• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bestik- husholdnings-

Resultater for

Bestik- husholdnings- - Import eksport

 1. SARL REFICO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden REFICO ligger i Neuilly-sur-Seine i omegnen af Paris og er specialiseret i import-eksport af pander, gryder og kasseroller. Vi har været engroshandlere siden 2001. Vi har udvidet vores aktivitet internationalt. Vi leverer over hele Frankrig og i mange lande i Europa. Vi udvikler løbende vores aktiviteter, hvilket gør os i stand til at øge vores kundekreds i diverse brancher. Vi tilbyder produkter af en meget høj kvalitet, der er tilpasset kundens behov, med en garanit på 5 år under mærket BLAUPUNKT. Vi har mange års erfaring, og vi arbejder hånd i hund med hundredvis af kunder, der har tillid til os. \nHar du fundet et produkt, der interesserer dig i vores katalog (rubrik dokumenter), og vil du vide, om det er på lager? \nFind alle vores produkter i vores katalog. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. HERBERT MAIR GES.M.B.H

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERBERT MAIR GES.M.B.H, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den er baseret i Telfes Im Stubai, Østrig.

 3. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italien

  BHARBJT har i 40 år fremstillet knive på det værksted, der blev startet af Giulio Gianola i 1962. Den lille familieejede virksomhed har specialiseret sig i osteknive og andre artikler til ostehandlere: knive til hårde og bløde oste, kernebor til ost og smør, smørknive, skrabeknive til oste og mange andre kvalitetsprodukter.

 4. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spanien

  Fabrikanter og distributører af knive.

 5. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, trykkoger, Papfabrikanter, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YOURKITCHEN.EU

  Belgien

  Virksomheden YOURKITCHEN.EU, er en Distributør, der opererer inden for Stentøj, bordservice branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, krukker, Espressomaskiner til caféer, Bestik, husholdnings-, og køkkentilbehør til pynt brancherne. Den er baseret i Erembodegem, Belgien.

 2. EMIL SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EMIL SCHMIDT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. WILHELM EICKER E.K.

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM EICKER E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 4. COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND

  Frankrig

  Virksomheden COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Service, Service, proptrækker, og lommekniv brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

 5. CUTAL EXPORT LDA

  Portugal

  Virksomheden CUTAL EXPORT LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Caldas Das Taipas, Portugal.

 1. CHEF & KNIFE

  Belgien

  Virksomheden CHEF & KNIFE, er en Engrossalg, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for restaurering knive, køkkenknive, og køkkentilbehør brancherne. Den er baseret i Brakel, Belgien.

 2. MASTRAD

  Frankrig

  Virksomheden MASTRAD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, Bestik, husholdnings-, Køkkenudstyr, muslinger, og køkkenknive brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Frankrig

  Virksomheden SARL COUTELLERIE JEAN NERON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, Bestik, husholdnings-, og jagtkniv brancherne. Den er baseret i Chabreloche, Frankrig.

 2. SUER KOZMETIK

  Tyrkiet

  Virksomheden SUER KOZMETIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den er baseret i Serdivan, Tyrkiet.

 3. LECOM PROJECTS

  Spanien

  Virksomheden LECOM PROJECTS, er en Distributør, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. NESMUK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden NESMUK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for knive, professionelle knive, og Redskaber, køkken - knive brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 5. LUSINI.DE

  Tyskland

  Virksomheden LUSINI.DE, er en Engrossalg, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 6. COUTELLERIE DU ROI

  Belgien

  Virksomheden COUTELLERIE DU ROI, er en Detailsalg, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, kniv med bred klinge, sportsknive, og restaurering knive brancherne. Den er baseret i Brussel, Belgien.

 7. FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT

  Polen

  Virksomheden FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT, er en Multi-Category, der opererer inden for Tanke, plast- branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, Bestik, husholdnings-, gryder og pander, skærebrætter, og karafler brancherne. Den er baseret i Jasin, Polen.

 8. ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ

  Belgien

  Virksomheden ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for køkkenknive, og kødkniv brancherne. Den er baseret i Merksem, Belgien.

 1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Tyskland

  Virksomheden WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsapparater - små branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Bestik, husholdnings-, Metalbestik, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Bestik, husholdnings-, og Metalbestik brancherne. Den er baseret i Geislingen/steige, Tyskland.

 2. GERO-METALL

  Tyskland

  Virksomheden GERO-METALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Metalkonstruktion, letvægts-, Bestik, husholdnings-, Affaldsspande, skrald, Metaller, ædel- og special-, Metalkonstruktion, letvægts-, Bestik, husholdnings-, og Affaldsspande, skrald brancherne. Den er baseret i Warstein, Tyskland.

 3. BELLA TAVOLA, INH. ANTONIO FERNANDES

  Tyskland

  Virksomheden BELLA TAVOLA, INH. ANTONIO FERNANDES, er en Engrossalg, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bestik, husholdnings-, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bestik, husholdnings-, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Gevelsberg, Tyskland.

 4. RINO P. SCALA

  Østrig

  Virksomheden RINO P. SCALA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, metal, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bestik, husholdnings-, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Husholdningsartikler, metal, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bestik, husholdnings-, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Graz, Østrig.

 5. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbestik branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, Mineraler, Bestik, husholdnings-, og Mineraler brancherne. Den er baseret i Bindlach, Tyskland.

 6. KASPARETH E. K

  Tyskland

  Virksomheden KASPARETH E. K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, Metaller, ædel- og special-, Bestik, husholdnings-, og Metaller, ædel- og special- brancherne. Den er baseret i Schwindegg, Tyskland.

 7. ROMACKER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROMACKER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Reparationer - industrielt udstyr, Plader til sænksmedning, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Reparationer - industrielt udstyr, Plader til sænksmedning, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Gilching, Tyskland.

 8. MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST

  Tyskland

  Virksomheden MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Husholdningsartikler, metal, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bestik, husholdnings-, Blade og knive, industrielle, Husholdningsartikler, metal, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, og Bestik, husholdnings- brancherne. Den er baseret i Weil Im Schönbuch, Tyskland.

 9. BUDDEL BINI

  Tyskland

  Virksomheden BUDDEL BINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Vandkraftværker - installationer og udstyr, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, Belysning, gade-, industri og handel, Vandkraftværker - installationer og udstyr, Skalkonstruktion - bygning, Maling - entreprenører, og Belysning, gade-, industri og handel brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 10. KARL ZITTGMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KARL ZITTGMBH & CO. KG, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Plast - industrielle produkter, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis