXPORT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den opererer også inden for Proviantering, generelt, vedligeholdelse, udstyr til produktion af rør i armeret beton og beton, beton, og Proviantering, generelt brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. CONSPAR

  Tyrkiet

  Virksomheden CONSPAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den opererer også inden for Betonpumper, beton, Betonpumper, og tilbehør til betonpumper brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BADISCHE BAUTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonpumper, slanger, Betonblandere, Betonpumper, og Rengøringstilbehør til betonpumper brancherne. Den er baseret i Willstätt (eckartsweier), Tyskland.

 3. WILDMACHINERY

  Tyskland

  Virksomheden WILDMACHINERY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, gravemaskiner, γερανοι, valsning, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 4. FRESH TRADING DANISMANLIK VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden FRESH TRADING DANISMANLIK VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Engrossalg, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, trægranulater, Raffineret solsikkeolie, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. LINO SELLA WORLD

  Italien

  Virksomheden LINO SELLA WORLD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Løfteudstyr, Betonblandere, og Løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Ponte Di Nanto (vi), Italien.

 6. SCANDINAVIAN & UK MACHINES

  Sverige

  Virksomheden SCANDINAVIAN & UK MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonblandere, Maskine til fremstilling af mursten, brosten i beton, og betonarbejde brancherne. Den er baseret i Malmo, Sverige.

 7. H. KEULEN

  Belgien

  Virksomheden H. KEULEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonprodukter og konglomerater branchen. Den opererer også inden for Cement og additiver, Betonblandere, Betonblokke, Betonpumper, Cement og additiver, Betonblandere, Betonblokke, og Betonpumper brancherne. Den er baseret i Lanaken, Belgien.

 8. VERGINA CONSTRUCTION MACHINERY

  Grækenland

  Virksomheden VERGINA CONSTRUCTION MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den er baseret i Thesssaloniki, Grækenland.

 1. EISTON LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden EISTON LIMITED COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. FRUMECAR

  Spanien

  Virksomheden FRUMECAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i Alcantarilla, Spanien.

 3. SICOMA OMG LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SICOMA OMG LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den er baseret i Arnside, Det Forenede Kongerige.

 4. SICOMA UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SICOMA UK, er en Distributør, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 5. SEDA MAKINA IMALAT TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SEDA MAKINA IMALAT TIC LTD STI, er en Detailsalg, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. CONVICTA INDÚSTRIA E COMÉRCIO LTDA

  Brasilien

  Virksomheden CONVICTA INDÚSTRIA E COMÉRCIO LTDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dosering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, leje af betonblandere, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i São José Dos Pinhais, Brasilien.

 7. BBG - GBB

  Belgien

  Virksomheden BBG - GBB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Cement og additiver branchen. Den opererer også inden for Beton, færdigblandet, Betonkonstruktioner, Betonblandere, Cementer, special, Beton, færdigblandet, Betonkonstruktioner, Betonblandere, og Cementer, special brancherne. Den er baseret i Brussels, Belgien.

 8. GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC

  Tyrkiet

  Virksomheden GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonpumper, Byggesektoren - maskiner og udstyr, Betonblandere, Betonpumper, og Byggesektoren - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 9. HST

  Belgien

  Virksomheden HST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Betonblandere, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, gravemaskiner, motorbørster, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 10. CLARENNE BÉTON

  Belgien

  Virksomheden CLARENNE BÉTON, er en Engrossalg, der opererer inden for Cement og additiver branchen. Den opererer også inden for Beton, færdigblandet, Betonpumper, Betonblandere, Beton, færdigblandet, Betonpumper, Betonblandere, og sand, grus og småsten til vejbelægning brancherne. Den er baseret i Thuin, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis